Lauran hyppytunti

Hyppytuntejahan voi käyttää monella tavalla. Voi lukea kokeisiin, hengata kavereiden kanssa Mäkissä, jotkut menevät jopa lenkille. Minä käytän ajan shoppailuun, käyn katselemassa ihania koruja ja sovittelen milloin mitäkin vaatteita. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat kyllä mun makuun vähän rajalliset mutta ainahan voi nettikaupoista täydentää…

Tänä maanantaina olin taas liikkeellä aikaisin kun ensimmäisen 75-minuuttisen oppitunnin jälkeen oli melkein kaksi ja puoli tuntia hyppyä. Kaupungin suurimman tavaratalon nuorten naisten osastoa kiertäessäni löysin kahdet aika mageet stretchfarkut joiden molempien värisävykin oli mieleni mukainen. Otin siis molemmista kahdet peräkkäistä kokoa olevat mukaan ja lähin sovituskoppeja kohti. Myymälässä oli ainakin hyvin tilaa ja sovituskopeissa tyhjää aikaisen ajankohdan takia. Inhoan jonottamista koppeihin kun naiset mulkoilevat toisiaan kuin halpaa makkaraa ja yrittävät etuilla jos ei pidä puoliaan. Nyt sain valita perimmäisen, tilavan kopin rauhassa.

Isoilla peileillä ja mukavalla nojatuolimaisella istuimella varustettu hyvin valaistu koppi oli miellyttävä paikka sovitella. Kiskoin mustat stretchini pois ja vedin tummemman siniset tilalle. Ne istuivat hyvin edestä mutta lätistivät oudosti peppua. Isompiin vaihdettuani sopivuus oli parempi. Toiseen malliin vaihdettuani istuvuus oli heti vieläkin parempi ja vaaleampi sävy ehkä sittenkin sopivampi.

Kun tuumin kopissa verho puoliksi auki housujeni sopivuutta jämäkkä naismyyjän ääni kuului sivummalta kysyen avun tarvetta. Vastasin vain kokeilevani paria eri farkkumallia. Myyjä ilmestyi verhonrakoon katsoen minua peilin kautta.
”Minusta nuo sopivat sinun mallisellesi tytölle hyvin”, hän uskaltautui sanomaan.
Myyjä oli sama noin 25-vuotias nainen johon olin osastolla kiinnittänyt huomiota. Koska pidän myös tytöistä en ollut voinut olla huomaamatta tuota pitkähköä, hoikkaa, vakavailmeistä pitkät tummat hiuksensa letittänyttä naista enkä ajattelematta hänen näyttävän hyvin viehättävältä.

Ennen kuin ehdin vastata hän tuli koppiin ja nosti hieman paitaani vyötärön kohdalta.
” Ne kyllä ovat vyötäröstä hyvin istuvat eivätkä näytä ahdistavan takapuolestakaan”.
Vastasin olevani nimenomaan näihin aika tyytyväinen. Kun katsahdin naiseen peilin kautta huomasin hänen katsovan sen kautta alas housujeni etuosaan. Pienessä hetkessä katseemme kohtasivat peilissä. Minun huulillani kävi hymy ja huomasin aika kovailmeisen myyjättären hetkellisen sulamisen.

Seuraavat tapahtumat etenivät nopeasti. Halusin äkkiä painautua vasten takanani seisovaa naista ja siirsin ikään kuin ajatuksissani peppuni häneen kiinni. Myyjätär oli välittömästi samalla aaltopituudella, veti verhon toisella kädellään kiinni ja tarttui sitten minua kevyesti lantiosta. Seurasi hetken pysähtyminen, hänen katseensa haki ja löysi hyväksymisen omastani. Hänkin painautui sitten kiinni minuun siirtäen suunsa korvalleni. Lämmin hengitys värisytti minua hetken, sitten korvanlehteäni hamuavat huulet jännittivät vatsalihakseni. Samat huulet siirtyivät näykkimään kaulaani, tunsin mahlani alkavan pulputa. Pehmeät kädet sivelivät vatsaani, nousivat ylös kylkiluita pitkin rintaliivieni alle. Silmieni painuessa nautinnosta kiinni nainen käänsi minut itseensä. Hän otti minua hellästi kiinni niskan takaa ja ristiselän kohdalta. Huulemme kohtasivat, kielemme kietoutuivat toisiinsa ja ihana lämpöaalto kulki toistuvasti kehoni läpi. Silmieni raosta näin hänen rinnassaan olevan nimikylttinsä, siinä luki Tuuli.

