Seksiä veljen kanssa

Aikuisiällä veli ja sisko intoutuvat harrastamaan seksiä keskenään …

Olen naimisissa oleva, omasta ja miehenikin mielestä suht’ koht’ mukavassa kunnossa oleva rouva. Minulla ei yleensä ole ollut vaikeuksia saada miesystäviä, silloin kun sitä halusin. Sitä tosin tapahtui aika usein, koska miehelläni oli työ, mikä vei häntä ympäri maailmaa säännöllisesti (paperialalla).

Nytkin olin makkarissamme pakkaamassa hänen laukkuaan, sillä taas oli siippa lähdössä matkalle. Tällä kertaa Etelä-Amerikkaan pariksi viikoksi. Taittaessani vaatteita hänen laukkuunsa puhelin soi. Siellä oli veljeni, jolla olisi viikon homma, ehkä parin, meidän kaupungissamme ja ajaessaan hänelle oli pälkähtänyt päähän, että jos vain olisi mahdollista, hän voisi majailla sen ajan luonamme. Samalla hän voisi käydä käydä läpi talon sähköasiat, sähkömies kun oli. Kerroin asiasta miehelleni, joka olikin iloinen, että saisin luotettavaa seuraa, samalla kun talossa tapahtuisi pieniä muutoksia sähkölaitteissa. Kerroin veljelleni, että hän oli lämpimästi tervetullut, mutta että mieheni ei olisi kotona, vaan oli juuri lähdössä matkoille, mutta että siitä huolimatta tule vaan. Hän oli parin tunnin ajomatkan päässä ja aikoi käydä syömässä jossain, mutta vaadin, että säästää päivärahansa ja söisimme yhdessä meillä sitten.

Laitoin lopulta mieheni matkaan. Joku hänen työkavereistaan kävi hakemassa hänet kentälle, näin minä sain pitää auton itselläni. Aloin valmistella päivällistä. Pakastimessa oli muutama valmis pihvi, jotka sulatin ja laittelin kermaiseen pippurikastikkeeseen hautumaan. Näitä askareita tehdessäni ajatukseni vierähtivät lapsuuteen ja nuoruuteen, kun asuimme vielä yhdessä vanhempiemme kanssa.

Minulla ja veljelläni oli erittäin hyvät ja lämpimät suhteet. Tietenkin normaalia sisarusten välistä pikku nahistelua, mikä varmasti kuului asiaan ihan kaikissa perheissä. Veljeni kiusasi minua usein ihan tarkoituksella kutitellen sieltä täältä. Joskus suutuin siitä, joskus nautin siitä. Ikäisekseni olin suhteellisen hyvin kehittynyt, minulla oli jo rinnat alkaneet kasvaa ja takoituksella korostin niitä vielä käyttämällä topattuja rintaliivejä. Saunassa kävimme yhdessä veljeni kanssa aika myöhään ja erään sellaisen saunakerran aikana suhteemme muuttui totaalisesti! Myös yhteiset saunakäynnit loppuivat. Ennen saunaa seisoin kylppärin peilin edessä ihaillen itseäni. Kohottelin ja puristelin kämmenillä rintojani, niin että ne näyttivät peilissä ihan aikuisen naisen rinnoilta… Esimerkiksi parhaimmalla likkakaverillani ei näkynyt vielä rintojen kasvua, mistä hän oli minulle joskus hiukan kateellinen, jopa huomauttaen niistä minulle. Ystävyytemme kesti kuitenkin helposti tuollaiset pikkuasiat.

Otin laudeliinan ja astuin saunan puolelle. Veljeni oli jo ylälauteella, nostaen nopeasti toisen jalkansa polven päälle, valutellen vettä päälleen. Hän vaikutti jotenkin kiusaantuneelta, mutta oli kuitenkin iloinen, kun tulin hänen seurakseen. Huomasin hänen katseensa käyvän alapäässäni ja rinnoillani kiivetessäni lauteelle hänen vastapäätään. Monet ajatukset käväisivät mielessäni ja tunsin kostuvani niiden johdosta…

No, nyt istuimme saunassa. Se oli sellainen vanhanaikainen, puilla lämmitettävä, missä lauteet olivat vastakkain. Veljeni istui vastakkaisella puolella tarkkaillen minua selvästi normaalia enemmän. Annoinkin käsieni valahtaa alas peittäen niillä alapäätäni, kun hiukan nolotti koko tilanne. Hän katsoi minua jotenkin oudosti ja sanoi – tai oikeastaan kuiskasi – käheällä äänellä. Hän oli selvästi otettu tilanteesta ja ehkä minusta…

– Kuule, ota kätesi pois, sillä haluan nähdä sinut kokonaan. Hän halusi nähdä pienen alkavan karvoitukseni. Kun katsoin häntä silmiin, hän nyökkäsi vielä ja jatkoi… – Tee se, pliiis.

