Harjoittelija saa pomolta pillua

Olen ammattikoulussa tietotekniikan-linjalla ja eka vuosi on ehtinyt jo kevääseen. Minulla on edessä 6 viikon työharjoittelu eräässä atk-laitteita myyvässä firmassa joka myös tekee asiakkaiden myllyille huoltohommat.

Firma on erään pariskunnan omistuksessa ja heillä on kaksi toimipistettä joista toinen on läänimme pääkaupungissa ja tämä jossa minäkin olen on pienempi kaupunkipahanen.

Olen nyt ollut harjoittelussa reilun viikon ja mielekästä tekemistä on ollut sopivasti. Tässä liikkeessä on 5 työntekijää ja minä olen siis 6. Meillä on pomona Tuija jonka ikä on jotakin 45-50 välillä. Hän on tiukka ja vaativa täti, joka vaatii kaikilta, mutta antaa kyllä näköjään palautetta niin hyvin kuin huonostikin tehdystä työstä.

Kaikki työntekijät ovat nelissäkymmenissä ja tunnen olevani kuin vanhainkodissa, kun kuuntelen heidän juttujaan. Niinpä keskityinkin enemmän vain värkkäämään koneiden kanssa, joskus jouduin myös asiakaspalveluunkin. Eikä se ollut hassumpaa hommaa, päinvastoin pidin siitä. En tosin tiennyt liikkeen kaikkia tarpeellisia asioita riittävän hyvin, mutta varmaan oppisin vielä harjoittelujaksoni aikana.

– Kuulehan Anssi, olen katsellut sinun työskentelyäsi, aloitti Tuija kellon ollessa lähellä sulkemisaikaa. Pelästyin, että mitähän olen mokannut, niin totisena Tuija tuli viereeni seisomaan.
– Nii-in, nieleskelin pelästyneenä.
– Sinulla on hyvä ote tähän työhön, olen tyytyväinen työhösi, Tuija sanoi lyhyesti.
– Jatka samaan malliin vain, ja Tuija väänsi kasvoilleen iloisen hymyn.
– Joo-o, kiitos vain.., yritän ainakin, vastasin hämilläni, mutta tyytyväisenä saamastani palautteesta.

Tyytyväisenä keräsin työkaluja ja tarvikkeita kaappiin katsellen Tuijan kävelyä hänen poistuessaan luotani. Nyt vasta jotenkin huomasin hänen tyylikkään vartalonsa, pitkät jalat korostuivat edukseen sopivan lyhyen hameen alta. Takamus oli pyöreä ja oljenvaalea tukka oli kivan lyhyt.

Lähdin kotiin päivän päätteeksi niine ajatuksineni. Seuraava päivä kului kiireisien hommien parissa ja Tuija kävi asiakaskäynneillä niin etten paljon häntä nähnytkään.

Seuraavana päivänä joka oli perjantai, olikin heti aamusta alkaen kiireinen, asiakkaita tuli ja meni ja töitä oli enemmän kuin ehti tehdä. Kävin yhtäkkiä syömässä ja takaisin töihin. Ennenkuin huomasinkaan kello oli 18. Minä ja Maija joka hoiti myymälää sekä Tuija olimme enää paikalla.

Kasailin tarvikkeet jälleen kaappiin ja järjestelin työkaluja paikalleen Tuijan tullessa paperipinon kanssa vierelleni.

– Anssi.. enempää Tuija ei ehtinyt sanomaan, kun käännyin pelästyneenä häneen päin ja tönäisin hänen kädessään olleen paperinipun lattialle.
– Hitto, sori.., pelästyin kun olin niin ajatuksissani, selitin ja kumarruin lattialle poimimaan papereita. Tuija kyykistyi myös, ja asento johon hän jäi sai minut pitämään katseeni tiukasti kiinni hänessä.

Tuijalla oli polvien yläpuolelle yltävä hame ja kyykistyessään hänen hameensa nousi tosi ylhäälle. Näin reilun metrin päästä suoraan hänen reisiensä väliin, sukkahousujen paksumpi osa ei ollut niin paksu että se olisi peittänyt alleen valkoiset alushousut. Sukkahousut olivat hyvin vaaleanruskeat ja reidet pingottuivat sukkahousuissa kiihottavasti.

