Sisko tulee kylään

Tullessaan veljeelleen kyläilemään sisko saa yösijan lisäksi myös kyrpää …

Olen toista vuotta opiskelemassa Helsingissä. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä kotona maaseudulla. Olimme sopineet, että hiihtolomalla hän tulisi käymään luonani pääkaupungissa. Sovittuna päivänä olin häntä vastassa rautatieasemalla junan saapuessa puolen päivän aikoihin. Veimme ensin siskoni laukun kämpälleni ja kävimme sitten syömässä. Äiti oli antanut siskolleni rahaa siinä tarkoituksessa, että hän voisi tarjota minulle aterian ravintolassa. Syömisen jälkeen lähdimme tutustumaan kaupunkiin.

Kiertelimme koko iltapäivän kaupungilla ja liikkeissä. Vaikka meillä oli ikäeroa melkein viisi vuotta, viihdyimme hyvin toistemme seurassa. Siskoni ei enää tuntunut lapselta, vaan oli oikein hauskaa seuraa. Illalla sitten palasimme väsyneinä pieneen opiskelija-asuntooni.

Kämpälle tultuamme Mira halusi käydä ensimmäisenä suihkussa. Annoin hänelle pyyhkeen kaapista ja jäin katselemaan, kun siskoni riisui vaatteitaan jättäen ylleen vain rintaliivit ja pikkuhousut. Alasti en ollut nähnyt häntä enää moneen vuoteen. Viimeksi olimme saunoneet yhdessä hänen ollessaan 12-13-vuotias. Silloin hänellä oli ollut kaikki naisellisuuden piirteet jo valmiina ja minun oli ollut pakko lopettaa yhdessä saunominen, koska en enää mitenkään ollut pystynyt estämään erektiotani. Olihan siskon pillu ollut nuoruudessani yksi seksifantasioitteni kohteista. Tavallisesti runkatessa olin ajatellut siskoani ja hänen seksikästä vartaloaan ja pilluaan. Kotona vielä asuessani välillä käytin myös hyväkseni hänen pikkuhousujaan. Sen jälkeen kun hän alkoi seurustella, kiinnostukseni vähän laimeni. Nyt suhde oli tietääkseni loppunut.

Siskoni palasi suihkusta pyyhe ympärillään ja oli minun vuoroni mennä suihkuun. Palatessani Mira istui tuolilla edelleen pyyhkeessä. Istuin sängynreunalle pyyhe lanteillani. Siskoni otti yöpuvun laukustaan ja kääntyi selin minuun ottaen samalla pyyhkeen pois ympäriltään. Saatoin esteettä ihailla hänen kiinteää, pyöreää peppuaan ja muutakin vartaloaan. Huomasin, ettei hän pukenut mitään yöpaidan alle.

Olin varannut meille muutaman oluen ja nautimme niitä samalla jutellen niitä näitä. Siskoni istui tuolilla jalat levällään painaen käsillään yöpuvun helman reisiensä välissä alas pillunsa eteen. Aina hänen ottaessaan toisella kädellä pullon pöydältä yritin tirkistellä yöpuvun alle, josko sieltä siskon pillu pilkistäsi, mutta paljon en päässyt näkemään, toinen käsi oli kuitenkin edessä. Minulla tietysti pyrki seisomaan, mutta yritin istua niin, ettei siskoni huomaisi.

Kolmannen oluen kohdalla Mira alkoi kysellä kiusallisia asioita.

– Oletko jo ruvennut seurustelemaan?

– Ei tässä mitään vakavaa. Miten sinun miesasiat?

– En ole puoleen vuoteen Juban jälkeen ollut kenenkään kanssa. Pillereitä en ole silti jättänyt varmuuden vuoksi. Kai sinulla nyt täällä sentään jotakin naisjuttuja on ollut?

– Ei sillä pääse kehumaan. Mutta olisiko aika jo mennä nukkumaan?

– Minun pitää varmaan nukkua lattialla, kun sinulla ei ole sohvaakaan.

– Ei minulla ole varapatjaakaan. Eikö me voitaisi nukkua molemmat minun sängyssä, vaikka ei se niin kovin leveä olekaan?

– Kai se sisaruksille sopii.

– Sinä voit mennä tuonne seinän puolelle.

– Etten pääse karkaamaan vai?

– Haluan vain suojella pikkusiskoa.

– Kukas suojelee minua isoveljeltä?