– Olet niin kaunis, maailman kaunein pikkusisko, hän kuiskasi edelleen ja minulle tuli pala kurkkuun, samalla kun näin, kuinka veikan kalu alkoi turvota. Olinhan toki nähnyt erektiossa olevia peniksiä filmeissä, mitä tyttökaverini kanssa joskus katsottiin, mutta nyt saunassa oli latausta enemmän kuin koskaan ennen. Olihan kysymyksessä sentään oma velipoika.

– Levitä vähän jalkojasi, hän sanoi, haluan nähdä enemmän.

– No, jos sinä kanssa, sain sanottua takaisin ja silloin hän päästi vehkeensä irti jalkojensa puristuksesta. Se suorastaan ponnahti pystyyn. Minusta veljen kyrpä oli niin huumaavan näköinen, että tunsin kostuvani lisää – tai oikeastaan minusta tuntui, että suorastaan valuin kiimanesteitäni. Veli otti kullinsa käteen ja veteli sitä hiukan edestakaisin siinä edessäni ja katsoin sitä kuin kobraa, joka lumoaa saaliinsa.

– Hankaa sinäkin vähän itseäsi. Olen kuullut monasti, kun sinä tyydytät itseäsi dildolla. Se on kiihottanut minua monina iltoina, hän jatkoi ja runkkasi hitaasti itseään. Siinä vaiheessa aloin minäkin painella itseäni kummun päältä ja kun veljeni pyysi laittamaan sormet sisään, tein sen. Minusta tuntui, että en saa henkeä, sillä niin kiimainen olin. Pian vatkasimme itseämme toistemme tahdissa ja kun veljen spermat lensivät hänen vatsalleen, sain minä samanaikaisesti tärisyttävän orgasmin.

Hiukan häpeillen ja toistemme katseita vältellen kokosimme itsemme ja lupasimme sen jäävän tähän kertaan, mutta siinä erehdyimme…

Seuraavana viikonloppuna olimme lähdössä mökille, paitsi veljeni, joka teki kesätöitä eräällä huoltsikalla. Veli ei ehtinyt kotiin, kun jo lähdimme matkalle. Juuri kun olimme pääsemässä kaupungin ulkopuolelle, keksin jutun, että minun pitikin olla yhdessä luokkakaverini kanssa sinä perjantaina. Pyysin isää jättämään minut hänen luokseen. Hän asui siinä ihan matkan varrella, lähellä päätietä. Lupasin kyllä sitten tulla bussilla seuraavana päivänä perässä.

Isän auton kadottua minä meninkin suoraan bussipysäkille ja matkustin seuraavalla bussilla kotiin. Aivan hiljaa hiivin sisään, sillä siinä vaiheessä veikankin piti olla jo kotona. Ajattelin nimittäin yllättää hänet (ja niin todella teinkin). En kuitenkaan kuullut mitään ääniä ja niinpä ajattelin ensin heittää laukkuni omaan huoneeseen, mutta siellä minua odottikin aika yllätys!

Velipoika makasi selin vuoteellani ja hänellä oli parhaat alusasuni yllään. Kyrpä kädessä, runkaten vimmatusti, ja siinä samassa kun hän tiedosti minut, hän sai orgasmin, mikä ryöpsähti ylös aina rintaliiveille saakka (tai minun liiveilleni), jotka näyttivät olevan sukkahousuilla täytetyt.

Poikaparka oli ihan jäässä. Hänen kullinsa lupsahti sekunnissa ja näin, että sitä raukkaa hävetti todella paljon. Hän ähkäili ja yritti mumista jotain, mutta ei saanut sanaa suustaan. Menin hänen vierelleen ja sivelin hänen tukkaansa.

– Voi kulta. Älä välitä, minä pidin näkemästäni. Ei tässä ole mitään hävettävää.

Jotenkin minusta tuntui, että hän oli vielä pikkupoika ja minä hänen isosiskonsa, vaikka hän oli lähes kaksi vuotta minua vanhempi.

