Sileää ihoa

Olin tuolloin siinä kolmissakymmenissä oleva, muutaman parisuhteen nousun ja tuhon nähnyt lesbo nainen. Juuri päättyneenä talvena olin tehnyt kovasti töitä, ei ollut oikeen aikaa itselle, sitten tuli huhtikuu, minulla oli kolmenpäivän viikonlopun vapaa.

Päätin, että oli lähdettävä johonkin, mietin vaihtoehtoja – päädyin Helsinkiin, siitä oli vuoden verran, kun olin viimeksi käynyt Kaisiksessa, ja minulla oli bileistä hyvät muistot.

Varasin hotellin ja päästyäni sinne, laittauduin ja join muutaman kunnes lähdin kohti baaria. Olin täynnä virtaa, ihoani kihelmöi ja tunsin housujeni koskettavan klitoristani piinaavasti.

Baarissa oli ikäisiäni vain muutama, nuoria sitäkin enemmän, istuuduin alas juomaan, olin vähän syrjässä, katseeni kiinnittyi nuorempiin naisiin, kauniita lesbon alkuja juhlimassa ja pitämässä hauskaa.

Huomasin katselevani yhtä heistä erityisesti, viehkeä, päälle parikymppinen, eloisat vaaleat hiukset, hivenen sävytetyt, kiihottavan näköinen peppu, joka esiintyi edukseen hänen matalissa farkuissaan. Tämä ei ollut tapaistani, en yleensä ollut nuorempien perään, mutta tämä tyttö kiinnosti minua.

Jossakin vaiheessa nousin tuoliltani, katsoin jälleen hänen kehonsa liikkumista tanssilattialla ja menin tilaamaan lisää juotavaa. Olin kääntänyt selkäni ja huomasin, kuinka takaani kuului helevä, voimallinen, seksikäs nuoren naisen ääni.

-Oletko koskaan purjehtinut ?

Käännyin hiljaa ja katseeni kävi hänen kehossaan. Hänen rintansa näyttivät kauniilta puseron alla. Hänellä oli hiukan ilkikurinen ilme kasvoillaan, ilmeisesti hän oli myös kuumissaan.

Tyttö katsoi minua suoraan silmiin. Epäröin vastata.

-En ole..ääneni sammalsi hiukan, mutta loin häneen viekkaan hymyn.

-Haluan näyttää sinulle jotakin. Hän tarrautui käteeni, pidin hetken vastaan. Hän kääntyi ja naurahti, irrotti otteensa ja lähti kävelemään. Minä seisoin hetken hölmönä tiskillä, sitten jätin rahaa tiskille, ja päästin ajatukseni vapaaksi ja lähdin tytön perään.

Kun pääsin hänen luokseen, hän oli pukenut päällystakin ylleen ja minä pyysin omaani. Kävelin hänen perässään ulos.

-Mun auto on tossa seuraavan kadun päässä. Hän sanoi.

Nyökkäsin, mutta pääni kävi yli kierroksilla, olin epävarma, mihin olin matkalla. Auto oli uusi, menin istumaan apukuskin puolelle. Hän katseli arvioivasti, hymähti ja hetken mielijohteesta suuteli minua, minä vastasin, käteni sivelivät hänen kroppaansa, tunnustelin tätä uutta ihmetystä. Hän lipaisi kielellään huuliani ja laittoi kätensä haaroihini, paineli hetken klitoristani. Se tuntui hyvältä, kiihotuin entistä enemmän. Sitten hän irtautui minusta, starttasi auton ja lähti päättäväisesti ajamaan. Olin kummissani.

– Minne me menemme, kysyin puoliksi häkeltyneenä ja toisaalta janosin hänen kosketustaan.

– Purjehtimaan. Hän vastasi lyhyesti ja katsoi suoraan silmiini.

Vartin kuluttua päädyimme venelaiturille ja hän vei minut yhteen veneistä, sen sisällä oli valmistellun näköistä ja lämmitin oli kytketty seinään poistamaan koleutta. Yhdellä kulmalla oli sänky, ja sen päällä sininen viltti.

Sitten tämä nuori nainen tuli eteeni, katsoi minua, otti paidan pois ja hänen rintansa valahtivat vapaiksi. Hän tarttui käteeni, laittoi sen rintansa päälle ja noujautui sängylle makaamaan.

