Pikkusisko opettaa veljeään osa 2

Sini ja Teemu eivät olleet puhuneet asiasta kertaakaan tapahtuneen jälkeen. Heidän vanhempansa olivat olleet kotona viimeiset kaksi viikkoa, joten mahdollisuuttakaan ei oikein ollut. Teemu oli muutaman kerran katsonut Siniä pitkään, mutta Sini ei ollut vahingossakaan tehnyt mitään menneeseen liittyvää elettä. Aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Toisaalta heidän täytyi näyttää ulospäin, että mitään poikkeavaa ei ollut sattunut.

– Ai niin, meinasi unohtua. Lähden huomenaamulla Osloon pariksi päiväksi ja äiti lähtee aamulla Lappiin loppuviikoksi. Pitäkää talo pystyssä.

Isän sanat kaikuivat molempien korviin kuin kutsu. Teemu katsoi Siniä ja sai vastaukseksi nopean katsekontaktin ja lievän hymyn. Nyt kaikki oli Teemulle selvää. Sini ei ollut halunnut unohtaa tapahtunutta. Hän oli vain varovainen. Fiksu tyttö. Teemu ei voinut olla hetkeäkään ajattelematta sitä, mitä hänen siskonsa oli hänelle tehnyt kaksi viikkoa sitten. Kuten Sini oli arvellut, se oli Teemun ensimmäinen kerta.

Vaikka Teemu olikin pelästynyt Sinin otteita, hän oli nauttinut käsittelystä koko kropallaan. Hänellä oli tehnyt monta vuotta niin kauheasti naista mieli, ettei ollut pysyä housuissaan ja sitten poikuus meni omalle siskolle… Teemu ihaili valtavasti Siniä. Vasta 18-vuotias ja silti noin taivaallisen kaunis ja mukava tyttö. Hän oli aina pitänyt Sinistä.

Läheisin tapaus heidän välillään ennen tätä oli Sinin rippijuhlilla. Sinin suhde poikakaveriin oli vasta katkennut ja hän oli masentunut. Teemu oli nähnyt ettei Siniä paljon huvittanut olla sukulaisten kanssa. Hän oli mennyt omaan huoneeseen rauhoittumaan ja Teemu oli tullut perässä. Hän oli kietonut takaapäin kätensä siskonsa ympärille ja lohduttanut nyyhkivää tyttöä. Sini oli pitänyt Teemun kättä hellästi kädessään. Myöhemmin Teemu tajusi, että olisi voinut olla Siniin
kietoutuneena hyväntuoksuisen parfyymin hajussa koko illan.

Teemu ei meinannut saada unta millään. Hän ajatteli vain, mitä huomenaamulla tapahtuisi. Lauantaina kummallakaan ei olisi mitään menoa, joten he saivat olla kahdestaan. Vai tapahtuisiko mitään? Hänen alapää oli aivan kovana, kun hän ajatteli viime kertaa, kuinka Sini oli hieman opettanut häntä. Teemu oli ajatellut Siniä joka kerta runkatessaan viimeisen kahden viikon aikana. Hän aikoi kuitenkin malttaa tänä yönä olla vaivaamatta super-erektiotaan. Nyt hän tajusi mitä eräs Sinin entinen poikakaveri – Jere – oli tarkoittanut kerran, kun Teemu oli kysynyt häntä kaveriksi pelaamaan. ”Jos olen vapaana”. Hän oli varmaankin saanut kyytiä Siniltä monta kertaa.

Teemu heräsi säpsähtäen. Kello näytti jo varttia vaille kahtatoista. Hän nousi ylös, otti suihkun ja laittoi pyyhkeen lanteilleen. Isä ja äiti olivat lähteneet jo ajat sitten. Ulkona vihmoi vettä, eikä sinne tehnyt juuri mieli mennä. Nyt joko tapahtui jotain tai sitten ei mitään. Teemu avasi siskonsa huoneen ja näki Sinin tekevän fysiikan tehtäviä työpöytänsä ääressä.

Hän käveli tämän taakse ja alkoi hieroa tytön niskaa kevyesti sormenpäillään. Sini pudotti heti kynän kädestään ja katsoi ihanasti Teemua silmiin. Sini vei kätensä Teemun paljaalle vatsalle ja silitti sitä. Hän pudotti Teemun pyyhkeen lattialle ja otti paisuneen kalun sormiensa väliin. Teemu voihkaisi. Sini toi päänsä aivan kiinni Teemun vartaloon ja upotti kalun huuliensa väliin. Hän nuoli sitä hetken joka puolelta ja totesi Teemun olevan valmiina lisäopiskeluun.

– Tule, Sini sanoi ja veti Teemun perässään sängylle. Hän asetteli Teemun selälleen ja meni hajareisin hänen päälle. Sini hymyili ja riisui paitansa ja hameensa varmoin ottein. Hän otti Teemua kädestä kiinni ja ohjasi käden rinnoilleen, jotka olivat vielä liivien peitossa. Teemu tunsi kovat ja isot nännit kankaan läpi.

– Ota ne pois, Sini komensi. Teemu vei molemmat kätensä Sinin selän taakse ja avasi hakaset. Kauniit ja kiinteät voimistelijan rinnat odottivat Teemua kutsuvasti edessä. Hän ei voinut enää hillitä itseään vaan nousi istumaan ja tarrasi kiinni siskonsa rintoihin. Teemu upotti nännit suuhunsa ja nuoli ahneesti molempia vuorotellen. Samalla hän sai revittyä Sinin pikkuhousut pois.

