Kun veli nussi siskoa

Olimme saapuneet perheittemme kanssa vanhempiemme 50-vuotishääpäivää juhlistamaan. Perheemme olivat minun lapseni sekä sisareni perhe. Minä olin ehtinyt jo puoliväliin viittäkymmentä ja sisareni oli 3 vuotta nuorempi.

Vanhempamme asuivat maaseudulla kirkonkylässä vanhassa kaksikerroksisessa omakotitalossa, joka oli rakennettu heti 60-luvun alkuvuosina. Tämä oli ollut meidän kotitalomme koko lapsuusaikamme.

Juhlavieraina oli muutakin lähisukua sekä naapureita. Kaikki olivat juhlamielellä. Minulle muistui nuoruusajat mieleeni ja lähdinkin yläkertaan vanhaan huoneeseeni. Avasin nurkkakomeron jossa oli edelleen pahvilaatikko sisällään sekalaista keräilytavaraa.

Istuin sängyllä laatikko jalkojeni juuressa penkoen vanhoja vihkoja joihin olin liimannut silloin myynnissä olleita savukeaskeja. Boston, Kent, Smart, Philip Morris.. selailin vihkoa hymähdellen muistikuville joita tuli selkeinä mieleeni.

– Mitäs sinä täällä itsekseni naureskelet? sisareni Katariina kysyi.
– Hähmm.., näitä vanhoja juttuja, mutisin enemmänkin itsekseni. Katariina, tai paremminkin Kati kuten olimme häntä aina kutsuneet, oli yllättänyt minut kesken ajatusteni.
– Näytä minullekin, Kati pyysi. Mitään sanomatta ojensin hänelle vihkoni.

Katselin siskoani hänen istuutuessaan viereeni. Hetken kuluttua Kati potkaisi kengät jalastaan ja vetäytyi kauemmas vuoteella ulottuakseen nojaamaan seinään. Pian hän oli tuossa samassa asennossa jossa oli ollut niin usein muutama kymmenen vuotta sitten. Polvet olivat jälleen koukussa seinään nojaten lukemassa minun lehtiäni ja vihkojani. Outo vihlaisu kulki lävitseni katsoessani sisareeni. Hänen hameensa oli noussut niin ylös, että näin hänen täyteläiset reitensä ylös asti. Ihonväriset sukkahousut kiristyivät tiukasti reisien juureen painuen myös hänen intiimejä paikkojaan vasten.

Katselin ajatuksissani Katin jalkoja varpaista ylös ja takaisin. En ollut koskaan kiinnittänyt sisareeni niin tarkasti huomiota, että olisin todennut hänellä olevan todella kauniit ja aistikkaat jalat. Ja tietenkin reidet olivat ylitse kaiken. Niissä oli jotakin salaperäisen vetoavaa miehisyyteeni. Tunsin jälleen tuon kouraisun jossakin vatsani alaosassa.

Pelkäsin katsoa uudelleen tarkasti Katiin. En voinut kuitenkaan välttää kiusausta vaan nostin katseeni hänen reisien juureen. Sukkahousut olivat niin läpikuultavat, että niiden alla olevat punaiset…, tosiaankin punaiset alushousut näkyivät kauniina hänen ihoaan vasten puristuneena.

Mitään ajattelematta vein käteni Katin toiselle polvelle, toisella kädelläni kosketin hänen sileää reittään.
– Antti, mitä sin..
– Ajattelin vain.., enempää en osannutkaan sanoa ja tunsin punastuvani korviani myöten.
– Olet sinä kanssa, Kati puuskahti hymyn pilkottaessa hänen suupielestä ja silmistä. Katin viininpunaiseksi lakatut kynnet puristivat kuitenkin edelleen vihkoa käsissään. Katsoin hänen reisiensä väliin ja huomasin Katin nostaneen vihkonsa silmiensä eteen. Kuin suojaksi jotakin vastaan. Hitaasti laskin kättäni alemmaksi saaden kosketuksen sisareni syliin. Painoin etu-ja keskisormeni hänen piilossa olevalle häpyhuulten muodostamalle selkeälle kohoumalle.
– Yhmm.., kuului hiljainen ääni sinivihreän vihkosen takaa. Olin liikauttanut sormiani muutaman kerran ja olin saanut sisareni heti reagoimaan siihen. Pudotin itseni polvilleni sängyn laitaa vasten ja upotin kasvoni sisareni hameen alle. Miellyttävän pehmeä tunne hiveli minua päästä jalkoihin. Tunsin nenääni eroottisen tuoksun vetäessäni nenän kautta ilmaa sisääni. Puhalsin hitaasti lämmintä ilmaa suustani huuliani vasten olevaan kohoumaan. Katin jalat liikahtivat levottomasti ja hänen vartalonsa värähti kiihottavasti.

