Kiihkeät hetket kirjastossa

Tarkkailin kirjaston hyllyjen välistä kirjastonhoitajaa. Odotin vain hetkeä, kun tulisi hiljaista hänen pöytänsä luona, sitten voisin käydä kysymässä tiettyä kirjaa. Kaisa Virtanen oli minulle tuttu entuudestaan, tunsimme toisemme jo senkin perusteella, että asuimme samalla kylällä.
Tähän aikaan illasta oli jo normaalisti hiljaisempaa, mutta nyt oli väkeä syksyn alkaessa runsaasti liikkeellä.
– Hei, onko se kysymäni kirja palautunut jo lainasta?, kysyin hiljaisella äänellä mainitsematta kirjan nimeä.
– ”Juhannustanssit” ei ole vielä palautunut, kirjastonhoitaja vastasi.
– Odottele vielä hetki, siinä on palautus tälle päivälle, Kaisa jatkoi.
Lupasin odotella ja menin hyllyjen luokse korvat ja posket punaisina selailemaan muita kirjoja.
Olin kuullut tuosta kirjasta meheviä kertomuksia ja minun oli ihan pakko saada se käsiini.

Katsahdin kirjastonhoitajaa huomaamattomasti. Näin hänen nostavan jalkansa pöydän alla toisen päälle ja hameen liepeet heilahtivat vilauttaen vaaleata sukkaa pitkälle reiteen silmieni ihailtavaksi.
Nainen oli vanhapiika ja iältään viisissäkymmenissä. Tummanruskea kiharainen tukka oli niin kuin kaikilla tuon ikäisillä naisilla. Yksimittainen hame ylsi polviin, ja hameen yläosassa oli rintanapitus. Nyt vasta huomasin kuinka Kaisan rinnat olivat puristuneet kankaaseen kiinni.

Nielaisin yllättyneenä huomiostani sillä Kaisa nosti itseään puolittain seisovaan asentoon. Hänen takamuksensa oli pyöreänä edessäni ja tunsin ihmeellistä kiihottumista tuon näyn edessä. Näin erään vanhemman miehen katsovan röyhkeästi kirjastonhoitajan takamusta. Oli helppo arvata mitä miehen mielessä liikkui. Tunsin sormissani outo tarvetta päästä hiplaamaan Kaisan rintoja ja myös hameen alapuolelle sormeni syyhysivät. Ihmettelin omaa innostustani, sillä Kaisa olisi sopinut vaikka äidikseni, niin vanha hän oli.

Kello alkoi lähestyä sulkemisaikaa ja näin kirjastonhoitajan pyörittävän päätään minun kysyvään katseeseen.
Kaisa käveli ohitseni sormi pystyssä ja jäin odottamaan kuin käskyn saaneena.
Kuulin oven loksahtavan lukkoon ja Kaisa palasi huoneeseen.
– Katsohan, Juha, tässä olisi tämmöinen kirja, Kaisa meni edelläni hyllyjen väliin ja nousi lisäaskelmilla varustetulle jakkaralle seisomaan, vaikka eivät kirjat niin korkealle olleetkaan.
Katsoin Kaisan jalkoja edessäni, nielaisin nähdessäni takareiden vilahtavan edessäni. En voinut välttyä näkemästä kirjastonhoitajan reisien vilahtelua hameen alta.
– Kas tässä, Kaisa ojensi kirjaa minulle.
– Eh..m-mitä.., änkytin tajuttuani jääni katseestani kiinni. Tartuin kiinni kirjaan hämmennyksen vallassa. Seurasin Kaisan ilmeitä vierelläni, hänen katseensa kävi ovella ja pelästyin, kun hän tarrasi käteeni.

Katsoin kysyvästi tätä aikuista naista, kun hän painoi käteni rintaansa vasten.
– Oletko tehnyt tätä koskaan? Kaisa kysyi minulta.
– E-een ole.. vastasin ihmeissäni ja tunsin rinnan pehmeyden kädessäni.
Kaisa veti minut kiinni itseensä vapaalla kädellään. Vartaloni kosketti tällä tavalla ensimmäistä kertaa naisen vartaloa ja häpesin, kun tunsin housuissani sen vaikutuksen. Pelkäsin Kaisan tuntevan minussa olevan jäykkyyden.
Nojasin jännittyneenä Kaisan vartaloon, kun hänen kätensä alkoi tunnustella housujeni vetoketjun aluetta. Yritin vetäytyä irti, mutta jostakin syystä en onnistunut.
Puristin Kaisan rintaa kädessäni ja hengitin hänen kaulansa tuoksua lyhyin henkäyksin. Minua hävetti valtavasti tuntiessani naisen käden koskettavan seisovaa kulliani.
– Entäs tätä, onko tämä sinulle vierasta? Kaisa kysyi kuiskaavalla äänellä.
– Ei.. tai on…, ei ole.., sekoilin vastauksessani sillä olinhan minä itseäni tyydyttänyt runkkaamalla useinkin.
Kaisa otti toisen kätensä rintaansa puristavan käteni päältä ja ohjasi toisen käteni takamukselleen.
Suljin silmäni painaessani käteni naisen takamukselle. Nainen teki pientä liikettä lantiollaan minua vasten. Kaisan käsi puristi kulliani, jota kihelmöi mukavasti naisen lämmin kämmen.