– Olinpas minäkin kömpelö, Tuija sanoi. Minun piti siirtää vastahakoisesti katseeni pois upeista reisistä ja hameen alta. Olin vielä polvillani Tuijan noustessa seisomaan, tällöin tunsin nenässäni oudon tuoksun leijuvan Tuijasta. Se oli makean pistävä ja sydämeni hakkasi kiivaasti.

– Mitä, pitääkö Anssin rukoilla kotiinlähtölupaa sinulta Tuija? Maija huusi tultuaan työhuoneeseen. Maija ei olisi voinut tulla huonompaan aikaan paikalle manasin mielessäni. Tuija kertoi nauraen miten olimme törmännet yhteen ja paperit olivat lentäneet lattialle.

Viimein lähdin kotiin huomaamatta kysyä mitä asiaa Tuijalla olisi ollut. Viikonloppu kului kavereitten kanssa nopeasti, lauantaisin minun ei tarvinnut olla harjoittelussa, koska olin opiskelija. Perjantai-illalla kyllä näin kauan silmissäni näkymät Tuijan hameen alle. Viikonloppu meni pitkälti tuon näkymän muistelemisessa, Tuijasta haaveillen – täytyy toki myöntää että netin ilmaisia pornovideoita tuli ahkerasti katsottua, varsinkin sellaisia joissa nuori poika pääsi harrastamaan seksiä vanhemman naisen kanssa.

Maanantaina olin jälleen yhdeksältä liikkeessä hommissa. Päivä oli hiljainen ja Tuija kiersi joidenkin asiakkaiden luona palaten iltapäivällä.

– Anssi, tule vähän käymään huoneessani, Tuija pyysi kolmen aikoihin. Kävelin Tuijan huoneeseen ja silmäni osuivat heti hänen reisiinsä jotka pilkottivat hameen alta hänen istuessaan tuolillaan. Tiesin, että Tuija oli minulle kaukainen haave ja nuoren pojan unien kohde joka ei toteutuisi koskaan.
– Niin, mitä, jäin odottamaan uteliaana?
– Keskustelin mieheni kanssa viikonloppuna ja voisimme tarjota sinulle kesän ajaksi työpaikkaa. Olisitko halukas tulemaan meille?
– Huh.., jos .. siis tottakai tulen, vastasin täysin yllättyneenä.
– Hyvä, saisit tässä opetella kesää varten erilaisia tehtäviä. Voitaisiin jäädä katsomaan tätä kuviota tänään tai huomenna töiden jälkeen, kuinka sinulle sopisi.
– Minulle sopii kyllä tänäänkin, ei ole väliä, vakuuttelin innostuneena.
– Hyvä katsotaan sitten vaikka huomenna tarkemmin kun saadaan liike suljettua.

Poistuin tyytyväisenä Tuijan huoneesta. Innostuneena tulin tiistai-aamuna töihin. Päivällä Tuija tuli myös työhön kiireisen näköisenä oltuaan jossakin tekemässä ison kaupan Maijan kanssa. Hän näytti tyylikkäältä tiukassa hameessaan ja joku takin tapainen hänellä oli mustan ihonmyötäisen neuleen päällä. Vaaleat ihonväriset sukkahousut tekivät Tuijan sääristä kauniit. Loppupäivä meni taas mukavan nopeasti loppuun. Maija poistui viimeisenä ja lukitsi ulko-oven, ja jäin odottamaan Tuijan puhelun loppumista hänen soittaessaan miehelleen.

Tuija meni vielä tarkistamaan oven lukituksen, hän oli jättänyt takkinsa pois ja musta neule toi esille hänen pyöreät rintansa. Sydämeni alkoi tikittää kuin kello, kun katselin Tuijaa.

– No niin Anssi, tules tuonne toimistoon niin katsotaan sitä sinun asiaasi. Kuuliaisesti kävelin tulevan työnantajani perässä ihaillen hänen pyöreätä takamustaan. Istuin tuolille työpöytää vasten, kun Tuija kumartui seinän vierustalla olevan mustan laukun puoleen. Näin takaapäin pyöreitten reisien jännittyvän ja tunsin sykkeeni nousevan katsellessani tuota kiihottavaa näkymää.

