Kaunista tyttörakkautta

Olin kauan salaa haaveillut ja odottanut kohtaavani naisen, johon rakastuisin koko sydämestäni. Olin tyydyttänyt itseni usein haaveillen ihanasta naisesta jonka kanssa voisin jakaa sieluni ja ruumiini ja kaikki sen ilot ja surut. Olin odottanut hiljaa ja kärsivällisesti unelmani toteutumista sillä tiesin, että minua ihan varmasti odotti jossain nainen, joka toivoi samaa…nainen joka on intohimoinen ja rakastava, nainen joka olisi valmis antautumaan myös minulle täydellisesti.

Kärsivällisyyteni palkittiin elämäni kauneimpana loppukevään päivänä.

Minut oli kutsuttu serkkuni kotiin viettämään iltaa ja jostain syystä olin odottanut iltaa kovasti ehkä siksi, että kaipasin iloista ja lämminhenkistä seuraa, jota serkkuni edusti. Olin myös kuullut, että iltaa oli tulossa viettämään joitain serkkuni ystäviä joita en ollut aiemmin tavannut.

Valmistauduin iltaan huolellisesti. Halusin näyttää sinä iltana erityisen kauniilta ja olinkin tyytyväinen lopputulokseen, kun viimein katsoin itseäni peilistä ja näin tummien hiusteni valuvan silkkisen pehmeinä ja kiiltävinä alas lantiolleni saakka. Peilistä minua katsoi miltei turkoosin siniset silmät…hymyilin kuvalleni. Olin pukeutunut melko rennosti löysiin suoriin housuihin ja valkoiseen kietaisu malliseen paitapuseroon. Minusta oli ihana yhdistää naiselliset kasvoni, pitkät hiukset ja siro olemukseni hätkähdyttävän miesmäisiin asuihin.

Minulla oli miellyttävä ja rento olo, kun astelin serkkuni ovelle ja kopsuttelin sisälle. Serkkuni toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi ja esitteli minut jo paikalla oleville ystävilleen ja kertoi samalla, että muutama hänen ystävänsä oli vielä tulematta. Istuuduin olohuoneen ihanan pehmeälle ja ylelliselle nahkasohvalle ja annoin katseeni kiertää huoneessa ja aistia kodin tunnelmaa. Olohuone oli melko suuri ja lämminhenkinen. Musta upea flyygeli seisoi ylväänä ja kauniina huoneen valtavien lasi-ikkunoiden edessä, takan edessä oli ihana valkoinen pehmeä silkkimatto, olisin halunnut koskettaa sitä kädellä. Sohvan edessä oli kauniisti muotoiltu lasipöytä jonka kauniit kaarevat jalat muistuttivat etäisesti naisen lantion kaarta….Huone oli sopivan tyhjä ja loi ympärilleen harmonisen, pehmeän tunnelman. Katselin ihmisiä, jotka nauroivat ja juttelivat keskenään… katseeni kääntyi sille puolelle huonetta, jossa tuo kaunis flyygeli sijaitsi…jos olisin voinut ikuistaa tuon hetken, olisin maalannut maailman kauneimman taulun. Flyygelin vieressä seisoi tai oikeammin puoliksi nojasi pitkä, mutta sirorakenteine tumma kaunis nainen. Naisen tummat miltei mustat lyhyet hiukset kehystivät hänen kauniita kasvojaan. Hiukset laskeutuivat hieman suurien sinisten silmien eteen. Silmien katse oli samaan aikaan hieman utuinen ja hämmästynyt ja kuitenkin tarkka ja jotenkin viaton.

En tiedä miksi, mutta valtavan syvä rakkaus ja ilo heräsi sisälläni tuona hetkenä ja ainut ajatukseni oli, että tässä oli nainen jota olin odottanut ja kaivannut.

Nainen oli huomannut katseeni ja katsoi minua nyt suoraan takaisin ja hymyili koko kasvot valaisevaa hymyä. Hymyilin hänelle takaisin ja tunsin vatsassani pienten perhosten liikahtavan. Pulssini löi kiivaammin ja päätin esitellä itseni naiselle. Nousin sohvalta ja astelin hänen luokseen. Hymyilin ojensin käteni ja esittelin itseni Andalusiaksi. Nainen nauroi ääneen ihanan helisevää nauruaan ja ojensi myös kätensä minulle ja kertoi olevansa serkkuni työtoveri ja nimeltään Katriina. Hänen kätensä tuntui pehmeältä ja niin täydellisen sopivalta omaan käteeni.