Meidän ei tarvinnut puhua mitään, me molemmat tiesimme mitä halusimme. Riisuin sovittamani tiukat housut pois. Tuuli otti askeleen taakse ja nosti toisen jalkansa nojatulin istuimelle. Minä halusin asettua polvilleni hänen eteensä. Tuuli nosti hitaasti työasunsa sinistä hametta paljasten pitsimäiset pikkuhousunsa, silitti samalla päätäni toisella kädellään ja painoi kasvoni vasten itseään. Pimpan tuoksu oli huumaava. Asetin toisen käteni hänen pakaralleen ja toisella vedin pikkuhousuja sivuun. Litimärkä mätäs vasten suutani aloin nuolemaan Tuulia. Klittaa ei todella ollut vaikea löytää; se napotti napakkana nappulana odottaen kieltäni vastinparikseen. Tuuli piti kiinni takaraivostani ja painoi minua itseään vasten lievästi pumppaavalla liikkeellä. Kokemuksistani aiemmin lukeneet tietävät minun olleen monessa mukana mutta nuollessani Tuulia ajattelin itsekin tämän olleen harvinaisen suoraa toimintaa. Enpä myöskään usko Tuulin arvanneen ennen työvuoroaan pääsevänsä aamusta lukiotytön nuoltavaksi. Siinä minä nyt kuitenkin olin polvillani hänen edessään naama pimpassa ja toinen käteni pikkuhousujeni sisällä.

Tuulin laukeaminen tuli nopeasti. Sen koittaessa hän painoi päätäni itseensä entistäkin lujemmin ja ääntelehti suu jakkunsa hihaan painettuna. Luojan kiitos muita ei ollut sovittamassa, ääni olisi kuitenkin varmasti kuulunut viereiseen koppiin. Noustessani ylös näin kyyneleiden puristuneen hänen silmiinsä ja pienien hikikarpaloiden kimaltavan hänen otsallaan. Hän oikoi hymyillen alushousujaan ja hamettaan. Merkitsevä katse kertoi hänellä olevan jotakin varattuna minullekin.

Sanoja ei edelleenkään tarvittu. Riisuin paitani ja rintaliivini ja sitten Tuuli ohjasi minut hellästi hartioistani pidellen sovituskopin pehmeän beigenvärisen selkänojan taakse niin, että kasvoni olivat peiliin ja peppuni oviverhoon päin. Kumarruin vaistomaisesti selkänojan yli siten että kyynärpääni nojasivat istuinosaa vasten. Asentoni oli mukavampi kuin miltä se kuulostaa, nojan reuna oli pehmeä ja peppuni oli ylöspäin jalkojen kuitenkin yltäessä maahan saakka.

Tuuli tuli taakseni, painoi itseään takapuoltani vasten ja lepuutti käsiään ristiselkäni päällä. Painaessani vielä poskeni istuinosaa vasten Tuuli otti pikkuhousujeni yläreunasta kiinni ja alkoi vetää niitä alas. Hän laskeutui samalla itse kyykkyyn ja alkoi suukotella pakaroitani. Otin jalkojani reilusti erilleen paljastaakseni Tuulille sopukkani. Hän otti pakaroistani kiinni molemmin puolin, levitti niitä ja jatkoi kiusoitellen suukotteluja ja kielensä keveitä kosketuksia välttäen koskemasta sinne minne nyt juuri eniten sitä kaipasin. Vahvat kädet puristivat puolikkaitani, kynnet painuivat ihooni.