Otin kummastakin reidestä hyvän otteen ja nuolin sukkahousuja. Painelin kielellä niin voimakkaasti kuin vain pystyin Katin häpyä. Tunsin sukkahousujen märkyyden jonka sylkeni oli aiheuttanut.

– Katii, oletko siellä yläkerrassa? äitini huuteli alhaalta. – Jo-joo, Kati vastasi lyhyen viivyttelyn jälkeen hengästyneenä.

Nopeasti nousin jalkeille ja autoin Katin istumaan normaaliin asentoon ja hän survoi kengät pikavauhtia jalkoihinsa. Näin Katin silmissä kiiltoa ja poskissa punaa jonka olin saanut jo aikaiseksi. Nopeasti tyhjensin laatikosta lisää tavaraa sängylle kuin olisimme olleet katselemassa niitä.

– Kas täällähän te olettekin, ja Antin vanhoja tavaroita penkomassa, äiti sanoi päästyään huoneen ovelle.
– Näissä on yllättävän paljon muistoja, sanoin vaisulla äänellä.

Juttelimme vielä hetken ja keräsin vuoteelta tavarat takaisin laatikkoon ja nostin sen komeroon josta olin sen äsken ottanutkin. Kati lähti äidin kanssa alakertaan. Kati kuitenkin vilkaisi minua hämillään olevan näköisenä ennen poistumistaan.

Odotin vielä hetken ennen kuin lähdin itsekin alakertaan.

Istuin juoden kahvia ja katselin ympärilleni. Katseeni tavoitti Katin juttelemassa isän veljen kanssa. Katin hame jäi selvästi polvien yläpuolelle ja hänen kauniit jalkansa saivat oikeutetusti olla esillä. Syvän sininen hame myötäili sisareni vartaloa kauniisti, lantion seutu oli täyteläinen ja kiinteä. Rinnat tulivat hyvin esille kokopitkän hameen alta, ne olivat pyöreät ja korostuivat kauniina yksityiskohtana. Tumma lyhyt tukka oli aistikkaasti hoidetun näköinen.

Tuntui oudolta katsella sisartaan nyt tällä tavalla. Tullessamme tänne aamulla, en ollut kiinnittänyt Katiin kummemmin huomiota tervehtimisen jälkeen. Se mitä me olimme äsken tehneet, ei todellakaan ollut normaalia, päinvastoin. Mutta kaikesta huolimatta tunsin meiltä jääneen jotakin kesken. En tiedä mitä sisareni ajatteli nyt, tai mitä hän ajattelisi huomenna tai vaikka tänä iltana.

Olimme nimittäin lupautuneet jäämään tänne huomiseksi siivoamaan paikat juhlien jälkeen. Minulla oli yhden hengen yritys ja pitäisin huomenna ansaitun vapaapäivän. Katikin oli saanut huomisen vapaaksi. Lapseni menisivät Katin miehen kyydillä kaupunkiin takaisin ja kouluun huomenna.

Päätin unohtaa tämän asian ja keskittyä vieraisiin.

Loppupäivä oli mennyt pikaisesti ja olin juuri tullut sisälle takaisin hyvästeltyäni lapseni heidän lähtiessään kohti kaupunkia. Kello oli kohta 19, kun istahdin olohuoneeseen ja avasin telkkarin. Istuimme isäni kanssa katsomassa uutisia ja rupatellen leppoisia. Jonkin ajan kuluttua äiti ja sisarenikin tulivat istumaan seuraamme.

