Pikkuveli ja isosiskot

”Okei, selvä. Moi!”
Katkaisin puhelun ja kerroin toisille,että porukat menevätkin kotiin yöksi ja olemme siis täällä kolmestaan huomiseen asti. Olimme mökillä saaressa, ja vanhemmat olivat iltapäivällä lähteneet jotain tylsää kesäteatteria katsomaan.
”Miks?”, kysyi veljeni Jesse, 12 vuotta (melkein 13, kuten hän aina muistutti).
”Tuuli on yltynyt, jos et niinku ole huomannut, ja siellä on niin kova aallokko ettei sinne kannata meidän pienellä veneellä lähteä jossei oo ihan pakko”, vastasin.
Olin itsekin huolestuneena seurannut sään kehitystä viime tunteina. Pieni saaremme ei ole kuin parin kilometrin – tai mitä meripeninkulmia ne ovat- päässä mantereesta, mutta matkalla on vähän isompi aukko, jolle sopivalla tuulen suunnalla kehittyy aika paha aallokko.
”Mitä jos tuuli ei tyynny huomiseksi?” kysyi Mirka, juuri 14 täyttänyt punatukkainen siskoni, huolestuneen näköisenä. Jessellä on vaaleat, punertavat hiukset, itselläni tumman punertavat.
”Säätiedotuksen mukaan se kuulemma tyyntyy yön aikana.”
Vanhemmilla oli rannasta vain puolen tunnin matka kotiin, ja meillä oli riittävästi syötävää ja juotavaa vaikka viikoksi, joten eihän tämä mikään ongelma olisi. Itse olin jo pari kuukautta ollut täysi-ikäinen, joten olin varmasti riittävän vanha pitämään jöötä noille pennuille, ajattelin itsekseni hymyillen. Kuulin tuulen suhisevan männyissä ja aloin laitella meille päivällisen tapaista.

Illemmalla kävin lisäämässä puita rantasaunan kiukaaseen ja seisahdin rantakalliolle. Katsoin myrskyävää merta ja olin helpottunut siitä että vanhemmat olivat viisaasti päättäneet jäädä mantereelle. Tuuli niin navakasti että oli vaikea seistä liikkumatta. Toivoin ettei tuuli kaataisi puita mökkimme päälle. Menin takaisin mökkin ja ilmoitin että sauna on lämmin, let’s go!
Mitään nudisteja emme ole, mutta meidän perheessämme ei ujostella alastomuutta, menemme ihan luontevasti saunaan yhdessä, vaikka joissakin perheissä murrosiän tullen aletaan käydä saunassa erikseen. Saunassamme ei ole erillistä puku- tai pesuhuonetta, vain iso löylyhuone jossa mahtuu myös peseytymään, ja avoin terassi joka toimittaa pukuhuoneen virkaa. Kun riisuuduimme terassilla, huomasin silmänurkastani että Jesse vilkuili kiinnostuneena minua ja Mirkaa, mutta sehän on luonnollista uteliaisuutta hänen ikäisillään, joten en ollut huomaavinani. Ihmekös tuo jos esimurrrosikäistä poikaa siskon pillu kiinnosti. Minulla on pieni karvatupsu vaon yläpäässä, Mirka taas on kokonaan paljaaksi ajeltu.
Tuntui ihanalta istua lauteilla, kuunnellen tuulen huminaa ulkona, lämmön hyväillessä vartaloitamme.
”Miksiköhän meidän suvussa kaikilla naisilla on isot tissit?” kysyi Mirka, ja näin silmänurkastani Jessen pidättävän hengitystään. En ollut hirveän yllättynyt puheenaiheesta, sillä Mirka on hyvin suorapuheinen, ja tiedän hänen olevaan ikäisekseen aika kokenut seksiasioissa, ja kaikkea muuta kuin ujo. Hänen kuppikokonsa alkaa olla lähempänä C:tä kuin B:tä, ja hänen pienessä, hoikassa ja hennossa vartalossaan ne näyttävät suuremmilta kuin oikeasti ovatkaan. Itse olen C- ja D-kupin rajamailla.
”Äidillä, äidin molemmilla siskoilla ja heidän äidillään on kaikilla isot. Kai se vaan johtuu geeneistä. Ei sille mitään mahda”, vastasin hymyillen, ja ihmettelin mitähän Jesse ajattelee tästä puheenaiheesta.
”Jesse, tykkäätkö enemmän isoista vai pienistä?” kysyi Mirka kiusoittelevasti hymyillen, aina valmiina härnäämään ketä tahansa miespuolista.
”Kaikki kelpaa”, oli paksulla äänellä annettu vastaus.
Jesse on hieman ujonpuoleinen, ja päätin auttaa hänet hankalasta tilanteesta hihkaisemalla ”Nyt uimaan!”, ja menin ovesta ulos, Jesse perässäni ja viimeisenä Mirka Peppi Pitkätossu-tyyliset palmikot liehuen. Oli alkanut sataa, mutta mitäs siitä, uimaan vaan! Vesi oli melko lämmintä, ja korkeassa aallokossa uiminen tuntui aika erilaiselta kuin tavallisesti. Vähän aikaa uituani kiipesin vieressä olevalle venelaiturille ja tähyilin merelle. Hämärtyvässä illassa näin hämärästi kaukaisen majakan valon, joka hyvällä säällä näkyy kirkkaana. Hetken kuluttua Mirka ja Jesse tulivat viereeni. Merivesi oli lämmin, tuuli oli melko lämmin, mutta sadevesi oli hyvin kylmää. Tunsin nännieni jäykistyvän, ja näin saman tapahtuneen Mirkallekin. Hän pyöritteli nänniä sormissaan hajamielisen näköisenä, huomaamattaan. Jesse kyllä huomasi.
Meillä molemmilla on melko suuret nännit, joten ajattelin huvittuneena, että siinähän pojalla on katseltavaa. Palasimme saunalle ja huomasimme ettei ollut ollut fiksua jättää vaatteita terassille: tuuli oli heittänyt ne pitkin rantakallioita ja sade oli kastellut ne. Päästimme muutaman ruman sanan. Ehdotin että laitetaan vaatteet saunan lauteille kuivumaan, ja mennään itse mökkiin ja sytytetään takka. Mirkan pikkuhousuja emme löytäneet, ne olivat kai lentäneet merelle saakka. Meidän oli tarkoitus lähteä seuraavana päivänä kotiin, joten puhtaita vaihtovaatteita ei enää ollut. Totesimme että näköjään meidän on oltava alasti kunnes vaatteet kuivuvat.