Ainoa epämiellyttävä ajatus joka kävi mielessäni oli se, että olin aamuisen alapesun jälkeen käynyt vielä ennen kouluun lähtöä kakalla. Tuntuisiko Tuulille pahaa hajua kun hän oli peppuni kimpussa? Huoleni oli kuitenkin turha, sillä kun Tuuli viimein armahti minua ja upotti kielensä takaapäin pimppaani, tunsin hänen kovan ja terävän nenänsä hetkittäin peräaukkoani vasten. Mitään inhosta johtuvaa perääntymistä ei todellakaan tullut… Tuulin nuoleminen ja imeskely tuntui taivaalliselta. Upotin kynteni pehmusteeseen ja koetin vaimentaa siihen myös suustani väkisin puristuvia nautinnon ääniä. Välillä hän pyöritteli kieltään ympäri häpyhuuliani, välillä työnsi kieltään sisälle ja pystyin kuulemaan litinältä myös nielemisen ääntä. Osa mahlastani meni hänen vatsaansa asti.

Lopulta Tuuli nousi ylös ja laski vasemman kätensä ristiselkäni päälle, oikea käsi hieroi levynä pimppaani. Sitten Tuuli laittoi sormensa suppuun ja alkoi kevyesti rämpyttää pimppiäni, vähän niin kuin mandoliinia 🙂 .
”Oletko koskaan saanut nyrkkiä?” hän kysyi määrätietoisesti.
Ymmärsin hänen tarkoittavan ns. nyrkkinaintia enkä väkivaltaa (heh). Mainitsin kokeilleeni pari kertaa liian isokätisen pojan kanssa, mutta pienikätisen tytön kanssa se oli ok. Nean kanssa se oli ollut ihanaa ja olin antanut sitä muutaman kerran hänelle itsekin. Tuuliahan ei myöskään tarvinnut siihen kahdesti käskeä. Hän otti taskustaan pehmeästä muovista tehdyn rullalla olevan mittanauhan ja asetti sen hampaideni väliin. Samalla kuulin metallirasian kierteiden kiertyvän auki, ääni oli sama kuin omassa huulivaseliinissani.

Sitten hän tuli. Pitkät, ohuet ja sirot sormet alkoivat hitaasti edestakaista liikettä tehden etsiytyä syvemmälle minuun. Purin mittanauhaa ja painoin päätäni kovemmin pehmusteeseen, taivaallinen tunne valtasi minut. Tuntui samalla kiihottavalta ja nöyryyttävältä alistua ventovieraalle myyjättärelle peppu pystyssä hienon tavaratalon sovituskopissa. Tuulin varma ote kertoi hänen tehneen tätä ennenkin. Hänen kätensä löysi tien etsiytyä sisälleni rannetta myöten ja sinne päästyään hän pyöritteli hellästi kättään edestakaisen liikkeen vuorotellessa. Ristiselän päällä ollut käsi puristeli pakaroitani. Metallirasian ääni selittyi pian kun tunsin liukkaan peukalon peräaukkoni päällä ja sitten sen hitaan painumisen sulkijalihakseen asti.
Tällä menetelmällä ei luonnollisesti kestänyt pitkään kun laukeaminen tuli. Silmissäni sumeni, purin mittanauharullaa ja tukahdutin huutoani istuimeen. Tuuli antoi kätensä olla vielä hetken sisälläni ja päästi sen liukumaan sitten ulos.
”Kaikki kunnossa”, kuului verhon takaa.
Hengitykseni salpautui hetkeksi ajatuksesta että joku avaa verhon ja näkee heti mitä kopissa tapahtuu. Tuuli hoiti asian nokkelasti.
”Ei mitään, nuppineulani osui asiakkaaseen”.
Tuuli puristi naurunsa huuliinsa ja minä nousin samaan aikaan helpottuneesi hymyillen tuolilta. Olikohan innokas vartija kuullut muutakin kuin tukahdutetun huutoni vasten tyynyä?

