Äitiä ja opettajaa

Keskiviikko ja äikkää tokalla tunnilla. Raahaan itseni ja reppuni luokkaan vakipaikalleni. Istun eturivissä josta on helppo poistua luokasta, tähän ei opettajat yleensä kiinnitä niin paljon huomiota kuin takimmaisiin istujiin.

Opettaja, Seija nimeltään kävelee luokkaan suljettuaan oven perässään. Katselen kulmieni alta opettajan kävelyä, se on ryhdikkään näköistä ja rinnat korostuvat tyylikäästi hyvän ryhdin ansiosta. Opettajalla on mustavalkoruudullinen hame joka jää selvästi polvien yläpuolelle, ylävartaloa peittää vaaleansininen lyhythihainen neule jonka päällä on saman värinen kevyt neuletakki. Jaloissa on vaaleanruskehtavat sukkahousut, sopivan vaaleat, mustat avokkaat jaloissa ovat melko uudet. Tummat lyhyeksi leikatut hiukset myötäilevät opettajan päätä, paksut ja lyhyet hiukset sopivat tähän ryhdikkääseen vartaloon hyvin. Joskus opettajalla on joku hiuspinnin tapainen hiuksissaan, nyt sitä ei kuitenkaan ole, se tekee opettajasta tyttömäisen oloisen.

Vaalea niska paljastuu kauniina, talven jäljeltä on rusketus kadonnut, vaikka opettaja oli perheensä kanssa hiihtolomalla etelän lämmössä. Poskipäät ovat vähän koholla, nenä on suora ja lyhyt, silmät ovat syvän siniset. Seijan huulet kaareutuvat valmiiksi, kuin hymyä olisi varastossa odottamassa sopivaa hetkeä hymyillä. Hymyillessä suu kaartaa vasemmalle ja kapeahkot huulet paljastavat herkästi valkoiset hampaat. Opettajan kasvoilla on voimakas ja määrätietoinen ilme joka muuttuu tarvittaessa aurinkoiseksi hymyksi, kasvot ovat miellyttävällä tavalla kauniit. Näitä kasvoja pitää osata tulkita oikein ja olen harjoitellut sitä jo jonkin aikaa.

Toukokuun ensimmäinen viikko on menossa, mutta opettaja on kuitenkin innokkaasti takomassa päähämme kielioppia ainekirjoituksen muodossa. Syksyllä tämä luokka jatkaa tässä koulussa, minä siirryn lukion toisella.

Koulussa on puhuttu, että opettaja ei olisi enää lukiossa vaan keskittyisi pelkästään yläasteen opetukseen. Minun tulee ikävä opettajaa, jos näin ikävästi tapahtuu, koska en enää näe hänen päivittäistä luokkaan saapumistaan. Ellei opettaja, siis Seija pidä tunteja myös lukiossa on se harmillista. Tämä vuosi on ollut mukava ja toivon tämän jatkuvan syksylläkin.

Seija-opettaja on nyt 39-vuotias täytti sen helmikuun lopussa, jä hänen miehensä on 60-vuotias maanviljelijä, yli kaksikymmentä vuotta vanhempi. Se mies on saanut Seijasta liian hyvän naisen itselleen, tämä ei ole vain minun mielipiteeni vaan useimpien poikienkin ja myös aikuistenkin mielipide.

Pelkään jääväni tuijotuksesta kiinni, mutta yritän näyttää kuin ajattelisin syvällisiä mikäli jäisin kiinni katseestani. Nytkin meidän pitää vielä kirjoittaa kahden sivun pituinen aine jossa analysoimme lapsityövoiman käyttöä kehitysmaissa. Joopa joo, itsekin menen töihin kotiin päästyäni.

Vilkaisen opettajaa joka istuu pöytänsä takana, hän on nostanut jalkansa toisen polvensa päälle. Näen tästä hyvin opettajan kiristyvän reisilihaksen hameen alta. Onneksi kukaan ei huomaa kuinka jatkan tuijotustani ja odotan sitä hetkeä jolloin Seija vaihtaa asentoa, mutta hän kirjoittaa keskittyneesti, tai oikeastaan tarkastaa toisen luokan koepapereita. Näen kuinka rinnat nousevat ja laskevat hengityksen tahdissa, pyöreät rinnat näyttävät todella kauniilta, niitä olisi varmaan mukava puristaa. Olen ihastunut opettajaan jo kauan, – muutama vuosi sitten, hän on unelmieni kohde iltaisin ja öisin. Tiedän olevani liian nuori hänelle, mutta en anna sen haitata itseäni. Unelmille on aina tilaa ajattelen.