Tuija palasi luokseni musta laukku kädessään ja istui pöydän reunalle minua vastapäätä.
– Tässä on sinulle kannettava jota voit käyttää kotona, tulee varmaan olemaan käyttöä? Tuija hymyili salaperäistä hymyä.
– Oho, minulta pääsi hämmästynyt huudahdus. Ei niinkään siksi, että sain tietokoneen vaan siksi, että näin suoraan Tuijan reisien väliin josta valkoiset alushousut pilkottivat sukkahousujen lävitse. Tuijan jalat olivat sen verran levällään etten voinut olla näkemättä alle metrin päässä olevaan kohteeseen. Kuinka kiihottava vanhempi nainen saattoikaan olla.

Tajusin tuijottavani ja vieläpä jääneeni kiinni törkeästä tuijotuksestani. Tuija liikahti kääntyen laukun puoleen ja jälleen tuo sama tuoksu jonka olin jo kerran tunnistanut tuoksui edessäni. Sydämeni takoi vimmatusti ja tunsin käsieni hikoilevan noustessani seisomaan vaikka tiesin housuissani olevasta kovettumasta.

Menin aivan Tuijaan kiinni ja otin laukun vetoketjusta kiinni avatakseni edes sitä, kun en oikein tiennyt mitä olisin tehnyt. Tunsin Tuijan parfyymin kevyen tuoksun leyhähtävän kiihottavasti. Painoin lonkkani kiinni Tuijan polveen kuin vahingossa ja Tuija joutui ottamaan kiinni olkapäästäni ettei olisi kaatunut selälleen pöydälle. Se olisi kyllä sopinut minulle hyvin.

Yllätys oli ettei Tuijan käsi vetäytynytkään pois olkapäältäni, tunsin käden puristavan minua voimakkaasti. Pudotin käteni laukulta alas ja se osui kuin vahingossa Tuijan polven paikkeille. Tunsin mukavan väristyksen kulkevan lävitseni ja uskalsin liikuttaa kättäni ylöspäin kohti reittä. Pehmeän kimmoisa reisi tuntui kiihottavalta hikiseen käteeni. Suljin silmäni ja pelkäsin samalla kesätyön menettämistä jos tekisinkin väärin Tuijaa kohtaan.

Ujutin kättäni edelleen ja Tuija liikahti hämmästyksekseni levittäen jalkojaan enenmmän. Jännittynyt ilme kasvoillani käänsin katseeni Tuijaan, hänen huulensa olivat raollaan paljastaen punaisten huulten takaa hampaat näkyville. Tuijan kieli liikahti koskettamaan ylähuulta jääden siihen peittäen ylähampaat näkyvistä. Vihertävän ruskeat silmät olivat raukean näköiset.

Uskalsin koskettaa kädelläni suoraan reisien väliin, sormieni painaessa sukkahousujen haaraa tunsin kullini olevan melkoisessa puristuksessa.

– Oh.., kuului kevyt huokaus Tuijan suusta, kun hipelöin sormillani epämääräisesti sitä kohtaa jossa ajattelin sen halkion olevan jonne halusin päästä käsiksi. Tuija nosteli itseään ja hän nosti hamettaan ylemmäksi lonkkiensa tasolle. Silmieni edessä oli kaksi kiihottavaa sukkahousujen peittämää reittä, käteni näytti kömpelöltä niiden välissä.

Tuija painui selälleen pöydälle ja minä jäin seisomaan hänen reisiensä väliin ihaillen edessäni olevaa näkyä. Yleensä Tuijan pöytä oli täynnä kaikenlaista paperia ja tavaraa, mutta nyt se oli tyhjä, tuntui kuin hän olisi siivonnut pöytänsä tätä hetkeä varten.