Siskoni kömpi ohitseni sänkyyn peiton alle hipaisten samalla kylkeäni pehmeällä yöpaidallaan. Minä heitin pyyhkeen vyötäisiltäni ja menin pitkälleni siskoni viereen. Sänky oli kapea eikä Mira tainnut olla aivan reunalla. Niinpä jouduin menemään aivan hänen kylkeensä kiinni. Siskoni tuntui lämpimältä ja pehmeältä ja niin kovin naiselliselta.

– Nukutko sinä aina nakuna? Mitähän äiti sanoisi, jos tietäisi, että olet sängyssä pippeli paljaana siskon kanssa?

– Sitten kerron äidille, ettei sinullakaan ole pikkuhousuja. Että pillu paljaana tulit viereeni.

– Lauri, ei kai sinulla vaan seiso?

– E-ei. Miten niin?

– Kyljessä vain tuntuu jotain kovaa… Kovaltahan se käteenkin tuntuu ja on ihan pystyssä. Miten sinä nyt noin – siskon kanssa?

– Se vain nousi. Ei kai se oikein ole sopivaa siskon vieressä, mutta sinä olet niin kaunis ja seksikäs.

– Etkö sinä ole kovasti tarpeessa, kun sinulla ei ole tyttöystävääkään?

– Aika usein kyllä.

– Minua panettaa välillä niin, että haluaisin huutaa ja kirkua. Oletko ajatellut, onko sisaruksilla usein tapana harrastaa seksiä keskenään?

– Ei kukaan ole kertonut harrastavansa insestiä, mutta tapahtuuhan sitä kai, luulisin. Mikseivät harrastaisi, kun ei enää tarvitse pelätä raskaaksi tuloa? Asenteet ovat muutenkin nykyään aika vapaita.

– Yksi meidän luokan tyttö kertoi panevansa veljensä kanssa. Oli vähän siiderissä. Olin kehunut hänen veljeään komeaksi ja hän sanoi antavansa veljelleen säännöllisesti. Ethän sinä kertoisi, jos saisit panna minua?

– En tietenkään.

Siirsin käteni varovasti siskoni reidelle ja huomasin hänen samalla vähän levittävän jalkojaan. Hyväilin ensin toisen reiden sisäpintaa ja sitten toisen. Sitä pidemmälle en alhaalla vielä tohtinut mennä. Painauduin aivan kiinni siskooni ja suutelin häntä kaulaan ja poskelle. Hän ei vastustellut, vaan kiersi toisen kätensä niskaani hyväillen hiusrajaani. Nousin siskoni päälle, kiersin kädet hänen ympärilleen ja puristin lujasti. Hän huokaili nautinnollisesti. Nousin siskoni päältä ja aloin nostaa hänen yöpaitansa helmaa. Siskoni nousi istumaan ja veti yöpuvun pois päänsä yli. Nyt pääsin hypistelemään, suutelemaan ja imemään siskoni tissejä. Toisen käden vein siskoni reisien väliin pilluun ja tunsin, miten hänen häpyhuulensa turposivat ja avautuivat.

En voinut vastustaa kiusausta, vaan kumarruin siskoni jalkojen väliin ja aloin ensin suudella ja sitten nuolla ja ahmia hänen pilluaan. Siskoni nosti ja laski lantiotaan ja koko hänen alavartalonsa tärisi kiihkossa. En pitkään malttanut jatkaa näin, vaan nousin siskoni päälle. Hän tarttui kovana sojottavaan kyrpääni ja ohjasi sen märkään pilluunsa ja niinpä minä aloin panna siskoani.

Työntelin kiihkeästi ja pitkään patoutunut halu purkautui huumaavana himona. Molemmat höpötimme kaikkea järjetöntä.

– Pane minua… Veljen iso kyrpä minun sisällä… Sukurutsaa… Äiti, Lauri panee minua… Veljen iso kyrpä…

– Sisko… Mira… Siskon pillu… Panen siskoa… Siskon pillu… Miran vittu… Kyrpä siskon pillussa…

Kohta alkoi tuntua kullin päässä siltä, että nyt tulee. Kiihdytin vauhtia ja kun tunsin nesteen lähtevän, työnsin kullin niin syvälle kuin pystyin ja annoin sperman suihkuta voimalla siskon pilluun. Hengästyneenä jäin sitten makaamaan hänen päälleen.

– Sinä olit ihana.

– Niin sinäkin, mehän ollaankin sisaruksia. Painanko minä liikaa?

– Ei, ole siinä vain. Nyt kyllä sinun lakana likaantuu, kun minun vitusta valuu spermaa.

– Ei se haittaa. Saahan sen pestyksi.