Nyt olin itse aivan märkänä, enkä enää voinut hillitä itseäni. Riisuin nopeasti itseni ihan alasti ja suorastaan syöksyin veljeni viereen vuoteelle. Ripsiväri valui pojan kasvoille, sillä hän itki! Ei häpeästä vaan ilosta voidessaan olla kahden kanssani näin. Otin hänen kädestään kiinni ja vein sen sykyttävän kumpuni päälle ja autoin häntä, kun hän hapuillen löysi lopulta liukkaan reikäni, jossa tunsin hänen sormiensa alkavan liikkua. Hyväilin häntä, suutelin häntä. Himoni teki minut rohkeammaksi ja vein käteni hänen kullilleen, minkä nyt tunsin alkavan jäykistyä uudelleen kädessäni. Runkkasimme toisiamme, kunnes kuiskasin:

– Haluatko sinä?

– Haluan, haluan! Haluan sinua enemmän kuin mitään muuta maailmassa, hän vastasi juuri ja juuri kuultavalla äänellä.

Käännyin vuoteelle selin, nostin jalkani koukkuun ja ylös vetäen rakkaan veljeni päälleni. Otin kiinni hänen kyrvästään ja ohjasin sen sisääni. Inahdin tunteesta, minkä se antoi työntyessään märkään vakooni. Siellä ei koskaan aikaisemmin ollut käynyt miestä. Ainoastaan rakas dildoni. Nostin vielä jalkani ylös hänen selkäänsä ristiin ja puristin hänet itseäni vasten, kuin peläten tuon tunteen katoavan. Nyt oma rakas, hyvin rakas veljeni aloitti nussimisen hitaasti nautiskellen, lopulta kiihdyttäen tahtia. Onneksi hän oli juuri saanut ja kesti nyt pidempään, sillä en halunnut mitään muuta, kuin nauttia mahdollisimman kauan ja saada kokea orgasmin siinä yhdessä veljeni kanssa.

Puristelimme toisiamme voimakkaasti, välistä hellitimme hiukan ja taas vimmattua nussimista kovassa kiihkossa. Veli aloitti vielä kovemman jyskytyksen ja pian tunsin hänen alkavan nytkähdellä, samalla kun itseltäni tuntui koko alapää täyttyvän pakkautuvasta verestä. Minusta tuntui, että en saa ilmaa, koko kehoni värisi… Ulisin ja huusin, kunnes tuo ihana ase sisälläni antoi minulle elämäni tyydytyksen! Velipoika tärisi ja nytkähteli päälläni, kunnes vaipui kiinni minuun päästäen spermansa sisääni. Siinä hetkessä en paljon ajatellut ehkäisyä, mutta onneksemme sattui varmat päivät päälle enkä tullut raskaaksi veljestäni.

Makasimme siinä toisiimme kietoutuneena, samalla kun veljeni kertoi usein lainanneensa salaa vaatteitani. Hän sanoi saavansa niistä ihanaa tyydytystä. Puristin hänet itseäni vasten ja annoin hänelle luvan käyttää asujani niin usein kuin hän vain halusi.

Sen jälkeen opettelimme yhdessä seksin saloja aina kun se vaan oli mahdollista. Veljelläni oli usein alusasujani omien vatteittensa alla, joskus hän jopa vilautti minulle niitä aamiaisella, kun äidin silmä vältti. Harrastimme seksiä aika usein aina siihen saakka, kun veikka lähti armeijaan ja minäkin löysin oman kaverin ja näin tuo kielletty ja tabu seksi jäi meiltä. Joskus puhelimessa olimme leikkimielessä siitä puhuneet ja kaipauksesta, minkä yhdessäolomme oli jättänyt.

Nyt oli kuitenkin vuosia vierähtänyt niistä ajoista. Minäkin lähentelin jo neljääkymmentä, mutta nyt häntä odottaessani tunsin jotenkin tuon vanhan kaipauksen täyttävän ajatukseni ja tuttu pieni sykyttely alapäässä kertoi entisten halujen palaavan. Olin kuitenkin epävarma veljeni haluista. Kuinka hän suhtautuisi asiaan?

