Nussin nuorta kesätyttöä

Ota näistä kaikista kolmet kopiot ja laita ne postiin vielä tänään, annoin Kirsille ohjeeksi. Poistuin tytön pöydän luota pannen merkille miten toimiston miehet vilkuilivat kilpaa tytön perään tämän lähtiessä kopioimaan saamiaan piirustuksia.

Kirsi oli sisareni tyttö, joka oli kesätöissä suunnittelutoimistossani. Hänen tehtävänsä oli juuri äsken antamani kaltaisia. Tyttö oli vielä koulussa joten ammatillista osaamista hänellä ei ollut. Käännyin itsekin katsomaan, mutta niin etteivät muut huomanneet katseeni kohdetta. Kirsillä oli lyhyt musta-valkoruudullinen ja kellohelmainen hame, joka tosiaan oli lyhyt. Tytön hoikat joskin näytettäväksi kelpaavat reidet olivat lähes koko mitaltaan esillä. Vaalea tukka oli näyttävästi tiukalla poninhännällä ja otsatukka oli viettelevän näköinen. Pinkki ihonmyötäinen pusero vangitsi ainakin miesten katseet pienten, mutta terävien rintojen piirtyessä puseron alta terävinä esille. Hameen helma heilahteli tytön kumarrellessa kopiokoneen edessä. Tyttä oli juuri sitä materiaalia, josta työpaikan vanhempien meisten seksifantasiat oli tehty. En pystynyt katsomaan kauempaa vaan poistuin vastentahtoisesti paikalta puhelimen soidessa huoneessani.

Olimme sopineet työporukalla menevämme istumaan iltaa minun mökilleni. Ilta olisi vain työporukalle joten vaimoni ei olisi liioin läsnä. Autoni oli täynnä iltapalaa sun muuta naposteltavaa ja Kirsi nousi viereeni etupenkille. Vilkaisin kuinka tyttö istahti huolettomasti paikalleen hameen helman noustessa ylös esitellen pienet valkoiset alushousut.
– Meidän pitää sinun kanssasi olla sitten illan isäntinä, joten saunotaan sitten kun vieraat ovat poistuneet.
– Joo, tehdään niin sitten, Kirsi vastasi.
Vilkaisin vielä vaivihkaa tyttöä vierelläni ja kerroin miten hän vastaisi tarjoilusta ja huolehtisi, että pöydässä olisi tarjottavaa.

Mökille päästyämme katselin kuinka Kirsi kattoi pöydän ulos ja sai nopeasti innokkaita avustajia miespuolisista työntekijöistämme. Illan edetessä seurasin kuinka eräs miespuolinen vieras tarjosi Kirsille lasistaan juotavaa. Tirskuen Kirsi joi ja otti hetken kuluttua lisääkin. Seurasin kuinka tytön posket alkoivat punottamaan. Pidin seuraa vieraille ja huomasin tytön kadonneen näköpiiristäni. Lähdin rauhallisesti kävelemään ulkorakennusta kohti ja sen takana olevaan venevajaan päästyäni kuulin kuiskuttelevaa ääntä vajan sisältä. Kurkistin ikkunasta ja näin kyseisen miehen kaulailevan Kirsiä kovin innokkaasti. Häpeilemättä miehen käsi liikkui Kirsin lyhyen hameen alla. Puristin käteni nyrkkiin ja tunsin palan kurkussani kasvavan nähtyäni miten Kirsin sirot jalat olivat lievästi harallaan. Tyttö vaikutti kovasti auliilta miehen kähminnälle, kun ei estellyt miestä mitenkään. Mietin lyhyen hetken mitä voisin tehdä. Juoksin takaisin ja toin muutaman työntekijäni katsomaan mukamas uutta venettäni.

Kuultuaan väkeä olevan tulossa Erkki tuli meitä vastaan vajan ovella. Mies oli punainen kasvoiltaan ja selvästi hermostunut keskeytyksestä jonka olin saanut aikaiseksi. Katsoin Kirsiä joka oli hätääntyneenä pyrkimässä pois silmieni ulottuvilta.
– Kirsi, tulehan katsomaan sinäkin, kehoitin tyttöä tulemaan vierelleni pois toisen miehen ulottuvilta.
– J-joo, tyttö sanoi väkinäisesti ja syyllisen näköisenä.
Tyttö tuoksahti alkoholille, jota Erkki oli ehtinyt hänelle juottaa. Erkin tarkoitusperästä ei voinut erehtyä. Katselimme venettä aikamme ja poistuimme hetken kuluttua venevajasta. Loppuillan pidän sen varan, ettei tyttö päässyt Erkin läheisyyteen. Viimein vieraat alkoivat tehdä lähtöä ja jäimme Kirsin kanssa kaksistaan siivoamaan paikkoja.

