Lapsuuteni seksikokemukset osa 2

Olen jo kertonut kaksi tarinaa lapsuuteni seksikokeiluista. Tämä tarina tapahtui 1,5 vuotta viime tapahtumien jälkeen. Eli aikaiseen kesäpäivään. Olin silloin juuri täyttämässä 10. Naapurustoon oli muuttanut Eero. Eero oli juuri täyttämässä 13. Eeron kanssa olimme pelannen kevään ja alkukesän jalkapalloa. Eerolle en ollut uskaltanut ehdotelle pissaus juttua tai poikaseksiä. Olin niitä kyllä jatkanut Jarin ja muutaman muun naapurin pojan kanssa. Kukaan ei niistä keskenään tiennyt. Pyllyni oli alkanut olla jo jokaisen naapuruston pojan rassattava. Minunkin pippelini oli tietenkin alkanut kasvaa ja olin päässyt myls pano hommiin. Naapurin kaksoset olivat muutaneet parin kilsan päähän, mutta toiset tytöt oli vielä jäännyt. Heistä sitten toisella kerralla.

Palataan Eeroon. Olimme menossa potkimaan. Eero oli aika rääväsuihin ja urheilullinen. Kun pääsimme läheiselle nurmikentälle Eero tietenkin vaati mua maaliin. Eerolla oli potkuvoima ja tykkäsi vedellä mulle pilkkuja. Alkulämpöä pidettiin. Minä vnyttelin ja Eero potki palloa. Sitten olin redi ottamaan huipputorjuntoja. Ensiki Eero ampui kauempaa ja ne jäi suht helposti haltuun. Sitten alkoi pilkkukisa. Eeron ehdotus oli tällainen. Jos saan viisi maalia tarjoat jäätelön, jos saan kymmenen niin joudut perse pystyyn seinää vasten (eli housut jalassa, kaveri saa vetää pallolla muutaman metrin päästä persettä päin) ja jos aan 15 maalia niin otat housut pois. Kysyin jos saan kiinni. Eero sanoi, että sama juttu. Kisa alkoi.Olin aivan likeissä, mutta hävisin ekan kisan maalein 11-9. Eli viereiselle palloseinälle pylly pystyssä nojailemaan. Viisi potkua joista kolme osui pyllyyni. Vaadin revanssia. Tämä peli meni taas Eerolla selvästi 17-3. Eli taas palloseinälle. Kyyristyin ja laskin housuni. Eero vaati myös pikkuhousja alas. Noh laskin nekin. Eero osui kerran pyllyyni. Se sattui hieman, mutta tuntui myös samalla aika kivalta. Vaadin vielä kerran revanssia. Nyt otttaisin henkisen yliotteen. Torjuntoja toisen perään. Olin ottanut kiinni jo 14 kun oli kaksi laukausta jäljellä. Eero monotti suoraan mua jalkojen väliin. Kyllä kirpaisi, mutta sain sen kiinni! Viimeinen pilkku olikin pelkkää kosmetiikkaa.

Siinä se oli Eeron pylly. Husuin vielä housut alas. Eero kiroili ja laski housut nilkkoihin. Sieltä paljastui sileä pyllyinen peppu. Ei karvoja. Osuin kerran todella hybinja huomasi, että pylly väri muuttui punaiseksi. Se sai minut hymyilemään. Eerolla oli jo kova halu kotia. Lähdimme Eerolle pelaamaan uutta nyrkkeilpeliä. Matkan aikana mietin Eeron paljasta pyllyä ja sitä miten kiva olisi myös Eeron kanssa ”kokeilla”. Pääsimme Eeron luokse ja puhuimme, että olisi kiva mennä uimaan joku päivä. Kun oli helle kausi menossa ja kumpikin meistä tykkäsi vedessä lutata. Saatiin pleikari käyntiin ja mehua pöytään niin Eerolla alkoi kova uho. Voitan sut ainakin sata kertaa tossa nyrkeilyssä. Eerolla oli oma pelihuone vintillä. Sinne meni jyrkät rappuset. Huoneessa oli telkkari, pleikkari ja vanha nahkasohva. Oli myös kattoikkuna mistä näkyi pihalle.

