Nuorena poikana Pirjon pillulla

Äidilläni on elintarvikekioski jossa auttelen häntä aina, kun vain ehdin. Nyt äiti ja hänen avomiehensä olivat lähdössä pääsiäiseksi etelän lämpöön hänen avokkinsa täyttäessä täyttäessä 50. Äiti oli pari vuotta nuorempi ja oli eronnut isästäni jo 10 vuotta sitten. Kioskilla oli työssä myös melkein äitini ikäinen Pirjo ja me kaksi hoitaisimme reilun viikon ajan kaksistaan kioskin toimintaa.

Tiistaina äiti lähti matkaan ja minä tulin koulusta päästyäni Pirjolle kaveriksi, olimme sopineet, että etenkin iltaisin olisin hänen kaverinaan. Pirjo oli usein joutunut tulemaan meille yöksi pakoon miehensä pahoinpitelyä. Heillä oli yksi aikuinen tytär joka oli töissä muualla joten he asuivat kaksistaan. Äiti olikin antanut minulle tiedoksi, että ajankohta huomioiden näin voisi tapahtua joten Pirjo olisi todennäköisesti meillä muutaman yön.

Ilta oli kiireinen ja vähän ennen sulkemista ehdin istumaan hetkeksi. Katselin Pirjon hyörimistä, mielestäni hän oli tosi mukava ja suhteellisen kivan näköinenkin. Mielestäni Pirjoa oli kiva katsella, musta lyhyt tukka jossa oli joitakin harmaita raitoja oli kauniisti leikattu. Valkoinen pusero oli kiihottavan ihonmyötäinen ja mustat housut istuivat hänelle hyvin. Takamus kyllä näytti vähän leveältä, mutta oli jotenkin komeakin.

Pirjo tuli istumaan viereeni ja kysyi pääsiäissuunnitelmistani. Naureskellen vastasin viettäväni sen kioskilla. Rupattelumme keskeytyi Pirjon miehen rymistellessä kioskille sisään. Hän oli selvästi humalassa ja Pirjo lähti häntä vastaan. Mies oli selvästi riitaa haastamassa, kuulin miten hän sanoi tulleensa hakemaan olutta. Hän tyrkkäsi Pirjoa nyrkillä kylkeen niin, että tämä vaipui kasaan. Minä syöksyin Pirjon luokse nostamaan häntä ylös. Näin tuskallisen ilmeen Pirjon kasvoilla ja hän otti tukea minusta taluttaessani hänet istumaan pienehköön takahuoneeseen. Miehelle kieltäydyin myymästä olutta ja pyysin tätä poistumaan tai soittaisin poliisin paikalle. Tämä uhkaili vaimoaan, että jos kotiin tulet, niin tietäisi miten tälle kävisi.

Lukitsin oven miehen poistuttua ja laitoin kassan pankkipussiin. Talutin Pirjon autolleni.
– Vien rahat pankkiin ja sitten mennään meille, et sinä kotiisi voi mennä.
– Mutta enhän minä voi teille taas tulla, mitä äitisikin sanoisi.
– Ei mitään, äiti kehoitti minua katsomaan sinun perääsi.

Ihmettelin sanojani, eihän äiti minulle ihan noin ollut sanonut, en tiedä mikä minut sai isottelemaan. Saavuimme kotiini ja ohjasin Pirjon hänen huoneeseensa.
– Minulla ei ole edes vaatteita, eikä mitään muutakaan.
– No ota äidin kaapista sen mitä tarvitset, sen kuin valitset vaan, kehoitin Pirjoa.

Lähdin omaan huoneeseeni toivotettuani Pirjolle hyvää yötä. Aamulla kävellessäni pyjama päälläni keittiöön Pirjo tuli kylpyhuoneesta vain rintaliivit ja alushousut yllään. Hänen kyljessään oli iso mustelma, mutta sitäkin enemmän minua kiinnosti hänen vartalonsa. Se oli yllättävän kaunis, harmaat alushousut istuivat hyvin pyöreitten pakaroitten ympärille. Reidet olivat jäntevän näköiset tuon ikäiseksi, se kai johtui hänen juoksuharrastuksestaan nuorempana, usein hän ainakin vielä pyöräili ja liikkui nykyäänkin. Rintoja en ehtinyt katsoa, koska katseeni viipyi pitkään Pirjon takamuksella.