– Kyllä on mukavaa, kun on perhe tällä tavalla koossa, äiti hyrisi tyytyväisenä. Katsahdin sisareeni nähdäkseni hänen silmissään pelonsekaisen välähdyksen. Katseeni laskeutui hänen polviinsa ja jalkoihinsa. Kuin arvaten katseeni ja ajatukseni Kati veti hamettaan alemmaksi, mikä oli turha liike sillä hame pysyi siinä korkeudessa jossa se olikin.

Vanhempamme olivat väsyksissä ja yhdeksän aikoihin he menivät jo nukkumaan. Sammutin valot alakerrasta ja kapusin yläkertaan omaan huoneeseeni. Kuulin Katin askeleitten äänet hänen huoneestaan. Istuin ja odotin miettien mitä tänä iltana tapahtuisi. Riisuin puvun päältäni ja asetin sen henkarille. Valkoisen paidan ja solmioni laitoin toiselle henkarille ja kaivoin laukustani pyjaman. Puin pyjaman päälleni ja istahdin vuoteelle. Kello oli puoli kymmenen.

Jännittyneenä siirryin siskoni huoneen oven taakse. Koputin oveen kevyesti ja avasin sen saman tien. Sisareni oli juuri naputtelemassa kännykkäänsä tekstiviestiä. Hän nosti katseensa ylös minuun katsoen. Tunsin itseni hölmöksi pyjamassani. Sisarellani oli vielä juhlapuku yllään.

– Et sinäkään vielä nukkunut? sanoin rikkoakseni hiljaisuuden huoneesta.
– En, lähetin kotiin vielä tekstiviestin.

Lähestyin Katia ja koskettaessani hänen olkapäätään tunsin hänen värähtävän ja vetäytyvän kauemmaksi minusta.
– Ei Antti.., ei jatketa… se oli väärin ja tyhmää.
– Niin oli.., olet oikeassa vastasin lievä pettymys äänessäni.
– Hyvä, että ymmärrät, Kati vastasi lattiaa tuijottaen.

Istahdin sisareni vierelle ja laitoin käteni yhteen, kuin rukousasentoon lattialle tuijottaen. Vilkaisin sivulleni ja näin vain Katin kauniit polvet hänen istuessaan jalat lujasti toisiinsa painautuneena.

Käännyin Katin puoleen ja nostin käteni hänen poskelleen. Poski tuntui sileältä pyyhkäistessäni sitä sormillani muutamia kertoja. Siirsin käteni hänen tummaan paksuun tukkaansa. Sormeni katosivat näkyvistä hiusten alle. Käännyin enemmän Katin puoleen ja laitoin toisen käteni hänen polvelleen. Katin pää kääntyi minuun päin.
– Älä.., mitä jo…, Kati aloitti, mutta lause jäi kesken. Kesken siksi, että suuni peitti sisareni huulet. Hammastahnan raikas tuoksu tuntui ensimmäisenä, kun huuleni tavoitti sisareni huulet. Ensimmäinen kosketus oli kuin tunnustelua, varovaista lähestymistä kohteeseen. Irrotin suuni Katin huulilta ja katsoin sisartani nyt silmiin. Silmissä ei ollut kiukkua eikä pelkoakaan. Pudotin otteeni Katin takaraivolle ja painoin hänen kasvonsa eteenpäin. Huulemme kohtasivat ja nyt ei ollut kyseessä enää tunnustelua.

Kati vastasi suudelmaani aluksi varoen ja hetken kuluttua yllättävän ahneesti. Tunsin Katin pehmeät huulet kieltäni vasten, huuliani vasten ja viimein imaisin suuhuni noita kiihkeitä täyteläisiksi muuttuneita huulia. Ajan taju oli kadonnut, kun olimme suudelleet, mutta sen aikana käteni oli löytänyt tien sisareni hameen alle. Häpeilemättä hieroin hänen sukkahousujen peittämää häpykukkulaa.

Lopetimme suutelemisen ainakin hetkeksi ja sinä aikana avasin Katin hameen vetoketjun hänen selkänsä takana. Hame putosi hänen syliinsä olkapäiltä ja kauniit pitsikoristeiset rintaliivit peittivät hänen rintojaan. Kati katsoi minua silmiin hengittäen kiivaasti, kun avasin selän takana olevat hakaset.