Kirsi haukotteli kellon näyttäessä puoltayötä. Me emme olleet kumpikaan ehtineet käydä saunassa illan aikana. Laitoimme viimeiset salaatit mökin jääkaappiin. Katsahdin keittiön pöytään nojaavaa Kirsiä. Hän näytti lyhyessä hameessaan vaarallisen puoleensavetävältä. Siirryin tytön eteen ja otin hänen olkapäistään kiinni.
– Mitä se Erkki yritti sinun kanssasi siellä venevajassa? kysyin jännittyneellä äänellä.
– E-ei se mitään, sitä venettä se halusi katsella, tyttö vastasi lattiaa katsellen.
– Noinkohan?…, satuin näkemään jotakin muuta, vastasin kuristuneella äänelläni.
Laskin käteni tytön lanteille ja siitä edelleen lyhyen hameen alaosaan jossa kosketin lämmintä reittä.
– Näin miten se kosketteli sinua.
– E-ei se mitään tehnyt, Kirsi yritti vähätellä, kun vein käteni kuumien reisien väliin.
Kosketin tytön hentoja häpyhuulia, jotka tuntuivat selvinä alushousujen lävitse miellyttävinä kumpareina.
– Näitä se kosketteli, kähisin tytön korvan juuressa ja laskin hänen housujaan alemmaksi.
Etsin sormilleni reittiä eteenpäin ja pian tunsin yhteen puristuneet häpyhuulet sormissani. Kirsin käsi puristui käsivarteeni kiinni kuin tukea saadakseen. Sain pienet alushousut putoamaan tytön nilkkoihin.

Tyttö ei vastustellut, kun nostin hänet pöydälle istumaan. Keikautin hänet selälleen pöydälle ja nostin suloiset jalat pystyyn edessäni otettuani nilkkoihin pudonneet housut pois edestä.. Näin vaalean vähäkarvaisen hävyn edessäni kirkkaana kuin majakan valo. Siinä se oli edessäni, ihana melkein teinipillu. Väänsin häpyhuulet avoimeksi väyläksi sormillani. Muikean hunajainen nuoren pillun haju nousi sieraimiini hurmaten minut täysin. Tyttö oli kuin kaunis nukke hiljaa pöydällä posket punaisina. Mustasukkaisuuteni tyttöön oli ollut saada minut raivon valtaan nähdessäni vieraan miehen käden koskettamassa Kirsin syliä. Kirsin silmissä oli pistävä katse, suu raollaan ja kieltä näyttäen tyttö oli todella kuin tarjottimella. Pudotin itseni polvieni varaan lattialle ja painoin huuleni kiinni Kirsin makeaan nuoreen pilluun. Tuoksu oli tosiaankin hunajainen, mutta maku oli kirpeä johon oli sekoittunut pissan ja hien eritteitä. Muuten tytön vagina oli siisti ja puhdas, mutta neitsyt tyttö ei luultavasti enää ollut. Nuoleskelin sirointa koskaan näkemääni vulvaa kosteaksi, sillä haluaisin keihästää tämän tytön mahdollisimman pian.