Nyt se tapahtuu, opettaja nostaa jalan toisen päältä, noin nyt näin melko hyvin hameen alle ja sitten vasen polvi oikean päälle. Taaskin vain nopea vilaus riittää tottuneelle tirkistelijälle, jollaiseksi itseni jo luokittelen. Housuissani on kovettuma, mutta onneksi minun ei tarvise nousta seisaalleni mikä olisi tosi nolo tilanne.

Olen ajatuksissani saanut kirjoitettua vain puolitoista sivua, kun opettaja pyytää tuomaan paperit hänelle. Jokaisen rivin ensimmäinen vie takaatulleiden ja oman paperinsa opettajalle.

Minäkin nousen ja astelen opettajan eteen, ojennan paperinipun hänelle ja kosketan hänen pitkiä sormia, kynsissä on puseron väristä kynsilakkaa.
– Kiitos Petri, opettaja mainitsee nimeni ja menen punaiseksi, tuota opettajan ei sentään olisi tarvinnut sanoa. Tosin sanoi hän muillekin samalla tavalla.

Tunti päättyy ja häivymme välitunnille, sää ulkona on lämmin eikä huvittaisi enää mennä muille tunneille.

Koulun päätyttyä istun bussissa jolla pääsen kotiin kirkonkylästä. Kävelen pysäkiltä kotiin ja isä ajelee jo pellolla äestäen kuivaa maata. Kylvötyöt ovat menossa täyttä vauhtia. Vaihdan vaatteet ja lähden isän avuksi toisella traktorilla pellolle.

Olemme iltamyöhään pellolla, äitini toi meille välillä syötävää ja huomenna päivällä isä kylvää ja kun tulen koulusta äestämme lisää mikäli sää on suotuisa. Käyn puolilta öin suihkussa ja peseyden pölystä. Sänkyyn päästyäni nukahdan heti.

Aamulla ylös ja kouluun, jossa ainoa mielenkiinto on opettaja jonka aamulla nähtyäni innostun jaksamaan tämänkin koulupäivän loppuun.

Päivä meni jotensakin, äikän opettaja pitää meille myös ja historiaa ja niiden tuntien ansiosta päivä olikin kouluun tulemisen arvoinen.

Kotona jälleen pellolle, isä innostuu vielä kylvämään koska huomiseksi on luvattu sadekuuroja. Painuin väsyneenä pehkuihin ja kuulen etäisenä tarktorin pörinän isän tullessa tankkaamaan ja vaihtamaan traktoria. Minä tankkasin toisen ja jätin sen valmiiksi konesuojaan kylvölannoitin perässään.

Perjantaina onneksi loppuu kouluviikko, eikä ole satanut pisaraakaan. Tullessani kotiin isä kylvää viiimeisiä lohkoja, ainoastaan muutama hehtaari jää kylvämättä tämän jälkeen. Laitan ulkosaunaan tulen niin saamme käydä saunassa ja isä ainakin haluaa saunoa pitkän työrupeaman jälkeen.

Äitikin tulee pian perässäni töistä kotiin. Olen ehtinyt keittää kahvin ja äiti tekee voileipiä suolaiseksi. Katson äidin hyörinää keittiössä ja minun vatsaani nipistää. Olen aikeissa sanoa jotakin, kun kuulen isän kolistelevan eteisessä.

Isä on ollut hereillä toista vuorokautta yhteen menoon ja siitä lähes koko ajan pellolla traktorin kanssa. Hän näyttää nukahtavan koska tahansa keittiön pöydän ääreen. Juodessamme kahvia ensimmäiset sadepisarat putoavat ikkunaan.
– Kannatti rehkiä, saatiin valmista ja nyt kun tulisi kevyttä sadetta, isä puhelee tyytyväisenä, vähän virkistyneenä kahvista.
– Nyt menet saunaan ja sitten nukkumaan, äiti komentaa isää. – Joo, mutta tules nyt Seija pesemään minun selkäni, isä pyytää äitiäni.

– Kellohan on vasta viisi ja minulla on vielä tekemistä ja joudun vielä käymään uudestaan pesulla, äiti estelee. Isä katsoo äitiä tietyllä katseella ja näen äitini punastuvan ja yskäisevän. Katselen pihalle kuin en huomaisi mitän.
– Niin, kyllähän minä voisin tosiaan tulla löylyyn, hän myöntyy.

