Oman siskon kanssa osa 2

Kevät oli mennyt nopeasti kesään ja tapahtumat hiihtolomamme aikana olivat etäinen vain muisto. Olimme Mirvan kanssa olleet kuin ei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan. Muutaman kerran olin uskaltautunut kietomaan käteni Mirvan vartalon ympärille, mutta jostakin syystä se olikin jäänyt siihen. Ainoa merkittävä tapahtuma kevään aikana oli ollut Mirvan syntymäpäivä.

Äitikin oli muuttunut jotenkin tarkaksi, hän viihtyi seurassamme nykyisin paljon enemmän kuin vuosiin oli ollutkaan. Minä pelkäsin, että hän ottaisi asian jollakin tavalla puheeksi. Tiesin etten pystyisi ohittamaan asiaa paljastamatta itseäni. Tuntui kuin äiti olisi ollut sittenkin selvillä hiihtoloman aikaisista tapahtumista.

Minua ihmetytti se, että äiti oli muuttunut ulkoisesti kevään ja kesän aikana. Hän oli vaalentanut ja lyhentänyt hiuksiaan ja muutos oli ollut äitiä nuorentava. Ei äiti kyllä ikänsä puolesta mikään vanha vielä ollut, vasta 44-vuotias. Pukeutuminenkin oli muuttunut paljon fiksummaksi.

Nytkin olimme mummolassa ja äiti näytti tosi tyylikkäältä mustassa hameessa joka paljasti hänen voimakkaat jalkansa upeasti. Punainen poolopusero oli tosi ihomyötäinen ja korosti äidin rintoja niin paljon, että jäin melkein kiinni tuijottamisesta.

Isällä oli siniset farkut ja löysä villatakki ja hän puhui vielä iltalenkin tarpeestaan. Isä oli hurahtanut harjoittelemaan maratonjuoksua varten. Hän lähtisi koulun syysloman aikana Floridan lähellä juostavalle maratonille. Koko kesä oli mennyt seuratessa isän juoksuharjoittelua. Sateinen kesä ei ollut hidastanut hänen suunnitelmiaan. Matka olisi edessä vajaan kahden viikon kuluttua, kun syysloma koulussa alkaisi.

Kotiin lähtiessämme Mirva änkesi istumaan eteen, kuin kiusaa tehdäkseen etten minä saisi etupenkkiä alleni. Istahdin farmarimme takapenkille ja pian äiti tuli viereeni istumaan.

En voinut olla pitämättä katsettani poissa äidin ylös nousseen hameen paljastamasta reidestä. Mustat sukkahousut vetivät katsettani puoleensa kuin magneetti. Äidin reisi oli kauniisti pingottunut sukkahousuissa. Kummallinen tunne valtasi minut katsellessani puolittain salaa äitini reittä.

Saavuttuamme kotiin olin harmistunut tilanteesta. Odotin, että äiti nousi autosta. Hän käänsikin yllättäen kasvonsa minuun päin jääden tuijottamaan hymy huulillaan minun hölmistynyttä ilmettä. Tunsin punastuvani ja nousin hiljaisena autosta ja piilouduin yläkertaan huoneeseeni muka läksyjen pariin. Oli minulla toisaalta luettavaakin, mutta nyt käytin sitä vain tekosyynä.

Olin päässyt nauttimaan siitä hyvästä mikä naisilla on – olkoonkin että olin tehnyt sen siskoni kanssa, nyt tunsin tuon halun voimakkaana.

Kuulin isän lähtevän lenkilleen ja menin alakertaan takaisin. Kuulin vaatteiden kahinaa ja arvasin sen kuuluvan vanhempieni makuuhuoneesta. Kurkistin puolittain avoimesta ovesta ja näin äitini riisuvan punaista puseroaan. Hame oli jo henkarilla. Vedin syvään henkeä nähtyäni äitini vartalon. Valkoiset rintaliivit peittivät pyöreitä kumpareita. Mustat sukkahousut olivat ylösvedettynä peittäen vatsaa ylitse alushousujen vyötärön. Väriltään harmaanvaaleat alushousut olivat sukkahousujen alla hyvin istuvina tehden äidin pakaroista mukavan kaarevat. Paljas vatsa oli jotenkin kiihottavaa katseltavaa sekin, vaikka kyllä reisien välissä oleva kiilamainen kohde oli kaikkein kiinnostavin. En oikein ymmärtänyt miksi olin näin kiinnostunut äidistäni. Tajusin olevani melkoisen typerä tirkistellessäni omaa äitiäni tällä tavalla.