Vagina kiilsi syljestäni ja nousin jalkeille laskien shortsit pois jalastani, samaan kasaan pudotin alushousunikin. Vetelin ryhmyistä sauvaani muutaman kerran ja vedin esinahan huolellisesti taakse. Kastelin syljelläni terskan märäksi ja ohjasin sen hentojen häpyhuulten väliin.
– Täältä tulee nyt pikkuiseni, sanoin kuin varoittaakseni Kirsiä.
– Aih-ai-aiihh…, Kirsi vinkaisi, kun aloin keihästää häntä.
Ahdas ja melkein koskematon vagina antoi hitaasti periksi ja lämpö ympäröi miehisyyttäni. Insestiähän tämä oli, kun kerran kyseessä oli siskontyttöni, mutta mitä väliä mietin, sillä tilanne oli niin kiihottava. Vedin hitaasti takaisin puoleen väliin ja sitten takaisin niin syvälle kuin vain pystyinkin. Kirsi vaikeroi pöydällä hengittäen siihen malliin, että keihästykseni oli tuottanut toivomani tuloksen. Taisi tyttö nauttia kun eno nussi kovalla kullilla. Puristin pystyssä olevia jalkoja rintakehääni vasten ja nussin nuorta pillua intohimon antamalla kiimalla. Tyttö heilui ja tärisi keihästykseni voimasta pöydällä. Nenääni tuoksui tytön hunajainen tuoksu voimakkaasti. Olin niin kiihottunut etten pystyisi pidättelemään enää pitkään. Kirsi nielaisi ja hengitti voimakkaasti ollen tiiviisti seivästettynä. Kevyt ja hento Kirsi oli suloinen ottaessani hänet rajusti ja tunteettomasti. Kyrpäni hekumoi ihanalla tunteella ennen kuin sylkäisi tytön sisälle paksua liisteriä. Kuulin oman eläimellisen hirnumisen tyhjentyessäni tähän ihanaan olentoon. Lyhyen, vain minuutin aktin jälkeen purkauduin mielettömän tunteen vallassa Kirsiin. Polveni tärisivät voimattomina hetken kuluttua laukeamisestani ja vedin spermasta kiiltävän keihääni ulos viattomien punaisten häpyhuulten puristuksesta. Pyyhkäisin silmilleni valahtaneet hiukseni pois ja nostin tytön istuvaan asentoon.
– Eihän sattunut?, kysyin saatuani hengitykseni tasaantumaan.
– Ei-ih.., Kirsi vastasi ähkäisten pudottaessaan itsensä pöydältä jaloilleen.

Ihailin tytön kauniita jalkoja, pitkiä solakkoja sääriä ja seksikkäitä puoleensa vetäviä reisiä. Kirsin lyhyt hame oli laskeutunut alas peittäen hävyn, mutta sisäreittä pitkin valui paksua liisterimäistä kosteutta.
– Mennään mekin saunaan, sanoin Kirsille.
– Yhdessäkö? tyttö kysyi.
Nyökkäsin tytölle, joka siirtyi hiljaisena ulko-ovelle. Minä kävin autollani ja otin siellä olevan pienen laukun mukaani ja lähdin saunalle. Saunalle päästyäni huomasin Kirsin istuvan pukuhuoneessa odottavan näköisenä.
– Riisu vaatteesi, kehoitin Kirsiä.
Kirsillä olikin pikkuhousut jo poissa joten pinkin puseron alta paljastui pienet rintaliivit ja kuin ujostellen Kirsi viimein riisui nekin pois. Lyhyen hameen tyttö oli jättänyt viimeiseksi ja nyt sekin poistui näköalaa peittämästä. Hameen takaosaan oli jäänyt kostea läikkä. Pudotin omatkin shortsini taas pois jalasta ja riisuin itseni alastomaksi ja lukitsin takanani olevan oven.

Kaivoin tuomastani laukusta sinivalkoisen rasian ja pullautin foliosta yhden isohkon pillerin kädelleni.
– Otahan tämä…, sanoin hiljaisella äänellä Kirsille.
– Mikä se on?
– Ota nyt vain.., kyllä sinä tiedät, vastasin vaisulla äänellä.
Kirsi otti pillerin ja avasin juomapullon lattialla olevasta korista. Avasin saunan oven ja menin tulikuumaan saunaan, olin käynyt lisäämässä puita kiukaan alle ennen lyhyttä aktiani Kirsin kanssa. Kuulin oven sulkeutuvan takanani ja tajusin Kirsin tulleen saunaan kanssani. Tunsin viiltävän tunteen alavatsallani ja nähdessäni Kirsin kiipeävän lauteelle tunne vain kasvoi sisälläni. Näin kauniin pyöreän takamuksen edessäni nousemassa lauteelle. Otin askeleen eteenpäin ja tarrasin kiinni Kirsin vartaloon.