Pudistin kuitenkin ajatukset mielestäni ja tein itselleni kunnon ryypyn. Ihan vaan vahvistukseksi, etten näyttäisi kovin oudolta ja jännittyneeltä veljeni silmissä. Olimmehan toki tavanneet useinkin ja olleet toisillamme yötä, emmekä olleet harrastaneet mitään seksuaalista kanssakäymistä. Ei edes vihjailtu siihen suuntaan, mutta nyt tunteeni olivat erilaiset…

Laittelin kaiken valmiiksi. Kävin vielä varmuuden vuoksi laittamassa saunan päälle, olihan hän ajanut monta tuntia luokseni. Katoin pöydän, avasin viinipullon ja varmistin, että kossu oli pakasteessa, sillä tiesin hänen pitävän jäädytetystä snapsista. Siinä samassa jo kuulinkin auton kääntyvän pihaamme. Kiiruhdin ovelle vastaan ja rutistin tuota minulle niin rakasta miestä lujemmin kuin koskaan ennen…

– Hei, älä sentään kokonaan minua ruhjo, hän naureskellen vastasi halaukseeni.

– Voi kun on kiva, kun tulit. Usein ollaan sinusta puhuttu.

– No toivottavasti ette ihan kaikkea, hän naureskellen vastasi.

– Hupsu, no ei tietenkään niistä jutuista, kyllä sä tiedät, mutta muuten, vastasin ja suorastaan vedin hänet sisään. Hän pudotti laukkunsa lattialle, laittoi takkinsa naulaan. Sitten hän otti minua vyötäisiltä katsoen minua pää kivasti kallellaan…

– Voi että sä olet muuttunut eduksesi. Olet sutjakoitunut ja näytät paljon seksikkäämmältä kuin ennen. Olin kiitollinen hänen kehuistaan. Olinhan ihan oikeasti laihtunut siinä viisitoista kiloa ja tunsin itseni todella haluttavaksi.

– Hupsu, sama ihminen minä olen kuin ennenkin, yritin vähätellä.

– Ei, ei. Ihan totta. Sinussa on sellaista jo aikuisen naisen upeaa tyylikkyyttä, mikä varmasti laittaa miehet kaupungilla viheltämään perääsi, velipoika vielä hymyillen sanoi. No, olinhan pukeutunut vähän paremmin häntä varten ja sitä paitsi melkein kaikki asuni olivat uusia laihtumiseni johdosta.

– Hei, mennään suoraan keittiöön. Ruokakin on varmaan kohta valmis, sanoin ja menin jääkaapille, mistä kaivoin meille molemmille oluet. Olutta hörppiessämme hääräilin siinä ruuan kanssa, samalla kun vaihdoimme kuulumisia molemmin puolin. Velimies oli muuttanut eronsa jälkeen takaisin kotiin vanhempiemme luo, jotka jo iäkkäämpinä tarvitsivatkin apua silloin tällöin.

Lopulta sain pihvit lautasille tykötarpeineen. Kaadoin snapsilaseihin pakasteesta kossua ja kohotimme huurteiset lasit, joiden sisältö tyhjeni tavan mukaan kerralla nieluumme. Viinin olin kaatanut jo hiukan aikaisemmin ja nyt otin häntä kädestä pöydän yli ja kohotin lasini katsoen veljeä suoraan silmiin.

– Ihanaa, veikka, kun olet täällä. Olen kaivannut sinua ihan oikeesti. Skool, sanoin ja tunsin silmieni hiukan kostuvan.

– Voi systeri, ilo on ihan kokonaan minun puolellani. Monasti olen aikonut tulla käymään, mutta matkat ja työ… tiedäthän, hän vastasi kilistäen lasia kanssani. Katselimme toisiamme hetken hiljaisuuden vallitessa ja maistoimme laseistamme viiniä. Sitten sanaiset arkkumme aukesivat. Olimme kuten ennen vanhaan. Kerroimme vitsejä ja tapahtumia, mitä meille oli sattunut. Meillä oli todella hauskaa. Viinipullokin hupeni nopeasti ja tunsin viinin lämmittävän vaikutuksen sisälläni, samalla kun kielen kantimet tuntuivat olevan höllemmässä kuin aikoihin. Avasin vielä toisenkin pullon, josta kuitenkin jäi suurin osa jäljelle.