– Mit..äähh.., kiljaisin pelästyneenä.
– Senkin.., Mirva aloitti kunnes ehdin laittaa käden hänen suulleen.

Tarrasin sisareeni kiinni ja työnsin häntä edelläni kohti olohuonetta. Olin kasvoiltani punainen, kun pidin Mirvaa käsivarsista kiinni. Tajusin tulleeni sisareni yllättämäksi enkä halunnut äidin saavan tietoonsa, että olin tirkistellyt häntä äsken.

– Mitä te täällä metelöitte? äiti kysyi selkäni takaa.
– Ismo on tollanen.., kiusaa mua, Mirva sanoi onnekseni äidille.

Äiti naurahteli meille ja katsoi minua jälleen oudolla tavalla. Katsoin harmaata oloasua joka peitti äidin muodot alleen täydellisesti väljyytensä ansiosta.

Tein voileivän ja lähdin takaisin huoneeseeni. Lukion toinen vuosi oli alkanut täysipainoisesti ja minulla olisi vielä muutamat kokeet ennen syyslomaa. Luin muutaman tunnin ja kävin suihkussa ennen nukkumaanmenoa.

Seuraavat pari viikkoa menivät nopeasti. Tosin Mirva kiusoitteli minua muutaman kerran tirkistelystä, mutta hänelläkin lukion aloittaneena oli toisaalta kiire omien kokeidensa kanssa, joten emme oikeastaan ehtineet kinastella asiasta enempää.

Isä lähti torstaina matkaan ja toivotimme hänelle onnea.

Perjantaina koulussa oli jo lomatunnelma ja lähdin hyvissä ajoissa kotiin. Sattumalta tulimme Mirvan kanssa samaan aikaan kotiin.

Vanhan tavan mukaan teimme keittiössä voileivät ja söimme kuten aina koulusta tultuamme. Kesken leivän pureskelun katsoin Mirvaa. Hänen punaisissa poskissaan oli jotakin sellaista, joka herätti minussa voimakkaan halun. Jäinkin tuijottamaan hänen kasvojaan.

Vaistomaisesti katsoin kelloa joka oli vasta puoli kaksi. Nousin ja kävelin Mirvan taakse. Laitoin käteni hänen rinnoilleen sydän hakaten vimmatusti. Mirva jäykistyi paikalleen, mutta ei tehnyt kieltäviä liikkeitä käsillään eikä sanonut ainuttakaan sanaa.
– Mennään yläkertaan, kuiskasin sisareni korvaan.
– Jos äiti tulee, Mirva käänsi kasvonsa minuun vastatessaan. – Ei se vielä tule hetkeen, tartuin sisareni käteen ja tunsin hänen lämpimän otteensa kädessäni. Nousimme Mirvan huoneeseen ja kaadoin hänet selälleen sänkyynsä. Katsoin Mirvaa jonka kädet nousivat ylös kasvoille. Nostin hänen puseronsa ylös ja sain rintsikoitten peittämät pienet pallerot käsiini. Avasin selän alta hakaset ja kohta minulla oli kaksi lämmintä rintaa käsissäni ja niiden keskeltä nousi kaksi kovettuvaa nipukkaa vasten kämmenpohjiani.

Makasin Mirvan vierellä ja suutelin hänen paljasta vatsaansa ja avasin samalla hänen tiukkoja mustia housujaan. Minun oli noustava lattialle vetämään ne pois hänen jaloistaan. Vaaleanruskeat sukkahousut sisareni jaloissa näyttivät mielettömän seksikkäiltä. Kumarruin polvilleni lattialle ja levitin Mirvan reisiä joiden väliin painoin pääni.