– Mene kontallesi siihen lauteelle, siihen niin, kehoitin Kirsiä.
Tyttö meni ylälauteelle asettuen takamus lattialle päin. Silmieni edessä avautui kaunis takamus, peppuvako oli avoinna ja enempää odottelematta sukelsin kiinni tuohon seksikkääseen kohteeseen. Nuolin peppuvakoa, joka oli hiestynyt ja siinä tuntui olevan limainen kalvo. Painoin tytön selkää alemmaksi ja sain häpyvaon paremmin suutani vasten. Vaaleassa hennossa karvoituksessa oli jo kuivumaan ehtinyttä liisteriäni. Levitin punaisia rohtuneen näköisiä häpyhuulia ja näin vaginassa kimaltelevan kosteuden kiihottavana. Nuolaisin vakoa ja sain suuhuni omaa nestettäni. Minä olin jäykistynyt yllättävän nopeasti ja tunsin haluni vain kasvavan. Nousin jalkeille ja survaisin itseni Kirsin liukkaaseen vaginaan. Sama lämmin ahtaus puristi keihästäni. Pallopäinen terskani tunkeutui uudelleen Kirsin tiukkaan pilluun. Korviini nousi maiskuttava ääni, kun emättimessä jo oleva liisteri vatkautui paksun keihääni puristuksessa. Tajusin laukeavani taas melko lyhyen aktin jälkeen. Nostin Kirsin vartalon ilmaan lauteilta ja annoin hänen saada tuntea miehisyyteni voimakkaan vaikutuksen. Survoin huhmartani syvemmälle niin kiivaasti, että tyttö vikisi ja valitti otteessani. Huusin kuin metsän eläin alkaessani laskea siementäni hänen sisäänsä. Kirsi voihki tuskaisena ottaessani loppukirin.

Olin jäykistynyt paikalleni ja virkosin hiljaa saunan kuumuuden polttaessa korviani. Vedin pehmenevän miehisyyteni ulos Kirsin ihanasta luolasta ja istahdin lauteelle Kirsin asettuessa makaamaan selälleen lauteelle jalat sylissäni.

Katsoin Kirsiä laskelmoiden. Tulisin ottamaan hänet uudelleen jälleen hetken kuluttua. Levitin Kirsin jalkoja erilleen ja ujostelematta tämä antoi sen tapahtua. Häpyhuulet olivat rohtuneet kahden aktin jäljiltä. Vulva oli turvoksissa ja siinä kiilsi kosteus. Vasta nyt näin Kirsin mandariinirinnat. Ne olivat pyöreät joiden keskellä pienet nännit tapittivat kohti silmiäni. Nostin katseeni Kirsin silmiin. Niissä paloi tuli, joka odotti sammuttamista. Tuon tulen sammuttamiseen en ollut uhrannut vielä hetkeäkään.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Enon pantavana Kesällä, jälkeen juhannuksen ajelin rakkaalla Minilläni mummolaan kauaksi Pirkanmaan perukoille. Siellä odotti juhlat ja mummon 70v. synttärit. Mini, jolla matkaa tein oli minulle rakas. […]
  • Enon oma pikkupillu Viisi vuotta oli jo kulunut aloitettuani työssäni pienen maalaiskaupungin sosiaalijohtajana. Kaupunki oli minun alkuperäinen kotikaupunkini, täällä olivat lähimmät sukulaiseni. Elämä oli […]
  • Kiimassa omaan siskoon Vieraillessaan siskonsa luona mies huomaa yhtäkkiä haluavansa panna tätä valtavan paljon. Onneksi tunne osoittautuu molemmin puoliseksi ... Oli joulukuun 23.:nnen päivän aamu. Väsytti, […]
  • Kiimaa kaverin isän kanssa Tutustuin Juhaan ja Merjaan muuttopäivänäni. Olin saanut houkuteltua isoveljeni muuttoavuksi. Hän oli taas lainannut avopuolisonsa isältä peräkärryllistä pakettiautoa muuttoa varten. […]
  • Avovaimon kuuma pikkusisko Muutama vuosi sitten seurustelin avovaimoni Tiinan kanssa, ja tämä sattui seurustelun loppuvaiheilla viime vuoden syksyllä. Olin jo aikaisemmin viime kesänä jo pannut Tiinan toiseksi […]
  • Sisko yllätti saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Leskimies saa nuoren tytön pillua Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja […]
  • Hetket poikani kanssa Tarinani juontaa juurensa viime kesään, jolloin pikku siskoni ja hänen avomiehensä päättivät mennä viimeinkin naimisiin ja osallistuin heidän häihin. Olen 43 vuotias näyttävän näköinen […]

Jätä kommentti