Sisareni yllätti minut saunassa

Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua kotitaloni portilla.

– Sitä ollaan päästy taas kerran lomille?

– Joo, mukavaa olla taas kotona pitkästä aikaa. Huikkasin naapurille ja jatkoin matkaani sisälle taloon. En jaksanut jäädä jaarittelemaan pitemmäksi aikaa, koska takana oli raskas kahden viikon sissileiri, ja muutenkin teki mieli jo kuumaan saunaan olutta nauttimaan. Heitin laukun eteisen lattialle ja marssin suorinta tietä pihan perälle saunaa lämmittämään. Vanhempani, sekä sisareni Jenni olivat kesämökillämme vielä tämän päivän, joten tiedossa oli rentouttava ilta saunomisen ja muutaman oluen merkeissä. Saatuani tulen syttymään vanhaan puukiukaaseen, palasin takaisin päärakennukseen hakemaan puhtaita vaatteita ja saunaoluita.

Odoteltuani saunan lämpenemistä tovin, palasin takaisin piharakennukseen riisumaan vaatteitani. Armeijan lomapuku lensi pukuhuoneen nurkkaan viivyttelemättä, ja kohta loikoilinkin huurteisen olutpullon kera lauteilla pitkällään maaten. Ensimmäinen olutpullo katosi kurkusta alas alta aikayksikön, joten kävin hakemassa pukuhuoneesta pari huurteista lisää. Saunan lämpömittari näytti jo yli yhdeksääkymmentä astetta, joten päätin käydä pesuhuoneessa hieman vilvoittelemassa, että jaksaisin saunoa hieman pidempään. Samalla kun astuin hiestä märkänä pesuhuoneeseen, pikkusiskoni Jenni avasi yllättäen pukuhuoneen oven. Siinä me alastomat sisarukset seisoimme hölmistyneinä kasvotusten, kunnes molemmat palasivat nopeasti ja hieman noloina tulosuuntaansa.

Nousin takaisin kuuman saunan lauteille ja ihmettelin mistä hemmetistä Jenni oli saunalle oikein eksynyt. Hänenhän piti olla kesämökillä vanhempieni seurassa vielä huomiseen. Samalla saunan ja pesuhuoneen välinen ovi aukesi, ja nuori 18-vuotias sisareni astui rohkeasti sisään.

– Kun kerran olet saunan jo lämmittänyt, niin voin kai minäkin tulla tänne saunomaan?

– Hämilläni nyökkäsin myöntävästi, sillä en ollut saunonut sisareni kanssa viimeksi kuin joskus lapsena. Vaikka kyseessä oli sentään sisareni, niin en voinut olla huomioimatta hänen upeaa vartaloaan, kun hän nousi lauteille kädet puuskassa, kiinteitä rintojaan häveliäästi peitellen. Tarjosin Jennille toisen olueni, kun en muutakaan siihen hätään keksinyt.

– Mistäs sä tänne oikein eksyit? Eikös sun pitänyt olla mökillä vanhempien seurassa? Jenni ojensi kätensä olutpulloa kohti, paljastaen samalla upeat rintansa minulle.

– Mä tulin sieltä jo eilen pois, kun sain kyydin siltä meidän naapurilta.

– Jaahas.., tuleeko vanhemmat sitten huomenna, niin kuin alunperin oli tarkoitus?

– Joo, tosin saattaa ne olla siellä vielä sunnuntaihinkin asti.

– Tää on muuten aika vahvaa, Jenni totesi ja hörppäsi kulauksen antamaani IV-olutta. Pikkuhiljaa tunnelma saunassa vapautui, liekkö oluella ollut siihen jotain vaikutusta.

– Mites sulla siellä intissä on aika kulunut? Jenni uteli.

– No siinähän tuo, päivä kerrallaan. Heitin samalla kauhallisen vettä kuumalle kiukaalle.

– Hui kun on kuumaa! Jenni parahti ja meni kumaraan löylyä pakoon. Samalla kun nostin olutpullon jalkojeni juuresta, vilkaisin salaa sisareni suloja. Jennin kiinteä ja tasaisesti ruskettunut vartalo helmeili pienistä hikipisaroista ja hänen pyöreät rintansa oli painautunut seksikkäästi reisiä vasten, pullottaen sieltä vähän liiankin houkuttelevasti. Saunan hiostava kuumuus oli tehnyt tehtävänsä, sillä Jenni siirtyi pian pesuhuoneen puolelle löylyä karkuun. Onneksi noin kävikin, sillä nuoren miehen vastustuskyky ei kovin kauan olisi enää kestänytkään nuoren ja kurvikkaan siskon läsnäoloa.

– Tuu pesemään mun selkä! Kuului pesuhuoneen puolelta lähes välittömästi. Join olutpullon samalla siemauksella tyhjäksi ja marssin pesuhuoneeseen vain vesisanko miehuuteni suojana. Siskoni istuikin kiltisti jo pesuhuoneen jakkaralla, vaahdokas pesusieni kourassaan.

– Hankaa sitten lujaa, että nuo aurinkovoiteet lähtee hyvin pois. Jenni pyysi anovasti. Siirryin ripeästi siskoni taakse ja aloin hangata pehmeällä sienellä hänen kaarevaa selkäänsä. Jokainen kyllä jo arvaa, mitä siitä seuraa kun puutteessa elänyt nuorimies joutuu seisomaan liian kauan kauniin ja alastoman naisen lähellä, olkoonkin se sitten vaikka oma sisko. Liikutin vaahtoavaa pesusientä hartioista alas aina pyöreiden pakaroiden persvakoon asti, kunnes se sitten tapahtui. Hankauksen tahdissa elimeni alkoi vastustamattomasti kasvamaan ihan silmissä, ja hetkessä siihen oli pakkautunut verta jo niin paljon, että kipu oli lähes sietämätön.