Pelit alkoivat. Eero sai muutaman voiton pohjalle tyrmäyksellä, mutta sitten alkoi minun voiton kulku. Voittoja toisen perään. Eero hermostui ja lähti alakertaan. Huusi perässään, että odota hiukan. Parin minuutin päästä Eero tuli takaisin mukanaan kaden nyrkkeilyhanskat. Eero halusi oikeassa elämässä katsoa kumpi on parempi nyrkkisankari. En viitsinyt kieltäytyä ja sitten se oli menoa. Eeron potku oli mahtava, mutta kyllä lyönnitkin tuli perille asti. Meinasin lukua ottaa kun tajusin heittäytyä sohvalle. Eero juhli voittajana ja halusi palkinnon. Palkinto oli sama kuin jalkapallossa. Lyönti hanskalla paljaalle pyllylle. Eli taas olin pylly pystyssä Eeron edessä. Vedin housut nilkkoihin ja odotin Eeron lyöntiä. Osuma oli kova. Sattui ja hiukan inahdinkin. Eero oli reilu kaveri ja antoi minun löydä häntä pyllylle ilman hanskaa. Otin tarjouksen vastaan ja päätin että lyön kovaa, mutta se suunitelma loppui kun näin Eeron pyllyn paljaana silmieni edessä. Refleksin varassa silitin Eeron pyllyä. Eero meni shokkiin ja kysui mitä teen. Totesin vaan, että haluatko kokeilla jotain muutakin. Eero vaistonvaraisesti alkoi haukkumaan mua homoksi ja oli nostamassa housujaan ylös. Koitin pelastaa tilanteen huutamalla saat panna mua! Eero häkeiltyi ja katsoi muhun. Eerosta näki, että hän ajatteli jotain. Eero kysyi varovasti oikeastiko? Vastasin suoraan, että kyllä, jos et kerro muille. Eero näytti viekkaalta ja totesi okei. Mä panen sua ja kumpikaan ei kerro kelleekkään. Eero jatkoi että saa hyvää harjotusta tyttöjä varten. Näin äkkiä tilanne kääntyi.

Eero otti tilanteen heti haltuunsa. Eero vaati multa kaikkia vaatteita pois. Tein työt käskettyä. Heitin t-paidan lattialle ja perään shortsit ja pikkuhousut. Eero hieroi omaa etumustaan. Eero ei selvästikään ollut kuullut esileikistä. Hän halusi heti panna mua pyllyyn, mutta sitten otin tilanteen ittelleni kysymällä, että enkä otakkaan eka sun pippeliä suuhun. Eero vaihtoi heti mielipidetta. Eero laski housunsa nilkkoihin ja heilutti pippeliään mun silmien edessä. Eero istui sohvalle ja minä aloin töihin. Otin Eeron pippelin suuhun. Ihmettelin kun Eerolla ei ollut karvoja ja pippelikin oli aika pieni. Vanhana tekijänä imin Eeroa. Pöyrittelen terskaa kielellä ja imin koko pippeliä. Pippeli mahtui suuhuni hyvin. Nuolin myös kiveksiä hieman. Eero puhkui ja helposti näki, että Eero nautti tilanteesta. Suihinotto sai riittää ja kysyin Eerolta, että nuolenko sun pyllyä. Eero ihmetteli miksi eihän mua panna. Noh kysyin mitä haluat. Eero halusi kuusysiä. Eero meni lattialle makaamaan eikä vieläkään ottanut paitaansa pois. Menin kontalleni hänen päälleen. Eero alkoi sormella leikkimään pyllyreiälläni. Pyysin kostuttamaan reikää hiukan. Eero sylkäisi pyllyyni ja leivtti sylkeä ympäriinsä. Itse muolin kiveksiä ja pippelin vartta.

