Ensi kerran naisen kanssa

Nyt on se päivä. Tulet vihdoin luokseni, ylläsi ihana tiukka paitasi ja seksikäs hameesi. Olen halunnut sinut ja sinua siitä lähtien kun näin sinut. Ja nyt vihdoin saan sinut… ja sinua..

Ilta kuluu jutellessa ja syödessä. Keskustelun siirryttyä seksiin kysyt olenko koskaan ennen ollut naisen kanssa. Vastaan etten ole. Nouset, otat kädestäni kiinni ja viet makuuhuoneeseen. Istuudun sängyn laidalle ja katson kun katoat eteiseen. Takaisin tullessasi kannat mukanasi mustaa kassiasi ja lasket sen sänkyni vierelle. Sitten istut viereeni ja katsot syvälle silmiini. Olen aina pitänyt silmistäsi, ne ovat niin kauniit, niin syvät.. kateellisena olen niitä tuijottanut.

Silität kasvojani ja hymyilet.

-Koska tää on sun eka kerta, ei haittaa vaikka mä en saiskaan, sanot hiljaa ja suutelet huuliani. Suukko muuttuu hetken päästä kiihkeämmäksi suudelmaksi. Kielesi tuntuu ihanan kuumalta omaani vasten. Tutkiskelet suutani hellästi samalla silittäen hiuksiani ja poskiani. Sormesi uppoavat pitkiin hiuksiini huultesi hyväillessä omiani, suusi rakastellessa suutani.

Suudelma on pitkä ja kiihkeä. Samalla alat hitaasti vetää paitaani pois. Teen samoin sinulle. Katsomme taas toisiamme. Rintasi ovat niin kauniit ja kiinteät, mustat pitsirintsikkasi peittävät ne juuri ja juuri. Näen himon silmissäsi tuijottaessasi rintojani. Hellästi painat kätesi rintaani vasten ja puristat sitä samalla taas minua suudellen. Käteni painuu ensin kyljellesi ja siitä ylös rinnallesi. Se on niin ihanan pehmeä! Tunnen nännisi kovettuvan kättäni vasten, samalla oma kätesi livahtaa rintsikoideni alle hyväilemään toista rintaani. Kiedon käteni ympärillesi ja avaan rintsikoidesi hakaset, teet minulle samoin. Tuijotamme toistemme rintoja ihaillen ja himon vallassa.

Kehotat minut selälleni ja tulet päälleni. Rintasi tuntuvat ihanilta omiani vasten, nännisi hierovat omiani. Kuulet kuinka huohotan hiljaa ja hymyilet. Painat lantiotasi omaani vasten ja vedät reiteni erilleen.

-Sä tunnut ihanalta, kuiskaat ja suutelet minua taas. Lantiosi painautuu omaani vasten ja saat minut voihkaisemaan. Hymyillen nouset ja avaat housuni. Hitaasti vedät ne pois ja asetut jalkojeni väliin. Tunnen kuumat huulesi reisilläni käsiesi seuratessa perässä. Sitten suudelmasi tavoittavat lantioni ja alavatsani, hitaasti vedät hampaillasi pikkuhousuni pois. Ihailet alta paljastuvaa tuoksuvaa mätästä ja hymyillen kerrot minulle miten kaunis olen. Sitten riisut itsesi ja asetut taas jalkojeni väliin.

Nostat jalkani koukkuun ja tunnen lämpimien pitkien sormiesi levittävän häpyhuuliani. Tunnen kuinka liike kiihottaa minua ja huokaisen ääneen. Naurahdat ja painat sormesi minua vasten. Värähdän kosketustasi, sormesi vaeltaa pitkin punaista, kosteaa lihaani huulilta klitorikselle ja alas vaolleni. Sormesi levittelee kosteuttani häpyhuulilleni ja klitorikselleni. Huulesi suukottelevat taas reisiäni kunnes tavoitat kostean pesäni. Kielesi painautuu minua vasten ja nuolet minua kiusaten märkää pilluani. Välttelet klitoristani ja lipsutat huuliani. Lopulta painat reiteni alas patjaa vasten ja viet toisen kätesi vaolleni. Kielesi koskettaa vihdoin klitoristani ja muutama sormistasi työntyy hitaasti sisälleni. Pitkät kyntesi raapivat hieman mutten välitä, kielesi kosketus ja lipaisut klitoriksellani saavat minut tärisemään ja voihkimaan ääneen.

Sormesi ja kielesi vaihtavat paikkaa. Hierot pyörivin liikkein klitoristani painellen sitä samalla, työnnät kieltäsi niin syvälle sisääni kuin vain voit, hampaasi näykkivät lihaani välillä hellästi.

