Pikkusisko opettaa veljeään osa 1

Teemun (23 v.) ja Sinin (18 v.) välit olivat tosi lämpimät. Vaikka he olivat sisaruksia, niin he eivät olleet oikeastaan koskaan olleet kuin kissa ja koira ja tapelleet joka ainoasta mahdollisesta asiasta. He molemmat asuivat vielä kotonaan keskisuuressa suomalaiskaupungissa. Heidän vanhempansa joutuivat matkustamaan molemmat aika ahkerasti työnsä takia. Sini ja Teemu olivatkin useasti kahdestaan kotona, sen mitä opiskeluiltaan ja harrastuksiltaan ehtivät kotona aikaa viettää.

Sini oli ikäisekseen poikkeuksellisen kypsä nuori neito. Hän harrasti voimistelua, joten hänellä oli kiinteä vartalo. Lyhyet vaaleat hiukset ja sirot kasvot tekivät hänestä aika pakkauksen. Hän oli sosiaalinen luonne eikä jäänyt sanattomaksi vaikeassakaan tilanteessa. Sini oli aloittanut seurustelun jo 13-vuotiaana ja oli seurustellut kolmen eri pojan kanssa, jotka olivat kaikki olleet häntä vanhempia. Nyt hän ei ollut kuitenkaan seurustellut kolmeen kuukauteen, koska suhde edellisen poikakaverin kanssa oli mennyt poikki.

Sinin veli, Teemu ei ollut koskaan seurustellut kenenkään tytön kanssa. Sini ihmetteli asiaa, koska Teemu oli – vaikka olikin aika hiljainen ja vähän ujokin – komea mies. Teemu harrasti urheilua ja hänellä oli lihaksikas vartalo eikä kasvotkaan olleet rumat. Sini oli aika varma, että häntä viisi vuotta vanhempi isoveli oli täysin kokematon naisten kanssa ja hänellä oli vielä poikuus tallella.

Pimeänä syksyisenä iltana Sinin ja Teemun vanhemmat olivat molemmat lähteneet neljän päivän ulkomaan reissulle. Yleensä sisarukset katselivat kahdestaan telkkaria ja juttelivat niitä näitä, joskus vaikeistakin aiheista. Sini oli aika kyllästynyt, koska ei ollut löytänyt uutta miestä koko kesän aikana. Hänellä oli aika kovat halut ja hän käytti paljon aikaa masturboimiseen. Sini oli yllätyksekseen huomannut, että hän oli viime kuukausina miettinyt usein Teemua samalla kun hieroi itseään. Teemu oli aivan ihana isoveli ja aina hänelle kiltti ja piti hänen puoliaan. Tietyllä tavalla Siniä kiihotti ajatus, että Teemu on vielä niin kokematon.

Sini otti pitkän suihkun ilta kahdeksan aikoihin. Lämmin vesi kiihotti häntä ja sai paremmalle tuulelle. Mitähän Teemu ajattelisi, jos hän yrittäisi edes hieman lähennellä veljeään? Nyt olisi ainakin hyvä tilanne. He olivat monesti keskustelleet myös seksistä.

Sini kuivasi itsensä ja kietoutui pyyhkeeseen. Hän käveli olohuoneen läpi kylpyhuoneeseen ja vilkaisi nopeasti Teemua. Teemu istui puolimakaavassa asennossa sohvan nurkassa rauhallisena. Sini astui kylppäriin ja heitti pyyhkeen lattialle. Hän puki päälleen ohuen kylpytakin. Sini katsoi itseään peilistä ja kampasi hiuksensa nätisti. Ilman sen kummemmin ajattelematta hän otti meikkinsä esille. Teemu oli heikkona meikattuihin naisiin. Hän oli monesti toivonut, että Sini meikkaisi enemmän juhlatilaisuuksiin ja muihin arvokkaisiin tapahtumiin, joita heillä välillä oli.

Sini meikkasi silmänsä lähes mustaksi. Hän otti vaaleanpunaisen huulipunan, jota Teemu oli kerran kehunut hyvän väriseksi ja siveli sitä runsaasti huuliinsa. Herranen aika kun Sininäyttikin hyvältä. Hän hätkähti itsekin katsoessaan peilistä. Tumma silmämeikki näytti voimakkaalta vaaleidenhiusten rinnalla. Teemun pitäisi ainakin nyt huomata meikki. Sini mietti vielä hetken aikaa ja astui olohuoneeseen. Hän käveli hitaasti sohvan luo Teemun taakse. Telkkarista tuli golfia, jota Teemu katsoi, vaikka ei lajista juuri ymmärtänytkään.

– Harmi, kun ei ole oikein mitään tekemistä, Sini sanoi.

– Niin on, Teemu vastasi.