Sitten alkoi nainti hommat. Eero itsui sohvalle jalat harallaan. Minä tulin Eeron päälle ja Eero ohjasi pippeliään hiukan ohi reiästä ja se sattui. Asetin omalla kädelläni pippelin pyllynreiälle. Sentti kerrallaan laskeuduin alaspäin. Sitten alotin jo itselleni tutun ratsastuksen. Eero piti silmiään kiinni ja äänteli. Itse olin jo oppinut nauttimaan siitä, että pippeli on pyllyssäni. Eikä se enään sattunut. Varsinkaan nyt Eerolla ei ollut kovin isoa. Aloin jo kyllästymään ratsastamiseen ja pysyin asennon vaihtoa. Halusin makaamaan sohvalle. Eero nousi ja minä menin sohvalle makaamaan. Eerolle tuotti vaikeuksia löytää reikä vaikka kuinka nostin jalkojani. Lopulta sekin löytyi ja Eero alkoi pienen höyryjunan tavalla puskea minua. Eero piti vieläkin silmiä kiinni. Eunkkaisn samalla itseäni ja aika nopeasti pieni spermavana lensi vatsalleni. Eikä siitä mennyt kauaa kun Eero alkoin inisemään ja sitten tunsin kuuman lastin sisälläni. Eero tuli pyllyyni eikä lasti ollut kovin pieni. Eero pienen hetken päästä tuli pois sisältäni ja lyyhistyi latkialle. Sisältäni kaikki spermat valui sohvalle. Oloni oli hyvä ja helpottunut. Ei tarvinnut niellä.

Tämän jälkeen tilanne meni aika nopeasti eteenpäin. Minä pyyhin sohvan ja Eero vain puki päälleen. Olin lähdössä kotia kun Eero huusi perääni, että kai me voidaan uudestaakin harjoitella? Vastasin, että tottakai. Harjoituksia jatkettiin myös jatkossa.

Olin koulussa liikunnan tunnilla. Olin omasta mielestäni luokkani yksi parhaimista liikunnassa. Pelit olivat ohi ja jäin tapani mukaan juttelemaan liikunnanopettajani kanssa. Hänelle oli meidän jälkeen tulossa vielä yksi oppilas ”tukiopetukseen”. Hän oli Samu joka oli kuudes luokkalainen jo kerran luokalleen jäänyt idiootti tai sellaisena minä häntä pidin. Opettaja ei ollut lainkaan mielissään, että joutuu opettamaan yliajalla yksin Samua. Minä ehdotin, että voin jäädä avuksi jos haluat. Se sopi opettajalle mainiosti.

Samu saapui viisi minuuttia myöhässä liikuntasaliin.Opettaja kiukku vain lisääntyi, mutta ei antanut sitä näkyä. Hän juoksutti Samua ympäri salia ja lopussa laittaa pelamaan minua vastaan sählyä. Votin mennen tullen vaikka olinkin selvästi nuorempi. Samun ilme oli täynnä kiukkua kuntopiirin aikana joka tehtiin lopuksi. Kaiken tämän jälkeen opettajalla oli kiire ja sanoi meille, että hän lähtee. Käykää pojat suihkussa ja laittakaa ovi lukkoon. Lähdin siitä sitten Samun perässä suihkuun. Samu keräsi heti kamat ja lähti juosten pois, että opettaja ei saisi häntä kiinni kun hän ei käynyt suihkussa.

Itse riisuin vaatteet pois ja menin suihkuun. Otin pyyhkeet ja saippuan mukaan. Avasin suihkun ja odotin, että se lämpeää. Kuuma vesi virtasi lattialla. Minulla oli tapana pissata suihkuun. Nytkin tein saman. Pippelistä alkoi tulla pissaa ja samalla kaivoin peppuani kun sieltä kutitti. Sormeini varmasti meni kaiken kokemani jälkeen syvemmälle kuin muilla saman ikäisillä lapsilla. Siinä kun pissasin kuulin äänen selkäni takaan. Se oli Samu. Samu huusi, että täälläkös se opettajan pikku homo on. Säikähdin. Kysyin Samulta, että etkö lähtenyt jo ja Samu vastasi, että meillä on hiukan asioita kesken. Samu jatkoi, että arvasinkin että sussa on jotain homoa. Täällä vaan pissaat ja sormetat peppua. Pyysin Samua lähtemään, mutta se oli tyhmä teko. Samu suuttui selvästi ja sanoi, että nyt saat kärsiä. Samu tönäisi minut päin seisään. Minä vaikeroin lattialla ja Samu nauroi. Yllätykseni Samu avasi farkut ja alkoi pissamaan. Samu pisasi minun päälleni. Samu nauroi ja totesi, että nyt saa pikku hintti munaa. Katsoin Samun munaa ja se näytti isolta. Samu käski minut ylös ja hinasi minut pukukoppien vieressä olevaan saunaan.