Katsoimme kiinnostuneina toisiimme ja kysyin häneltä oliko hän vasta aloittanut samassa työssä serkkuni kanssa, koska en ollut aiemmin häntä tavannut. Katriina katsoi minuun huvittunut, mutta ystävällinen katse silmissään ja kysyi, että tunsinko kaikki serkkuni työtoverit ja, jos tunsin niin osoitinko kaikkia kohtaan yhtä suurta kiinnostusta.

Katseemme kohtasivat ja tajusin hänen flirttailevan minulle. Tuntui, että Katriina näki kiinnostukseni läpi…hän ”tunnisti minut”. Hymy nousi hiljaa kasvolleni, kun tajusin, että minulla oli mahdollisuudet tämän naisen suhteen. Vastasin hänelle, etten koskaan ollut ollut yhtä kiinnostunut kenestäkään serkkuni työtoverista.

Katriinan ilme hieman vakavoitui, vaikka silmissä pysyikin tuo hieman huvittunut katse… sydämeni hakkasi hurjasti, koska en tiennyt pitikö Katriina minusta, mutta ainut ajatus, joka takoi päässäni oli, että minun oli lumottava, taiottava tai tehtävä joku taikatemppu, että en kadottaisi tätä naista.

Päätin, että tällainen tilaisuus tulee kerran elämässä ja minun oli käytettävä se nyt tai katuisin loppu elämäni. Katsoin Katriinaa suoraan silmiin ja sanoin hänelle, että olin lumoutunut hänestä ensi hetkellä ja haluaisin tutustua häneen samalla kosketin hänen kätensä herkkää kaarta höyhenen kevyesti. Katriinaa värähti kevyesti ja vastasi katseeseeni eikä hetkeen sanonut mitään. Katsoimme toisiamme ja lopulta hän sanoi minulle hitaasti ääni värähtäen, että halusi kovasti tutustua minuun paremmin ja , että käyttäisi illan mieluiten tutustumalla minuun. Tunsin välillämme ihanan latauksen, kuinka paljon voisimmekaan tehdä toisillemme hyvää.

Kutsuin hänet kotiini ja poistuimme siinä vaiheessa iltaa, kun katsoimme sen olevan sopivaa serkkuani kohtaan.

olimme keskustelleet tiiviisti illan mittaan. Keskustelun lomassa oli olut paljon flirttiä, huumoria ja oli huomannut sen lyhyen illan aikana kuinka hauskaa meillä oli yhdessä.

Kuitenkin istuessamme autossa matkalla kotiini olimme molemmat melko hiljaisia…ihana tuoksusi täytti auton ja olit niin lähellä, että tuntui etten miltei pystynyt keskittymään ajamiseen.

Pysäytin autoni kotini pihalle ja katsoin sinua hymyillen, kosketin kättäsi ja kuiskasin sinut tervetulleeksi kotiini. Äkkiä kumarruit puoleeni ja suutelit minua. Suudelman voima ja kiihkeys saivat henkeni hetkeksi salpautumaan. Suutelin sinua takaisin niin pehmeästi ja kiihkeästi kuin ikinä osasin. Silmäsi olivat tummuneet ja täynnä halua, kun katseemme kohtasivat. Hymyilit minulle ja sanoit, että haluaisit koskettaa minua. Menimme kotiini sisälle.

Esittelin Katriinalle pienen, mutta aistikkaasti sisutetun kotini. Katriina kierteli hetken katsellen ympärilleen ja jäi seisomaan hiljaa odottava katse silmissään makuuhuoneeni ovelle. Pelkkä odotus sai minut kiihottumaan ja tunsin kostuvani, kun kävelin Katriinan luokse. Menin hänen luokseen ja suutelin häntä…hitaasti maistelimme toisiamme. Hän otti minua lantiosta kiinni ja painoi minut äkkiä seinää vasten. Henkäisin terävästi, kun tunsin hänen painonsa hetken häpykummullani.

Valtava kiihko valtasi meidät ja tunsin kuinka hän vetäisi kietaisupaitani auki. Odotin niin kovasti, että pääsisin koskemaan tätä ihanaa naista.

Otin Katriinalta paidan pois enkä pystynyt hillitsemään itseäni enää vaan halusin häntä ihan mielettömästi. Riisuimme vaatteet pois….Katriina oli minun silmissäni täydellinen ja niin kiihottava.

Suutelin hänen rintojaan.. näykin nännejä ja samalla sivelin hänen reisiään ja alavatsaansa. Katriina henkäisi syvään ja levitti hieman jalkojaan kuin pyytäen kosketusta. Ja kun lopulta vein hitaasti sormeni Katriinan vaginalle..hän oli todella kiihottavan märkä. Kiihotuin kosketellessani Katriinaa ja tuntiessani kuinka paljon hän minua halusi.