Katsoimme yhdessä peiliin ja näky oli kyllä melkoinen: Tuuli seisoi vaatetettuna käsi pimppalimaa valuen ja huulten ympärys samasta aineesta meikittömäksi kuluneena; minä kasvot samassa kunnossa pikkuhousut polviin asti laskettuna. Aloin pukeutua, käsilaukustani löytyneillä puhdistuspyyhkeillä puhdistimme naamamme ja Tuulin kädet. Hän tuli vielä kerran lähelleni antaen minulle suudelman. Sitten, luonnollisesti, hänen oli poistuttava korjaamaan meikkinsä ja jouduttava töihinsä. Selittelyjä tai muita kommentteja tilanne ei kaivannut, tiesimme molemmat että tämä oli ainutkertainen sattuma jossa samanhenkiset ihmiset kohtasivat mieleenpainuvalla tavalla. Tuuli laittoi taskussaan olleen sormuksen nimettömäänsä ja lähti.

Minä meikkasin, otin farkut mukaani ja lähdin kopista. Vieläkin täristen laitoin ylimääräiset mallit takaisin telineisiinsä ja menin kassalle. Pikku hyppytuntini tuloksena oli ostettu pari vaaleita stretchfarkkuja ja saatu aika hitsin tyytyväinen mieli. Matka koululle oli sitten melkoisen kevyt kulkea.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kiihkeät hetket kesällä Olimme jo monena vuonna peräkkäin olleet kaverini Jennin muummolassa kesäisin. Jenni oli paras kaverini ja olimme molemmat 18-vuotiaita naisen alkuja. Tämä kesä oli kuitenkin hieman […]
  • Matkani Millan luo Tässä minä kunnollinen, kihloissa oleva tyttö olen menossa tapaamaan toista avoliitossa asuvaa nuorta naista. Voi kuinka minua pelottaa! Jo pelkästään se, etten ole tavannut tyttöä […]
  • Alusvaateostoksilla Olin päättänyt laittaa alusvaatteeni uusiksi. Lähdin kaupungille ja kiertelin alusvaateliikkeitä kyllästymiseen saakka löytämättä mitään. Aloin jo tuskastua ja päätin mennä kahvilaan […]
  • Pikkujoulut tyttöjen kesken Edessäni istui nuori kaunis neito ja tehtäväni oli haastatella häntä henkilöstöpäällikön ominaisuudessa, mikä ei ollut ollenkaan ikävä tehtävä tällä kertaa. Aivan ihana neito, ja saatoin […]
  • Kaunista tyttörakkautta Olin kauan salaa haaveillut ja odottanut kohtaavani naisen, johon rakastuisin koko sydämestäni. Olin tyydyttänyt itseni usein haaveillen ihanasta naisesta jonka kanssa voisin jakaa sieluni […]
  • Sileää ihoa Olin tuolloin siinä kolmissakymmenissä oleva, muutaman parisuhteen nousun ja tuhon nähnyt lesbo nainen. Juuri päättyneenä talvena olin tehnyt kovasti töitä, ei ollut oikeen aikaa itselle, […]
  • Kiimaa tyttöjen kesken Olen Salla-Mari näin meidän kesken vain Salla ja olen 19-vuotias. Minulle tapahtui kerran tällainen tarina. Olin juuri saanut tietää että olen lesbo. En ollut vielä uskaltanut kertoa […]
  • Ensi kerran naisen kanssa Nyt on se päivä. Tulet vihdoin luokseni, ylläsi ihana tiukka paitasi ja seksikäs hameesi. Olen halunnut sinut ja sinua siitä lähtien kun näin sinut. Ja nyt vihdoin saan sinut... ja […]

Jätä kommentti