Keittiössä oli aamupala valmiina joka oli minulle mukava yllätys. Hetken kuluttua Pirjokin tuli keittiöön. Hänellä oli yllään äidin kaapista lainattu harmaa hame ja vaaleanruskeat sukkahousut, ja sama valkoinen pusero kuin eilenkin. Katsoin Pirjoa aivan eri ajatuksin kuin koskaan aikaisemmin. Hän oli suorastaan hyvän näköinen.

– Menen käymään koulussa, ja olen siellä vain yhden tunnin.
– Minä käyn hakemassa tukusta tavaraa sillä välin, ehditkö hakea sitten minut.
– Ei, kun sinä viet minut koululle ja tulet sitten hakemaan minua, ehdotin.

Sovimme asian ja lähdimme koululle, varoitin ettei Pirjo lähtisi käymään yksin kotona, voitaisiin käydä yhdessä jos olisi tarvetta. Pirjo haki minut koululta ja lähdimme kodin kautta kioskillemme. Päivä meni mukavasti Pirjon kanssa rupatellessa ja töitä tehdessä. Pirjon mies soitti humalassa muutaman kerran ja päädyimme siihen, että hän olisi meillä seuraavankin yön. Lähdimme illalla jälleen pankin kautta kotiin.

Pirjo meni huoneeseensa ja minä katsoin kirjojani ja totesin ettei minulla olisi tarvetta mennä huomenna, kiirastorstaina kouluun. Lähdin keittiöön hakemaan juotavaa, kun kuulin itkunsekaista nyyhkettä Pirjon huoneesta. Kuuntelin hetken oven takana ja sitten avasin oven ja astuin sisään huoneeseen. Pirjo makasi sängyllä selin, hänellä oli edelleen hame yllään.

Katseeni kohdistui ensimmäiseksi kiihottavasti näkyviin reisiin. Hame oli noussut niin ylös, että sukkahousujen vahvikeosa näkyi selvästi. Menin sängyn vierelle ja istuin sängyn laidalle. Olin neuvoton enkä tiennyt mitä olisin tehnyt. Laitoin käteni varovasti Pirjon lanteelle, tunsin outoa vetoa Pirjoon vaikka hän oli melko iäkäs, taisi olla jotain 45 tai 46, ja itse olin hiljakkoin täyttänyt 18. Käteni painoi nyt reittä ja siirsin sitä kohti hameen helmaa jolloin koskettaisin sukkahousujen yläosaa.

Pirjo kääntyi katsomaan minua ja näin hänen itkuiset silmänsä. Minulle tuli outo säälin tunne. Kosketin Pirjoa poskelle, se oli lämmin ja hän laittoi kätensä käteni päälle. Katseemme kohtasi ja tuijotimme pitkään toisiamme. Vedin käteni poskelta vieden sen Pirjon rinnalle. Puristin rintaa puseron päältä ja pehmeä lihas tuntui käteeni ihmeelliseltä.

– Eih.. Juha.., ei..
– Älä.. anna kosken sinua..sopersin kuin minulla olisi ollut hiekkaa suu täynnä. Sydämeni hakkasi hullun lailla koskettaessani toistakin rintaa. Pirjo kääntyi selälleen sulkien silmänsä. Vein käteni kiihottavalta näyttävälle reidelle samalla painaen huuleni sille. Sukkahousun peittämä reisi tuntui ihmeen siloiselta ja pehmeältä huultani vasten. Nostin hametta ylöspäin, mutta en saanut sitä kovin korkealle.

Vein huuliani kohti Pirjon syliä ja näin hänen alushousunsa sukkahousujen läpi. Painoin kasvoni syliin ja tunsin oudon tuoksun leijuvan nenääni. Hieroin suutani sylin kohdalle, suunnilleen sille kohtaa missä arvelin hänen karvojen peittämän vakonsa olevan.