Jälkiruoaksi hiukan jäätelöä lakkahillon kanssa ja siihen sitten likööriä kahvin kanssa. Kaiken kaikkiaan tunsin elämän hymyilevän minulle. Kaadoin vielä toiset liköörit, kun siirryimme sohvalle. Kysyin samalla, että haluaako hän saunoa, johon sain myöntävän vastauksen. Tyhjensimme liköörilasimme ja sanoin käyväni vilkaisemassa saunaa. Takaisin tultuani näytin hänelle vähän paikkoja ja vierashuoneenkin. Sitten hän sanoi tarvitsevansa käydä vessassa, ja hetken mielijohteesta nostin hänen laukkunsa sillä aikaa vierashuoneen vuoteelle. Katsoin sitä enkä voinut vastustaa kiusausta, vaan avasin laukun nopeasti ja vilkaisin sisään. Aivan oikein. Hänellä oli entiset harrastuksensa tallella, sillä vaatteiden seassa näin parit sukkahousut, pikkuhousut ja rintsikat. Laitoin laukun nopeasti kiinni ja laitoin vuoteelle suuren kylpypyyhkeen.

Veljeni palattua vessasta sanoin saunan odottavan jo häntä. Pian hän ilmestyikin kylpypyyhe vyötäisillään ja asteli saunan puolelle. Tunsin kuumenevani ja entiset ajat palautuivat jälleen mieleeni. Alkoholi oli tehnyt minut rohkeaksi ja menin nopeasti makkariini, riisuuduin ja otin minäkin pyyhkeen ympärilleni ja avasin saunan oven. Taisi veli olla samoissa hommissa kuin silloin nuorena, sillä hän ensin vähän säikähti ja yritti peitellä erektiotaan, mutta kun nostin pyyhkeeni pois, hän ei välittänyt enää.

– Systeri, mitä sinä nyt…? Tai oikeastaan toivoinkin tätä. Tule tänne.

Nousin hiukan vapisevin jaloin hänen viereensä ja siinä samassa hän puristi minut itseään vasten ja alkoi hyräillä vanhaa tunnettua laulua: ”Kuin silloin, ennen, kuin silloin, ennen, on kaikki hyvin taas!” Sisimpäni täytti sellainen kiiman ja hyvänolon tunteen sekoitus, kun sain olla painautuneena veljeäni vasten. Emme tehneet tai sanoneet mitään muuta kuin olimme vaan hiljaa siinä saunan lauteilla toisissamme kiinni huojuen ja nauttien sen hetkisestä onnestamme. Sitten hän siirtyi hiukan ja otti pääni käsiensä väliin, katsoi minua syvälle silmiin ja sanoi:

– Kulta rakas, oletko aivan varma tästä?

– Olen, olen. Enemmän kuin mistään muusta asiasta koskaan elämässäni, kuiskasin hänelle ja piristin häntä lujempaan itseäni vasten.

Hänen kätensä alkoivat vaellella kehollani ja vaikka olimme löylyssä, tunsin väristyksien kulkevan ihollani ja ajatuksissani oli vain yhden asian odotus: saada jälleen tuntea oma veli sisälläni! Sitten hän siirtyi polvilleen eteeni, levitti jalkojani ja hieroi hellästi odottavaa kumpuani. Lopulta tunsin hänen sormiensa levittävän häpyhuulia pyörittäen hellästi klitoriksen päältä niin, että tunsin kuumien ja kylmien aaltojen sekamelskan vyöryvän koko kehossani. Otin molemmin käsin hänen päästään kiinni ja painoin sitä häpyäni vasten.

Mikä ihana tunne kokea jälleen oman rakkaan veljen kieli pyrittämässä alapäätäni tuleen! Nostelin ja pyöritin itseäni häntä vasten. Odotuksen luoma herkkyys teki sen, että en kestänyt kauan, kun kuuman ja kylmän sekaiset aallot, toinen toisensa jälkeen alkoivat vyöryä ylitseni. Tuntui, että koko kehoni olisi ollut tulessa! Sykytyksestä ei tahtonut tulla loppua, vaan se jatkui ja jatkui… kunnes aivan raukeana valahdin seinää vasten…

– Iiih rakas, voi jospa tietäisit, kuinka usein olen tästä fantasioinut, kuiskasin hänelle ja suutelin häntä pitkään. Suudelmassa sain suuhuni omia eritteitäni aika reilusti, mutta se lisäsi vaan kiihkoa. Olinhan joskus aina mieheni matkoilla ollessaan maistellut dildostani omia menujani, kun oikein olin kiimassa. Nyt kiimani kohde oli kuitenkin ikioma veljeni!