Kumarruin alas kohti tätä aikuisen naisen levitettyä pillua. Sukkahousujen alla olivat valkoiset alushousut jotka nekin näyttivät kiihottavilta. Sydämeni takoi vimmatusti ja korvissani suhisi mielettömästi, kun huuleni painuivat kiinni sukkahousuihin. Makeaa hajua tulvi sieraimiini nuollessani sukkahousujen läpi tuntuvaa kohoumaa.

– Uh-hh.., pääsi taas Tuijalta tukahtunut äännähdys. Sormeni hakivat sukkahousujen vyötäröä ja riuhdoin epätoivoisesti Tuijan housuja alas.
– Eehh.., tajusin äänen kuuluvan jostakin sisältäni tuntiessani Tuijan paljaan ihon kosketuksen sormissani ja nähdessäni hänen karvoituksensa. Vaistomaisesti nostin katseeni ylös ja kohtasin Tuijan katseen.
– On se samaa sävyä, Tuija sanoi hymyillen. Hymyilin hänelle takaisin, sillä hänen pillunsa ympärillä oleva karvoitus oli saman värinen kuin hänen hiuksensakin. Olin kuvitellut, että hänen hiustensa väri olisi purkista. Samaa oljenvaaleaa oli kolmionmuotoinen tuuhea karvoitus kuin hänen hiuksensakin.

Vedin sukka- ja alushousut polvien alle nilkkoihin saakka. Tuija potkaisi kengät jalastaan nostaen jalkansa pöydän reunalle ja karvojen keskellä oleva halkio avautui hiukan. Miten ihana aikuisen naisen pillu. Otin kiinni reisistä jotka tuntuivat käsissäni mukavilta. Tuoksu oli nyt voimakkaan äitelä, nostin päätäni vähän irti pillusta ja katsoin tätä ihanuutta. Ensimmäistä kertaa näin ja tunsin pillun näin läheltä. Isot ja kohollaan olevat häpyhuulet näkyivät selvästi ja keskellä kiilsi kosteutta. Punertavaa ja sinertävää näkyi vaon keskeltä. Painoin sormeni tuohon houkuttelevaan rakoon ja limaisen niljakas kosteus tuntui sormessani. Vedin sormella vakoa edestakaisin varovasti kuin peläten sen menevän rikki liian voimakkaasta kosketuksesta.

– Oihh.., avaa housusi ja tule sisääni, pian, ohh.., Tuija hoputti minua. Avasin kuin unessa vyön ja vetoketjun housuistani jotka pudotin alas. Katsoin jäykkänä seisovaa kulliani ja outo tunne valtasi minut, saisin viimeinkin koskea naista.

Siirryin eteenpäin kiinni Tuijaan ja seisova kullini tökkäsi hänen karvoitustaan. Kuin sähköisku olisi kulkenut lävitseni ja pelkäsin ruikkaavani lastin karvojen keskellä saman tien.

Tuija nosti käsillään jalkansa ylös ja asetti jalat nojaamaan olkapäitäni. Nilkoissa olevat housut osuivat vasten leukaani ja niistä pöllähti voimakas tuoksu ja katsoessani niihin näin sisäpuolella olevan kostean läiskän.

Tuijan lämmin ja luja käden ote tarttui kulliini, tunsin mukavan tunteen vellovan sisälläni juuri nyt. Puristin käsilläni Tuijan houkuttelevia reisiä, kun hän ohjasi kullini sisälleen.

Lämmin ja kostea liisterimäinen tunne puristi kulliani. Tuijan käsi jäi karvoituksensa päälle ja sen kosketus kulliini vaikutti osaltaan pikaiseen laukeamiseeni.

Ehdin tehdä vain muutaman työnnön, kun minulta alkoi virrata limaista nestettä Tuijan sisälle.
– Eehh-ahhh…, tulee.. en voi.., ja yritin nytkyttää saadaksen kaiken nautinnon mitä enää voisin saadakin. Tilanne karkasi käsistäni enkä saanutkaan niin hyvää tunnetta kuin odotin.