Saunassa Samu laski housunsa ja heilutti sitä naamani edessä. Samu käski ottamaan suihin. Epäröin hiukan, mutta se oli turhaa, koska Samu otti minua takaraivosta kiinni ja veti uuni hänen pippelilleen. Samun pippeli seisoi ja se oli mielestäni iso. Pippeli oli lähes kokoajan kurkussa kun Samu nussi minua suuhun. Samalla hän huusi, että nyt saa opettajan pikku hintti poika oiken kunnolla munaa. Pidin silmiäni kiinni ja toivoin, että kaikki on pian ohi. Mutta päinvastoin. Samun pissahätä ei ollutkaan loppunut vaan hän veti pippelin pois suustani ja pissasi naamalleni. Samu vaan nauroin ja nautti. Heti kun pissa loppui niin pippeli taas suuhuni. Pissa mastui voimakkaasti ja meinasin oksentaa, mutta pidin sen sisälläni.Sitten Samulle riitti hän tönäisi minut pois ja alkoi taas haukkua hintiksi.

Sitten Samukin riisui paidan pois. Minulla oli tosi kuuma ja hiki virtasi. Samu käski odottamaan ja kävi sillä aikaa soittamassa puhelun. Kuulin vaan, että tuu tänne sitten minua alkoi pelottamaan. Meinasin karata alasti, mutta Samu tuli jo takaisin saunaan. Samun pippeli seisoi ja hän runkasi sitä matkalla minua kohti. Samu käänsi minut mahalleni. Menin ilman taistelua. Tunsin kuinka Samun paino tuli päälleni. Samu otti telineestä saippuaa ja saippuoi pyllyni sillä. Sitten se oli menoa. Ei Samu pippeliään hiljaa laittanyt pyllyyni vaan kovalla vauhdilla. Sinne sujahti ja kipu oli todella kova. Samu paino koko painollaan minua lauteita vasteen ja en saanut happea kunnolla. Pyllyssäi oli suuri kipu kun Samu nussi pyllyäni pitkillä työnnöillä. Samu repi hiuksistani ja huusi, että nyt saa pikku hintti munaa perseeseen! Itkin hieman, mutta Samu ei välittänyt. Sama tahti jatkui kunnes Samu tuli. Tunsin kuinka pyllyni täyttyi spermasta ja kuinka sitä valui jalkojani pitkin. Samu otti pippelinsä pois pyllystäni ja vilkaisin Samun pippeliä. Se oli spermassa ja hieman veressä. Tiesin mistä veri oli tullut. Kipu oli kova, mutta helpotti kun pippeli ei ollut enään sisällä.