Tajusin, että olimme naineet niin äänekkäästi, että ohuiden seinien takana toisten solun asukkaiden oli ollut pakko kuulla. Minä olin vielä aikaisemmin mennyt kertomaan, että sisko tulisi käymään. Ei se kuitenkaan taida muita paljon liikuttaa, vaikka tietävät minun harrastaneen insestiä, panneen siskoani, ajattelin. Eivätkä meidän perheen sisäiset asiat heille kuulukaan. Pian siirryin pois siskon päältä hänen viereensä ja siihen nukahdimme sylikkäin.

Aamulla herättyäni käännyin katsomaan kelloa. Totesin sen olevan viisitoista yli kuusi. Mirakin heräsi minun liikkuessani. Aloin varovasti hyväillä häntä, mutta siskoni halusi ensin käydä vessassa. Hänen kävellessään hämärässä takaisin huoneen poikki ihailin hänen kiinteitä rintojaan ja hoikkaa vartaloaan. Itse makasin selälläni sängyllä kulli pystyssä. Siskoni istuutui hajareisin päälleni ja alkoi hieroa klitoristaan kyrvälläni. Kurottauduin hyväilemään siskoni rintoja ja lantiota. Lopulta käteni meni siskoni käden seuraksi pilluun. Se oli märkä ja litisi kiihottavasti, kun hipelöin pilluhuulia ja työnsin sormet niin syvälle kuin vain pystyin. Liikutin samalla koko ajan lantiotani kiivaasti ylös alas.

Pillun ja klitoriksen hankaus kyrpäni alapinnalla härnäsi kiihkoani aina vain kovemmaksi ja lopulta tuntui, että kohta tulee. Ohjasin kyrvän taas äkkiä siskon pilluun sisään ja annoin mennä. Niin taas veli nussi siskoa. Siemensyöksyn jälkeen kulli tietysti pehmeni heti, mutta autoin käsin vielä siskon saamaan orgasmin. Sen jälkeen hän nojautui eteenpäin ja jäi makaamaan päälleni. Siskon lämpö ja läheisyys tuntui näin seksin jälkeenkin todella hyvältä. Tunsin, miten sperman ja pillunesteen seos valui munilleni, mutta ei se haitannut. Nukahdimme päällekkäin ja nukuimme vielä pari tuntia.

Päivän vietimme taas kaupungilla ja kuhertelimme kuin rakastunut pari. Minulla olisi ollut yksi luentokin, mutta jätin sen väliin. Miran oli ollut tarkoitus lähteä jo illalla, mutta hän päättikin lähteä vasta aamulla ja näin saimme vielä toisen lemmenyön.

Puolitoista viikkoa myöhemmin kävin viikonloppuna kotona. Vanhemmat olivat paikalla, joten meillä ei paljon ollut mahdollisuuksia. Ainoastaan kerran nussimme kiireesti siskoni sängyssä, kun vanhemmat kävivät ostoksilla lähimarketissa. Kovasti toivoisin tämän suhteen jatkuvan ja uskon siskonkin niin ajattelevan, mutta siinä on näitä käytännön esteitä.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Oman siskon kanssa osa 1 Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään […]
  • Seksiä isoveljen kanssa Haluan joka tapauksessa kertoa teille tapauksesta, joka sattui minulle 17-vuotiaana. Toivottavasti tämän lukeminen tuottaa teille yhtä paljon iloa kuin minulle sen muisteleminen […]
  • Kun veli nussi siskoa Olimme saapuneet perheittemme kanssa vanhempiemme 50-vuotishääpäivää juhlistamaan. Perheemme olivat minun lapseni sekä sisareni perhe. Minä olin ehtinyt jo puoliväliin viittäkymmentä ja […]
  • Seksihullu nuori tyttö Olen kyllä aika omituinen. Olen harastanut seksiä oman veljen kanssa. Olen kokeillut tyttörakkautta serkkuni Ellin kanssa. Olen ollut humalassa. Olen jo ollut useamman pojan kanssa. Olen […]
  • Seksiä isosiskon kanssa Pikkuveli pääsee tydyttämään kiimaisen isosiskonsa tarpeet ... Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle. Tänä vuonna isä […]
  • Sisareni yllätti minut saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Kiimassa omaan siskoon Vieraillessaan siskonsa luona mies huomaa yhtäkkiä haluavansa panna tätä valtavan paljon. Onneksi tunne osoittautuu molemmin puoliseksi ... Oli joulukuun 23.:nnen päivän aamu. Väsytti, […]
  • Pikkusisko opettaa veljeään osa 3 Sini ja Teemu istuivat sylikkäin sängyllä. Molemmat olivat alasti tiukasti toisiinsa painautuneina ja he suutelivat intohimoisesti. He olivat jälleen kahdestaan kotona pari päivää. […]

Jätä kommentti