Sama tuttu tuoksu, jonka olin saanut tuntea viime talvena, iski nyt vasten kasvojani. Hieroin suutani vasten Mirvan alusvaatteiden peittämää pillun aluetta. Tunsin pienen kovan kumpareen huuliani vasten kiihottavana. Vein käteni sukkahousujen kumilangalle aikeenani vetää housut pois, kun Mirvan kädet tarttuivat omiini.
– Jos tekisit niin tästä päältä vain? Mirva kysyi kasvot punaisina hiljaisella äänellä.
– Ei se ole samaa.. sehän on aivan eri juttu, intin takaisin. Seurasin Mirvan ilmeitä, kun hänen päänsä painui takaisin tyynylle, tiesin hänen antavan itselleen periksi.

Vedin alushousut samalla kerralla alas. Vaalea paljas iho tuli esille ja mustat karvat olivat kiihottavaa katseltavaa.

Vedin sukkahousut polviin ja yritin siitä edelleen, mutta Mirva ei antanutkaan ottaa niitä kokonaan pois. Käänsin Mirvan poikittaiseen asentoon sängylleen ja polvistuin hänen alastoman pillunsa eteen. Kapeat ja suipot häpyhuulet olivat tiukasti yhteen puristuneina.

Nostin Mirvan jalat ylös ja kuin ajatukseni lukeneena hänen kätensä ilmestyivät ottaen kiinni hoikista polvitaipeistaan. Ihailin hetken aikaa sisareni pillua ennen kuin painoin suuni kiinni karvojen osittain peittämille häpyhuulille.

Varovasti levitin huulia sormillani ja niiden alta paljastui vaaleanpunaiset ja kiiltävät suikalemaiset lihakset. Nielaisin kiihkossani ja painoin kieleni keskelle tuota ihanuutta. Maku oli voimakas ja haju makean imelä. Pissan haju tuntui selvänä, mutta en antanut sen häiritä itseäni, kun nuolaisin edestakaisin pitkää ja suippoa halkeamaa. Löysin pienen pompulan kieltäni vasten ja nuollessani halkeaman yläosaa pyöritin kieltä tuon pompulan ympärillä.

Tunsin Mirvan liikkeet allani selvästi hänen nykiessään lyhkäisiä liikeratoja vasten suutani.
– Uhmm.., Ismo… uhh.. siitä niin.. voih.. nyyt.. eeii… Mirva riehaantui rajuun ja lyhyeen nykivään liikkeeseen vasten nyt märäksi muuttunutta naamaani. Puristin Mirvan lanteita, kun hänen otteensa jaloistaan irtosi. Polvissa olevat sukkahousut puristivat minua niskasta Mirvan pitäessä minua hiuksista lujassa otteessaan.

Kuulin Mirvan ääntelyn ja nykimisen vielä voimakkaana hänen saadessaan tyydytystä ja ollessaan onnensa kukkulalla.

– Hohoii…
Ääni sai minut jäykistymään paikalleni. Sitten tajusin mikä ääni oli. Riuhdoin itseni irti Mirvan otteesta ja nousin jalkeille. Tajusin sekunnin osissa sängyllään makaavan puolialastoman tyydytetyn sisareni miellyttävän vartalon. Nyt en kuitenkaan ehtinyt jäädä sitä ihailemaan.

Ääni, jonka olimme äsken kuulleet, oli äidin ääni. Pyyhin kasvoni Mirvan sängynpeitteeseen tämän vetäessä kiireesti sukkahousujaan jalkaansa takaisin ja etsiessä lattialta pitkiä housujaan.

Varovasti hiivin huoneeseeni ja sieltä vasta uskalsin vastata äidilleni jotakin.

Pitkien selitysten jälkeen istuimme takaisin keittiön pöydän ääressä. Äiti oli lähtenyt töistä aikaisemmin otettuaan ylityövapaita. Pelkäsin syyllisyyden tekemästämme näkyvän kasvoiltamme, ja Mirva ainakin näytti siltä. Hänen silmät kiilsivät todella seksikkäästi ja hän oli muutenkin raukean oloinen.

Äiti oli innokas lähtemään ostoksille kaupungille ja Mirva lähtikin hänen kaverikseen. Minä lähdin kaverini luona käymään, tosin hän lähtisi aamulla varhain lomamatkalle.

Tulin illalla yhdeksän maissa kotiin ja näin äidin ja Mirvan istuvan olohuoneessa. Äiti haukotteli makeasti ja sanoi menevänsä suihkuun ja jäimme Mirvan kanssa kaksistaan.