Isä käväisi huoneessaan ja tuli hetken kuluttua takaisin sanoen menevänsä nyt saunaan. Äiti vilkaisi minua ja sitten isää ja lähti riisumaan itseään heidän makuuhuoneeseen. Häivyin vähin äänin ulos jossa tosiaan kevyt ja pehmeä sade kasteli pölyistä pihamaata. Kävelin konesuojaa kohti, mutta sen nurkalta juoksin navettarakennusta kohti joka ei enää ole navettakäytössä, se toimii viljavarastona ja muiden maataloustarvikkeiden varastotilana. Sieltä on suora pääsy pihasaunaan joka on navetan yhteydessä, pukuhuoneeseen on kaksi ovea ja täältä on se toinen. Jään odottamaan oven taakse joka on aina pienellä raolla, vanha puinen ovi on vääntynyt vuosien kuluessa kieroon.

Kuulen äidin tulevan pukuhuoneeseen ja katson kuinka hän riisuu saunatakin yltään. Alta paljastuu valkoiset rintaliivit jotka hän avaa näppärästi ja laittaa ne naulaan roikkumaan. Rintojen alle jää painautumat liiveistä, samoin selkään, kun liivit ovat olleet tiukasti ihoa vasten kireällä. Kaksi täyteläistä rintaa pullahtaa vapauteen, nännit ovat pehmeät ja pienet yllättävän suippojen rintojen kärjessä. Olen joskus ennenkin ihmetellyt äidin rintoja. Ne muistuttavat enemmänkin nuorten tyttöjen rintoja joita olen kuvissa nähnyt.

Äidillä on enää jalassaan vaaleat alushousut, ne ovat malliltaan sellaiset, jotka yltävät reisien yläosaan ja peittävät hyvin äidin sylin, housujen läpi tosin erottuu voimakas karvoitus. Äiti kumartuu ja ottaa jaloistaan housut jotka pudottaa pyyhkeensä päälle ja kääntyy avaten saunan oven. Äidillä on omenan muotoinen takamus jossa peppuvako on houkuttelevan näköinen, mutta mielenkiintoisempi on etupuolella oleva tiheä karvoitus. Karvoitus peittää äidin reisien välin täydellisesti, nytkin saan olla tarkkana nähdäkseni vilauksen vaosta joka nopeasti vilahtaa silmieni edessä.

Kuuluu kolaus äidin vetäessä oven perässään kiinni, kuulen kuinka hän laittaa saunan sisäpuolella olevan haan lukitukseen. Nyt rohkenen tulla saunan pukuhuoneeseen ja nostan äidin alushousut käteeni.

Samalla kuuntelen kuinka isä avaa suojamuovin ja heittää sen kiukaan pesään. Korvani ovat herkistyneet kuuntelemaan tarkasti senkin kuinka isä vetää kumin siittimensä päälle. Kuuluu vain kuin kumilangan napsahdus kumin asettuessa paikoilleen. Nostan äidin housut naamani eteen ja vedän niistä tuoksua sisääni varovasti. Housut ovat melko puhtaat, mutta niistä tulee kevyttä pissan ja hien hajua, ne ovat vähän kostuneet keskikohdalta ja siitä kohdasta tulee imelän hapan haju.

Kullini seisoo mielettömän kovaa kuunnellessani kuinka isä nussii äitiäni. Isän murahdukset kertovat hänen nauttivan tästä suorituksesta, kuuluu vain lauteen naskahtelu ja narina josta tiedän äidin olevan siinä polvillaan.

Kauan en ehdi kuunnella, kun isän äänekäs korahdus kertoo kumisuojuksen alkavan täyttyä.
– Heitä se pesään, äiti neuvoo isää pienen hetken jälkeen.
– Kohta, kyllä tämä tekee hyvää rankan työpäivän jälkeen, vai mitä.., isä tuumailee tyytyväisellä äänellä.
– N-niin kyllähän toki, äiti vastaa, mutta kuulen hänen äänestään tyytymättömyyden. Ei tuollaisella pikapanolla ketään tyydytetä joka isällä oli äsken voin vain ulkopuolisena todeta.

Vedän viimeisen pitkän tuoksun äidin housuista ennen poistumistani pukuhuoneesta. Isä kiipee lauteille ja äiti huuhtelee itsensä ja sanoo tulevansa myöhemmin kunnolla löylyihin ja ehdin juuri ja juuri poistumaan pukuhuoneesta.

