Palvelus siskolle

Olimme vaimoni kanssa sisareni ja hänen miehensä luona iltakahvilla. Ismo ja Tuija olivat olleet naimisissa jo reilut 6 vuotta ja perillinen vain antoi odottaa itseään. Keskustelumme päätyi illan kuluessa tietenkin siihen. Ehdotimme vaimoni kanssa keinohedelmöitystä, mutta se sai Ismon suorastaan suuttumaan. Hänellä oli sellainen ajatus, että jos mies ei itse saa aikaan lasta niin sitten ollaan ilman. Se oli sisarelleni epämieluisaa kuultavaa. Hän oli lapsirakas ja piti meidän lapsiamme kuin ominaan.

Tuija meni jo hyvän matkaa yli 30. Ismo oli kohta nelikymppinen. Jossakin vaiheessa olimme Tuijan kanssa kaksistaan. Heitin hänelle vitsiksi tarkoitettuna, että nämäkin asiat pitäisi hoitaa suvun kesken. Asia unohtui, kun lähdimme kotiin. Seuraavana päivänä yllätyin Tuijan soittaessa minulle töihin. Hän otti arkaillen puheeksi eilen heittämäni asian.

– Pääsisitkö käymään illalla, kun Ismo on työreissulla? Tuija pyysi.
Lupasin mennä, tosin ihmettelin kyllä miten voisin auttaa sisartani.
Soitin vaimolleni käyväni Tuijan luona ja käänsin auton oikeaan suuntaan.

Tuija oli jännittynyt avatessaan oven.
– No miten voin auttaa? kysyin kevyeen sävyyn.
Tuija kertoi ettei Ismo suostuisi, mutta jos se tehtäisiinkin salaa häneltä.
– Miten? sehän tapahtuu sairaalassa? kysyin ihmetellen.
– Eh.., tarkoitan.. siis en tarkoita sillä tavalla vaan sitä perinteistä, Tuija sai sanottua naama punaisena.
– Tarkoitat siis..? aloitin jättäen loput kysymyksestä roikkumaan ilmaan.
Katsoimme pitkään toisiamme syvän hiljaisuuden vallitessa. Tiesin sisareni haluavan lasta enemmän kuin mitään ja uskoin nyt hänen olevan tosissaan. Eihän tällaista ehdotusta kukaan tekisi leikillään, muut kuin minä. Harmittelin omaa suunsoittoani.

– Mitähän Hanna sanoisi asiasta? kysyin tarkoittaen vaimoani.
– Eihän hänenkään tarvitse sitä tietää, Tuija vastasi varovaisesti.
– Oletko huomannut, että olemme sentään sisaruksia? kysyin kuin varmistaakseni tämän lähes perverssin näkökulman todellisuuden.
– Olen.., mutta olet ainoa mahdollisuuteni.
Tajusin nyt Tuijan haluavan lasta hinnalla millä hyvänsä. Hänellä ei olisi mitään rajoja päämääränsä saavuttamiseen.

Katsoin edessä istuvaa sisartani. Ruskeanharmaat puolipitkät hiukset peittivät korvat ja tummat silmät tuikkivat punaisiksi käyneiden poskien keskellä. Kapeat huulet olivat yhteenpuristuneina ilmentäen sisareni määrätietoisuutta. Valkoisen puseron läpi erottuivat valkoiset rintaliivit, jotka kätkivät alleen kaksi kiinteän näköistä rintaa. Hame paljasti yhteen puristuneet polvet. Tunsin jännityksen aiheuttaman nipistyksen vatsassani siskoani katsellessa.
– Koska sinä olisit sitten ajatellut.., tätä tapahtuvaksi? sain kysyttyä.

– Nyt olisi oikea aika ja seuraava on sitten kierron jälkeen taas neljän-viiden viikon kuluttua.
– Tarkoitatko siis, että juuri nyt..?
Tuijan vaisu nyökkäys vahvisti ajatukseni. Ilmankos Tuija oli hoputtanut minua puhelimessa tulemaan juuri tänään. Tajusin asian mielettömyyden. Tosin katsoessani Tuijaa koin outoja tuntemuksia. Tiesin nyt pystyväni kyllä siihen mitä Tuija minulta odottikin. Nyökkäsin hiljaa ja nielaisin jännitykseni pois. Katsoin ulos ja maaliskuinen ilta alkoi hämärtyä sopivasti. Meidän asiamme ei kestäisikään päivänvaloa.

Tuija nousi jalkeille ja minä seurasin hänen esimerkkiään. Seurasin Tuijaa hänen mennessään makuuhuoneeseen. Toivoin, että pimeys ehtisi laskeutua ja suojaisi meitä.

Hämärässä huoneessa näin Tuijan kumartuvan ja totesin hänen riisuvan sukkahousunsa polviin. Näppärästi niinkuin naiset yleensäkin Tuija riisui myös pikkuhousunsakin paljastaen alavartalonsa. Hameen hän jätti ylleen ja asettui sitten makuulle vuoteelle. Tärisevin käsin riisuin housuni. Jätin kauluspaidan ylleni kuin moraaliseksi tuekseni, kiittäen alkavaa pimeyttä siirtyessäni Tuijan vierelle. Häpesin elimeni voimakasta reaktiota, jota onnekseni hämäryys suojasi.

Tuija kohotti vartaloaan nostaen hameensa lanteelleen. Siirryin kiinni sisareeni ja häpesin edelleen voimakasta erektiotani, vaikka ilman sitä tämä puuha ei edes onnistuisi. Arkaillen vein käteni sisareni vatsalle. Pimeyden suojassa laskin kättäni alemmaksi ja Tuijan karvoitus sai minut henkäisemään syvään.