Samu lähti pukuhuoneen puolelle ja käski odottamaan. Kipu oli niin iso, että en lähtenyt mihinkään. Pukuhuoneen ovi narahti ja kuulin äänen, joka kysyi missä se on? Tunnistin äänen ja se oli Joni. Samun paras kaveri. Kummatkin tulivat saunaan. Samu oli alasti ja Joni käveli sisään housut kintuissa. Pidemmittä puheita Joni lykkäsi seisovan pippelin pyllyyni ( onneksi oli puolet pienempi kuin Samulla). Joni painautui myös päälleni ja alkoi nussimaan Samun täyttämää pyllyä. Joni ähli paljon enemmän ja tuli melko nopeasti. Juuri ennen kun Joni tuli pippeli luiskahti pyllystä ulos ja sperma lasti lensi pakaroille ja alaselälle. Ajattelin jo, että nyt riittää mutta ei. Samulla seisoi taas ja meni makamaan lattialle. Joni pakotti minut Samun päälle. Pippeli sujahti taas pyllyyn ja Samu alkoi nussia sitä. Kipu oli taas valtava, mutta ehkä jo hieman nautinkin kun omanikin alkoi seistä. Jattelin, että okei kärsitään nyt tämä, mutta Joni oli erimieltä. Jonillakin seisoi taas ja pojat halusivat kokeilla pornolefasta tuttua kaksi pippeliä yhdessä pyllyssä tyylillä. Samu veti minut häntä vasten ja Joni koitti laittaa pippeliään minun sisälle. Pitkään hän yritti, mutta ei onnistunut. Joni tyytyi vain rukkamaan minun rinnalle. Samu taas ähisi ja selvästi huomasi, että sperma on vähissä. Jotain sieltä kumminkin tuli ja suoraaan sisääni. Nousin ylös ja Joni halusi vielä leikkiä. Joni kaivoi pyllyäni ja hänen sormensa oli spermainen. Joni lykkäsi sen suuhuni ja pakotti imemään. Kun se oli tehty niin pojat kiirellä laittoivat vaatteet päälle ja Samu nappasi vielä kurkustani kiinni ja uhosi jos kerron niin henki lähtee. Ei käynyt mielessä edes kertoa.

*****

Toistaiseksi viimeinen kertomukseni nuoruudestani.

Tämä tapahtui kaikkien jo edellä mainittujen asioiden jälkeen.

Olin täyttänyt juuri 10 vuotta kun tutustuin parin sadan metrin päässä asuvaan veljespariin. Arttuun ja Aleksiin. Arttu oli 12 ja Aleksi 13. Pojilla oli viereisessä metsässä komea maja. Liukumäet ja kaikki. Majassa oli sisällä sänky ja muita hienoja tavaroita, mutta pöytälaatikkoon minulla ei kuulemma ollut mitään asiaa.

Artun ja Aleksin kanssa kesä kului aika hyvin. Kaikkia erinlaisia pelejä pelattiin ja itseltäkin oli noi seksijutut jäänyt. Kotonakaan en enään pornoa katsellut ja peppukin oli alkanut palautunaan normaaliin tunteeseen. Mutta joku veti minua pöytälaattikkoa kohtaan. Veljeksille oli varmasti salaisuuksia siellä, koska minä en saanut niitä nähdä. Mutta kerran sitten kun pojat olivat syömässä niin menin majaan pelamaan ja silloin kiusaus kävi liian isoksi. Avasin pöytälaatikon ja sieltä löytyi homopornolehtiä. Samalla pojat palasivat paikalle ja huuto alkoi. Ekaksi syytettiin rosvoksi ja loppupelissä hakuttiin homoksi kun mukamas luin lehtiä. Aleksi vanhempana veljenä kumminkin rauhoitti tilanteen ja veljekset päättivät kertoa kaiken.

Veljekset kertoivat, että varastaneet lehdet paikalliskioskin tavaralaiturilta. Lehtiä oli ollut paljon enemmän ja sitä mukaan kun oli lehdet luettu niin ne heitettiin menemään. Homolehdet olivat kiehtoneet poikia. Koitin kysellä miksi, mutta vastaus oli kiertelevä. Kuulemma olisi kiva joskus kokeilla, koska tyttöjä ei saa ihan helposti. Pitkään koittivat vältellä aihetta kun itse laukaisin tilanteen kertomalla, että mä olen pannut poikien kanssa. Arttu punastui ja Aleksi kysyi kenen kanssa. Totesin, että ainakin Eeron ja Jarin kanssa. Arttu sai suutansa auki ja kysyi miltä se tuntui? Vastasin, että aina aluksi sattui, mutta lopuksi kivalta. Aleksi otti puheenvuoron ja pokerina kertoi, että he olivat Artun kanssa kokeilleet runkkausta, suihinottoa ja jopa laittaa pippeliä pyllyyn. Ihmettelin, että koska mukamas ja pojat kertoivat, että aina välillä. Mutta eivät oikein homman sujunut. Ihmettelin myös itsekseni, että veljekset panee toisiaan.

