Tulisielu

Bum! Isku kasvoihini ja lennän kaaressa taaksepäin. Olin taas jäänyt tuijottamaan häntä. Ei kovin viisasta, jos hän sattuu olemaan nainen, jolla on luokan nopein suora. Nyrkkeilyvalmentaja vilkaisee kelloaan ja huudahtaa tunnin päättyneen. Vilkaisen häntä vielä turvonneen silmäni alta, kun hän korjaa nyrkkeilysäkit takaisin paikoilleen.

Maidon valkea iho, tulipunaiset hiukset ja vihreät silmät, joita kehysti tummat paksusankaiset lasit. Alemmaksi en ehtinyt, kun sain jo äkäisen kommentin tuijottelustani.

”Mitä hittoa sä mulkkaat!? Valmentaja kyllä antoi salivastaavan hommat minulle, joten suksi kuuseen!”

Tuo tulisielu saa itseluottamukseni aina pohjamutiin, ja olen useasti joutunut pidätellä kyyneliäni noiden kommenttien jälkeen. Vuosi sitten tuo tulisielu, joka on Elsaksi nimetty, liittyi nyrkkeilyseuraamme paikkakunnan vaihdon vuoksi. Katseeni oli osunut häneen ensimmäisien joukossa, ja siitä ensimmäisestä katseesta asti olen saanut vain vihaisia mulkaisuja ja törkeitä huomautuksia.

Lähden salista alakuloisena kohti pukuhuonetta, josta suuntaan suihkuille. Kukaan ei näe jos vuodattaisin muutamaan kyyneleen, tuon tulisielun vuoksi.

Alan taas ajattelemaan hänen pyöreää peppuaan ja samalla hetkellä Elsa astuu suihkutiloihin. Punastuen käännän Elsaan päin kohdistuneen katseeni lattiaan, ja alan vaahdottaa hiuksiani. Kun on hoitoaineen vuoro, alan vilkuilla taas Elsaa. Oloni alkaa käydä ahdistavaksi, kun jään tarkastelemaan valuvaa vaahtoa Elsan keholla. Vaahto norot alkavat Elsan shampoisista hiuksista päätyen varpaisiin. Vaahto käy rintojen päältä jatkaen timmille vatsalle ja sen perään punertavalle karvoitukselle joka peittää Elsan pillua. Kun katseeni palaa taas silmien korkeudelle huomaan Elsan tiukan tuijotuksen.

Poskeni helahtavat punaisiksi jonka huomattuaan Elsa kääntää katseensa tyynesti takasisin. Sivusilmällä näen pyörivät liikkeet pitkin timmiä kroppaa jotka kestävät muutaman sekunnin pidempään rintojen ja karvoituksen kohdalla. Suljen silmäni etten jäisi tuijottamaan ja kuulen saunan oven kolahtavan.

*Hemmetti!*, oli ajatus joka nousi mieleeni. Olisin halunnut saunaan! Viime kerralla kun olin astunut samaan aikaan saunaan Elsan kanssa, olin saanut kuumat löylyvedet niskaani.

Muistellen kaikkea mitä olen ihastukseni takia joutunut kokemaan raivostuin ja nappasin peflettini naulakosta. Repäisin saunan oven auki ja huudahdin ”Mulla on oikeus tulla saunaan!”. Saunan ylimmällä lauteella istui selvästi elämänsä sätkyt saanut Elsa. Nousin lauteille, levittäen peflettini peppuni suojaksi. Heitin löylyä ja huomasin Elsan vetävän kimaltelevan käden reisiensä välistä.

Härreguud! Elsahan oli masturboi yleisessä saunassa! Elsa huomasi vaivaantuneen oloni ja veti viekkaan hymyn kasvoilleen. Hän tarttui käteeni ja siirsi sen rinnalleen alkaen hieroa kädelläni pehmeää rintaansa.

”Mä oon kyllä huomanunt miten oot tuijottanut mua tän vuoden ajan.” Elsa sanoi tuijottaen tiiviisti silmiini.

Aloin änkyttämään ja näytin varmasti yhtä viisaalta kuin kuollut orava tuijottaessani vuorotellen Elsan rintoja ja vuoroin Elsan silmiä.

Elsa nojautui suutelemaan minua pääni takaa pitäen, Elsan rintojen painautuessa omiani vasten punastuin vielä enemmän. Elsan iho tuntui omani vasten kuumalta ja liukkaalta. Elsa oli kiihkeä suudelmissaan ja alkoi pyörittelemään kieltään suussani. Yllätyin kun tunsin elsan kielikorun. Tilanne tuotti paljon ihmetystä ja suuri kiinni jäämisen vaara pelotti ja samalla myös kiihotti.

”Pukuhuoneessahan saattaa olla vielä joku” Kuiskasin huohottaen suudelmien lomasta.

Elsa vetäytyi minusta pyyhkien valunutta kuolaa suupielestään. Elsan huulilla oli taas tuo sama viekas hymy kuin aiemminkin, ja hymyn välistä Elsa puhalsi ilmaa mahalleni. Ilma muuttui saunassa kuumaksi ja sai minussa huokauksen aikaan. Elsa työnsi minut selälleen ja veti peppuani reisistä lähemmäksi kasvojaan. Sydämeni hakkasi älytöntä vauhtia ja olin varma että tämä olisi ollut unta.