Aloin suudella hänen kehoaan, se tuntui ihanan sileältä, sormeni puristelivat hänen toista nänniään ja huuleni kulkeutuivat toiselle, imaisin voimakkaasti. Avasin toisella kädelläni hänen farkkujensa vetoketjun ja työnsin sormeni koskettamaan klittaa. Hän

hymähteli hiljaa nautiskellen. Kiihotuin yhä enemmän tästä naisesta, sillä sitä hän nyt oli siinä, minun allani, omassa suloisessa nuoruuden pehmeydessään. Otin hänen farkkunsa kokonaan pois, karvoitus oli pienenä laikkuna, klitoris koholla, kosteus tuntui sormeeni kun hiljaa työnsin sen sisään. Aloin nuolla häntä voimakkaasi, tuota upeaa klitorista, kuulin kuinka voimakkaasti se vaikutti häneen.

Oma klitoriksenikin oli herännyt, tunsin sen vaateliaan sykinnän. Jossakin vaiheessa tyttö otti sängyn alta esiin strap onin

-Pane mua. Hän kääntyi ympäri ja tarjosi minulle suloista peppuaan. Laitoin strapin nopeasti ylleni, menin hänen sisäänsä ja aloin panna häntä. Klitorikseni sai kosketusta ja alkoi viedä minua orgasmiin. Otin hänen peppunsa käsieni väliin, kuuntelin hänen syviä, voimakkaita voihkaisujaan. Minä sain upean orgasmin ja minun lujaääneni sai hänet purkautumaan omaansa.

Vavahtelin kiihotuksesta kun makasin tämän nuoren naisen yllä, hän näytti suloiselta, posket hivenen punehtuneina, hengittäen syvään..

Aamulla heräsimme toisiimme käpertyneistä ruumiista, kuulin tuulen ujelluksen ulkoa ja hän nuoli minut vielä kerran orgasmiin.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kaunista tyttörakkautta Olin kauan salaa haaveillut ja odottanut kohtaavani naisen, johon rakastuisin koko sydämestäni. Olin tyydyttänyt itseni usein haaveillen ihanasta naisesta jonka kanssa voisin jakaa sieluni […]
  • Matkani Millan luo Tässä minä kunnollinen, kihloissa oleva tyttö olen menossa tapaamaan toista avoliitossa asuvaa nuorta naista. Voi kuinka minua pelottaa! Jo pelkästään se, etten ole tavannut tyttöä […]
  • Kiihkeät hetket kesällä Olimme jo monena vuonna peräkkäin olleet kaverini Jennin muummolassa kesäisin. Jenni oli paras kaverini ja olimme molemmat 18-vuotiaita naisen alkuja. Tämä kesä oli kuitenkin hieman […]
  • Pikkujoulut tyttöjen kesken Edessäni istui nuori kaunis neito ja tehtäväni oli haastatella häntä henkilöstöpäällikön ominaisuudessa, mikä ei ollut ollenkaan ikävä tehtävä tällä kertaa. Aivan ihana neito, ja saatoin […]
  • Alusvaateostoksilla Olin päättänyt laittaa alusvaatteeni uusiksi. Lähdin kaupungille ja kiertelin alusvaateliikkeitä kyllästymiseen saakka löytämättä mitään. Aloin jo tuskastua ja päätin mennä kahvilaan […]
  • Lauran hyppytunti Hyppytuntejahan voi käyttää monella tavalla. Voi lukea kokeisiin, hengata kavereiden kanssa Mäkissä, jotkut menevät jopa lenkille. Minä käytän ajan shoppailuun, käyn katselemassa ihania […]
  • Bileiden jälkeen Koulu alkoi taas tylsällä matikantunnilla, en jaksaisi kauaa enää keskittyä kouluhommiin sillä tiesin että tänään tulisi olemaan kaverini poikaystävän Markon luona bileet joita […]
  • Naisopettajat kiimassa Olen juuri valmistuneena opettajattarena yläkoulu-lukiossa matemaattisten aineiden opettajana. Opetan pääsääntöisesti yläkoulun puolella, mutta silloin tällöin lisärahan tarpeessa opetan […]

Jätä kommentti