Menen konesuojaan ja tankkaan sen tarktorin jolla isä oli äsken pellolla, ja pesen sen pikaisesti pölystä painepesurilla. Saatuani työn tehtyä lähden sisälle. Sade jatkuun edelleen kevyenä joka on juuri kylvetyille pelloille hyvä asia.

Isä tulee myös saunasta ja kertoo menevänsä nukkumaan, hän nukkuu vähintäin huomisaamuun nyt kun tietää ettei pellolle ole mitään kiirettä. Äidin askeleet kuuluvat makuuhuoneesta josta hän tuleekin kevyeen hameeseen pukeutuneena.

Menen myös saunaan ja istuessani lauteilla huomaan kiuaspuiden välissä jotakin vaaleanharmaata, poimin sen käteeni arvaten jo mikä se on. Tähänkö isä oli heittänyt käytetyn kortsunsa, pidän siitä kiinni päältä ja sisällä lilluu harmaan ja kirkkaan sekaista nestettä. En voi vastustaa kiusausta vaan haistan kortsun pintaa, kumin hajuun sekoittuu sitä samaa imelän hapanta hajua joka oli ollut ollut äidin housuissakin.

Makaan lauteilla selälläni ja hyväilen itseäni hitaasti. Pidän kumia nenäni alla haistellen sitä ja kuvittelen nuolevani äitiäni ja alan runkkaamaan samalla. Insestifantasian kiihottaessa minua kova kullini ei tarvitse montaa vetoa kun siitä ryöpsähtää ensimmäiset pisarat vatsalleni ja lauteelle. Minulta pääsee tahaton äännähdys ja vatsani ja käteni ovat aivan spermassani.

Nousen ylös ja heitän kortsun takaisin puiden joukkoon mistä sen poiminkin. Peseydyn ja lähden pois saunasta.

Menen yläkertaan huoneeseeni ja mietin mitä tekisin, kun kuulen äidin kapuavan rappuset yläkertaan. Menen katsomaan ja näen kuinka hän kantaa isoa pyykkikoria ja vie sen yläkerassa olevan ompelukaapin luokse. Siellä on myös silityslauta ja arvaan hänen ryhtyvän silittämään vaatteita, kun ei voi touhuta puutarhassa sateen vuoksi.

Menen katsomaan telkkaria samaan nurkkaukseen.
– Nostetaanko puhelin ylös ettei isä herää jos joku soittaa, kysyn äidiltäni.
– Kyllä oikeastaan voisit sen tehdä. Käyn nostamassa yläkerran puhelimen pois laitteen laitteen päältä ja menen takaisin äidin luoksen.

Katson jotakin tyhjänpäiväistä ohjelmaa, mutta tärkeintä on olla äidin seurassa. Katson kuinka kevyt kietaisuhame paljastaa hänen paljaat reitensä minun silmilleni, äidin silittäessä tohkeissaan.

Nyt olen vielä lähempänä äitiä kuin luokassa, siellä hänellä on aina sukkahousut jalassa, mutta nyt hän on paljastanut kauniit jalkansa jotka ovat sirot ja voimakkaan näköiset. Vaikka hiljan kevensin painettani alkaa tuntua kovettumista katsellessani äitiä.

– Laitetaan nämä siihen sohvalle pinoon äiti sanoo ja nousee pinkka silitettyjä vaatteita kädessään tullen viereeni. Siirryn sivulle ja äiti taittelee muutaman t-paidan siististi ja kumartuu jolloin näen hänen reitensä sivulta kiihottavasti.

Käteni hipaisee äidin pehmeää reittä joka on kuin samettia sormilleni, puristan äidin jäntevää reittä nyt rohkeasti.
– Petri, mitä sinä teet, lopeta tuo kiusanteko.
– En minä kiusaa tee, sanon ja jatkan käteni liikettä ylöspäin ja sormeni osuu alushousun pultun etuosaan.
– Hyvänen aika Petri, lopeta nyt tuollainen hulluttelu.
– Mitä isäkin sanoisi jos näkisi, äiti yrittää pelotella minua isällä.

En vastaa enää mitään vaan jatkan koskettelua ja polvistun äidin jalkojen juureen. Nostan äidin vastustelusta huolimatta hameen helmaa ylös ja näen äidin hyvin istuvat alushousut. Ne peittävät kaareutuvat pakarat alleen kauniisti ja painan sormeni noille pullottaville puoliskoille.