Hän suuteli Sinin vartaloa joka puolelta ja näki kuinka tyttö nautti. Hän käänsi Sinin selälleen ja siirtyi pillun kimppuun. Teemu upotti kielensä syvälle sisään ja tuntui kuinka kaikki estot olivat poistuneet heidän väliltään. Sini nousi istumaan ja nosti Teemun pään pois alapäästään.

– Älä pidä kiirettä.

He kietoutuivat toisiaan vasten ja suutelivat pitkään. Sini osasi kiihottavasti leikitellä Teemun huulia ja kieliä. Molemmat olivat polvillaan sängyllä vartalot niin yhdessä kuin vain voivat. Nopealla liikkeellä Sini käänsi Teemun allensa ja sieppasi kovan kalun suuhunsa. Teemu ei voinut olla paikoillaan Sinin ottaessa häneltä suihin, vaan nousi istuvampaan asentoon. Hän silitti Sinin päätä ja sai vain yllytettyä siskoaan rajumpaan työhön. Teemu voihki jo aivan laukeamispisteessä, kunnes Sini lopetti. Sini tuli makaamaan Teemun päälle ja hymyili nätisti. Molemmat silittivät toistensa kasvoja.

– Ota minut samoin kuin viimeksi. Se tuntui aivan uskomattomalta, Teemu aneli.

– Ei. Tällä kertaa sinä saat tehdä työt, Sini vastasi ja kääntyi selälleen.

Teemu pyörähti siskonsa päälle ja asetteli kyrpänsä pillun suulle. Hän työntyi hyvin varovasti sisään. Sini tarrasi kiinni Teemun lihaksikkaisiin pakaroihin ja asetteli asentoa paremmaksi.

– Syvemmälle…vielä vaan, kyllä se menee… nyt tuntuu jo jossain.

Teemu suuteli Siniä kaulalle ja alkoi työntää varovasti kuin varoisi ettei mitään säry tai puhkea.

– Hei, hei, älä vielä. Näetkö. Minun kädet ovat vapaana. Et voi keskittyä rauhassa jos minä olen koko ajan ohjailemassa. Ota tuosta ylälaatikosta pari huivia.

– En minä halua sitoa sinua, Teemu puolustautui.

– Avaa ylälaatikko ja hoida homma. Minä pidän siitä.

Teemu avasi laatikon ja löysi sieltä juuri ne kaksi huivia. Hän otti Sinin oikeasta ranteesta kiinni ja sitoi sen jämäkästi sängyntolppaan kiinni. Samoin hän teki toiselle kädelle. Teemu hätkähti nähdessään siskonsa sänkyyn sidottuna niin avuttoman näköisenä. Sinin ilme oli pelkästään rohkaiseva. Teemu työnsi päänsä Sinin korvan taakse ja alkoi naida sidottua siskoaan. Sini kietoi oitis jalkansa hänen ympärille ja ohjaili hänen liikkeitään sidottunakin hämmästyttävän hyvin. Teemu piti käsiään Sini selän alla ja kiihdytti tahtiaan. Välillä hän katsoi alla olevaa siskoaan ja näki hänet silmät suljettuina nauttimassa veljestään.

Teemusta tuntui kuinka taju meinasi lähteä, kun lasti purkautui. He huusivat molemmat pitkään silkasta nautinnosta. Molemmat näykkivät toisiaan niskasta ja kaulasta ja ääntelivät tyytyväisinä vielä orgasmin jälkeen. Teemu vapautti Sinin kädet ja tämä kietoi ne Teemun kaulaan. He pyörähtivät hieman, että Sinin ei tarvitsisi kannatella Teemun koko painoa ja makasivat sängyllä tiukasti toisiaan vasten kyljellään. Sinin mielestä tämä oli ollut paljon ihanampaa kuin viimeksi. Hän kietoutui vielä tiukemmin Teemun turvalliseen syliin. Molempien mielessä kävi tuntemus, että heidän suhteensa oli muuttumassa kielletyksi rakkaudeksi.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Isosiskon käsittelyssä osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]
  • Seksiä isoveljen kanssa Haluan joka tapauksessa kertoa teille tapauksesta, joka sattui minulle 17-vuotiaana. Toivottavasti tämän lukeminen tuottaa teille yhtä paljon iloa kuin minulle sen muisteleminen […]
  • Oman siskon kanssa osa 2 Kevät oli mennyt nopeasti kesään ja tapahtumat hiihtolomamme aikana olivat etäinen vain muisto. Olimme Mirvan kanssa olleet kuin ei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan. Muutaman kerran […]
  • Kiimainen isosisko osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]
  • Pikkusisko opettaa veljeään osa 1 Teemun (23 v.) ja Sinin (18 v.) välit olivat tosi lämpimät. Vaikka he olivat sisaruksia, niin he eivät olleet oikeastaan koskaan olleet kuin kissa ja koira ja tapelleet joka ainoasta […]
  • Sisko tulee kylään Tullessaan veljeelleen kyläilemään sisko saa yösijan lisäksi myös kyrpää ... Olen toista vuotta opiskelemassa Helsingissä. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä […]
  • Seksiä isosiskon kanssa Pikkuveli pääsee tydyttämään kiimaisen isosiskonsa tarpeet ... Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle. Tänä vuonna isä […]
  • Sisko yllätti saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]

Jätä kommentti