Jatkokertomukset

Täältä löydät kaikki Seksifantasiat -sivuston jatkokertomukset kätevästi niputettuina lyhyine esittelyineen. Erityisen sopivaa luettavaa silloin kun haluaa antaa mielikuvituksensa nautiskella pidempään ja antaa pitkän eroottisen kertomuksen viedä kiihoitus aivan uusille tasoille. Ja näiden joukosta löytyy seksinovelleja laidasta laitaan, jokaiseen makuun.

Vanhempaa naista kylpylässä

Kaverukset tapaavat kylpylässä halukkaan naisen, ja kun tuttavuutta on puolin ja toisin hierottu höyrysaunan lämmössä ryhmä siirtyykin hotellihuoneeseen. Siellä runsasmuotoinen vanhempi nainen saa kunnolla kullia innokkailta nuorilta miehiltä.

Pikkusisko opettaa veljeään

Pienestä pitäen poikien kanssa seksiä harrastanut ja kokenut pikkusisko päätyy tässä moniosaisessa insestifantasiassa viemään isoveljensä poikuudet. Eikä ensimäinen kerta yhdessä jää suinkaan viimeiseksi, toki veli nussii siskoaan useampaan otteeseen, kun siskoksi varsinainen kiimapillu on kerran sattunut .

 

Tirkistelijä

Kolme osainen seksinovelli nuoren pojan tirkistelyharrastuksesta, ja kuinka  pojan siskot ja äiti päätyvät kylän isokullisen panomiehen nussittavaksi vuoron perään.

Kiimainen nuori soitto-oppilas

Eroottinen jatkokertomus 40-vuotiaasta miehestä ja tämän 14-vuotiaasta soitto-oppilaasta, joiden välille syntyy intohimoinen suhde. Mies on aina tuntenut vetoa nuoriin tyttöihin, ja onneksi kohdalle sattuu nuori tyttö joka on innokas harrastamaan seksiä vanhemman miehen kanssa.

 

Ihana naislääkäri

Pitkä 5-osainen jatkokertomuksen muotoon puettu seksifantasia nuoresta naisesta, joka löytää oman seksuaalisuutensa ja naisten välisen seksin taivaallisuuden seksikkään hiukan vanhemman ja kokeneen naislääkärin opastuksella.

Alistusta mökillä

Hiukan kinkympi tarina, jossa mökkeilemässä oleva mies päätyy vahingossa tirkistelemään naapurin pariskunnan paneskeluja ja jää siitä kiinni. Naapurithan eivät tästä ilahdu, vaan alistavat miehen seksiorjakseen joka joutuu palvelemaan pariskuntaa ja tyydyttämään näiden tarpeet kaikin tavoin

Synninpäästö

Omaelämänkerta -tyyppinen runsaasti seksuaalista toimintaa kuvaava jatkokertomus naisen kehityksestä lapsesta aikuiseksi. Lapsuuden aikaiset insesti -kokemukset sekä seksin harrastaminen lukuisien poikien ja miehien kanssa hyvinkin nuorena heijastuvat myös aikuisen naisen seksuaaliseen käyttäytymiseen, sekä siihen minkälaisista henkilöistä itselleen seksiseuraa hakee.

 

Isosiskon käsittelyssä

Insestifantasia. jossa pikkuveli yllättää isosiskonsa nussimassa isäpuolen kanssa, ja onnistuu kiristämään siskonsa antamaan pillua myös itselleen. EIkä ensimäinen kerta jääkään ainoaksi kun veli nussii siskoa, vaan siitä kehkeytyykin erittäin nautinnollinen insesti seksisuhde veljen ja siskon välille.

Koulutuksen huumaa

Työhön liittyvässä koulutuksessa mies tapaa perheellisen naisen, jolla on viikon kestävällä reissulla muukin mielessä kuin pelkät työasiat. Liekö nainen kärsinyt kotona puutteesta, ainakin hyvin tälle muodokkaalle kiimapillulle tuntuu vieras kulli maistuvan.

 

Jättikullinen nuorimies

Kolmiosainen seksinovelli nuoresta pojasta, jolla on todella jättimäinen kulli. Alkuun poika ujostelee ja kanssakäyminen samanikäisten tyttöjen kanssa on hiukan hankalaa, mutta kun huhut nuoren pojan kyrvän koosta lähtevät liikkeelle, haluavat myös vanhemmat tytöt päästä nauttimaan isosta kalusta. Ja kun naisopettajat kuulevat, että oppilaalla on mahtava elin, haluavat hekin myös apajille. Niimpä nuori kundi päätyy lopulta nussimaan lähes jokaista lähiseudun naista tai tyttöä, eli koville joutuu nuoren miehen iso kulli.

 

Sanna-lutkan seikkailut

Kunnon pornotarina Sanna -nimisestä nuoresta lutkasta, joka todella tykkää nussimisesta eikä sano yhdellekään tarjolla olevalle kullille ei. Toki Sanna-lutkalle kelpaa tarvittaessa myös pillu, silloin kun miestä ei löydy tyydyttämään tämän kiimaisen nuoren tytön haluja. Usein onneksi kuitenkin löytyy, toisinaan myös useampi mies kerralla, ja silloin Sanna-lutkan alati kullille halukkaat reiät ovatkin kunnolla käytössä.

Lapsuuteni seksikokemukset

Seksinovelli nuoren ensimäisistä seksuaalisista kokemuksista naapuruston muiden lasten, niin tyttöjen kuin poikienkin kanssa.