– Juha, älä.. emme voi..
– Pirjo, minä haluan rakastaa sinua.. olet niin kaunis..
Sormeni haparoivat hameen vetoketjua auki ja pienen näpräämisen jälkeen se onnistui. Hame putosi lattialle ja Pirjo nousi istumaan riisuen itsensä. Minä heitin vaatteeni kiivaasti lattialle. Pirjo pyysi sammuttamaan valon, vain pieni jalkalamppu huoneen nurkassa jäi palamaan. Pirjolle jäi vain alushousut jalkaan, rintaliivit olivat tuolilla. Näin nuo upean näköiset, pyöreät alaspäin riippuvat rinnat. Toisessa rinnassa oli iso mustelma, nännit olivat punertavat ja tumma alue nännien ympärillä oli pieni. Otin toisen rinnan suuhuni ja purin sitä rajusti, se tuntui pehmeältä ja painavalta käteen.

– Aih.. älä.., Pirjo pyysi.
– Olet upea,.. mhm..
Polvistuin Pirjon eteen, suutelin hänen vatsaansa, se oli pehmeä ja siinä oli joitakin poimuja. Pirjo painoi minua hiuksista lujasti itseään vasten, siitä innostuin lisää ja purin häntä vatsaan joka puolelle. Korvissani kuului Pirjon valittava ääni, nyt tiesin satuttavani häntä liikaa, mutta Pirjon kädet painoivat minua edelleen niskasta. Painoin toisen käteni alushousujen peittämälle karvoitukselle. Paksu karvoitus tuntui hyvin käteeni, ja vein sormeni reisien väliin.

Piukeat reidet olivat kiinni toisissaan ja Pirjo siirsi jalkojaan erilleen ja niin sormeni pääsi koskettamaan kohollaan olevaa vakoa. Aikuisen naisen pillu tuntui selvästi sormiin ja housut olivat kosteat siltä kohtaa. Painoin nenäni housuille ja tunsin voimakkaan tuoksun joka kiihotti minua valtavasti. Vedin housut alas reisille ja silmiini osui housujen sisäpuolella oleva kostea läikkä.

Pirjo kiskaisi sängyltä peiton pois ja asettui makuulle. Menin hänen vierelleen, olin puolittain Pirjon päällä ja imin rintaa ja käteni etsi tuuhean karvoituksen keskeltä reittiä hänen kosteaan pilluunsa. Siirsin pitkät karvat sivuun ja tunsin sormissani turvollaan olevat ulommat häpyhuulet, ne tuntuivat rosoisilta. Aikani paineltuani sormella huulten keskelle tunsin kosteuden sormissani. Minultakin pääsi henkäys kuullessani Pirjon päästävän voihkaisun. Sormi upposi limaiseen kosteuteen, pillu oli lämmin ja tuntui sormeen mukavalta.

Olin ollut tytön kanssa muutaman kerran, mutta silloin olin toiminut pimeässä ja kovalla kiireellä. Nyt minulla ei ollut kiirettä, vaikka minulla oli kova jäykkyys kullissani. Siirryin reisien väliin ja yritin nuolla liukasta pillua, tämä olisi minulle ensimmäinen kerta.

– Älä Juha.. älä sieltä.. En antanut Pirjon käsien pidätellä minua vaan painoin väkisinkin naamani kohti mustaa karvoitusta. Katsoin tarkasti punertavaa vakoa joka kiilsi kosteudesta, sisältä näkyi ulospäin pullistuvat suikaleet molemmin puolin vakoa. Huuleni koskettivat tuota kohdetta, se oli lämmin ja siitä lähti voimakas tuoksu joka tunkeutui sieraimiini. Työnsin kieleni keskelle tuota limaista lihasmassaa, maku kirveli kieltäni ja suu muuttui karheaksi oudosta mausta. Upotin nenäni vakoon ja vuorottelin kielen ja nenän kanssa, leikittelin näin Pirjon pillulla.

Vahingossa tunsin kieleni koskettavan pillun yläosassa olevaan kovaan nipukkaan. Pirjolta pääsi voimakas äännähdys, silloin tajusin mihin olin koskenut. Pyöritin kieltäni sen ympärillä ja imin sitä huulillani. Minun sormi oli syvällä pillussa liikkuen siellä ja kieleni leikki nipukalla. Pirjo heilui ja nytkyi hullun lailla ja olin yllättynyt hänen reagoinnistaan. Kädet niskani takana painoivat minua lujasti ja reidet olivat irvokkaan näköisesti levällään ja näin hyvin selvästi aikuisen naisen pillun edessäni.