Samalla Jenni kääntyi varoittamatta ympäri ja sanoi…

– Nyt on minun vuoroni pest… Jennin lause katkesi siihen paikkaan, kun hän näki silmiensä edessä kookkaan penikseni sykkivän tumman punaisena.

– Se… se… on… VALTAVA! Siskoni sanoi änkyttäen. Vaikka Jenni oli ehtinytkin jo tutustua seksin saloihin entisen poikaystävän kanssa, ei hän kuitenkaan ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Kookas penikseni nytkähteli hänen kasvojen edessä anovana, ja olotilani kävi yhä tukalammaksi. Samalla kun mietin pakoreittiä pois pesuhuoneesta, Jenni tarrasi kaksin käsin kiinni sykkivään kyrpääni ja otti sen syvälle suuhunsa. Näky oli sanoinkuvaamaton. Nuori sisareni imi ahnaasti paksua kyrpääni, käsien runkatessa kiivaaseen tahtiin pitkin peniksen vartta. Uuu… lurps… lurps… lurps.., kuului hänen suustaan, kun turvonnut terska upposi syvälle hänen nieluunsa. Oli uskomattoman ihana tunne kun oma sisko ottaa suihin. Tarrasin kaksin käsin kiinni hänen vaaleista hiuksistaan, ja tungin turvonnutta seivästäni yhä syvemmälle. Välillä hänen suustaan kuului niin äänekästä korinaa, että pelkäsin hänen tukehtuvan siihen paikkaan. Kiihkon vallassa en kuitenkaan pystynyt hidastamaan tahtia, vaan pikemminkin siinä kävi päinvastoin.

Jenni puristi imiessään kaksin käsin kyrpääni niin kovaa, että minäkin aloin vaikeroida kovaan ääneen. Vaikka aisani onkin varsin kookas, niin kuitenkin se upposi lähes juuriaan myöten tuon nuoren naisen ahtaaseen nieluun. Välillä Jenni veti henkeä ottamalla kyrpäni ulos suustaan, mutta kauaa penikseni ei saanut olla rauhassa, kun Jennin ahne suu imaisi sen taas syvyyksiinsä. Lurps… lurps… lurps… uuuh… sylki vain valui Jennin suupielistä ulos, kun räjähtämispisteessä oleva kyrpäni liukui hänen suussaan. Sitten alkoi lähtölaskenta, jota ei voinut enää pysäyttää. Valtava mielihyvänaalto kulki lävitseni ennennäkemättömällä voimalla, ja kauan varastossa olleet spermani lensivät suoraan sisareni nieluun. Orgasmista toivuttuani, vedin sykkivän ja sperman liukastaman penikseni ulos sisareni suusta. Jenni nieli suunsa tyhjäksi, ja pyyhki sitten suunpielensä kädellään.

– Sitähän tulikin paljon! Jenni hämmästeli ja naurahti samalla katsoen minua suoraan silmiin.

– Joo.., sitä olikin kahden viikon leirillä päässyt hieman kertymään, totesin hieman punastuen. Jenni nousi viehkeästi ylös puiselta jakkaralta ja pyysi minua siihen istuutumaan.

– Jatketaanpa sitä selänpesua, kun se äsken jäi vähän kesken…

Peseydyttyämme joimme vielä kylmät oluet pukuhuoneen puolella, josta siirryimme ulos grillaamaan kauniiseen kesäiltaan makkaroita. Tuo ikimuistoinen tapahtuma siskoni kanssa jäi ainutkertaiseksi kokemukseksi, jota muistelen lämmöllä aina kotona saunoessani.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Oman siskon kanssa osa 1 Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään […]
  • Kiimassa omaan siskoon Vieraillessaan siskonsa luona mies huomaa yhtäkkiä haluavansa panna tätä valtavan paljon. Onneksi tunne osoittautuu molemmin puoliseksi ... Oli joulukuun 23.:nnen päivän aamu. Väsytti, […]
  • Kun veli nussi siskoa Olimme saapuneet perheittemme kanssa vanhempiemme 50-vuotishääpäivää juhlistamaan. Perheemme olivat minun lapseni sekä sisareni perhe. Minä olin ehtinyt jo puoliväliin viittäkymmentä ja […]
  • Sisko tulee kylään Tullessaan veljeelleen kyläilemään sisko saa yösijan lisäksi myös kyrpää ... Olen toista vuotta opiskelemassa Helsingissä. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä […]
  • Oman siskon kanssa osa 2 Kevät oli mennyt nopeasti kesään ja tapahtumat hiihtolomamme aikana olivat etäinen vain muisto. Olimme Mirvan kanssa olleet kuin ei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan. Muutaman kerran […]
  • Siskon luona yötä Siskoni oli lähtenyt opiskelujen perässä toiselle paikkakunnalle ja nyt yliopistosta valmistumisen myötä oli edessä myös opiskelija-asunnosta pois muuttaminen. Hän löysikin sopivan yksiön […]
  • Sisko yllätti saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Seksiä isoveljen kanssa Haluan joka tapauksessa kertoa teille tapauksesta, joka sattui minulle 17-vuotiaana. Toivottavasti tämän lukeminen tuottaa teille yhtä paljon iloa kuin minulle sen muisteleminen […]

Jätä kommentti