– Haluatko koskea minua tuonne? Kaisa esitti taas uuden kysymyksen.
En saanut sanoja aikaiseksi ja nyökkäsin niin, että se varmaan selvisi Kaisalle.
Tunsin Kaisan liikauttavan jalkojaan ja toisella kädellään hän nosti hamettaan.
– Laita käsi sinne, hän antoi minulle ohjeen.
Kättäni kosketti pehmeä kangas. Tajusin sen alushousujen kankaaksi ja henkäisin syvään.
Epävarmani koskettelin Kaisan alushousuja jouduttuani yllättäen näin uuden tilanteen eteen.
Kaisan käsi tarttui käteeni ohjaten sen housujen vyötärölle ja siitä housujen kumilangan alle.
Tunsin sormissani naisen paljaan ihon kosketuksen ja henkäisin syvään kuin pelästyen sitä missä sormeni olivat.
– Siitä alaspäin.., noin.., Kaisa opasti minua.

Sormeni sekoittuivat pillun karvoihin ja sydämeni lyönnit tihenivät välittömästi. Tiesin odottaa jotakin erikoista ja uutta, mutta siitä huolimatta se yllätti minut täysin.
– Uh-mhh.., Kaisa huokasi sormeni koskettaessa jotakin märkää.
Kullissani kihelmöi tavattoman paljon, aivan kuin olisin runkannut sitä. Liikuttelin sormiani tajuamatta mitä kosketin, tunsin vain ihmeellisen kosteuden sormissani.
Tämän uuden tunteen vallassa puskin itseäni Kaisaa vasten tajuamatta, että laukesin hänen vaatteilleen. Huohotin tämän kirjastonhoitajan vartaloa vasten ja tärisin ensimmäistä kertaa ilman, että olisin itse saanut sen aikaiseksi.

– Hups.., piditkö? Kaisa kysyi hengästyneellä äänellä hetken kuluttua.
– Mmhh…, mutisin jotakin vastaukseksi.
Kuin tajuten hämmennykseni Kaisa piilotti pehmenneen kullini takaisin housuihini ja veti vielä vetoketjunkin kiinni. Naama punaisena irtauduin Kaisasta ja näin ison läiskän spermaani hänen hameellaan. jonka hän oli suoristanut. Toisessa kädessä kiilsi pisaroita ja vaivihkaa Kaisa pyyhkäisi kätensä hameensa takaosaan.
– Tule huomenna käymään luonani, niin saat kirjan jota hait täältä.
– Illallako?, kysyin varmistaakseni oikean ajan.
– Niin, kun alkaa hämärtää, Kaisa vastasi.
Vaihdoimme vielä jonkin sanan ennen kuin Kaisa tuli avaamaan minulle ulko-oven lukosta päästääkseen minut lähtemään.

Jännittyneenä ajoin pyörälläni kylän raittia ja käännyin kohti Kaisan taloa. Minulla oli tunne, että puoli kylää seurasi liikkeitäni. Se tuskin olisi ollut edes mahdollista, sillä iltahämärä oli jo noussut ja näin juuri ja juuri eteeni. Kaadoin pyöräni rappusten taakse pimeälle pihalle. Yritin avata ulko-ovea, mutta se olikin lukittuna. Löin nyrkillä muutaman kerran oveen ja pian eteisestä kuuluikin ääni.
– Hei, tulin hakemaan sitä kirjaa, sanoin kuin maailman tärkeimmän asian.
– Tule sisään, Kaisa kutsui minua peremmälle jääden lukitsemaan takanani olevaa ovea.
Astelin tupaan jossa paloi pieni lamppu seinustalla, tuvasta oikealle johtava ovi vei pieneen makuukamariin jossa paloi kaksi lamppua seinustalla.
Mitään sanomatta Kaisa sammutti tuvassa olevasta lampusta valon ottaen minua kädestä kiinni.