Takka lämmitti mukavasti. Istuimme sen edessä lattialla vierekkäin, minä oikealla, Mirka vasemmalla ja Jesse keskellä. Katselimme liekkien leikkejä, olimme hiljaa ajatuksissamme pitkän aikaa.
Mirka, aina valmiina härnäämään, kysyi Jesseltä:
”Kummat on paremmat, mun vai Tanjan rinnat?
Tanja on äitimme nuorempi sisko, noin 25-vuotias.
Jesse oli vähän aikaa hiljaa sitten sanoi epäröiden:
”Sun kai…”
”Miks?”
”Sulla on pystymmät.”
Tämä oli ihan totta, Tanjalla on isommat mutta jonkin verran riippuvat.
”Kummalla on paremmat, mulla vai Katriinalla?”
Pitkä hiljaisuus… Sitten Jesse sanoi:
”Emmä tiiä… Sillä on vähän isommat mut se onki jo 18. Hienot teil on kummallaki.”
En halunnut kommentoida siihen mitään, hymyilin vain itsekseni. Istuimme jonkin aikaa hiljaa ja lisäsimme puita takkaan.
Mirka kysyi:
”Katriina, voisko se tissigeeni vaikuttaa miespuolisiin sukulaisiin?”
”Täh?”, kysyin älykkäästi.
”No kun Jessellä on aika iso…”
”No en kyl usko että se siihen vaikuttais!”, nauroin.
Jesse kieltämättä oli parin viime vuoden aikana kasvanut alapäästään sen verran että olin itsekin huomannut, vielä karvaton, mutta ihan kivan näköinen nakki. Kiveksetkin selvästi kasvaneet.
”Miten pitkä sulla on kovana?” kysyi Mirka.
”Emmä tiiä”, vastasi Jesse nopeasti.
”Haista ny, joka jätkä mittailee vehkeitää koko ajan”, totesi Mirka virnistäen, ja oli varmasti oikeassa.
”12 senttii”, mutisi Jesse parin minuutin hiljaisuuden jälkeen.
Jesseä rohkaistakseni sanoin että se on iso 12- vuotiaalle.
”MELKEIN 13!”, sain vastaukseksi…
”Ootko tehny jotain tyttöjen kaa?” uteli Mirka.
”En oikeestaan…” mutisi Jesse.
Näin että puheenaihe oli jo saanut hänen kalunsa paisumaan puolikovaksi.
Mirka jatkoi kiusoitteluaan:
”Ootko päässy koittamaan tissejä?”
”En” sanoi Jesse ärtyneen näköisenä.
”Pussaamaan ees?” kysyi Mirka, hämmentyneenä, huomaten että tämä oli Jesselle arka asia.
Jesse ei vastannut, mutta poskien punoitus kertoi vastauksen.
”Saat koittaa mun tissejä jos haluut” sanoi Mirka vakavalla äänellä ja työnsi rintojaan Jesseä kohti.
Jesse vilkaisi minuun epäröiden, minä hymyilin ja kohautin hartioitani, ja tunsin lämpimän aallon jalkojeni välissä. Nyt oltiin menossa kielletylle alueelle. Tällaisista asioista olin fantasioinut jo kauan. Jesse epäröi yhä, joten Mirka otti hänen kätensä ja laittoi sen kauniille rinnoilleen.
”Rohkeesti vaan” kuiskasi Mirka, harvinaisen totisena. Jesse vetäisi henkeä, hän oli tainnut unohtaa hengittämisen joksikin aikaa. Hän puristeli rintaa hellästi, tunnusteli nänniä sormillaan ja selvästi nautti tilanteesta, vaikka kasvoilla oli hieman pelokas ilme. Hymyilin hänelle rohkaisevasti.
Näin että hän oli kovettunut täyteen kahteentoista senttiin.
”Jesse… onko tohon sun vehkeeseen koskenut kukaan muu kuin sä?” Kysyi Mirka.
Jesse punastui ja pudisti päätään.
”Tota… mä voin kyllä vetää sulta käteen jos sä haluut?”
Molemmat katsoivat minuun, ikäänkuin lupaa kysyen, ja nyökkäsin hymyillen, sydän pamppaillen. Tämä pitää nähdä.
Mirka pyysi Jesseä nousemaan seisaalleen ja asettui häneen eteensä lattialle, jalat levällään jolloin hänen häpynsä aukesi kuin simpukka. Jessellä seisoi ihan täysillä, terska hieman pilkisti esinahan alta. Mirka alkoi vedellä esinahkaa hitaasti edestakaisin, ilman mitään kiirettä. Nousin seisomaan ja painauduin Jessen kylkeen. Hän vilkaisi minua hämmentyneenä ja vilkuili rintojani jotka olivat suunnilleen hänen silmiensä korkeudella.
”Ota kiinni vaan”, kuiskasin ja laitoin hänen kätensä oikealle rinnalleni. Hän alkoi ujosti puristella sitä. Katsoin alaspäin ja näin Mirkan kiihdyttäneen kätensä nopeutta. Arvasin ettei Jesse voi kestää tätä kovin kauan. Aloin hellästi kosketella hänen kiveksiään. Mirka vilkaisi minuun ja katseemme kohtasivat. Raotin suutani ja vilautin hänelle kieltäni. Hän ymmärsi sanattoman viestin ja imaisi Jessen terskan suuhunsa. Otin varresta kiinni, Mirkan imiessä huulet törröllään, ja Jessen kalu alkoi sykkiä sormieni välissä. Hieroin hänen kaluaan kunnes orgasmin kouristukset olivat ohi, ja vasta silloin Mirka irrotti suunsa, nuollen huuliaan. Jessen jalat eivät tuntuneet kantavan kunnolla, ja autoin hänet istumaan lattialle, isosiskojen väliin. Olimme hiljaa pitkän aikaa.