Sitten oli minun vuoroni. Kumarruin tuon pystyssä törröttävän kullin ylle ja hetkeäkään epäröimättä otin sen käteeni. Tein muutamia runkkausliikkeitä, sitten vedin hitaasti esinahkaa niin, että terskan pää vaikutti menevän suorastaan sinertäväksi. Laskin pääni alemmaksi ja aloin pyörittää tuota ihanaa ”mokkulaa” kielelläni ja lopulta otin sen kokonaan suuhuni. Vedin sen välistä aivan nieluun asti, välistä nuolin sen vartta, mutta ihanimmalta tuntui pyöritellä kielellä terskan päätä. Liputin kieleni kärjellä sen alapuolta ja sitten välistä huulet tiukasti terskan pään taakse, josta vedin sitä lupsauttamalla ulospäin. Mieheni oli opettanut minulle sen tekniikan ja tiesin muidenkin miesten pitävän siitä erikoisen paljon. Nyt jatkoin veljeni käsittelyä ja jo hetken kuluttua hän alkoi täristä. Tiesin, että pian saisin elämän nesteet nieluuni ja siinä samassa hän alkoi nytkähdellä purskauttaen aika lastin suuhuni, niin että sitä valui leukapieliinikin. Imin ja nielin ja lopulta nousin ylös vetäen hänet itseeni ja aloin suudella häntä. Tiesin nuoruudesta hänen tykkäävän oman spermansa mausta ja tunsinkin hänen kielensä pyörivän suussani, vastaten himokkaasti suudelmaani, imien omaa makuaan suuhunsa.

– Eeeh, kulta, se oli elämäni imu, hän kuiskasi haraten sormillaan märkiä hiuksiani.

– Ihanaa, veikka, todella ihanaa. Voi jospa tietäisit, kuinka usein olen tyydyttänyt itseni sinusta haaveillen…

– Sama juttu, niin minäkin. Olen halunnut sinua niin, että sisimpääni on oikein koskenut, hän vastasi hiljaa.

Vähän aikaa siinä vielä istuimme toistemme sylissä ja sitten ilakoiden pesimme toisemme siirtyen takaisin asunnon puolelle. Istuimme olohuoneessa pyyhkeiden päällä alastomina juoden jääkylmää olutta ja tunsimme itsemme todella raukeiksi. Tiesimme siinä hetkessä kuitenkin, että tämä olisi vasta alkua.

Oluet juotuamme hän sanoi laittavansa jotain ylleen ja siinä samassa välähti mieleeni eräs asia… Otin häntä kädestä kiinni ja vein hänet omaan makuuhuoneeseeni. Pyysin häntä istuutumaan vuoteen laidalle ja odottamaan hetken. Sitten menin vaatehuoneeseen ja kaivoin ripustimilta ja hyllyiltä suuren kasan asujani, jotka olivat nyt jääneet minulle suuriksi, kun olin laihduttanut. Laskin ne vuoteelle veljeni viereen ja pyysin häntä valitsemaan siitä, sillä kaikki olisivat nyt hänen, en enää tarvitsisi niitä. Hän kohotti katseensa silmiini, välillä katsoi vaatekasaa ja näin hänen silmiensä kostuvan kiitollisuudesta.

– Upeaa, sisko, oletko tosissasi?

– Totta kai, olen kaivannut nähdä sinut niissä. Tiedän, että rakastat niitä ihan varmasti, sanoin, samalla kun hän alkoi nostella asuja vuoteella.

Seurasin hänen valintaansa, samalla kun pujotin itse ylleni kaikkein seksikkäimmän yöpaitani ja pikkuhousut. Arvasin melkein, mihin hänen valintansa osui. Hän otti pitkän korsetin, juuri sen mistä minäkin (kuten miehenikin) pidin erikoisesti. Se oli oikein kaunis, syvän viininpunainen, kiiltävästä satiinikankaasta valmistettu, lähes musta. Autoin häntä ottamaan sen ylleen ja kiristin nyörit takaa sopivasti ja näin sain muodostettua hänelle hiukan kapeamman vyötärön. Hain vielä muutamat vanhat sukkahousut, millä täytimme yläosan rintaliivit, näin alkoi ”naisellisuus” näkyä hiukan enemmän. Sitten mustat sukat, mitkä kiinnitimme yhdessä kuudella sukkanauhalla ja lopulta lähes korsetin väriä olevat pitsiset pikkuhousut. Tämän jälkeen istutin hänet meikkipöydän ääreen ja muotoilin hänelle föönärin avulla tyttömäisemmän kampauksen. Sitten meikkivoiteet, luomi- ja ripsivärit ja näin olin saanut itselleni ”tyttöystävän”. (Kouluaikaista likkakaveria muuten silloin tällöin kaipasinkin, sillä hänen kanssaan olimme yhdessä usein seksin saloja harjoitelleet.)