Aleksi kysyi, että haluanko katsoa lehtiä tarkemmin. Mikäs siinä. Aloimme katsoa lehtiä ja kuvat olivat kiihottavia. Oli kuusysiä, suihinottoa ja kaksi pippeliä pyllyssä kuvia. Itselläni alkoi seisoa kun lehtiä selailin. Artttukin hieroi etumustaan. Minä otin ratkaisevan riskin vaikka en ollut pitkään aikaan pippeliä saanut niin ehdotin veljeksille seksiä. Pojat punastuivat, mutta suostuivat. Ekaksi tehtiin säännöt. Aleksi hakee sisältä saippuapurkin ja Arttu pyyhkeen. Minä asettelin patjan lattialle. Pojat palasivat nopeasti takaisin. Sitten luvattiin, että tästä ei ikinä kerrota kellekkään, Sitten minä otin vaatteet pois kokonaan. Veljekset eivät tehnyt muutakuin laskivat housuja sen verran alas, että pippelit ja osa pyllystä tuli näkyviin. Jokainen runkkasi ekaksi omaa ja sitten toisen. Artulla oli isompi kuin Aleksilla ja Artulla tuli myös kiimatippoja. Aleksi piti kokoajan silmiään kiinni ja Arttu laski enemmän housujaan.

Nojauduin Aleksi jalkojen väliin ja aloin nuolla pippelin vartta. Eikä kauaa mennyt kun Aleksi n 10cm pitkä pippeli oli suussani. Arttu otti minun pippelin suuhun ja alkoi ottamaan suihin. Artun liikerata oli pitkä ja hän käytti hampaita liikaa joka taas tuntui pahalta. Huomautin asiasta ja laatu parani. Aleksi ja Arttu vaihtoivat paikkoja. Minä jatkoi Artun pippelistä. Maku oli todella hyvä kun kiimatipat olivat mukana. Arttu nussi suutani ja Aleksi aika kömpelösti imi minua. Pyysin Arttua konttaus asentoon ja aloin nuolla pyllyreikää. Uitin sen oikein kunnolla. Arttu otti samalla Aleksilta suihin. Artun kanssa vaihdettiin osia. Oma reikäni tarvitsi pojat sylkeä jos meinasi joku sisään tulla. Nautin Artun pitkistä lipomisista. Lopuksi vielä Arttu sormilla levitti Aleksille sylkeä reiälle.

Sitte alettiin pääsemään asiaan. Halusin olla ensimmäinen. Otin saippuapurkin ja vetelin sitä reikääni. Sormet menivät aika syvälle ja tiesin, että vanha tiukkuus ei ollut vielä palannut, mutta se ei haitannut. Nojauduin seinää vasten ja Arttu alkoi sovittelemaan pippeliä pyllyyni. Sulkija laittoi hieman aluksi hanttiin, mutta lopulta Artun pippeli tuli sisääni. Arttu voihki ja alkoi liikuttamaan lantiotaan. Sentti sentiltä pippeli upposi ja tuntui hyvältä. Ihmettelin mitä olen pystynyt olemaan näin pitkään ilman seksiä. Arttu kiihdytti tahtia ja sitten Artulla heräsi, että eikö me tarvita kortsuja? Itse en koskaan ollut niitä käyttänyt, mutta nyt ol pakko kun pojilla sellaiset oli. Arttu veti kortsun päälle ja alkoi uudestaan nussimaan. Ei se erinlaiselta tuntunut, mutta ihmettelin miksi Arttu halusi kortsulla. Mutta halusin vaihtaa asentoa. Aleksi makasi laittialla ja hänen pippelinsä kutsui minua. Varovasti laskeuduin Aleksin päälle, että kortsu ei hajoaisi. Rauhallisin liikkein pippeli sisään ja ratsastamaan. Aleksilla tuli heti. Tunsin kuinka kortsu täyttyi ja nousin pois. Aleksi pippeli veltostui heti ja Arttu otti kortsun pois. Sperma valui Aleksi pippeliin ja nivusiin.