Halusin hieroa itseäni häntä vasten ja painoin hänet alleni. Levitin Katriinan jalat ihan auki ja aloin hieroa omaa pimppiäni Katriinan ihanan märkää pimppiä vasten. Katriina kiihottui tästä niin, että tarttui minua reisistä ja painoi minua voimakkaammin klitoristaan vasten. Suutelin häntä samalla ja olimme molemmat lähellä laukeamista, mutta halusin maistaa Katriinan ihanaa..märkää pimppiä. Otin Katriinan pepusta kiinni ja kohotin hänen lantiotaan hieman niin, että Katriinan klitoris ja häpy nousivat ihanan herkullisesti esiin. Hitaasti aloin nuolla hänen klitoristaan ja välillä imaisin hieman. Katriina hengitti katkonaisesti ja rukoili minua jatkamaan…työnsin sormet sisälle samalla, kun jatkoin nuolemista. Katriina maistui ihanalta ja olin itsekin niin kiihottunut Katriinasta, että tunsin olevani todella märkä.

Työnsin sormet syvälle Katriinan sisälle rytmikkäästi Rakastellen häntä. Halusin häntä niin paljon, että tunsin sekoavani tästä naisesta. Katriina kuiskasi haluavansa rakastella minua ja haluavansa tuntea kuinka märkä olin. Olin niin hulluna halusta, että työnsin Katriinan uudelleen selälleen ja levitin hänen jalkansa ja aloin hieroa itseäni häneen. Katriina pyysi etten lopettaisi ja levitti jalkojansa kutsuvasti ja pyysi minua hieromaan itseäni voimakkaasti jotta tuntisi sen omaa ihanaa herkullista märkää pimppiään vasten. Tunsin, että laukeaisin ihan hetkessä Katriinan kuumaan syliin ja räjähtäen tulimme molemmat toistemme sykkeeseen…

Kyyneleet valuivat pitkin poskiani, niin hyvältä oli tuntunut tämä ihana naiseni jota en aikonut päästää katoamaan elämästäni. Katriina painautui lähelleni ja tunsi kiihottuvansa hitaasti uudelleen….

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Alusvaateostoksilla Olin päättänyt laittaa alusvaatteeni uusiksi. Lähdin kaupungille ja kiertelin alusvaateliikkeitä kyllästymiseen saakka löytämättä mitään. Aloin jo tuskastua ja päätin mennä kahvilaan […]
  • Pikkujoulut tyttöjen kesken Edessäni istui nuori kaunis neito ja tehtäväni oli haastatella häntä henkilöstöpäällikön ominaisuudessa, mikä ei ollut ollenkaan ikävä tehtävä tällä kertaa. Aivan ihana neito, ja saatoin […]
  • Pikkuveljen tyttökaveri osa 2 Makasin keittiön lattialla veljeni alaston tyttöystävä päälläni, 18-vuotias Nenna jonka pillua olin juuri nuollut kuin kiimainen elukka. Oma vittuni sykki pöksyissäni, jotka olivat jo […]
  • Pikkuveljen tyttökaveri osa 1 Olin tullut yliopistosta kotiin kesäksi. En ollut saanut aikoihin munaa, joten olin koko ajan lievässä kiimassa ja turhautunut. Asiaa ei auttanut, että pikkuveljelläni oli uusi […]
  • Rakkautta heinäladossa Olin vierailemassa erään ystävättäreni maatilalla. Kiertelin ympäriinsä paikkoja katselemassa ja näin ystävättäreni tulevan ratsastaen luokseni. Hänen ratsunsa oli komea valkoinen, […]
  • Matkani Millan luo Tässä minä kunnollinen, kihloissa oleva tyttö olen menossa tapaamaan toista avoliitossa asuvaa nuorta naista. Voi kuinka minua pelottaa! Jo pelkästään se, etten ole tavannut tyttöä […]
  • Goottitytöt Nojasin selkäni vasten kylmää hohkaavaa kivimuuria. Pöyhin vähän vielä hiuksiani ja vilkaisin vielä ulkoasuni. Musta pitkä hame ulottui nilkkoihin, hieman kun siirsin hametta, vilahti alla […]
  • Sileää ihoa Olin tuolloin siinä kolmissakymmenissä oleva, muutaman parisuhteen nousun ja tuhon nähnyt lesbo nainen. Juuri päättyneenä talvena olin tehnyt kovasti töitä, ei ollut oikeen aikaa itselle, […]

Jätä kommentti