Olin oudon tunteen vallassa ja tuntui kuin sydämeni olisi ollut tulossa kurkusta ulos. Nenässäni oli voimakas tuoksu ja se kiihotti minua lisää. Pirjo veti polvet koukkuun pitäen käsiään polvitaipeiden takana. Nyt hänen pillunsa oli kuin ulos tulossa, se pullotti oudosti ja siitä näkyi isot suikaleet ulospäin. Painaessani suuni kohti pillua näin molemmissa reisissä kellertäviä jälkiä jotka olivat vanhoja mustelmia. Kuin hetken mielijohteesta painoin huuleni toiselle reidelle sen sisäpinnalle, purin kuin mielipuoli imien samalla voimakkaasti. Pirjon huuto kuului korvissani lopettaessani puremisen ja siirryin nuolemaan vakoa ja sen yläosassa olevaa nipukkaa.

Ottaessani tuon nipukan suuhuni tunsin kosteuden valuvan leukaani pitkin jonnekin lakanalle.
– Oiijj..Juha..oii-ii.. Pirjo alkoi täristä rajusti ja tiesin nyt hänen saavan orgasminsa. Vilkaisin miten Pirjon sormet painoivat polvitaipeita lujasti.
– Ouhh.. oohh.. tunsin kummia väristyksiä kuunnellessani Pirjon vaimeata huutoa. Samassa hänen otteensa kirposi jaloistaan ja reidet puristuivat niskaani. Pirjon alavartalo heilui rajusti, minä pidin suutani vasten hänen vakoaan ja hengittelin rauhallisesti hänen pilluunsa. Pian Pirjo rauhoittui ja nousin hänen vierelleen.

Pyyhkäisin kasvojani ja tunsin kosteuden jäävän käteeni. Minulla seisoi tosi lujaa ja kierähdin Pirjon päälle. Pirjo levitti reisiään ja yritin työntyä hänen sisälleen. Hän oli saanut niin voimakkaan orgasmin, että vaginan lihakset olivat supistuneet ja pillu olisi melko tiukka. Pirjon hellät sormet tulivat apuun ja niin olin syvällä tuossa lämpimässä ihanuuden onkalossa.

Makasin liikkumatta Pirjon päällä, katsoimme toisiamme hetken silmiin. Olimme poski kiinni toisissamme, tunsin Pirjon tuoksun, suutelin tai ainakin yritin suudella poskea ja kaulaa. Pirjo veti minut itseensä kiinni, pian etsin hänen huulensa joita pääsin suutelemaan ahnaasti. Huulet olivat kosteat ja paksut, pyöritin kieltäni hampaita vasten ja sitten imaisin Pirjon kielen suuhuni rajulla imaisulla. Huulemme olivat nyt kiinni toisissaan. Tein tasaisia naimaliikkeitä ja tunsin mukavan puristuksen kullissani. Irtauduin suutelemasta ja katsoin kysyvästi Pirjoa,
– Haenko k.., pääsin sanomaan, kun hän puristi päätään minulle vaiti ollen. Pirjon kädet pitivät minusta lujasti kiinni, estäen lähtöni.

Tunsin mukavan hyökyaallon vellovan vatsaani, nivusissani kutisi ja silmäni tuntuivat kääntyvän ylösalaisin. Jatkoin liiketta kuin unessa ja tunsin kutisevan nykäisyn peniksessäni ja jossain kivesten takana. Halusin purra Pirjoa kaulaan, mutta minulla ei ollut siihen voimia. Puristin häntä olkapäistä ja minulta lähti voimakas valitus, kun aloin purkautua Pirjon emättimen seinämille. Minulta suihkusi ikuisuudelta tuntuvan ihanan pitkän ajan nestettä Pirjoon, olin ekstaasissa, enkä tuntunut tajuavan enää mistään mitään. Ajantajuni oli kateissa.