– Meiltä jäi eilen jotakin kesken.
– Ni-niin kai sitten, joo…
Kaisalla oli eri hame päällään kuin eilen ja mitään sanomatta hän avasi hameen yläosasta muutaman napin. Nopeasti nainen pujotti kätensä pois hihoista ja hame tipahti lattialle yhteen kasaan. Nielaisin kiihottuneena nähdessäni naisen edessäni alusvaatteisillaan. Sukat olivat pidikkeillä kiinni valkoisessa korsetissa, joka oli aivan Kaisan vartalonmyötäinen. Samanväriset rintaliivit peittivät isoja rintoja. Puuterinväriset alushousut ylsivät reisille saakka. Nielaisin toistamiseen ja tunsin suuni olevan raollaan hämmennyksestä.
– Riisu sinäkin itsesi Juha, Kaisa komensi minua.
– Kyllähän sinä tiesit mitä täällä tapahtuu, kun tulit luokseni? Kaisa kysyi minulta hymy suupielessään.
Jälleen tyydyin vain nyökkäämään. Toki olin toivonut jotakin tällaista, mutta en ollut uskonut tätä toteutuvaksi.
Pudotin puseroni tuolille ja potkaisin kengät jaloistani avatessani housujani. Nopeasti olin vain alushoususillani naisen edessä.

Kaisa nyökkäsi minulle ja vei kätensä selkänsä taakse ja kohta näin kaksi isoa ja paljasta rintaa silmieni ihailtavina. Kaisa kumartui ja laski alushousunsa pois jalastaan. Hänelle jäi vain korsetti ja sukat jalkaan.
– Ota housusi pois Juha.
Tunsin punastuvani jälleen, kun nainen katsoi suoraan seisovaan kulliini.
Kaisa asettui sängylle selälleen isojen rintojen heilahtaessa sivuille.
-Katsohan nyt tarkasti, Kaisa sanoi.
Nainen levitti jalkansa kunnolla avaten sormillaan pillunhuulet leveään irvistykseen. Näin kummallista kiiltävää punaisen halkeaman sisällä.
Yhtäkkiä Kaisa laittoi etu- ja keskisormensa suuhunsa nuolaisten niitä kielellään. Sitten sormet menivät pilluun sisälle ja näin kuinka ne ottivat tummanpunaisen kohouman väliinsä.
– Tässä on klitoris, jota sinun pitää hoitaa pehmeästi.
Tuntui hullulta olla polvillaan tämän naisen edessä, joka opasti minua pillunsa saloihin.

– Et ole varmaan koskenut naiseen suullasi? Kaisa kysyi.
– En…, vastasin ääni väristen.
– Nyt teet sen…
Nainen antoi minulle ohjeet miten menetellä. Ennen kuin tajusinkaan, naamani oli kiinni naisen pillussa.
– Noin.., siitä.. ähh.. oiihh.., varovasti, älä purista sitä. Sain suuni täyteen ihmeellisen makuista ainetta. Naisen pillusta nousi imelä haju nenääni. En tiedä oliko se paha vai hyvä haju, aika erikoinen se kuitenkin oli. Oli kuin olisin hyvin voideltua sian nisää puristellut. Kaisa nosteli lantiotaan allani vasten kasvojani. Hänen kätensä puristi niskaani pehmeästi mutta vaativasti.
– Varo hampaita, juuri noin, pyöritä sitä kielelläsi, noin ihanaa.., nainen kehui minua.
Tunsin olevani ihmeellisessä tilanteessa, uudessa ja ennen kokemattomassa. Tämä oli se klitoris, päivittelin itselleni huulteni hieroessa isoksi paisunutta pampulaa. Mustat pitkät ja kiharaiset karvat kutittivat naamaani.

Vilkaisin kuin salaa naisen kasvojen suuntaan ja näin kahden rinnan keskellä olevat tummasävyisen nipukan paisuneen isoksi. Kaisan vartalon liike näytti aaltojen liikehdinnältä hänen rytkyttäessään itseään suutani vasten.
Painoin kieleni kiinni naisen klitorikselle ja nuolin sitä kuin koira. Pistävän kitkerää makua tulvi kieleeni täyttäen suun voimakkaalla kosteudella.
Karvoja kulkeutui nieluuni tuntuen ilkeältä, mutta en voinut alkaa yskiäkään. En ollut koskaan tajunnut miltä naisen pillu maistuisi tai haisisi. Aloin tottua molempiin, vaikka tuoksu tuntuikin selvästi nenässäni.

– Oiih-iih.., Kaisa huohotti ja rytkytti niin, että hetekan jouset natisivat rajuista liikkeistä.
Minun ei tarvinnut liikuttaa suutani, riitti, kun pidin sen avoimena vasten naisen ammottavaa pillua. Pillunhuulet olivat avautuneet leveälle ja suuni oli painautunut syvälle limaisen rakoon.
Kaisan kädet painoivat minua takaraivolta kovalla otteella pilluansa vasten. Naisen reidet puristivat poskiani ja hengitykseni oli tuskallista. En saanut ilmaa hetkeen aikaan naisen huutaessa kovaan ääneen jotakin. Onneksi puristus hellitti ja sain jälleen hengitettyä.