Aleksi antoi minulle saippuapurkin ja kortsun. Sivelin Aleksin pyllyä ja asetin kortsun. Nostin Aleksin jalkoja ja aloin etsimään pyllyreikää. Löysin sen, mutta sisäänpääsy oli vaikeaa. Aleksi jännitti kamalasti, mutta kun pään sain sisälle niin lopulta uppsoi koko komeus. Nussin Aleksi niin lujaa kun pystyin. Pippelini meni erittäin syvälle ja tunsin kuinka Aleksi pyllyreikä supisteli minua vasten. Kortsu meni hiukan ryttyyn, mutta painoin loppuun asti. Lopetin juuri ennen kun tulin.

Arttua ei oltu vielä laitettu. Repelin kortsun pois ja halusin nuolla vielä Artun reikää. Levitin oikein kunnolla pepun poskia ja aloin nuolemaan. Maku oli hyvä ja olin aivan kiimassa. Kuolaa valui joka paikkaan. Avasin silmät ja katsoin Artun peppureikää. Mahtva näky ja sitä oli pakko saada ilman kortsua. Nousin ylös ja aloin ilman saippuaa laittamaan pippeliäni sisään. Sinne se upposi ja se oli kolme työntöä ja vihellys. Valtava sperma lasti purkautuin Artun sisälle. Ilman vieläkin kiimassa. Pippeli ei edes veltostunut. Istun lattialle ja Arttu alkoi vielä ratsastamaan minulla. Sperma valui pyllystä aj sekös loi kiimaa. Arttu sai tosi pitkään ratsastaa minulla kunnes laukesin. Mahtava tunne. Arttu vielä kouraisi pyllystään spermaa ja levitti sitä huulillee.

Elämäni paras panohetki oli loppu ja siiryimme kotia. Kenellekkään ei kerrottua, mutta asiaan palattiin.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Lapsuuteni seksikokemukset osa 1 Lapsena naapurustossa asui minun kanssa samaa ikäluokkaa olevaa porukkaa. Eli 7-9 vuotiaita. Olimme normaaleita lapsia. Koulussa ei muka tunnettukaan, mutta kun pääsimme lähimetsäämme […]
  • Jättikullinen nuorimies osa 2 Hintelän lukiopojan kouluviikko oli mennyt kuin unessa. Jonne ei vieläkään kyennyt täysin uskomaan, että oli todella päässyt hässimään koulun kuuminta opettajaa, tyttöjen jumppamaikkaa […]
  • Jättikullinen nuorimies osa 4 Syyspäivä oli poikkeuksellisen lämmin ja 18-vuotias lukiotyttö paistatteli aurinkoa puiston penkillä. Vaalea Riikka oli tarkoituksella valinnut syrjäisen puistonkolkan kohtauspaikaksi, […]
  • Isosiskon käsittelyssä osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]
  • Kiimainen isosisko osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]
  • Tapasimme uimahallissa osa 2 Nainen katseli minua säteillen ja kysyi: "mitenkäs kaukana asut?" Nousin kivetykseltä ja katselin naista varpaista ylös asti. Upea näky hän oli myös vaatteet päällä. Hillityt korkokengät, […]
  • Koulutuksen huumaa osa 2 Kylläpä Sirpa olikin kaunis nainen, vaikka nyt hieman rähjääntyneen näköinen olikin spermaa valuen, tukka sekaisin ja raskaasti huohottaen. Kaivoin jostain paperia ja tarjouduin hieman […]
  • Tapasimme uimahallissa osa 1 Heräsin jälleen siihen miten sadepisarat piiskasivat ikkunalautaa. "Onpa kesä", ajattelin ja käänsin kylkeä. Uni ei kuitenkaan tullut enää ja aloinkin siinä makaillessa miettiä miten tämän […]

Jätä kommentti