Kiihkeät hetket

Kesä on ihmeellistä aikaa. Jokainen päivä voi tuoda tullessaan tapahtumia joita ei ennakoi, suunnittele eikä odota. Parasta onkin suhtautua kesän kuukausiin, kuten elämään yleensäkin, avoimin ja ennakkoluulottomin mielin. Aina voi toivoa jotakin, suhtautua tarjoutuviin tilaisuuksiin ilman turhaa huolta seurauksista heittäytyen kohtalon suureen suunnitelmaan. Elämän parasta antia ovatkin tapahtumat jotka tulevat eteen silloin kun niitä vähiten odottaa.

Koko yläasteen ajan oli koulussamme ollut kouluavustaja Henna, jota minä ja ystäväni Nea molemmat pidimme paitsi ammattitaitoisena, myös erittäin hyvännäköisenä ja puoleensa vetävänä. Voimakkaat urheilulliset muodot yhdistyneenä naiselliseen ulkonäöstä huolehtimiseen on yhdistelmä, joka kiinnitti meidän molempien huomion vuosien aikana. Henna on n. 180 cm pitkä, hänellä on lapaluiden yli ulottuvat mustat hiukset joita hän aina pitää poninhännällä. Melko tuimien kulmien alla ovat vihertävät silmät, ja hänen tavaramerkkinsä on ruskeanpunaisen huulipunan lisäksi huulten voimakas rajaus. Yleisilme on siis enemmän kova kuin pehmeä, mutta se ei näy hänen luonteessaan, hän on mukava ja ymmärtäväinen oppilaita kohtaan. Hänen lempinimekseen kuitenkin vakiintui Xena J

Vaikka aikuiset varmasti luulivat meidän nuorten olevan aivan sokeita kehon merkkien ja puheiden merkityksille, emme voineet olla huomamatta kiihkeää jännitettä mm. englanninopettajamme Henrikin ja Hennan välillä: katseita käytävillä, jalkojen kietoutumista toisiinsa ruokalan pöydän alla, käden laskeutumista työtoverin olkapäälle ystävyyttä suuremmalla kiihkolla. Muiden opettajien oli pakko huomata se, myös minä ja Nea unelmoimme usein olevamme Henrikin tilalla.

Kesän alusta lähtien olemme pitäneet koulumme tiloissa eräänlaista retkeilymajaa. Jokainen luokkamme oppilas on ollut vuorollaan yötä koululla opastamassa reilaajia ja monenmoisia turisteja majoittumisessa ja vahtimassa paikkojen pysymistä kunnossa. Tietenkään tätä työtä ei ole jätetty vain meidän oppilaiden vastuulle vaan joka yö on mukana yksi aikuinen, joko joku vanhemmista tai sitten jompikumpi kesän ajaksikin palkatuista kouluavustajista jotka päivisin tekevät kai jotakin arkistointihommia opettajainhuoneessa. Juuri ennen juhannusta oli minun vuoroni, ja parikseni tuli, kuinka ollakaan, ihana Henna.

Ilta oli todella hiljainen. Yhdeksän maissa koulullamme kolme yötä majaillut saksalainen pariskunta maksoi laskunsa ja pakkasi tavaransa kuplavolkkariinsa pöristellen sitten tiehensä pakoputki paukkuen. Siivosimme Hennan kanssa heidän jälkensä, ilmeisesti saksalaiset olivat esim. reilaajia paremmin toimeen tulevia sillä he olivat valinneet ”de luxe”- palvelumme eli petivaatteet talon puolesta. Valtaosa asiakkaistamme käyttää omia makuupussejaan. Saksalaisten maine järjestelmällisinä ja siisteinä ihmisinä ei ole tuulesta temmattu, käytetyt pussilakanat oli erikoisella tavalla viikattu kolmion muotoon ja tyhjät Lidlin tölkit ja pullot olivat kokojärjestyksessä ikkunalaudalla. Siivouksen jälkeen olimme koululla kahden eikä yöllä taloon majoittuvia ollut juuri koskaan tullutkaan. Edessä oli siis pitkä yö, kahden.