Kokeneen naisen tavoin sisareni levitti jalkansa ja sain sormeni painumaan hänen häpyhuultensa väliin vaivatta. Kuinka ihanalta tuo tuntuikaan, oman siskon pillu. Kumarruin hävyn alueelle ja tunsin karvojen kosketuksen kasvoillani ja sisareni kiimaisen tuoksun. Olin jo koskettamassa kielelläni pimeydessä olevaa häpyvakoa, kun Tuijan kädet pysäyttivät liikkeeni.

– Ei Saku, älä sitä.., tehdään vain se.
– Anteeksi, unohdin aivan.., harmittelin, että olin jo unohtanut olevani sisareni kanssa enkä suinkaan oman vaimoni.
Vedin kädelläni kalustani muutaman vedon ja nousin siskoni jalkojen väliin. Avasin sisareni vakoa sormillani ja ohjasin itseni hänen sisäänsä.
– Mmh.., kevyt hiljainen ääni karkasi sisareni huulten välistä. Valtavan ihana tunne pyyhkäisi minua varpaista hiusrajaan, kun tunsin sisareni pillun lämpimän puristuksen.

Otin käsilläni lujan otteen Tuija olkapäiden takaa ja aloitin työni. Minua vaivasi yllättävän vähän se, että rakastelin omaa sisartani. Otin tämän vain pelkkänä seksinä ja ajattelin koko ajan vain tulevaa tyydytystä. Yritin pitää ajatukseni viileinä, mutta alkaessani nauttimaan vein suuni kiinni Tuijan suuhun. Upotin sormeni sisareni hiuksiin ja aloin suudella hänen poskiaan ja viimein huuliansakin.

Pyrin tekemään mahdollisimman hyvää työtä. Minulle tule kumma tarve tyydyttää myös sisareni. Pakkomielteen omaisesti halusin hänen saavan kokea myös nautinnon herkkua. Tuija makasi viileän ja kylmän oloisena allani vastaamatta suudelmiini. Hieroin penikselläni passiivisen sisareni klitorista, mutta hän ei osoittanut mitään lämpenemisen merkkejä.

Jatkoin kuitenkin lähestyen samalla omaa huippuani. Huohotin sisareni kaulaa vasten, kun tunsin Tuijan käden puristavan vasenta pakaraani kiivaasti. Tuijan pää kääntyi sivulle ja hänen hengityksensä kiihtyi huomattavasti. Kuulin voimakkaan yskähdyksen kaltaisen äänen ja Tuijan ote pakaraltani katosi. Hymyilin itsekseni pimeässä huoneessa.

Nuolin sisareni kaulaa ja annoin tulla. Pidin kaluni sisareni sisällä ja laskin siementäni sisareni kohdunkaulaa kohti. Häveten päästin nautinnosta kertovia ääniä kuin sisareni kiusaksi. Jäin makaamaan Tuijan päälle hetkeksi miettien miten pääsisin fiksusti nousemaan pois sängyltä.

Kierähdin lopulta sisareni vierelle ja nousin samantien istumaan ja siitä lattialle. Olohuoneesta tulevassa valossa poimin vaatteeni lattialta.
– Saku, sisareni kutsui minua pehmeällä äänellä.
– Niin..
– Voisitko sinä lähteä, minä tulen sitten täältä, sisareni pyysi.
– Käyn kylppärissä ensin, lähden sitten.

Poistuin makuuhuoneesta kylppäriin. Katsoin itseäni peilistä ja vilkaisin puolijäykkään kaluuni. Sen terska kiilsi kauniina ja tyytyväisenä. Laskin kuumaa vettä päälleni ja pesin itseni puhtaaksi. Ajaessani kotiin en voinut olla muistelematta sisartani makaamassa vuoteellaan alavartalo paljastettuna veljelleen. En ollut tajunnut koskaan miten kaunis ja suloinen vartalo sisarellani olikaan.., – ja niin haluttava.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kiimassa omaan siskoon Vieraillessaan siskonsa luona mies huomaa yhtäkkiä haluavansa panna tätä valtavan paljon. Onneksi tunne osoittautuu molemmin puoliseksi ... Oli joulukuun 23.:nnen päivän aamu. Väsytti, […]
  • Sisko tulee kylään Tullessaan veljeelleen kyläilemään sisko saa yösijan lisäksi myös kyrpää ... Olen toista vuotta opiskelemassa Helsingissä. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä […]
  • Kiimainen isosisko osa 1 Olin tuona syksynä 18-vuotias, kokemuksia tytöistä oli jonkun verran. Isosiskoni Niina oli 19 vuotias tumma, upeavartaloinen nainen ja kohteli minua aika nuivasti. Hän harrasti […]
  • Oman siskon kanssa osa 1 Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään […]
  • Kun veli nussi siskoa Olimme saapuneet perheittemme kanssa vanhempiemme 50-vuotishääpäivää juhlistamaan. Perheemme olivat minun lapseni sekä sisareni perhe. Minä olin ehtinyt jo puoliväliin viittäkymmentä ja […]
  • Oman siskon kanssa osa 2 Kevät oli mennyt nopeasti kesään ja tapahtumat hiihtolomamme aikana olivat etäinen vain muisto. Olimme Mirvan kanssa olleet kuin ei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan. Muutaman kerran […]
  • Sisareni yllätti minut saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Siskon luona yötä Siskoni oli lähtenyt opiskelujen perässä toiselle paikkakunnalle ja nyt yliopistosta valmistumisen myötä oli edessä myös opiskelija-asunnosta pois muuttaminen. Hän löysikin sopivan yksiön […]

Jätä kommentti