– Anteeksi, mutta en voinut.., yritin selitellä Tuijalle.., se tuli vain, sanoin naama punaisena.
– Älä välitä, oliko tämä sinulle ensimmäinen kerta? Tuija kysyi utelias hymy kasvoillaan.
– Joo, olihan se, vastasin nolona, ja tunsin kullini pehmenevän ja lurpsahtavan ulos Tuijan sisältä.
– Määrätietoisesti sinä ainakin etenit aloittelijaksi.

– Anna tuosta kahvipöydältä paperia niin pyyhin niihin, Tuija pyysi. Nolona vedin housuni ylös ja kurkotin pöydältä nipun valkoisia servettejä. Silmä tarkkana katsoin kuinka Tuija pyyhki maaten vielä pöydällä jalkojensa väliä. En tiedä mikä minulle tuli, mutta yritin painaa kasvoni kostealle vaolle. Tuijan käsi kuitenkin esti tekoni. Tuijan noustessa istumaan hänen pillusta purskahti lisää harmaata limaa jonka hän pyyhi pois ja veti housut jalkaansa.

Seisoin hämmentyneen oloisena Tuijan kirjoittaessa paperille jotakin.
– Sinähän olet pyörällä matkassa, aja tähän osoitteeseen tulen sinne pian. Älä välitä, ei tämä tähän jää, ilmoita kotiisi, että sinulla menee myöhään kun vien sinut vielä syömään vaikka.

Pian olin ajanut kaupungin keskellä olevan kerrostalon sisäpihalle. Tuijan auto oli jo pihassa ja astuin rappukäytävään painettuani ovisummeria, en ehtinyt soittaa ovikelloa kun huoneiston ovi avautui.

Huoneisto oli mukava kaksio eivätkä Tuija ja hänen miehensä täällä asuneet.
– Käytäisiinko suihkussa nuori ystäväni? Tuija kysyi.
– Joo, jos haluat niin sopii.. vastasin rohkeasti.

Tuija alkoi riisuutumaan ja seurasin häntä pudotellessani omia vaatteitani. Kaksi appelsiinin kokoista rintaa paljastui rintsikoitten alta ja paljas vatsa oli vähän kohollaan alaosasta, karvoitus oli hienon näköisenä reisien yhtymäkohdassa. Tuijan varpaankynnet olivat vaaleanpunaisen lakan peittämät, sormissa oli väritöntä kaiketikin koska ne kiilsivät siiheen malliin.

Astelin Tuijan perässä suihkuhuoneeseen ja odotin, kun hän avasi hanan. Käsisuihku kädessään Tuija käänsi minulle selkänsä ja notkisti polviaan, kun suihkutti vettä reisiensä väliin. Sitten hän kääntyi minuun päin ja pesi takamuksen alueen.

Huuhtelin lämpimällä vedellä kullini ja katsoin nolon tuntisena Tuijan päälle, mutta hän vain hymyili minulle merkitsevästi.

Tuija nappasi hyllystä pyyhkeet joihin kuivasimme itsemme. Kävin kiihkossani Tuijaan käsiksi puristelin ja suutelin noita upeita rintoja.
– Odota vähän kultapieni, odota, Tuija rauhoitteli minua. Hän otti kädestäni kiinni ja veti minut perässään makuuhuoneen sängylle jolla oli paksu ja pehmeä peite.

Tuija painoi minut selälleni ja asetti pillunsa kasvojeni päälle ollen polviensa varassa ja nojaten käsillään seinään. Tunsin kevyen leyhähdyksen tulevan pillusta alkaessani pyörittää kieltä kosteassa raossa. – Kosketa tätä kohtaa kielellä, Tuija opsati minua näyttäen sormellaan. Kieleeni tuntui pieni kovettuma joka paisui ja näytti puolukan kokoiselta.

– Ooiih-uhh-uh.. noin aihn… ihanaa kultapieni. Tuntui ihmeelliseltä nuolla aikuisen naisen pillua, tämä oli uskomatonta mitä minulle tapahtui. Tuijan sisältä valui siirappimaista limaa jota tulvi suuhi ja nieleskelin siitä osan, osa valui kaulaani.