– Huh.., olipa se lähellä, kuiskasin hetken kuluttua.
– Kyllä minäkin pelästyin.., sisareni vastasi.
– Olet hyvännäköinen..
– Turha yrittää, ei me uskalleta eikä voida.

Äiti tuli suihkusta kylpytakki päällään ja istui sohvalle eteeni mehua juoden. Tunsin kurkkuani kuristavan katsellessani äitiäni ja sisartani. Tajusin himoitsevani molempia ja tunsin miten housuissani alkoi kovettumaan.

Käänsin katseeni telkkariin ja yritin unohtaa äskeiset ajatukseni. Onnistuinkin ja uskalsin nousta ja sanoin myös meneväni suihkuun.

Pesuhuoneessa suihkusta tultuani katseeni osui pyykkikoriin ja avasin sen kannen. Kosketin äidillä olleita sukkahousuja ja vein ne kasvojeni eteen. Mieto tuoksu hiveli hajuaistejani ja lanteille kietomani pyyhe tuntui karheana jäykistyvää penistäni vasten. Tunsin sydämeni hakkaavan kiivaammin, kun etsin jotain muuta pyykkikorista. Löysin äidin alushousut joita hän kaiketi oli pitänyt jalassaan tänään. Tuoksu oli pistävän voimakas ja erektioni voimistui.

En kuitenkaan uskaltanut jäädä tänne tyydyttämään itseäni. Piilotinkin äidin alushousut pyyhkeeni alle ja suorastaan juoksin ylös huoneeseeni. Kätkin alushousut tyynyn alle ja puin pyjaman ylleni. Yritin rauhoittua ja laitoin cd-levyn soimaan lueskellen jotakin yhdentekevää kirjaa. Pian Mirva kävi huikkaamassa hyvät yöt ja äiti käväisi myös sanomassa hyvät yöt. Odotin vielä hetken ja kaivoin esille äidin alushousut. Pudotin pyjaman housuni lattialle ja vein tuoksuvat alushousut kasvoilleni.

Sammutin valon ja kuuntelin hetken, mutta hiljaisuus oli kaikkialla talossa. Lähdin liikkeelle kuin näkymättömän käden vetämänä.

Seisoin vanhempieni makuuhuoneen ovella ja kuuntelin äidin hengitystä pimeästä huoneesta. Varovaisin askelin lähestyin sänkyä jossa äiti oli. Ulkoa tulevassa valossa näin jäykän penikseni heilahtavan joka askeleella.

Katsoin kyljellään nukkuvaa äitiäni. Kumarruin alemmaksi ja pelästyin ja tunsin sydämeni hyppäävän kurkkuun. Äidin silmät olivatkin avoinna ja hänen katseensa osui jalkojeni välissä seisovaan penikseeni.

Jalkani muuttuivat raskaiksi möhkäleiksi enkä pystynyt lähtemään pakoon. Yllätys muuttui hämmästykseksi, kun äiti nosti peiton yltään sivulle.

Äidin alaston vartalo paljastui hämärässä huoneessa ja hän kääntyi selälleen. Äidin käsi nousi ylös tarttuen käteeni. Ennen kuin huomasinkaan, makasin äidin lämpimässä kainalossa.

Vein käteni pehmeälle ja pyöreälle rinnalle. Iso nänni tuntui kovalta sormiini. Lämmin käsi ohjasi kättäni alaspäin pehmeällä vartalolla. Tunsin sormiini tuuhean karvoituksen ja äidin levittäessä jalkojaan märkyys tulvahti sormilleni.

Äiti ohjasi kättäni sisälleen ja tuntui ihmeelliseltä koskettaa näin kosteaan pilluun. Kuulin äidin huokailevan vierelläni.

Kuulin jonkun nousevan sängylle ja pelästyin. Uskaltamatta nostaa katsettani jatkoin käteni liikettä pehmeiden reisien välissä. Tajusin vierellä olevan toisen hahmon asettuvan selälleen makaamaan. Äiti käännähti toiselle kyljelleen siirtyen sänkyyn tulleen hahmon puoleen.

Näin ikkunasta tulvivassa valossa äidin pyöreän takamuksen edessäni ja hahmon hänen vierellään olevan piilossa niin etten nähnyt häntä lainkaan. Kumarruin ja kurkottelin kieleni kärjellä äidin peppua ja pillua jonne en oikein yltänyt.