Annoin veljelleni vielä yhdet avokkaat. Ne olivat hiukan pienet, mutta ilman kantanauhaa. Ne mahtuivat kuitenkin jotenkuten hänen jalkoihinsa. Vein hänet eteiseen suuren kokovartalopeilin eteen ja velipoika oli vähän aikaa sanaton!

– Ooh, kulta, kiitos… Kiitos oikein paljon. En uskaltanut edes haaveilla tästä tosissani ja nyt kuitenkin olemme tässä, yhdessä kanssasi, hän väräjävällä äänellä sanoi minulle ottaen minut jälleen, ties monennenko kerran syleilyynsä. Minä pyysin häntä odottamaan hetken, sillä tätä täytyi juhlia. Otin jääkaapista pienen pullon kuohuviiniä, avasin sen ja kaadoin laseihin. Sitten kohotin maljan:

– Tämä on sinulle, uudelle sisarelleni, jota olen niin kauan kaivannut.

Veljeni kilautti varovasti lasiani ja otimme pienet ryypyt tuntien yhtenäisyyden tunnetta ja rakkautta, niin pahaa ja irvokasta kuin se varmasti monien mielestä olikin, mutta nyt olimme aikuisia ja tämä oli meidän kahden juttu, eikä siihen aiottu edes sotkea ketään muuta.

Menin stereopöydän luo ja valitsin CD-levyn, mistä tulvi huoneeseen ihanaa hidasta ja sensuellia musiikkia. Koska minä olin tänä ensimmäisenä iltana aloitteen tekijänä, otin siis nyt häntä vyötäisiltä ja aloimme keinua olohuoneen parketilla tiukasti toisissamme kiinni. Hyväilin hänen kehoaan. Välillä annoin käsieni liukua hänen nylonsukilleen, välistä puristelin hellästi hänen pakaroitaan ja siinä tunsin jo hänen kyrpänsä paisuvan vatsaani vasten.

Olimme siinä jonkun aikaa, ja lopulta ohjailin hänet musiikin tahdissa makuuhuoneeseemme. Suorastaan kaaduimme vuoteelle ja tällä kertaa minä vaeltelin syvässä kiimassa, ilman sanoja hänen kehollaan. Veljellä tuntui olevan vaikeaa hengittää ja syvä läähätys kuului hänen nielustaan. Itsestäni tuntui, että tämä kaikki oli unta. Lopulta käännyin selin. Hamusin hänen kivikovaa kyrpäänsä pikkuhousun lahkeesta puristellen sitä himossani. Sitten vedin hänet päälleni. En ehtinyt edes laskea pikkareitani, kun veljeni työnsi tuon nyt jo aikuisen miehen kyrpänsä syrjään työnnetyn pikkareitten lahkeen reunasta nesteitä pursuavaan liukkaaseen vakooni!

Huokaisin onnen tunteesta saadessani tuon kauan himoitsemani kullin sisääni. Usein mieheni ja muiden kanssa rakastellessani olin fantasioinut, että rakastelijani olisi veljeni. Nyt se unelma oli muuttunut todeksi, enkä halunnut luovuttaa sitä koskaan pois!
Pyörimme vuoteella toisiimme liimautuneina ja tunsin veljeni ihanat liikkeet sisässäni. Välistä puristelin hänen ”rintojaan” ja tunsin hänen kiihottuvan entistä enemmän. Sitten, aivan kuin yhteisestä käskystä kehomme alkoivat samanaikaisesti täristä. Nytkytin ja tein supistusliikkeitä veljeni kyrpää vasten, samalla kun hään kiihdytti tahtiaan…

Sitten tuli räjähdys! Huusimme yhdessä orgasmimme ulos, mikä täristen jatkui veljeni spermojen pursutessa sisääni!

Lopulta tuo ihana mies vaipui väristen syliini hiljaa värisevän kullinsa pienentyessä sisääni. Emme sanoneet sanaakaan. Hyväilimme vain toisiamme hellästi ja nautimme toistemme läheisyydestä. Kukaan toinen mies ei ollut koskaan antanut minulle sellaista orgasmia, minkä olin juuri saanut. Tunsin itseni maailman onnellisimmaksi naiseksi. Vahinko vaan, että emme voineet koskaan kertoa onnestamme kenellekään muulle.