Tajusin Pirjon lämpimien käsien siloittelevan selkääni pehmeästi. En ollut ikinä uskonut kuinka mahtava tunne tämä voisi olla. Jossakin vaiheessa kierähdin Pirjon viereen, pääni painui hänen kainaloonsa ja näin hämärästi edessäni pehmeän pyöreän rinnan ja kainalosta pilkottavan karvoituksen sängen. Tässä naisessa oli näköjään kaikki kiihottavaa, halusin nyt vain nukkua tässä lämpöisen onnellisessa tunteessa.

– Onneksi on pääsiäinen, onneksi sinulla on sellainen mies…jupisin hiljaa. Pirjo veti peiton päällemme käytyään sammuttamassa valon. Tunsin Pirjon suudelman kasvoillani ja siihen nukahdin.

Aamulla heräsin todeten olevani yksin. Suussani oli outo maku ja olin alastomana. Katsoin kelloa joka oli kohta 8. Minulle tuli kiire lähteä liikkeelle ja kurkkasin varovasti oven raosta ja syöksyin kylpyhuoneesen. Peseydyin suihkussa ja mietin mitä sanoisin Pirjolle.., hätäännyin ajatuksesta, että hän olisikin lähtenyt. Kiireesti kuivasin ja pyyhe lanteillani kiirehdin keittiöön. Huokaisin helpotuksesta nähdessäni Pirjon lukemassa pöydän ääressä lehteä.

Pirjo nosti katseensa lehdestä ja laski kahvikuppinsa pöydälle.
– Huomenta, tule aamupalalle..
– Jo-joo..käyn pukemassa, nukuin aika sikeästi ja tuota.. joo käyn pukemassa, sain sanotuksi ja kiirehdin yläkertaan huoneeseeni pukemaan. Puin pikaisesti ja kolistelin alakertaan takaisin.

Katsoin nyt Pirjoa, hänellä oli sama hame kuin eilenkin, mutta nyt oli korkeakauluksinen sininen poolopusero ja ihonväriset sukkahousut. Pirjon rinnat olivat kauniisti esillä puseron alla pullottaessaan. Söin hiljaisena, enkä tiennyt mitä olisin sanonut ja aistin Pirjossa samaa. Pirjo siivosi paikat ja minä soitin muutaman puhelun ja niin lähdimme työpaikallemme. Päivä meni joutuisasti ja minun piti hakea hyllyihin täydennystä kotonamme olevasta varastosta.

Palatessani näin Pirjon nauravan erään miesasiakkaan kanssa. Minua harmitti hänen hauskanpitonsa, vaikka siihen ei liittynyt mitään sellaista joka olisi minulle kuulunut missään muodossa. En halunnut myöntää itselleni pientä mustasukkaisuuden pilkahdusta. Jäimme kaksistaan Pirjon kanssa ja katsoessani hänen päälleen olin suuttuneen näköinen.
– Juha, mitäs sinä murjotat?
– En mitään, mietin vain jos sinä et tulekaan meille yöksi. – Ai jaha, pitäisikö tulla?
– Tietysti, kyllä sinä sen tiedät.
– Minun pitää tai pitäisi hakea kotoani tavaroitani kyllä pakosta.
– Suljetaan hetkeksi ja käydään hakemassa nyt heti, ehdotin tohkeissani.
– Voitaisiin kyllä, nyt on kyllä kauniitten ja rohkeitten aika.

Niin laitoimme lapun ovelle ja ajoimme Pirjon kotiin, jäin autoon odottamaan todettuamme, että talo oli tyhjä. Pitkältä tuntuvan odotuksen jälkeen Pirjo tuli matkalaukkua kantaen ja toisessakin kädessä oli kassi.

Olin ehtinyt sillä välin lähettää äidille tekstiviestin, että Pirjo joutuu olemaan meillä varmaan koko pääsiäisen ajan ja häneltä ehti tulla siihen vastauskin jossa hän valitteli Pirjon kohtaloa.., minä naurahdin tyytyväisenä.

Laitoin laukut farmarini taakse ja istuimme autoon, katseeni osui Pirjon reiteen hänen istuessaan vierelleni. Minä vein käteni hänen kiinteälle reidelleen, tunsin lämpimän ja sileän reiden kämmentäni vasten. – Juha.., Pirjo sanoi ja määrätietoisesti nosti käteni pois asettaen sen ohjauspyörälle.