Katsoimme sitten matkatelevisiota liikuntasalin aulan oven luona. Pitkästyneen oloinen Henna teki siinä sivussa vatsalihaksia pitäen jalkateriään pöydän alla ja nopeita punnerruksia nyrkit kivilattiaa vasten (!) Minä en voinut olla kiihottumatta näystä. Hän oli niin ihanan voimakkaan näköinen, jäntevät käsien lihakset pullistelivat ruskettuneen ihon alla, pienet hikikarpalot otsalla ja vähitellen selästä kostuva harmaa Espritin t-paita. Jos hän olisi ollut kundi olisi voinut luulla että hän yrittää tehdä tyttöön vaikutuksen suorituksillaan. Henna oli kuitenkin täysin välinpitämättömän ja rutinoituneen oloinen. Hennan paidan kostuessa hiljalleen mun pikkarit kostuivat nopeasti, olisin niin kovasti halunnut hänen syleilyynsä.

N. puolen tunnin kuntoilun ja venyttelyn jälkeen Henna meni viereiseen tyttöjen suihkutilaan ja lainasi minulta lähtiessään kookoksen tuoksuista suihkusaippuaani. Jäin istumaan tuolilleni mieli kuohuksissa. Suihkun alkaessa lorista minun teki aivan hillittömästi mieli, kestämätön himo vaati tyydytystä joko omin käsin tai sitten muuten. Jokainen aloitteen tehnyt tietää että se ei ole aina helppoa, aikaisemmat juttuni lukeneet muistavat kuinka aiemmin olin joutunut kokoamaan itseni vaikkapa Henrikiä varten. Päässä kuuluvan huminan säestyksellä suuntasin kohti pukuhuonetta, päätin pakottaa itseni olemaan rohkea ja kokeilemaan miten Henna minuun suhtautuisi. Riisuin vaatteeni lähes raivokkaasti pukuhuoneessa, tiukat farkut olisivat voineet vaikka revetä moisesta käsittelystä. Jännityksen utu silmissäni etenin alastomana suihkuhuoneen ovelle.

Jalat hieman harallaan Henna seisoi suihkun alla pää hieman takakenossa huuhdellen viimeisiä hoitoaineen jäämiä hiuksistaan. Nähdessään minun tulevan hitaasti häntä kohden hänen kasvoilleen nousi hymynhäivä. Jännitykseni väheni ainakin puolella kun tajusin, että Henna ei ollut minua torjumassa. Hän nosti käsiään hieman eteen tarjoten minulle syliään lämpimän suihkun alla. Tulin häneen kiinni ja kiedoin heti käteni hänen lanteilleen. Kun taivutin päätäni taaksepäin odottaen suudelmaa päätti Henna ottaa ohjat käsiinsä, Xenamaiseen tyyliin. Hän ei halunnut ainakaan alkuun suudelmaa, vaan nuolemista. Hellästi mutta varmasti hän alkoi ohjata minua polvilleen eteensä. No se ei minua ainakaan haitannut, vaan tein halukkaasti ”valtiattareni” tahdon mukaan. Vahvojen käsien painaessa minua alaspäin pidin katseeni ylöspäin. Ohi kiitävän hetken ajan, suihkuhuoneen hämärässä valossa, Henna ei näyttänyt enää vain tutulta kouluavustajaltamme vaan mieleeni juontui jokin historian tunnilla nähty kuva vanhan purjelaivan kokkaan veistetystä jumalattaresta. Tumma, kosteudesta kiiltävä, päättäväinen ilme, voimakkuus, uljaus. Halusin alistua.

Tuntiessani polvieni saavuttavat kaakelin kokosi Henna hiukseni käteensä. Nojautuen itse aavistuksen seinää vasten ja levittäen jalkojaan enemmän haralleen hän alkoi painaa suutani kohti pimppaansa. Trimmattu tumma karvakolmio jätti mehevät huulet näkyville, ja ulos työntyvä kieleni sai tuntea happaman pimpan maun. Yhdistettynä jo tehtyyn pesuun kookoksen tuoksuisella aineellani yhdistelmä oli huumaava. Aioin juuri aloittaa Nean kanssa koetun mukaisesti kevyesti nuolemalla, mutta Henna kehottikin minua pitämään kieleni ulkona jäykkänä. Tarttuen minua lujasti molemmin puolin päätä Henna alkoi työnnellä kieltäni sisäänsä ja ulos melkoisen lujalla otteella. Näin kieleni sai kalun roolin. Hennan neste valui suoraan suuhuni runsaana mutta sen nieleminen oli lähes mahdotonta kielen ollessa ulkona. Välillä hän kuitenkin lopetti edestakaisen liikkeen ja antoi minun nuolla itseään. Kiitollisena lipitin kiihotuksesta turvonnutta pimppaa Hennan nostaessa tällöin jalkansa patterin päälle. Oma-aloitteisesti työnsin pari- kolme sormea hänen sisäänsä liikutten niitä hitaasti nuoliessani, tämä kävi Hennalle ilmeisen hyvin koska juuri tällöin hänen lantionsa alkoi keinua ja käsi puristi hiuksiani tiukemmin.