Sinä yönä rakastelimme vielä kerran. Aamulla valmistin veljelleni ruhtinaallisen aamiaisen ja jäin odottamaan hänen paluutaan töistä. Päivällä tein kuitenkin hiukan ostoksia. Kävin ostamassa hänelle oikeat silikoniset tekorinnat ja purkin liukuvoidetta, sillä arvelin hänenkin haluavan jotain sisäänsä.

Veljeni oli kanssani lähes kaksi viikkoa ja sain rakastella hänen kanssaan joka päivä. Myöhemmin hän kertoi puhelimessa, ettei hänellä kunnolla edes seissyt vähään aikaan harjoitustemme jälkeen. Noitten yhteisten hetkien jälkeen olemme tavanneet useammin. Kaikki mahdolliset sukulaisjuhlat olivat tekosyinä tapaamisillemme ja aina löysimme sopivan rakosen mennä yhdessä piiloon rakastelemaan. Kotona vanhempien luona oli helpompi livahtaa veljen huoneeseen yöksi ja saada kokea hänet sisälläni uudestaan ja uudestaan.

Päiväni kuluvat hänestä haaveillen ja täyttyvät odotuksen kaipuusta. Enää en ehkä välittäisi kovinkaan paljoa, vaikka jäisimme kiinni, mutta vanhempiemme ja ystäviemme tähden olemme pystyneet pitämään suhteemme salassa. Kerran yhteisellä (vanhempiemme) mökillä sain ”laillisen” tilaisuuden veljeni kanssa. Hän oli tupsahtanut matkallaan käväisemään. Oli ollut päiväseltään vaan jossain läheisyydessä keikalla. Hän löysi meidät laiturilta saunan edestä. Kisailimme hiukan siinä ja tönäisin veikan tahalleen veteen. Ongelmana oli, että hänellä ei tietenkään ollut mitään varavaatteita ja mieheni asut olivat hänelle kuin telttoja, niin minä siinä tokaisin, että hän saisi lainata minulta jotain. Miestäni nauratti, mutta hänkin vaati veljeäni ottamaan minun asuni ylleen. Pienten teeskenneltyjen vastustusten jälkeen hän hyväksyi, mutta vaati, että muut eivät saisi tietää asiasta. MInä suorastaan juoksin ylös mökille ja otin sieltä mustat pitsiunelmat, t-paidan ja vaaleanpunaisen verkkariasuni. Häpeillen veikka kävi laittamassa asut ylleen ja mieheni kutsuikin meitä sinä iltana siskoksiksi! Me iskimme silmää toisillemme, mutta meille ei kuitenkaan avautunut tilaisuutta olla kahden ”siskoksina”.

Näin elämä jatkuu… Minä odotan ja hän odottaa. Molemmat haluamme sitä, sanokoot muut mitä tahansa.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Seksiä isosiskon kanssa Pikkuveli pääsee tydyttämään kiimaisen isosiskonsa tarpeet ... Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle. Tänä vuonna isä […]
  • Oman siskon kanssa osa 2 Kevät oli mennyt nopeasti kesään ja tapahtumat hiihtolomamme aikana olivat etäinen vain muisto. Olimme Mirvan kanssa olleet kuin ei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan. Muutaman kerran […]
  • Oman siskon kanssa osa 1 Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään […]
  • Seksiä isoveljen kanssa Haluan joka tapauksessa kertoa teille tapauksesta, joka sattui minulle 17-vuotiaana. Toivottavasti tämän lukeminen tuottaa teille yhtä paljon iloa kuin minulle sen muisteleminen […]
  • Sisareni yllätti minut saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Pikkusisko opettaa veljeään osa 3 Sini ja Teemu istuivat sylikkäin sängyllä. Molemmat olivat alasti tiukasti toisiinsa painautuneina ja he suutelivat intohimoisesti. He olivat jälleen kahdestaan kotona pari päivää. […]
  • Nussin pikkusiskoani Oon 28 ja pikkusisko on 20. Tajuttoman seksikäs narttu, valtavat D-kuppikokoiset rinnat hölskyy mielipuolisuuteen johtavalla tavalla kun se kävelee, niitä ei voi olla kattomatta. Ihana […]
  • Sisko tulee kylään Tullessaan veljeelleen kyläilemään sisko saa yösijan lisäksi myös kyrpää ... Olen toista vuotta opiskelemassa Helsingissä. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä […]

Yksi kommentti artikkeliin ”Seksiä veljen kanssa”

Jätä kommentti