– Petri hyvä luoja.., lopeta nyt jo! äiti korottaa ääntään. – En voi, sanon takaisin ja painan äitiä edelläni sohvalle jolloin hän joutuu ottamaan tukea sohvan selkänojasta.

Painan naamani hameen alle ja puren kevyesti pakaraa ja tunnen voimakkaan tuoksun leijuvan nenääni kohti. Sormeni hieroo äidin jalkojen välissä olevaa kohoumaa ja tunnen paksun karvoituksen kiihottavana.

Kiihkossani revin äidiltä housuja jalasta ja hänen tukala asentonsa estää häntä vastustamasta minua. Äiti voisi huutaa, mutta enää hän ei uskalla, voi tai ei halua. En tiedä miksi äiti ei huuda mitään, mutta saan housut putoamaan nilkkoihin ja huomaan ne samoiksi housuiksi jotka näin jo saunassa.

– Yyhh-ynhh-nhh.., kuulen oman kiihottuneen nyyhkimiseni, kun kosketan äidin karvoitusta ja sormeni koskettaa kosteaa kohtaa tuuhean karvoituksen keskellä. Käteni haparoi epämääräisesti kaikkialle tuota rakoa joka tuntuu kostealta sormiani vasten, yritän nuolla ja suudella paljaita pakaroita ja painan nenäni äidin peppuvakoon.

Hikinen muikea tuoksu tunkeutuu jonnekin pääni sisälle, tunnen kovan puristuksen kullissani ja kaadan äidin lopullisesti sohvalle selälleen. Pelkään katsoa äitiäni silmiin ja lasken kuin salaa verkkarini nilkkoihin ja kiipeän äidin reisien väliin.

Näen äidin tiukasti kiinni toisissaan olevat reidet ja tuuhean mustan karvoituksen. Kuin unissakulkija painan naamani tuolle mättäälle ja avaan suuni. Valtava määrä karvoja tunkeutuu suuhuni jotka kutisevat niin, että joudun nostamaan suuni irti karvoituksesta. Painan uudelleen suuni alas, mutta nyt oikealle kohdalle.

Paksut ja pehmeät äidin pillunhuulet painuvat suutani vasten ja painan väkisin reisiä leveämmälle. Tunnen voimakkaana tuon jo tutun hajun ja jotenkin se liittyy äitiin ja seksiin, tajuan kaiken myllerryksen keskellä. En tiedä mitä nuolen kunhan vain saan nuolla haluamaani kohdetta, liukas märkyys tuntuu naamallani, huulet ja nenä ovat täynnä tuota limaa.

Nuolen niin alhaalta kuin pystyn ja vedän kieltä napaan saakka. Painan kieltä äidin napaan ja kaivan sitäkin hetken ja siitäkin lähtee haju, joka ei kyllä ole vierasta. Vedän nyt ylhäältä alas ja kuulen äidin nyyhkivän minua lopettamaan tämän heti paikalla. En ymmärrä äidin nyyhkyttämisen syytä lainkaan, tunnen vain hänestä lähtevän valtavan liukkauden jollaista en ole koskaan osannut edes kuvitella.

– Petri rakas, lopetataan tähän ja unohdetaan että tällaista on koskaan edes tapahtunutkaan, minä pyydän sinua, äiti aneli hiljaisella äänellä.

Tunsin ettei minua voisi pysäyttää enää mikään ja nuolin valtavan kiihkon vallassa äidin pillua joka kimalteli kosteutta ja ne eriväriset lihat jotka näkyivät olivat kiihottavaa katseltavaa. Levitin enemmän äidin reisiä nähdäkseni paremmin ja pillu avautui näyttäen kiemuraiset paikat mitä se sisällään piti. Pillun edessä oli kuin käyrä torvi jossa oli vetelät reunat, se oli punertavaa ja sinehtävää, sisemmällä oli kirkkaan vaaleanpunainen onkalo johon painoin sormeni.

– Oiih-iih.., äiti piti toista kättään suunsa edessä. Sormeni kosketti jotakin kovettunutta pientä kohtaa pillun yläosassa, se tuntui liukkaalta ja kimmoisalta kohdalta. Pidin sormea syvällä pillussa ja nuolin kielellä yläosaa ja tuota kovettumaakin. Äidin pidätetty ääntely oli sairaalloisen kiihottavaa.