Tunsin kosteuden naamallani lisääntyneen voimakkaasti ja pyyhinkin naamani kuivemmaksi noustessani polvilleni naisen jalkojen väliin.
– Tule tänne minun päälleni, Kaisa kutsui minua.
Asetuin kokemattoman tuntuisesti naisen päälle tietämättä miten etenisin.
Kovana seisova kullini painoi Kaisan karvoitusta vasten, joka kiihotti minua suunnattomasti.
Aloin pyörittää pehmeitä rintoja käsilläni. Ne tuntuivat jotenkin ihanilta. Niissä näkyi verisuonet melkein pinnassa, pienten ruskehtavien pyöreitten kehien ympärillä. Ilman ennakkovaroitusta aloin nuolla toista rintaa. Imin ja nuolin varoen satuttamasta hampaillani tätäkin.
– Saat sinä purra niitä, jos haluat.
Nyt purin täyteläisiä isoja rintoja luvan saatuani. Pian molemmat rinnat kiilsivät syljestäni ja hampaistani oli jäänyt selvät jäljet molempien rintojen alaosaan.

Kaisa hymyili minulle ja vei kätensä väliimme. Lämmin käsi otti pehmeän otteen kullistani alkaen ohjata sitä kohti pillunsilmää. Suljin silmäni ja odotin tuota ensimmäistä kertaa. Käsi vei kullini kärjen oikealle kohdalle jalkojen kietoutuessa pakaroitteni ympärille. Nainen suorastaan veti minut sisäänsä.
Lämmin ja puristava tunne ympäröi kulliani sen painuessa hitaasti Kaisan pilluun.
– Aahh.., minua melkein nauratti, sillä tunne oli niin taivaallinen.
Pääni painui Kaisan rintojen yläosaan ja kaulaan. Puhdas hyväntuoksuinen saippuan haju täytti aistini. Puhdasta ja pehmeää ajattelin naisen tehdessä altapäin työntöjä.
Ryhdyin tekemään naimaliikkeitä Kaisan ihanan kiristävään pilluun. Nostin lantiotani ja laskin sen hitaasti alas. Kihelmöinti yltyi ja samalla minulta turskahti paksua uutetta Kaisan pilluun.
– Noin, anna tulla…, nauti vain… nauti…
Kaisa piti minusta hyvää huolta naidessani häntä ja saadessani ensimmäisen siemensyöksyni naisen sisälle.
Lämmin käsi hiveli selkääni ja takamustani purkautuessani nautinnon saatteleman tähän vanhempaan naiseen.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Tapasimme uimahallissa osa 1 Heräsin jälleen siihen miten sadepisarat piiskasivat ikkunalautaa. "Onpa kesä", ajattelin ja käänsin kylkeä. Uni ei kuitenkaan tullut enää ja aloinkin siinä makaillessa miettiä miten tämän […]
  • Saunassa äidin ystävän kanssa Heräsin virkeänä uudenvuodenaattoon, sillä tiesin illasta tulevan hyvä - ellei jopa uskomaton. Olimme menossa juhlimaan vuodenvaihdetta perinteisesti sukulaisiin. Täna vuonna asiat eivät […]
  • Vanhemman naisen opissa Hain yhtä mattoa, joka meiltä oli unohtunut kunnan mattojenpesupaikan kuivaustelineelle. Paikka oli runsaan kilometrin päässä kotoani, ja olin liikkeellä polkupyörällä. Oli […]
  • Äitiä ja opettajaa Keskiviikko ja äikkää tokalla tunnilla. Raahaan itseni ja reppuni luokkaan vakipaikalleni. Istun eturivissä josta on helppo poistua luokasta, tähän ei opettajat yleensä kiinnitä niin […]
  • Tapasimme uimahallissa osa 2 Nainen katseli minua säteillen ja kysyi: "mitenkäs kaukana asut?" Nousin kivetykseltä ja katselin naista varpaista ylös asti. Upea näky hän oli myös vaatteet päällä. Hillityt korkokengät, […]
  • Tuhma opettaja Olen 46v Siiri, opettaja yäasteella, naimisissa ja liitoni on rakoillut jo jonkin aikaa. Toissa viikolla pidin poikien liikuntaa, koska poikien oma opettaja oli jollakin koulutuskurssilla, […]
  • Nussin opettajani kanssa abiristeilyllä Tämä tapahtui abiristeilyllä. Olin ilmoittautunut risteilylle kaverini kanssa, mutta hän ei päässytkään lopulta lähtemään ja olin hytissä kolmen muun kaverin kanssa, joita en tuntenut […]
  • Nuoren pojan kaunis kova kulli Alkoi hienoinen sade. Heinäkuun lämmin, ukkosta ennustava lievä painostavuus oli saanut ihon hiestä kostumaan. Kainalot, rintojen väli, nivuset ja koko syli tuntui tavallista kuumemmalta. […]

Jätä kommentti