Ajoimme hiljaisina takaisin kioskille ja tunsin vierustoverin katseen poskellani, mutta en kiusallakaan kääntänyt päätäni. Tunsin Pirjon sormen tökkäävän kylkeäni ja naurahdimme molemmat yhtaikaa.

Iltakymmeneltä suljimme kioskin ja vietyämme kassan pankkilokerolle ajoimme kotiin. Kannoin Pirjon matkalaukkua ja pääsimme sisälle. Laskin laukun lattialle ja potkaisin kengät nurkkaan, huomenna saisi nukkua myöhemmälle sillä pitkäperjantaina avaisimme kioskin vasta illalla vain parin tunnin ajaksi. Kävin laittamassa saunan lämpiämään. Katsoin minne Pirjo oli ehtinyt kadota ja kuulin vessaa vedettävän. Siirsin laukun Pirjon huoneeseen ja hän tuli sinne perässäni mennen sulkemaan sälekaihtimet.

Katsoin Pirjoa hänen kumartuessaan laukkua kohti avatakseen sen. Harppasin ne pari askelta mitkä erottivat minut Pirjosta ja seisoin hänen takamustaan vasten. Pirjo säikähti ja oikaisi itsensä pystyyn.
– Juha, mitä sinä nyt.. ja muuta hän ei ehtinyt sanoa kun käänsin hänen kasvonsa itseeni ja suutelin hänen huuliaan.
– Koko päivän olen katsellut sinua ja hillinnyt itseäni, mutta en enää.. Pirjo haluan sinua..ja käteni puristelivat hänen pakaroita hameen läpi.

Pirjon silmissä välähti ja hänen sormensa painuivat hiuksiini. Huulemme olivat lujasti toisissaan kiinni ja hengitykseni kohisi korvissani voimakkaasti. Sylkeä erittyi runsaasti ja sekoittui suissamme. Käteni oli ehtinyt hameen alle ja puristelin kädelläni Pirjon reisien välissä olevaa häpyluusta aiheutuvaa kohoumaa.

Keskeytimme kiihkeän suudelman ja Pirjo riisui poolonsa yltään. Nyt tajusin miksi hänellä oli poolopusero, olin jättänyt jäljen hänen kaulansa vasemmalle puolelle. Kiihotuin näkemästäni, se oli merkki että olin saanut ainakin jotain aikaiseksi. Riisuin itseni niin, että minulla oli vain alushousut jalassa.

Katsoin Pirjoa jota verhosivat vain sukkahousut, ne olivat kiinteästi hänen reisiään ja pakaroitansa vasten, vyötärö nousi ylemmäs yltäen navan kohdalle. Nyt Pirjolla oli valkoiset alushousut jotka ylsivät nivustaipeeseen, ne eivät olleet mitkään nuoren tytön alushousut, mutta kiihottavat katsella aikuisen naisen yllä. Pirjo veti sukkahousut vyötäröltä polvitaipeeseen ja katsoin kuin horroksessa hänen riisuutumistaan, hän kumartui alas ja laittoi käden säären kohdalta sukkahousun sisälle vetäen sen pois jalastaan taitavasti. Sama toistui toisenkin jalan kohdalla. Alushousut pullottivat tietyltä kohtaa ja sitä katsellessani pudotin alushousuni pois jaloistani. Pirjo katsoi minuun vetäessään alushousunsa pois, näin niissä vaaleaa tahrakertymää jonka Pirjo yritti piilottaa kätensä taakse.

Pirjo avasi sängyn ja kumarui edessäni. Polvistuin Pirjon taakse painaen kasvoni kiinni pyöreään takamukseen. Pirjo oli polvillaan sängyllä pyllistäen minulle, tilanne oli syntynyt vahingossa, tässä asennossa näin hänen peräaukkonsa hyvin ja siitä jatkuvan välilihan joka päättyi häpyvakoon. Mustat pitkät karvat peittivät vakoa joka jäi leukani kohdalle painaessani naamani pakaroitten väliselle vaolle.