Sitten hän istuutui penkille talutten minua perässään polvillani. Hän levitti nyt pitkät jalkansa ja hellitti otteensa hiuksistani.Vajosin jälleen hänen jalkojensa väliin ja aloitin nuolemisen omaan tahtiini. Lipitäessäni Hennaa pystyin samalla hieromaan omaa tussuani ja ujuttamaan sormea sisääni. Toisen käteni kiedoin Hennan jalan ympäri josta käsin pystyin raottamaan hänen huuliaan paremmin. Henna katsoi minua jatkuvasti silmiin. Varmasti näky oli hänen mieleensä, ihastunut oppilas puuhastelemassa kouluavustajan jalkojen välissä ei varmasti ollut hänelle mikään jokapäiväinen ilmestys. Hän hymyili minulle ihanasti ja silitti päätäni. Minun hymyni heijastui hänelle vain silmieni kautta, suuni teki nyt toista työtä. Välillä minun oli pakko sylkäistä kuitenkin pois pari vittistä, kokemukseni mukaan ne kutittavat pahasti kurkkua jos sinne asti pääsevät.

Pian Hennan vartalo alkoi taipua nautinnosta kaarelle ja orkku teki nopeasti tuloaan. Hän puristi toisella kädellään tiukasti hiuksiani nyrkkiinsä painaen minua voimakkaasti itseään vasten samalla kun hänen jalkansa kietoutuivat selkäni ympärille. Suuni oli niin täynnä Hennan mehua ja naama niin tiukasti häntä vasten että hengitykseni lähes estyi, nenäni painui hänen karvoitukseensa antaen minulle juuri ja juuri tarvitsemani ilman. Työnsin vielä vaistomaisesti kieleni ulos mahdollisimman pitkänä ja jäykkänä jolloin Henna pystyi nussimaan sillä itseään. Raivoisien vetojen avulla suuni nosti pian Hennan nautinnon lakipisteeseen, hetkeksi lakannut huohotus ja sitä seurannut vaimea voihkaisu kertoivat minulle Hennan päässeen perille omaan paratiisiinsa.

Henna nousi hymyillen istualleen ja silitti päätäni. Hänen ohuet sormensa sivelivät hiuksiani ohjaten niitä korvieni taakse, ja hellin suudelmin otsalta alaspäin hän eteni suulleni joka oli ympäryksiään myöten hänen pimppansa eritteiden liukastama. Hän ohjasi minut ylös lattialta ja asetti minut suurta pesukonetta vasten. Painoin vaistomaisesti poskeni vasten pesukoneen lämmintä kantta ja levitin jalkoja haralleen. Henna avasi suihkun ja alkoi hellästi pestä alapäätäni omalla pesuaineellaan. Pehmeät kädet sivelivät pakaroitani, karvoitustani, häpyhuuliani ja peräaukkoani, ja samalla tunsin kuinka kyykyyn painuva kouluavustajani huuhtoessaan painoi poskensa pakaralleni. Ihanat huulet hapuilivat persikkaista peppuani samalla kun hänen kätensä ottivat varman mutta hellän otteen lantiostani. Olin mielessäni odottanut hänen suuntaavan suutaan vain pimpalleni, mutta nyt tunsin yhtäkkiä jäykän kielen peräaukollani. Sanoin kuvaamaton nautinto kiiri ruumiini lävitse. Se oli yhtä aikaa orgastisen nautinnollinen mutta myös niin kutittava, että minulta meinasi väkisin tulla nauru. Välillä hän siirsi nuolemistaan pimpalleni lipoen sitä leveämmällä kielellä kuin peppua. Purin koneen päällä pyyhettä silmät kiinni puristettuna ja kädet nyrkissä. Tajuntani taso alentui, leijailin nautinnosta.