”Mirka, sulle taitaa olla tuttua toi suihinotto? Kun se näytti käyvän niin rutiinilla?”kysyin.
”Joo oon mä aika monta kertaa…”
”Oot aika nuorena oppinut?”
”Joskus 11 vuotiaana eka kerran…” sanoi Mirka ujosti.
Kohautin kulmakarvojani, itse olin tehnyt ensimmäisen suikkendaalin ”vasta” kahdentoista iässä.
”Tykkäät mausta?”
”Joo…” sanoi Mirka ja punastui.
Siirsin huomioni Jesseen ja kysyin miltä tuntuu.
”Upeeta!” Vastasi hän, jo vähän toipuneena.
Hymyilin ja annoin hänelle suukon poskelle. Uteliaisuuteni oli herännyt, tiesin ettei Mirka mikään neitsyt ole, poikaystäviä ollut varmaan enemmän kuin minulla, mutta milloinkahan…?
”Mirka, minkä ikäisenä sun neitsyys meni?” Kysyin ihan pokkana.
”12 vee”, vastasi Mirka vähän epäröiden. Kulmakarvani nousivat taas, hänhän tuntuu tehneen kaiken vuotta aikaisemmin kuin minä! En pitänyt sitä mitenkään pahana asiana, ihmisen seksuaalisuushan herää siinä vähän toisella kymmenellä, ei niihin kokeiluihin pidä kenenkään puuttua, kunhan mistään hyväksikäytöstä ei ole kysymys.
Jonkin ajan kuluttua, kun Jessen hengitys oli tasaantunut, hän kysyi:
”Siis sulta meni neitsyys 12 vuotiaana? Mä oon kohta 13 ja tänään eka kerran saanu ees koittaa tissiä! Jotenki niin väärin…” Hän näytti samaan aikaan onnelliselta mutta myös siltä että jotain vielä puuttuu.
Hetken hiljaisuuden jälkeen Mirka sanoi hiljaa:
”Ei oo kortsuu… Mä en ikinä anna kellekää ilman kortsuu.
Olin samanaikaisesti hieman järkyttynyt ja hieman pettynyt, olisin antanut mitä vain saadakseni nähdä heidän rakastelevan… Vaikka se onkin niin kiellettyä. Olin myös hyvin tyytyväinen siitä että Mirka on tarkka ehkäisystä.