-Mä tulen ihan just, saan voihkaistua ja vaihdat taas kielesi ja sormiesi paikkaa. Vatkaat pitkillä sormillasi pilluani lipoessasi räjähtämispisteessä olevaa klitoristani. Hetken päästä saan elämäni ihanimman orgasmin ja laukean sormillesi ja kielellesi. Tärisen ja haukon henkeäni jonkin aikaa ja jätät minut joksikin aikaa makaamaan sängylle ja tulet viereeni. Suutelet huuliani. Maistan itseni huuliltasi ja kieleltäsi.

-Sä maistut tosi ihanalta, sanot ja painat kätesi hellästi rintaani vasten, puristelet sitä ja hierot nänniäni. Sitten nousen ja painan sinut selällesi. Suutelen huuliasi, kaulaasi ja pysähdyn hetkeksi rinnoillesi. Nuolen ja imen ihania rintojasi ja näykin ja maistelen kauniita kovia nännejäsi. Sitten painan käteni niitä vasten ja puristelen niitä samalla suukotellessani tietäni alaspäin yli pehmeän vatsasi. Levitän reisiäsi ja eteeni avautuu ihana siistitty pillusi. Katson sinua ja hymyilen. Vastaat hymyyni.

-Ei kiirettä, kaikessa rauhassa jos vielä arveluttaa, sanot. Suukottelen reisiesi sileää ihoa ja levitän jalkojasi lisää. Sitten levitän häpyhuulesi sormillani. Haistan tuoksusi. Ihanaa. Painan varovasti sormeni lihaasi vasten, kuulen kuinka voihkaiset hiljaa. Koskettaessani vakoasi sormeni kastuvat, levittelen nesteitäsi aina klitoriksellesi asti ja hieron sitä hitaasti. Kuulen huohotuksesi ja katson sinua. Olet sulkenut silmäsi. Asetun makuulle jalkojesi väliin ja levitän häpyhuuliasi sormillani. Painan kieleni sinua vasten ja hellän hitaasti, hieman epäröiden alan maistella sinua. Makusi on niin ihana että rohkaistun ja nuolen lihaasi varmemmin. Kieleni koskettelee pilluasi aina vaoltasi klitorikselle asti ja jä jää pyörimään sen ympärille.

Voihkit jo äänekkäämmin ja vien sormeni vaollesi. Kastut koko ajan enemmän ja työnnän muutaman sormen sisääsi, juuri niinkuin sinä työnsit sormesi minuun. Hitaasti aloitan hieromaan pillusi seinämiä työnnellessäni sormiani syvemmälle ja syvemmälle sisääsi. Voihkit ja täriset kieleni ja sormieni työskennellessä pillussasi. Sormeni liikkuvat sisälläsi nopeammin ja nopeammin, suukottelen klitoristasi, imen sitä ja livon kielelläni. Täriset ja tiedän että olet lähellä. Vittusi supistelee jo hieman sormieni ympärillä ja nostelet lantiotasi kasvojani vasten. Työnnän vielä kolmannen sormen sisääsi ja vatkaan niitä syvällä sinussa samalla ihanaa vittuasi nuollen ja imien. Tunnen kuinka kiihotun maustasi, kuumuudestasi, kosteudestasi, voihkeestasi. Sitten laukeat sormilleni ja kasvoilleni. Vapiset ja huohotat voihkien kunnes orgasmien aaltosi laantuu.

Käyn viereesi ja suutelen sinua antaen sinun nyt vuorostasi maistaa omaa makuasi. Suutelet minua kiihkeästi ja painaudut taas minua vasten. Painat häpykumpuasi omaani vasten ja keinut hitaasti päälläni. Litisemme hiljaa liikkeesi ansiosta. Saat minut huokailemaan ja levitän jalkojani.

Nouset kuitenkin ylös ja otat kassisi. Avaat sen ja vedät esiin dildon. Se on suuri ja suonikas, kuin oikea miehen kalu, mutta siinä on kaksi päätä. Tulet viereeni taas ja levität jalkojani. Painat dildon minua vasten ja kuiskaat:

-Tän kanssa me saadaan yhtä aikaa, kuiskaat ja nouset taas ylös. Istuudut tuolille ja pyydät minut luoksesi. Katson kuinka työnnät dildon toisen pään syvälle märkään pilluusi. Toinen pää sojottaa pystyssä jalkojesi välistä. Pyydät minut syliisi, selin sinuun. Istun ja ohjaat dildon toisen pään vaolleni. Se uppoaa syvälle märkään pilluuni hitaasti istuessani syliisi. Nojaan edessäni olevaa pöytää vasten ja kiedot kätesi ympärilleni. Toinen kätesi painautuu rintaani vasten toisen matkatessa alas jalkoväliini. Sormesi levittävät huuliani ja löydät taas klitorikseni. Puristelet rintojani hetken ja alat hitaasti nostella lantiotasi minua vasten. Sitten otat lantiostani kiinni ja nopeutat tahtia. Dildo liikkuu sisällämme ensin hitaasti, sitten nopeammin ja nopeammin.