Hetken kuluttua Tuija laskeutui alemmaksi ja etsi kullini suuhunsa. Minulta pääsi tyytyväinen murahdus, kun lämpöiset huulet ja kieli kietoutuivat kullini ympärille. Työntelin kullia tyytyväisenä Tuijan suuhun kiskoen häntä hiuksista.

Yhtäkkiä Tuija lopetti ja nousi istumaan päälleni, kullini oli hänen kädessääm ja hän asetti sen sisäänsä. Liukas ja lämmin pillu oli vielä makeampi paikka kuin Tuijan suu.

Tuija painui miltei kiinni minuun ja teki pitkää ja tasaista liikettä pyörittäen itseään aina kullini kärjen osuessa lähelle hänen herkkää kohtaansa.
– Oi-oihh.., uh-uhhh.. aih.., Tuija äänteli ja näin hänen silmänsä kuin usvan peittäminä. Ne näyttivät raukeilta ja sulkeutuivat pian Tuijan aloittaessa rytmikkään liikehtimisen päälläni.
– Aaahh.., kuului tukahtunut huuto ja Tuija alkoi täristä. Hän nyyhki ja kiljahteli ja tunsin pistävää kipua korvani takana.

Tätä jatkui hetken ja Tuijan liike pysähtyi. Tuija makasi huohottaen päälläni ja siloittelin hänen hiuksiaan. Maistelin suussani olevaa makua, nenässäni tuoksui tuo tuoksu jonka olin tuntenut jo muutama päivä sitten Tuijan lähellä.

Tuija kierähti sivulleni ja käänsi minulle selkänsä. Olin hämilläni, että näinkö tämä loppuikin, enkä oikein tiennyt mitä tekisin.

– Takaapäin, en jaksa liikahtaa tästä mihinkään, kultapieni, olet niin suloinen, Tuija kuiskaili minulle vaikka ylimääräisiä kuulijoita ei ollutkaan paikalla.

Tuija työnsi takamustaan minuun päin notkistaen selkäänsä ja suuntasin kullini kohti reisien välissä pilkottavaa kosteaa vakoa. Pääsin sisälle, mutta Tuija olikin melkoisen tiukka, paljon tiukempi kuin aikaisemmin illalla. Kosteus mikä Tuijasta oli erittynyt auttoi minua työntymään niin syvälle kuin vain pääsin.

Työntelin rauhallisesti etten tulisi liian nopeasti. Nostin vartaloni ylös ja puristin Tuijaa vatsasta, se oli pehmeä alaosasta jossa oli pieni kumpare. Tuntui mahtavalta naida tiukkaa ja kosteaa pillua. Ei minulla kyllä ollut kokemusta muustakaan, nautin tästä tosissani.

Painuin takaisin sänkyyn ja puristelin vasenta rintaa johon ylsin hyvin. Tuija heilahti jokaisella työnnölläni, olin kuin unessa ja tunsin mukavaa kihelmöintiä kullissani. Tiesin kohta tulevani, mutta nyt hallitsin tilanteen.

Minulta suorastaan ruiskusi nestettä Tuijan sisuksiin, puristin pehmeätä pakaraa ja kuulin outoa murinaa. Tajusin kiskovani Tuijaa hiuksista kiinni itseeni, suussani oli Tuijan hiukset ja sylki valui suustani kuin juopuneelta. Olin kuin ulkopuolinen ja tein vieläkin nykivää liikettä.

Heräsin vilun puistatukseen ja näin edessäni Tuijan hymyilevät kasvot. Tuijan huulet koskettivat omiani.
– Kiitos kultapieni, tämä oli ihanaa, Tuija sanoi vatsallaan maaten käden puristellessa hiuksiani.

Katsoin kelloa joka oli kohta 21. Kävimme vielä yhdessä pesulla ja puimme. Sovimme, tai siis Tuija sanoi, että töissä meidän olisi oltava asiallisia emmekä saisi tehdä mitään tähän iltaan viittaava.

Tuija antoi minulle kannettavan jonka sain viedä kotiini.
Seuraavana päivänä töissä Tuijalla oli musta korkeakauluksinen pusero ja tyylikäs musta hame joka paljasti upeat jalat joita ihailin jatkuvasti.