Katsoin pillua joka oli erikoisen näköinen, paksut pullukkaiset ulospäin kääntyvät pillunhuulet joissa oli karvoja harvassa reunaosassa. Sisäpuolella oli tuo torvimainen kohta ja lerpallaan oleva nahan suikale sekä pienemmät keskeltä paksut ja päistään suipot lihansuikaleet. Pillusta tuli liukasta märkyyttä ja maku oli ihmeen voimakas mutta hajuun alkoi jo tottua.

Nousin äidin päälle ja samantien kullini luiskahti syvälle liukkaaseen ja mukavan lämpöiseen paikkaan.
– Ynhh-umh.., minulta pääsi pakonomainen ynähdys maatessani äidin päällä. Katsoin kuinka äiti käänsi päänsä sivulle ja näin vain äidin posken. Puristelin äidin rintoja jotka olivat edelleen liivien peitossa, mutta hame oli jo täysin auki paljastaen altaan muuten alastoman vartalon.

Tein muutaman liikkeen äidin päällä ja pian tunsin äidin puristavan tiukasti jalkansa minun polvieni taakse yhteen. Äiti liikutti vartaloansa pyörittäen ja hän teki lantiollaan liikettä joka vastasi minun naimaliikettani. Minun ei tarvinnut liikkua lainkaan, makasin vain äidin päällä puristellen hänen kiinteitä rintoja jotka tuntuivat käteen mukavilta liivien läpikin.

-Uuhhn-ooiih-iihhnn.., äidiltä pääsi voimakas huudahdus ja hän tärisi ja heilui ja hänen kätensä irtosi suusta ja huulet olivat raollaan kuin odottaen suudelmaa. Luulin aluksi käyttäväni äitiä hyväkseni, mutta nyt tuntuikin kuin olisin vain väline jolla hän saa tarvitsemansa nautinnon. Äidin pää kääntyi voimakkaasti taaksepäin ja hänen kaulajänteensä olivat jännittyneinä suun ollessa raollaan, äidin hengitys oli katkonaista. Tärinä oli valtavaa ja äiti nousi kaarelle ja sitten hän valahti entiselleen pehmeäksi tutuksi äidiksi.

Kullissani oli puristus lisääntynyt ja tajutessani äidin saaneen orgasminsa osittain minunkin avullani minulta suihkusi siemeniä äidin pillun uumeniin. Näin silmissäni kirkkaita värejä ja kuulin äidin pehmeän äänen tyynnyttelevän minua kuin harmaan verhon takaa.

Virkosin äidin käden kosketukseen hiuksillani. Katsoin äitiä silmiin enkä tiennyt mitä sanoa, ja vaistosin äidillä olevan samanlainen tunne. Niin kauan kuin muistin oli minulla ollut seksifantasioita äidistäni, ja nyt ne olivat toteutuneet, ainakin osittain. En olisi osannut antaa äidille sitä nautintoa jota hän näköjään halusi, olin vain maannut äidin päällä ja hän oli ohjannut minua päämäärän saavuttamiseksi. Vieläkin tunsin äidin lantion liikkeet ja hierovan rytmin.

– Olkaa hiljaa siellä, tuolaista meteliä pidätte, kuului isän ääni alakerrasta, joka katkaisi ajatukseni totaalisesti.

Pelästyneenä nousin äkkiä lattialle ja vedin verkkarit takaisin jalkaan ja nostin äidin housut lattialta taskuuni kuullessani askeleita rappusilla.

Äiti sitaisi kietaisuhameensa tiukasti ympärilleen mennen istumaan tuolille silityslaudan taakse ja minä painelin tv-kanavia maaten sohvalla. Sydämeni hakkasi ylikierroksilla ja pelkäsin jos isälle selviäisi mitä olimme äidin kanssa tehneet.

– Tuollaista meteliä pidätte, kun toinen yrittää nukkua, isä mourusi katsellen rappusilta meitä yrittäen kurkotella tarkemmin.
– Multa putosi tv-säädin lattialle ja nappula painoi sitten vahingossa äänenvoimakkuutta kovemmalle, selitin uskaltamatta katsoa isän päälle.

– Pitää olla vähän varovaisempi jottei riko kalliita laitteita.
– Sitä minäkin sanoin jo pojalle, äiti säesti isää naama punoittaen.

– Yrittäkää edes olla hiljempaa, isä tiuskaisi ja lähti takaisin alakertaan ja kohta kuulimme hänen vetävän vessaa.

– Huh, että minä pelästyin, äiti sanoi tultuaan hetken kuluttua istumaan vierelleni.
– Samoin, vastasin nyt jo helpottuneella äänellä.