– Voisi vaikka lähteä baariin etsimään jotain söpöä kundia.

Teemu kääntyi ja katsoi nopeasti Siniä, joka hymyili nätisti. Teemu käänsi päänsä takaisin kohti telkkaria, mutta vilkaisi kohta uudestaan. Sinin riemuksi hän oli huomannut meikin. Sini päätti tehdä aloitteen. Hän kietoi kätensä takaapäin Teemun ympärille ja suuteli veljeään kaulaan. Teemu ei reagoinut mitenkään pitkään aikaan, vaikka Sini näykki hänen kaulaansa. Sitten äkkiä Teemu muutti asentoaan istuvammaksi ja Sinin oli pakko irroittaa ote. Teemu ei puhunut mitään. Sini astui Teemun eteen sohvan takaa ja työntyi veljensä syliin istumaan hajareisin. Sini kietoi kätensä Teemun kaulaan ja alkoi suudella häntä suulle mitään sanomatta. Hän työnsi kielensä Teemun suuhun, mutta tämä ei vastannut. Kohta Teemu irroitti Sinin otteen väkisin ja tiuskaisi:

– Lopeta. Mieti nyt vähän mitä olet tekemässä.

– Väitätkö ettet muka halua?

– Me ollaan sentään sisaruksia, Teemu sanoi.

Sini hymyili ja tunsi kuinka veljensä alapäässä oli liikettä. Hän tiesi ettei Teemu voinut vastustaa häntä. Sini nousi ylös ja käveli takapuoltaan keinuttaen makuuhuoneen ovelle. Hän kääntyi ja katsoi viettelevästi Teemua.

– Tule tänne.

Teemu ei ensin ollut kuulevinaan ja kääntyi taas katsomaan TV:tä. Äkkiä hän kuitenkin nousi ja meni Sinin perään. Sini meni makaamaan sängylle selälleen. Teemu tuli varovasti siskonsa päälle ja hieman empien alkoi suudella häntä. Sini kietoi kätensä Teemun ympärille ja vastasi suudelmaan. Teemu ei ollut mikään kehno suutelija, vaikka tämä saattoi olla jopa hänen ensimmäinen kerta. Sini otti Teemun paidan pois ja tunsi isot lihakset kehoaan vasten. He lopettivat suutelemisen ja katsoivat toisiaan silmiin. Teemu silitti Sinin hiuksia ja sanoi hiljaa:

– Sinä olet kaunis.

Hän avasi siskonsa kylpytakin ja ihaili kauniita rintoja joiden nännit sojottivat kohti kattoa. Hän näykki niitä hellästi ja suuteli Siniä joka puolelle vartaloa. Hän otti Siskonsa housut pois ja nuoli varovasti kosteaa pillua. Sini voihki ja oli jo lähellä huippua.Teemu lopetti äkkiä aivan kuin olisi tullut katumapäälle. Sini käänsi hänet alleen ja veti Teemun housut pois. Suuri kalu sojotti jäykkänä Sinin edessä. Hän otti sen varovasti suuhunsa ja pelkäsi, että Teemu laukeaa samantien. Sini nuoli veljensä kyrpää hetken, mutta ymmärsi, että jollei hän lopeta ajoissa hauskuus loppuu nopeasti. Hän painautui Teemua vasten ja suuteli häntä jälleen suulle. Teemu kouri Sinin peppua ja näytti nauttivan tilanteesta. Hän käänsi Sinin allensa ja tuli päälle makaamaan. Hän työtyi Sinin sisälle ja molemmat voihkaisivat. Sini otti Teemua pakaroista kiinni ja Teemu alkoi tehdä hitaita työntöjä. Hän huohotti ja muutti koko ajan asentoaan. Sinin vire alkoi hiipua. Tässä hänen veljellään oli vielä oppimista.

– Lopeta… lopeta, Sini sanoi.

Teemu lopetti ja katsoi siskoaan hämmästyneenä.

– Anna minä vähän opetan sinua.

Sini työnsi Teemun selälleen allensa ja meni hänen päälle. He suutelivat jälleen. Sini päätti, että Teemun olisi hyvä oppia vähän enemmän kun kerran tähän päädyttiin. Sini nousi istumaan Teemun päälle ja avasi yöpöydän laatikon. Hän otti esille sukkahousupaketin ja avasi sen. Sini katsoi Teemua, jonka ilme oli vähintäänkin hämmästynyt. Sini rullasi sukkahousuja auki ja äkkiä Teemu tajusi Siskonsa aikeet.- Sini ei…ei! Et varmasti sido! Lopeta! Hän alkoi nousta ylös hätääntyneenä.

– Rauhoitu Teemu. Sinä pidät siitä. Se tuntuu hyvältä niin.