Nuoleskelin äitiä joka puolelta mihin vain keksin kieltäni tunkea. Hiuksiin koskettiin ja tunsin sen äidin kädeksi. Tajusin hänen haluavan minun nousevan ylemmäksi ja asetuinkin makuulleni hänen selkäänsä vasten.

Äidin käsi ohjasi minua sisällensä. Lämmin miellyttävä puristus kietoi penistäni. Äiti nosti vasemman jalkansa edessään olevan hahmon vartalon päälle. Olin kuin huomaamatta painunut koko mitallani äidin sisään.

Äidin käden liikkeistä tunsin hänen tekevän jotakin edessään olevalle hahmolle. Käsi, joka ei ollut äidin käsi, kosketti penistäni jota liikutin hitaasti äidin pillussa. Kolmannen henkilön käsi kosketteli äidin märkää pillua ja kuulin äidin äännähtelevän nautinnosta.

Äiti ja tuo toinen hahmo makasivat kyljellään kasvot vastakkain ja kummankin käsi hieroi toista reisien välistä. Hieroin äidin rintoja ja suutelin pehmeää ja hikiseksi muuttunutta niskaa himossani kuin olisin leijunut ilmassa. Kuulin molempien edessäni olevien pitävän kiihkeätä ääntä. Kiljahtelu oli sairaalloisen rietasta ja tunsin itselläni nautinnon hetken lähestyvän.

Voimakkaat inahdukset ja äidin pitkät huokaukset lisäsivät omaa hekumaani. Tajusin näiden kahden hahmon suutelevan intohimoisesti edessäni ja toisen saavan orgasmin suudellessaan äitiäni tämän käden hieroessa kiivaasti samaan aikaan edessään olevan vartalosta jotakin.

Äiti puristi reisiään tiukasti yhteen ja hänen selkänsä notkistui kaarelle ja säännölliset puristukset kullissani tuntuivat mukavilta. Seurauksena tuosta laukesin suoraan äidin sisälle. Ymmärsin ajatella ehkäisystäkin jotakin, mutta uskoin sen olevan kuitenkin turhaa.

Revin äitiä hiuksista ja purin hänen kaarelle köyristynyttä selkäänsä tyhjentäessäni itseäni jonnekin lämpimään.

Siihen sammuin. Aamulla heräsin päivän paistaessa silmiini. Suussani maistui oudolta ja minulta meni hetki ennen kuin tajusin missä olin.

Katsoin kelloon yöpöydällä joka oli jo kymmenen. Sänky vierelläni oli tyhjä, vain minä olin alastomana sängyssä.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Oman siskon kanssa osa 1 Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään […]
  • Seksiä veljen kanssa Aikuisiällä veli ja sisko intoutuvat harrastamaan seksiä keskenään ... Olen naimisissa oleva, omasta ja miehenikin mielestä suht’ koht’ mukavassa kunnossa oleva rouva. Minulla ei yleensä […]
  • Sisareni yllätti minut saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Kiimainen isosisko osa 1 Olin tuona syksynä 18-vuotias, kokemuksia tytöistä oli jonkun verran. Isosiskoni Niina oli 19 vuotias tumma, upeavartaloinen nainen ja kohteli minua aika nuivasti. Hän harrasti […]
  • Kiimassa omaan siskoon Vieraillessaan siskonsa luona mies huomaa yhtäkkiä haluavansa panna tätä valtavan paljon. Onneksi tunne osoittautuu molemmin puoliseksi ... Oli joulukuun 23.:nnen päivän aamu. Väsytti, […]
  • Pikkusisko opettaa veljeään osa 2 Sini ja Teemu eivät olleet puhuneet asiasta kertaakaan tapahtuneen jälkeen. Heidän vanhempansa olivat olleet kotona viimeiset kaksi viikkoa, joten mahdollisuuttakaan ei oikein ollut. Teemu […]
  • Seksiä isosiskon kanssa Pikkuveli pääsee tydyttämään kiimaisen isosiskonsa tarpeet ... Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle. Tänä vuonna isä […]
  • Isosiskon käsittelyssä osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]

Jätä kommentti