Katsoin kelloa ja huomasin meidän rakastelleen puolisen tuntia äidin kanssa. Kiedoin käteni äidin kaulaan ja yritin suutelin äitiä huulille. Äiti kuitenkin nousi ylös ja tekoni jäi yritykseksi.

– Anna minulle alushousuni, pyysi äiti vakavalla äänellä hetken kuluttua. Katsoin kuinka äiti veti housut jalkaansa kääntyen minuun selin. Näin toisen reiden sisäsivulla valuvan noron joka pyyhkiytyi housuihin äidin vetäessä ne jalkaansa.

– Minä silitän tuon vaatekasan loppuun ja sinä menet huoneseesi Petri, eikö niin.

Menin huoneeseeni ja kun en muutakaan keksinyt rupesin nukkumaan. Mietin hetken tapahtunutta ja sitäkin kuinka isä oli paljon äitiä vanhempi. Muistin kuulleeni joskus, että äidin äiti, siis mummoni oli vastustanut äidin ja isän avioliittoa. Kesken opiskelun äiti oli yllättäen tullut raskaaksi ja sitten minä vain olin syntynyt. Äiti oli opiskellut kuitenkin loppuun ja oli nyt lehtorina lukiossa ja yläasteella.

Heräsin joskus puoliltaöin ja kuuntelin, mutta hiljaisuus oli kaikkialla. Kävelin alakertaan ja makuuhuoneen ovi jossa isä nukkui oli tiukasti kiinni.

Menin kuistille ja harmaan sateen seasta erotin savun nousevan pihasaunan piipusta. Otin pyyhkeen mukaani ja lenkkarit jalassa kävelin pihan poikki saunalle. Avasin pukuhuoneen oven ja telkesin sen perässäni, riisuin ja astuin saunaan lukiten senkin oven takanani.

Pimeässä saunan lauteella istui vaalea hahmo jalat vasten lauteen ja kiukaan välistä kaidetta. En voinut enkä kyllä halunnutkaan välttää katsomasta äitini reisien välistä näkyvään turvollaan olevaan pilluun. Nousin äidin vierelle istumaan ja kosketin äidin reittä joka oli jännittyneenä jalan ollessa koukistuneena suojakaiteella.

– Äiti..
– Niin,.. mitä?, äiti kysyi vaivautuneen oloisena.
– Äiti haluan.., mietin miten sanoisin haluavani rakastella äidin kanssa, ei kai ole aivan normaalia käyttää sellaista ilmaisua. Puristin kättäni lujemmin äidin reidellä ja vedin äitiä puoleeni jonka seurauksena jalka putosi kaiteelta. Nostin äidin jalkaa ja vihdoin äiti tajusi mitä ajoin yritin. Äiti siirsi itsensä istumaan syliini pienen empimisen, sanoja ei tarvittu lainkaan.

Kullini ohjautui kuin itsestään tuohon kostean limaiseen lämpöön jonka vaikutus tuntui syvällä vatsassani. Nyt sain puristella noita upeita rintoja käsissäni. Raavin äidin selkää hampaillani ja puristelin kovettuneita nännejä sormissani. Huuleni koskettivat kainaloita ja kylkiä, sivelin äidin pehmeää ja hoikkaa vatsaa, kylkiä ja lanteita. Sormeni pyörivät kaikkialla äidin vartalolla. Tämä oli kiehtova asento enkä kyllä pystyisi enää tyydyttämään äitiä. Enemmänkin tämä oli oman tarpeeni tyydyttämistä, mutta yllätyin tuntiessani äidin sormet pyörimässä pillussaan.

Painoin omalla kädelläni äidin kättä ja liikuttelin sitä pyöritellen edestakaisin.
– Äiti.., hiero niin jotta saat.., kehoitin arkaillen.

Äiti nosteli itseään ja tunsin voimakkaan pistävän hajun kumpuavan hänen sisältään, tämä oli jo kolmas kerta lyhyen ajan sisällä, kun äitiä naidaan. Puristin äidin vatsaa ja lonkkia innokkaana eikä minulla mennyt kauan kun vatsani alaosaa alkoi kutisemaan ja pian kullini sylkäisi annoksen äidin sisuksiin. Hampaani jättivät punaisisa viiruja äidin selkään nyyhkiessäni nautinnosta.