Punertava peräsuolen alku näkyi silmiini ja katsoessani tarkemmin sen ympärillä oli ruskehtavaa viirutettua lihaksikasta aluetta, kuin ruskeat auringonsäteet joiden keskellä oli punertava silmukka. Nenääni tuoksui happaman imelältä ja jotain kosteaa kiilsi punaisen alueen keskellä. Kosketin sitä ensin nenälläni ja sitten painoin sitä kielellä. Maku oli vähän tympäisevä tajutessani mitä se oli. Koska olin jo nuolaissut sitä kerran jatkoin nuolaisten nyt voimakkaammin koko kielenmitalla ja päätteeksi kuin kutitin kielen kärjellä. Kuulin Pirjon henkäisevän kovaan ääneen, jatkoin nuolemista ja hapuilin sormellani kosteaa pillua. Sormi painui helposti liukkaaseen kohtaan, kuului litisevää ääntä liikutellessani sormeani eri lailla.

Pirjo alkoi heiluttaa itseään suutani ja sormeani vasten, siirryin kieleni kanssa tuohon märkyyttä tihkuvaan vakoon. Tunsin nyt muikean tuoksun nenässäni ja arvasin sen johtuvan viimeöisestä yhdynnästämme, olinhan päästänyt melkoisen määrän spermaa tänne. Osa siitä oli valunut housuihin jotka olin nähnytkin, mutta paljon oli jäänyt sisällekin. Tunsin kielessäni taas sen nipukan joka oli nyt paisunut melkoisen isoksi.

– Ooohh..oihh-ohh.., Pirjon huokailu oli kaunista kuultavaa. Pian Pirjo kääntyi selälleen ja veti minut päälleen. Kovassa erektiossa oleva penikseni löysi helposti tiensä pehmeitten ja limaisten lihaksien lomitse syvälle lämpimään luolaan.

Meiltä pääsi voimakas huokaisu kuin sopimuksesta yhtäaikaa kertoen nautinnostamme. Purin rintoja kevyesti ja otin nännin suuhuni imien kuin tikkunekkua pitäen sitä huulieni välissä kevyesti hampailla purren.

Painoin sormeni Pirjon hiuksiin ja tunsin miten hänen jäntevät jalkansa kietoutuivat yhteen pakaroitteni takana. Pirjon sormet ja kynnet kaivautuivat selkääni lujasti. Pirjo työnteli alhaalta lujasti penistäni vasten, ne tuntuivat tosi rajuilta liikkeiltä. Pirjon silmät olivat samenemassa, hänen sieraimensa värähtelivät kiihottavasti ja ylähuuli oli pingoittuneen oloinen, sen yläpuolella oli ohutta untuvaista karvaa joissa oli hikikarpaloita. Pirjon suu oli raollaan ja hänen ylähampaansa näkyivät täysin, hengitys oli katkonaista ja voimakasta.

Minä työntelin penistäni tasaisella rytmillä Pirjon vaginaan, tajusin että minun piti vain pitää huoli rytmistäni Pirjon kanssa. Hän nosti itseään ylös ja minä työnnyin silloin ja sitten hitaasti ulos Pirjon laskiessa takamustaan patjaa kohti. Makasin Pirjon päällä miltei koko painollani, polvillani sain vähän kevennettyä, Pirjo huohotti allani ja minulla oli tosi hyvä ja kiihottunut olo.

– Uuh-uh.., voi Juha.. tämä on.., en saanut selvää lopuista sanoista Pirjon huudahdettua voimakkaasti. Pirjon mukavan pehmeä vatsa tuntui lämpimältä, kosteasta pillusta kuului litisevää ääntä, mutta Pirjon ääntely voitti sen äänen voimakkuudessa.

Pirjo huudahti lujasti ja terävästi ja selkääni alkoi kirvellä, tajusin hänen kynsien raapaisseen minua selästä. Pirjon pää alkoi heittelehtiä ja kääntyillä sivuille, hän nousi kaarelle ponnistaen vartaloaan ylöspäin. Liike oli niin raju, että olin pudota Pirjon päältä pois. Pirjo nousi nyt puolittain istuvaan asentoon vetäen pääni kaulaansa vasten lujalla otteella, tunsin lämpimien huulten otteen kaulassani ja terävän nipistyksen. Pirjo valitus ääneen oli järkyttävää kuunnella, huuto oli pitkään jatkuvaa ja vaimeni hitaasti samaan tahtiin hänen vaipuessaan pehmeäksi jännittyneen vartalon rentoutuessa raukeaksi.