-Käänny, pyydät kiimaisella äänelläsi ja nousen sylistäsi. Dildo jää sisääsi ja käännyn ympäri. Hajareisin istun syliisi takaisin ja dildo liukuu taas syvälle litimärkään pilluuni. Nyt saan puristella ihania rintojasi. Painan käteni niille ja puristan. Hymyillen huohotat ja suljet silmäsi. Alan ratsastamaan dildolla sylissäsi sinun nostellessa lantiotasi minua vasten. Rintasi tuntuvat ihanilta käsissäni, nännisi kovenevat kovenemistaan sormieni leikkiessä niillä. Voihkintasi kiihottaa minua ja ratsastan sylissäsi nopeammin. Vedät minua lähemmäs ja imet rintojani. Kätesi liukuvat lantiolleni ja liikutat minua sylissäsi kiivaaseen tahtiin. Tunnen kuinka lähestyn orgasmia, huomaan sinun myös. Käteni etsiytyy väliimme ja klitoriksellesi. Voihkintasi yltyy ja imet toista nänniäni hieroessasi minun klitoristani. Tärisemme ja voihkimme, naimme toisiamme dildolla ja laukeamme toistemme syliin. Vapisemme kauttaaltamme ja voipuneena jään nojaamaan sinua vasten. Jonkin aikaa siinä levättyämme pyydät minua nousemaan. Dildo liukuu sisältäni hitaasti saaden minut tärisemään. Käyn sängylle makaamaan ja katson kuinka vedät dildon sisältäsi. Kiihottava näky. Hymyilet minulle, laitat dildon kassiisi ja tulet viereeni. Nukahdamme sylikkäin. Aamulla herään yksin. Pöydällä on lappu johon kirjoitit: ”Kiitos ihanasta yöstä, oot tosi upea nainen. Toivottavasti pian pääsen opettamaan vähän lisää.. 😉 Anteeks kun lähdin näin, oli pakko. Mutta kiitos!”

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Ihanat hetket työkaverin kanssa Olimme lähteneet työporukalla keilaamaan sekä syömään. Meitä oli porukassa kymmenen työkaveria kolme miestä sekä seitsämän naista. Ruokailun jälkeen osa porukasta lähti kohti kotia mutta […]
  • Naisopettajat kiimassa Olen juuri valmistuneena opettajattarena yläkoulu-lukiossa matemaattisten aineiden opettajana. Opetan pääsääntöisesti yläkoulun puolella, mutta silloin tällöin lisärahan tarpeessa opetan […]
  • Kiihkoa Olin ollut kihloissa 2 vuotta ja nyt olimme päätyneet eroon Karin kanssa useiden riitojen jälkeen kohtalaisen sopuisasti kuitenkin. Olin nyt 37 ikäinen ja vapaa tekemään mieleni mukaisia […]
  • Ihana Ella Olin töissä tehtaassa, jossa tehdään raskasta työtä pienellä palkalla, kuluttavaa ja toivotonta. En tiedä kuinka olinkaan juuttunut siihen laitokseen, kun olisin voinut tehdä paljon […]
  • Ihana naislääkäri osa 3 Oli kulunut yli kaksi viikkoa siitä, kun olin viimeksi käynyt ihmeellisen lääkärini luona, tuon laupiaan samarialaisnaisen vastaanotolla. Olin kyllä varannut hänelle heti edellisen käynnin […]
  • Tyttörakkautta kesäleirillä Kesäloma, kesätöissä leirillä hevostenhoitajana. Olimme saaneet tallityöt siltä illalta melkein valmiiksi. Lakaisin tallin betonilattialta vielä heinää ja purua, keräsin sitten heppojen […]
  • Tyttörakkautta rannalla Oli hämärä ilta ja kävelin yksin rantaa pitkin. Oli niin kuuma että minun olisi tehnyt mieli heittää kaikki vaatteet pois ja pulahtaa viileään veteen. Vilkaisin ympärilleni ettei ketään […]
  • Tulisielu Bum! Isku kasvoihini ja lennän kaaressa taaksepäin. Olin taas jäänyt tuijottamaan häntä. Ei kovin viisasta, jos hän sattuu olemaan nainen, jolla on luokan nopein suora. Nyrkkeilyvalmentaja […]

Jätä kommentti