Sitten Mirka mutisi:
”Tota noin… Katriinalla on pillerit!”
Samassa tunsin pienen huimauksen ja lämmin aalto tulvahti nivusiini. Mitä, minäkö, Jessen kanssa!
Fantasia oli toteutumassa ehkä liiankin perusteelliseti. Miten pitkälle haluaisin mennä?
”Riina… ” Kuiskasi tuo suloinen pikkuveli, viattoman näköisenä. Sanaakaan sanomatta kallistuin selälleni ja avasin reiteni hänelle. Hän konttasi päälleni hermostuneen näköisenä ja yritti työntää uudelleen jäykistynyttä kaluaan sisääni. Mirka auttoi ohjaamaan sen sisään. Jesse tuijotti hetken eteensä, liikkumatta. Sitten hän aloitti edestakaisen liikkeen ja katsoi minua suoraan silmiin, on vaikea kuvailla tuota katsetta. Rakastava, kiitollinen, himokas? Kaikkea sitä. Yritin parhaani mukaan puristella hänen kaluaan alapääni lihaksilla, en odottanut hänen kuitenkaan kestävän siihen asti että saisin orgasmin. Arvasin oikein, ei mennyt viittä minuutiakaan kun hänen kehonsa jäykistyi ja tunsin hänen kalunsa sykkivän sisälläni. Orgasmin jälkeen hän lysähti päälleni voimattomana. Silitin hänen hiuksiaan ja annoin pusun poskelle. Mirka painautui meitä molempia vasten ja kuiskasi:
”Oota kunhan päästään kotiin… mulla on kortsuja siellä.”

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kiimainen isosisko osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]
  • Kiimainen isosisko osa 1 Olin tuona syksynä 18-vuotias, kokemuksia tytöistä oli jonkun verran. Isosiskoni Niina oli 19 vuotias tumma, upeavartaloinen nainen ja kohteli minua aika nuivasti. Hän harrasti […]
  • Seksiä isosiskon kanssa Pikkuveli pääsee tydyttämään kiimaisen isosiskonsa tarpeet ... Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle. Tänä vuonna isä […]
  • Pikkuveljen komea kalu Nuori nainen ei saa pidettyä näppejään erossa pikkuveljensä komeasta kalusta ... Olin jo hyvin kauan katsellut ja ihaillut pikkuveljeni kalua, siitä asti kun hän sai munakarvat ja kulli […]
  • Isosiskoni Salla Istuin vastapäätä Sallaa, joka oli keskittynyt kirjoittamaan sylissään olevaan kannettavaan tekstiä päivän tapahtumista. Minulla oli menossa kesälomani kolmas päivä ja toinen päivä isossa […]
  • Isosiskon käsittelyssä osa 1 Olin tuona syksynä 18-vuotias, kokemuksia tytöistä oli jonkun verran. Isosiskoni Niina oli 19 vuotias tumma, upeavartaloinen nainen ja kohteli minua aika nuivasti. Hän harrasti […]
  • Nussin pikkusiskoani Oon 28 ja pikkusisko on 20. Tajuttoman seksikäs narttu, valtavat D-kuppikokoiset rinnat hölskyy mielipuolisuuteen johtavalla tavalla kun se kävelee, niitä ei voi olla kattomatta. Ihana […]
  • Perhetapaaminen Katsaisin autoni kelloa hermostuneena, kello oli jo viittä vaille kahdeksan ja minun piti olla paikalla seitsemältä. Olimme päättäneet perheemme kanssa tavata pitkästä aikaa yhdessä. Asuin […]

Jätä kommentti