– Anssi, tulisitko käymään vähän täällä, Tuija huikkasi tiukan tuntuisesti iltapäivällä. Muut katsoivat sen näköisenä, että olisin todennäköisesti mokannut jotakin.
– Niin, mitä? kysyin hämilläni.
– Sulje ovi, Tuija sanoi totisen näköisenä. Tuija nousi tullen eteeni ja veti minut pois ikkunan ja oven edestä.

Tunsin Tuijan kosteiden huulten painuvan omiani vasten kiihkeästi ja vaistomaisesti käteni hakeutui Tuijan hameen alle ja kourin ujostelematta lämmintä halkiota reisien välissä.

– Pääsetkö illalla seitsemältä, mikäli kiinnostaa? Tuija kysyi hengästyneenä irrottauduttuaan minusta.
– Tottakai jos haluat, vastasin kuivaten huuliani syljestä. – Hyvä tässä on sinulle avain, Tuija sanoi avaten kämmenensä jossa oli mustapäinen turva-avain.
– Luulin jotta haukut minut jostakin, sanoin helpottuneena.

Tuija kertoi esittävänsä tiukkaa minulle joskus, mutta sen tarkoitus on vain hämätä muita.
– Tämä on kyllä vastoin sitä mitä eilen sanoin, mutta..
– Menehän nyt, mutta pyyhi tuo tyytyväinen virne huuliltasi, Tuija kehotti naurahtaen tyytyväisenä.

Minun oli pakko odottaa hetken, että jäykkyys housuissani helpotti.

Silmissäni oli kuva kauniista Tuijasta mustissa vaatteissaan. Tietoisena siitä, että saisin olla hänen kanssaan illalla veti huuleni väkisinkin hymyyn, olkoonkin ikäeromme liki 30 vuotta.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kummitäti kiimassa Olin juuri täyttänyt 14-vuotta, ja päässyt koulusta kesälomalle. Koska ikäni takia en vielä varsinaisiin kesätöihin päässyt olin lupautunut auttamaan kummitätiäni Eevaa 48v kesämökin […]
  • Poikuudet naapurin rouvalle Tämä tapahtui jo vuosia sitten kun olin sellainen about viisitoistavuotias nuoren miehen alku ja täysin kokematon tyttöjen suhteen. Naapurin poika oli paras kaverini ja kun hän oli perheen […]
  • Nuorena poikana saunassa Tämä tapahtui 70-luvun alussa. Asuin maalaistalossa ja tilan töihin osallistuttiin jo pienestä pitäen. Kun olin tuolloin jo 15-vuotias, osallistuin tavan mukaan jo ”miesten töihin”. Oli […]
  • Ihanan kiihottava pikkupoika Nenäni oli siloisenpehmeässä pyllynvaossa. Aleksi oli juuri pyllistänyt neitseellisen pyllynsä minulle ja nuuhkin sitä uteliaan kiinnostuneena. Silkinpehmeät pallit roikkuivat piukkoina […]
  • Sain 14-vuotiaana pillua kaverini äidiltä Tarinani on viidentoista vuoden takaa, olin tuolloin 14 -vuotias, omasta aikuistuvasta kehostani ja seksistä erittäin kiinnostunut nuorukainen. Luultavasti tuolle iälle tyypillisesti olin […]
  • Lapsenvahti ja pikkupoika Elettiin 70 –luvun loppua pääkaupunkiseudulla, omakotialueella. Naapurin, minua viitisen vuotta vanhempi Liisa oli babysitannut minua, nyt 12 -vuotiastä poikaa usein lapsuusvuosieni […]
  • Poikuudet naapurille Perheeni oli matkustanut jonnekin lomailemaan ja iso talo oli autio. Vain minä haahuilin siellä ja ihmettelin, miten jokin firma voi kustantaa johtajalleen, joka ei edes mikään iso johtaja […]
  • Nuoren pojan eka kerta Se oli sähläämistä mitä suurimmassa määrin. Sisään yritin saada ja tyttökin sitä halusi, mutta kokematon pojanjolppi kun on asialle, niin ei tahdo mistään tulla mitään. Kova seisokki ja […]

Jätä kommentti