Sitten hän nousi ylös. Vahva käsi painoi minua lantiosta alaspäin tiukasti konetta vasten, ja tunsin suppuun puristetut sormet läpimärän pimppani portilla. Työntyessään sisääni Henna toi lantionsa mukanaan, jolloin minusta tuntui lähes sille kun minuun olisi työntynyt kundi. Hän aloitti työnnöt hiljaisina ja tahdikkaina, hyvin varman oloisena. Koska olin täysin rento hän sai helposti painettua kättään joka työnnöllä suunnilleen rystysiin asti, juuri sopivasti minulle. Jalkovälistäni kuuluva litinä oli ainoa suihkuhuoneessa kuuluva ääni, Henna pysyi täysin hiljaa ja pani minua kuin jumalatar, ilmeettömästi ja ankarasti. Minä en sen sijaan pystynyt kauan hillitsemään ääntäni vaan nautinnon yltyessä työnnöt aöloivat tahdittamaan vikinääni ja parahteluani. Se sai Hennan pistämään uuden vaihteen päälle. Hän alkoi painautua sisääni hieman syvemmälle, nopeammin ja agressiivisemmin kuin aiemmin. Voi sanoa että hän todella antoi minulle ”isän kädestä”. Raivokkaammiksi yltyvät työnnöt saivat minut myös lisäämään ääntä samassa suhteessa, en enää yrittänutkään hillitä ääntäni, vaan koulumme suihkutiloissa kaikui tuona yönä naitavan teinitytön pidättelemätön huuto. Silmissäni mustetessa laukesin Hennan kädestä yhtähyvin kuin mistä tahansa kalusta jota olin nuoressa elämässäni ehtinyt saada.

Henna vetäytyi minusta ja nosti minut pesukoneen päälle istumaan. Hän tuli jalkojeni väliin ja painauduimme sylikkäin halaamaan ja suukottelemaan. Ehkä kymmenen minuutin päästä irtauduimme toisistamme ja pesimme viimein hikeentyneet vartalomme. Loppuyön hiljaiset tunnit vietimme rupatellen aulassa. Juttujemme sävy luonnollisesti muuttui aika paljon aiemmasta, sikäli läheisemmät tututhan meistä oli nyt tullut. Aamun sarastaessa ja uuden parin tullessa puikkoihin vedimme taas päälle roolimme kouluavustajana ja oppilaana, pihasta polkaisimme kummatkin kohti arkielämäämme. Kotona odotti ansaittu uni ja sen tuomat toiset unelmat.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Tyttörakkautta kesäleirillä Kesäloma, kesätöissä leirillä hevostenhoitajana. Olimme saaneet tallityöt siltä illalta melkein valmiiksi. Lakaisin tallin betonilattialta vielä heinää ja purua, keräsin sitten heppojen […]
  • Ihana naislääkäri osa 3 Oli kulunut yli kaksi viikkoa siitä, kun olin viimeksi käynyt ihmeellisen lääkärini luona, tuon laupiaan samarialaisnaisen vastaanotolla. Olin kyllä varannut hänelle heti edellisen käynnin […]
  • Ensi kerran naisen kanssa Nyt on se päivä. Tulet vihdoin luokseni, ylläsi ihana tiukka paitasi ja seksikäs hameesi. Olen halunnut sinut ja sinua siitä lähtien kun näin sinut. Ja nyt vihdoin saan sinut... ja […]
  • Ihanat hetket työkaverin kanssa Olimme lähteneet työporukalla keilaamaan sekä syömään. Meitä oli porukassa kymmenen työkaveria kolme miestä sekä seitsämän naista. Ruokailun jälkeen osa porukasta lähti kohti kotia mutta […]
  • Ihana Ella Olin töissä tehtaassa, jossa tehdään raskasta työtä pienellä palkalla, kuluttavaa ja toivotonta. En tiedä kuinka olinkaan juuttunut siihen laitokseen, kun olisin voinut tehdä paljon […]
  • Tyttörakkautta rannalla Oli hämärä ilta ja kävelin yksin rantaa pitkin. Oli niin kuuma että minun olisi tehnyt mieli heittää kaikki vaatteet pois ja pulahtaa viileään veteen. Vilkaisin ympärilleni ettei ketään […]
  • Naisopettajat kiimassa Olen juuri valmistuneena opettajattarena yläkoulu-lukiossa matemaattisten aineiden opettajana. Opetan pääsääntöisesti yläkoulun puolella, mutta silloin tällöin lisärahan tarpeessa opetan […]
  • Tulisielu Bum! Isku kasvoihini ja lennän kaaressa taaksepäin. Olin taas jäänyt tuijottamaan häntä. Ei kovin viisasta, jos hän sattuu olemaan nainen, jolla on luokan nopein suora. Nyrkkeilyvalmentaja […]

Jätä kommentti