Kullini pehmeni ja kutistuessaan putosi pois äidin sisältä ja sinne sylkemäni sperma valui vapaasti ulos. Äidin käsi pyyhkäisi sitä vakoon ja kuului litinää hänen hieroessaan itseään istuessaan edelleen sylissäni. Polveni alkoivat olla puuduksissa, mutta en voinut pyytää äitiä siirtymään poiskaan sylistäni.

Tunsin äidin reisien jännittyvän sylissäni ja hänen kaareutuvan taaksepäin. Terävä huudahdus kertoi äidin saavuttaneen huippunsa.

Äiti nousi pois päältäni ja meni suihkun luokse, hän kyykistyi ja suihkutti reisiensä väliin hyvin pitkään huuhdellen kädellään. Katsoin lumoutuneena kuinka äiti pesi itsensä, rintansa ja kainalonsa josta hän oli ajellut karvat pois.

Sitten oli minun vuoroni ja kuivasimme yhdessä pukuhuoneessa, äidillä oli jo saunatakki yllään.

– Minulla olisi kysyttävää.., aloitin varovasti, mutta en saanutkaan kysytyksi asiaani.
– Mitä, tämä ei ole hyväksyttävää ja häpeän itseäni.., äiti sanoi.
– En minä sitä.., olet minulle tosi tärkeä, kuiskasin äidille ja halasin häntä pukuhuoneen pimeydessä, haluan olla aina kanssasi, vakuutin hiljaisella äänellä minulle rakkaan ihmisen korvaan.
Hämärässä huoneessa äiti ojensi kätensä poskelleni, niin Petri-kulta, katsotaan nyt.. Äiti lähti saunasta ja minä menin toista kautta ulos ja hetken kuluttua sisälle huoneeseeni.

Viikonloppu meni normaaleissa touhuissa mutta hitaan oloisesti.

Maanantaina oli historiaa toisella tunnilla. Katsoin Seija-opettajaa ja hänen sukkahousujen peittämiä upeita sääriä. Samoin kuin reisiäkin jotka näkyivät kauniisti siniharmaan hameen alta. Nyt jäin kiinni tuijotuksestani, mutta äiti heilautti jalkansa toisen päälle kuin ei olisi huomannutkaan katsettani. On hiukan ongelmallista, kun opettajana on oma äiti.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Äitiä ja opettajaa osa 2 Oli lauantai ja viimeinen koulupäivä, tai paremminkin todistusten jakopäivä. Kävelin koulun piha-alueella olevalle autolle jolla äiti ja minä olimme aamulla tulleet koululle. Olin saanut […]
  • Nussin opettajani kanssa abiristeilyllä Tämä tapahtui abiristeilyllä. Olin ilmoittautunut risteilylle kaverini kanssa, mutta hän ei päässytkään lopulta lähtemään ja olin hytissä kolmen muun kaverin kanssa, joita en tuntenut […]
  • Teinipoika ja äidinkielenopettaja Tämä tapahtui minulle 9-luokan keväällä 80- luvun lopulla. Oli kaunis keväinen päivä ja meillä oli äidinkielen kaksoistunti. Olimme käsi kirjastossa missä saimme ohjatusti tutustua aikamme […]
  • Tuhma opettaja Olen 46v Siiri, opettaja yäasteella, naimisissa ja liitoni on rakoillut jo jonkin aikaa. Toissa viikolla pidin poikien liikuntaa, koska poikien oma opettaja oli jollakin koulutuskurssilla, […]
  • Isän ja äidin kanssa sängyssä Parkkipaikalta lähtevän auton valot pyyhkäisivät Markon huoneen kattoa. Auton ääni loittoni ja huoneeseen laskeutui taas hämärä. Marko käänsi kylkeään ja hetken hengitystään pidättäen […]
  • Ruotsinopea tukiopetuksessa Huh, tuumasin kävellessäni ruotsin tukiopetukseen torstai-iltana. 9-luokka lopuillaan ja tukiopetuksella pitäisi saada b-kielestä edes se 5, jotta läpi pääsisi. Niinpä äitini oli […]
  • Hetket poikani kanssa Tarinani juontaa juurensa viime kesään, jolloin pikku siskoni ja hänen avomiehensä päättivät mennä viimeinkin naimisiin ja osallistuin heidän häihin. Olen 43 vuotias näyttävän näköinen […]
  • Kuuma naisopettaja Tämä tarina sijoittuu koulumaailmaan, ja alkulähteet ovat noin vuodessa 1994, kun astuin yläasteelle. Niin... Siihen aikaan löysin oman seksuaalisuuteni ja koulun jälkeisiin […]

Jätä kommentti