Teemu rauhoittui ja katsoi anelevasti Siniä.

– Sinä pidät siitä. Ole rauhassa ja anna minun hoitaa tämä. Ei tässä ole mitään hätää.

Sini otti kiinni Teemun kädestä ja vei sen sängyn päätyyn. Hän sitoi sen sukkahousulla kiinni. Sini rullasi myös toisen lahkeen auki ja sitoi myös Teemun toisen käden tiukasti sängyn päätyyn.

– Miltä tuntuu?

– Ihan hyvältä. Mitä sinä aiot nyt tehdä?, Teemu sanoi ja katsoi sidottuja käsiään.

– Katsotaan mitä keksin, Sini sanoi ja aloitti veljensä upean lihaksikkaan kropan suukottelun. Teemu ei pysynyt hetkeäkään liikkumatta. Pitkään ei Teemu tuossa tilassa pysyisi, mutta Sini nuoli silti hetken aikaa Teemun kalua kunnes kuuli veljensä anelevan:

– Sini lopeta. Nai minua jo. Tässä on huono olla.

Sini ei viitsinyt kiusata rakasta veljeään enempää. Poikakavereilleen hän oli monesti antanut paljon rajumman ja pitemmän käsittelyn, mutta nyt kyseessä oli sentään hänen veljensä. Hän istui Teemun kalun päälle, joka upposi syvälle Sinin pilluun. Herran jestas! Hänen veljensä saisi kohta ensimmäisen orgasminsa naisen kanssa. Teemun kroppa tärisi.

Sini aloitti pyörittämään kiinteää voimistelijan vartaloaan ja tunsi Teemun peniksen värähtelevän sisällään. Hän lisäsi vauhtia ja sai Teemun huutamaan. Hän katsoi samalla Teemua, jonka katse oli lähes paniikinomainen ja joka yritti repiä käsiään vapaaksi. Sini taivutti vartaloaan taaksepäin ja lisäsi vielä tempoa. Teemu huusi äänekkäästi. Sini erotti huudon joukosta sanoja, kuten ”päästä irti” ja ”nopeammin”. Sini ei tästä välittänyt, vaan valmistautui elämänsä orgasmiin.

Teemun lasti lähti liikkeelle kuin ammuttuna. Sini kiljaisi nautinnosta samalla hetkellä kun sai märkää spermaa sisäänsä. Teemu huohotti ja liikehti levottomana hänen allaan. Sini avasi äkkiä siteet. Taisi sittenkin olla hänen veljelleen liian rankkaa. Eka kerta vielä.

Teemu nosti Sinin sylistään pois ja nousi istumaan. Sini kietoi kätensä hänen ympärille ja rauhoitteli veljeään. He kaatuivat sängylle selälleen.

– Ei tässä ollut mitään järkeä…, Teemu sanoi

Sini kääntyi hänen päälle ja sanoi:

– Ei niin. Mutta tunteillemme me emme voi mitään.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Nussin siskoani Oon 28 ja pikkusisko on 20. Tajuttoman seksikäs narttu, valtavat D-kuppikokoiset rinnat hölskyy mielipuolisuuteen johtavalla tavalla kun se kävelee, niitä ei voi olla kattomatta. Ihana […]
  • Pikkusisko opettaa veljeään osa 2 Sini ja Teemu eivät olleet puhuneet asiasta kertaakaan tapahtuneen jälkeen. Heidän vanhempansa olivat olleet kotona viimeiset kaksi viikkoa, joten mahdollisuuttakaan ei oikein ollut. Teemu […]
  • Pikkusiskon huulilla Olin 19-vuotias tuohon aikaan ja siskoni juuri kahdeksantoista. Siskoni, Mari nimeltään, oli murrosiän parhaassa vaiheessa, ja en voinut sille mitään että joskus katseeni eksyi […]
  • Isosiskon käsittelyssä osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]
  • Kiimainen isosisko osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]
  • Oman siskon kanssa osa 2 Kevät oli mennyt nopeasti kesään ja tapahtumat hiihtolomamme aikana olivat etäinen vain muisto. Olimme Mirvan kanssa olleet kuin ei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan. Muutaman kerran […]
  • Pikkusisko opettaa veljeään osa 3 Sini ja Teemu istuivat sylikkäin sängyllä. Molemmat olivat alasti tiukasti toisiinsa painautuneina ja he suutelivat intohimoisesti. He olivat jälleen kahdestaan kotona pari päivää. […]
  • Nussin pikkusiskoani Oon 28 ja pikkusisko on 20. Tajuttoman seksikäs narttu, valtavat D-kuppikokoiset rinnat hölskyy mielipuolisuuteen johtavalla tavalla kun se kävelee, niitä ei voi olla kattomatta. Ihana […]

Jätä kommentti