Tein naimaliikkeitä verkkaan etten laukeaisi itse vielä. Katsoin Pirjon sivulle kääntynyttä päätä, hän hengitti kiivaasti allani. Tiesin tulevani melko pian. Puristin Pirjoa käsilläni kovalla otteella ja aloitin puremisen tuntiessani siemensyöksyni alkavan. Purin kuin mielipuoli Pirjoa olkapäästä, kaulasta, rinnoista ja koko ajan minulta lensi sykäyksittäin siementä Pirjon emättimeen. Työntöni hidastuivat ja loppuivat. Vaivuin veteläksi kasaksi Pirjon päälle jääden siihen hetkeksi huohottamaan, minulla oli uskomattoman hyvä ja turvallinen olotila.

Kierähdin Pirjon päältä pois, katsoimme toisiamme raukeina ja tyydytettyinä. Nenässäni tuoksui Pirjon kiihottavat tuoksut. Pirjon ylävartalossa oli sinelmiä ja ihossa oli verenpurkaumia siellä täällä. Selkääni kirveli Pirjon raapimisen seurauksena.

– Mennään saunaan, ehdotin Pirjolle, ja pian siirryimmekin lämpimään saunaan. Istuimme saunan lauteilla nojaten seinään ja jalkamme olivat vastakkain. Jalkapohjamme olivat toisiaan vastakkain ja liikuttelimme varpaitamme iloisesti. Näin Pirjon kauniina keksi-ikäisenä naisena edessäni, tiesimme molemmat tämän oleva hetken huumaa joka loppuisi aikanaan.

Kysyessäni hänen ehkäisystä oli Pirjo kertonut käyttävänsä kierukkaa, hänen miehensä oli ollut hänelle hyvin väkivaltainen.
– Olet palauttanut minulle uskon hyviin miehiin ja nautittavaan rakasteluun Juha. Hymyilin otettuna aikuisen naisen kehuista.
– Sinä olet upea nainen, en olisi uskonut sen olevan näin mahtavaa.

Pirjo oli jalat hiukan koukussa niin, että näin hänen häpyvakonsa olevan raollaan kiiltäen kosteudestä jota olin sinne suihkuttanut.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Hetket anopin kanssa Olimme avovaimon ja anopin kanssa parin viikon reissulla Kanarian lämmössä ja kelit olivatkin varsin mukavat ja lämpimät. Alkuloma menikin lähinnä aurinkoa ottaen, sillä naisväki halusi […]
  • Emäntä kiimassa Olin päässyt armeijasta maaliskuulla ja tekisin nyt kevään ja kesän aikana kotonani erilaisia maataloustöitä. Syksyllä aloittaisin opiskeluni Jyväskylässä, mutta edessäni oli viimeinen […]
  • Panin entistä äitipuoltani oli syksy 2012 ja olin 20v. Olin töissä naapuri kaupungissa, johon isäni entinen naisystävä muutti takaisin oltuaan hetken muualla.. Sini laittoi minulle viestiä että on muuttamassa […]
  • Leskirouva puutteessa Mökkimme naapurina on 45-vuotias leskirouva, hiukan pyöreä pitkätukkainen tummakutri. Hän sattui viime kesänä laiturille joka sijaitsee katseilta suojassa samalla kun meloin kanootilla […]
  • Panoseuraa baarista Tapasin Tuulan paikallisessa ravintolassa johon olimme kavereiden kanssa menneet saunaillan päälle jatkoille. Juttelimme poikien kanssa niitä näitä tiskillä kun huomasin vaalean […]
  • Sain jättimäistä kullia Olin eronnut miehestäni noin puoli vuotta sitten 5 vuoden avioliiton jälkeen. Aluksi ero kirpaisi kovastikin, mutta pian sain muuta mietittävää ja lohduketta tyttöjen illoista kaupungin […]
  • Ihana kypsä nainen Olen tapaillut jo pidempään itseäni huomattavasti vanhempaa naista. Suhde alkoi eräistä naistentansseista ja ikään kuin vahingossa. Kuitenkin se on ollut sellaista mukavaa ja rentoa […]
  • Annen rattopoika osa 1 Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin […]

Jätä kommentti