Elsa tunki rivosti kielensä suoraan pepunreiälleni ja aloitti pitkät vaativat vedot kielellään klitorikselle asti. Uskomattoman ihana tunne, olin aina luullut että pepun nuoleminen oli jotain mitä vain pornotähdet tekivät videoilla toisilleen. Välillä kieli teki pienen pyöreän liikkeen pepullani ja jatkoi nuolemista. Värisin nautinnosta pidätellen itseäni päästämästä kiiman sakeita ääniä.

Elsa hamuili kädellään kiuassangon suuntaan ja otti sangosta löylykauhan. Löylykauhassa oli muovinen pyöreä päinen kahva, jota Elsa alkoi sovittamaan pillulleni. Kahva luiskahti sisään helposti, johtuen kiimamehuistani ja Elsan syljestä. Elsa työnteli kahvaa sisuksissani muutaman kerran ja siirsi kahvan pään pepun reiälleni.

Hätääntyneenä aioin sanoa vastaan, mutta suljin suuni tuntiessani Elsan kielikorun taas klitorikseni päällä.

Kielen työskennellessä klitoriksellani Elsa sai sujautettua kahvan pään neitsyt peppuuni. Parahdin kivusta ja säikähdyksestä, mutta loppujen lopuksi se alkoi tuntumaan erittäin hyvältä.

Elsan maiskutellessa pilluani ja naivan minua peppuun aloin saamaan suurinta orgasmia joita ollen kokenut pitkiin aikoihin. Selkäni nousi lauteilta kaarelle ja suustani pääsi epämääräinen huuto. Olo raukeana näin vielä Elsan poistuvan saunasta iskien silmäänsä, kunnes taisin nukahtaa.

Herään ravisteluun ja näen huolestuneet kasvot yläpuolellani. Se on Jaana, salimme siivoaja.

”Ootko kunnossa? Sinua oli vaikea saada hereille! Saunassa on vaarallista nukkua, en tohdi miettiä mitä sinulle olisi käynyt jos sinut olis huomattu vasta aamulla!”

Vastaan unisia joo joita Jaanalle ja nousen lauteilta huolestuneiden nalkutuksien saattelemana. Suuntaan pukuhuoneeseen, avaan oman lokeroni oven, puen päälle ja raavin kutittavaa nenääni. Havahdun kummastelemaan mustaksi tahriintunutta kättäni. Tutkin vaatteeni ja treenikassini joista ei löytynyt mitään lian aiheuttajaa. Lopulta päätän asian olla ja suljen lokeroni oven. Jään pöllämystyneenä toljottamaan lokeroni ovea. Ovessa ole mustalla kajaalilla kirjoitettu viesti;

”Hyvältä maistui ); *puhelin numero*”

Koko yön pidin kännykkää vierelläni ja olin valmiina soittamaan, mutten vain saanut painettua vihreätä luuria. Illalla treeneissä odotin sydän hakaten Elsan tulevan, mutta järkytyksekseni valmentaja kertoi Elsan muuttaneen Helsinkiin. Koko treenit menivät minun osaltani päin metsää ja sain jopa varoituksen huolimattomuudesta.

Kahden viikon päästä Elsan muutosta, sain tekstiviestin tuntemattomasta numerosta; ”Et sitten koskaan soittanutkaan? Olen Keskiviikkona tulossa hakemaan jääneitä tavaroitani salilta. Nähdäänkö? ;)”

Olin onnesta neliönä. Mutta tuo tapaamisemme saa jäädä toiseen tarinaan.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Tyttörakkautta rannalla Oli hämärä ilta ja kävelin yksin rantaa pitkin. Oli niin kuuma että minun olisi tehnyt mieli heittää kaikki vaatteet pois ja pulahtaa viileään veteen. Vilkaisin ympärilleni ettei ketään […]
  • Ihana naislääkäri osa 3 Oli kulunut yli kaksi viikkoa siitä, kun olin viimeksi käynyt ihmeellisen lääkärini luona, tuon laupiaan samarialaisnaisen vastaanotolla. Olin kyllä varannut hänelle heti edellisen käynnin […]
  • Ihana Ella Olin töissä tehtaassa, jossa tehdään raskasta työtä pienellä palkalla, kuluttavaa ja toivotonta. En tiedä kuinka olinkaan juuttunut siihen laitokseen, kun olisin voinut tehdä paljon […]
  • Ihana kuuma nainen Oli kolea talvipäivä ja tunnelma sen mukainen, kylmyys saa minut käymään helposti ylikierroksilla vähän joka tavalla. En ollut suunnitellut mitään erikoista sen perjantain varalle, mutta […]
  • Ensi kerran naisen kanssa Nyt on se päivä. Tulet vihdoin luokseni, ylläsi ihana tiukka paitasi ja seksikäs hameesi. Olen halunnut sinut ja sinua siitä lähtien kun näin sinut. Ja nyt vihdoin saan sinut... ja […]
  • Ihana naislääkäri osa 5 Jos joku ei vielä tunne Melissaa, hyväntekijääni, naista jota rakastan joka solullani, kuulkoon tämän: Melissa on 38-vuotias pitkä ja sopusuhtainen tummaverikkö. Hänellä on tuuheat ja […]
  • Tyttörakkautta kesäleirillä Kesäloma, kesätöissä leirillä hevostenhoitajana. Olimme saaneet tallityöt siltä illalta melkein valmiiksi. Lakaisin tallin betonilattialta vielä heinää ja purua, keräsin sitten heppojen […]
  • Työkaverit ja koira kiimassa Riikka ja Laura olivat olleet yhdessä pienistä ala-astelaisista tytöistä lähtien. Nyt lukiossa ollessaankin he viettivät paljon aikaa yhdessä. Riikka oli aavistuksen verran täyteläinen, […]

Jätä kommentti