Minulta pääsi syvä huokaus nähdessäni kaksi kaunista sileätä rintaa. Kummassakin oli nänni pystyssä ja sen ympärillä oleva kehä oli lähes olematon. Rinnat olivat kesän jäljiltä ruskean kiiltävät. Kumarruin niiden puoleen ja hieroin niillä kasvojani. Niiden pehmeys ja siloisuus yllättivät minut täysin. Käsissäni olivat kiinteät ja kimmoisat rinnat. Varovasti kuin peläten niiden rikkoutuvan otin toisen suuhuni. Suukottelin sen lämmintä pintaa ympäriinsä. Viimein uskaltauduin ottamaan rinnan suuhuni. Imin pehmeätä rintaa haltioissani sen eroottisesta tunteesta.

Kati siloitteli hiuksiani imiessäni vuorotellen hänen kauniita rintojaan. Pitkän ajan kuluttua maltoin luopua rintojen käsittelystä. Kummassakin rinnassa kiilsi sylkitahrojani. Minä olin saanut aikaiseksi punaisia jälkiä rintoihin, tosin tiesin ettei niistä jäisi jälkiä.

Nousin jalkeille ja nostin Katin perässäni seisaalle. Hänen hameensa putosi lattialle hänen nilkkoihinsa. Kumarruin lattialle ja nostin hameen tuolille. Sisareni seisoi edessäni yllään vain sukkahousut ja niiden alla punaiset alushousut. Painoin kasvoni sisareni syliin ja aloin vyöryttää sukkahousuja alemmaksi. Varoen riisuin ne häneltä. Punaiset ihomyötäiset ja hyvin istuvat alushousut olivat hävyttömän riettaan näköiset sisareni yllä. Seksikkäät jalat olivat hieman harallaan. Punaisissa alushousuissa näkyi tumma tahra häpyhuulten keskikohdassa. Kuin huomaamatta Kati otti päiväpeitteen pois sängyltä avaten vuoteen valmiiksi. Kiinnitin huomiota pitsikoristeiseen valkoiseen lakanaan, jonka äitimme oli laittanut vuoteeseen valmiiksi.

Jatkaen sisareni hyväilemistä riisuin häneltä pois viimeisenkin vaatekappaleen. Tumma kiharainen karvoitus nousi voimakkaasti esille. Sisareni toinen lapsi oli syntynyt sectiolla ja lyhyt kymmensenttinen poikittaisviilto näkyi häpykarvoituksen yläpuolella.

Painoin huuleni karvoituksen keskelle. Huomattavasti voimakkaampi tuoksu leijui vasten sieraimiani, kuin mitä olin päivällä aistinut. Työnsin Katia kohti vuodetta ja pian hän makasi selällään vuoteella. Katsoin kuumeisena hänen kaunista vartaloaan ja riisuin itseni. Kuin ajatukseni lukeneena Kati veti polvensa koukkuun levittäen itsensä minulle. Häpyhuulet olivat avautuneet paljastaen sisältä kaksi suippoa pitkää lihasta. Niiden alapuolella oli kaksi pienempää lähes pyöreätä ohutta lihaskimppua. Levitin ihaillen hänen huuliaan lisää ja näin keskellä kiemuraisen onkalon joka johti pimeään kuiluun. Työnsin hitaasti sormeni limaiseen keskiöön. Sormi painui hyvin rystysiä myöten mustaan aukkoon. Pyörittelin sormeani syvällä vetäen sen hitaasti ulos sisarestani.

Ihaillen katselin eroottista näkyä edessäni. Kieleni kosketti keskellä olevaa lihasmassaa. Limainen erite miltei valui suuhuni. Nielin ja nuolin sitä kiihkeästi. Suuhun tulvi voimakkaan kirpeää makua täyttäen kieleni makunystyrät. Upotin kasvoni tähän kauniiseen kohtaan, tunsin voimakkaan tuoksun kaikkialla. Nenäni painui kokonaan Katin lemmenluolaan. Etsin sitten kieleeni hänen paisuneen puolukkansa.
– Antti.., voih Anttii…, sisareni kuiski nimeäni ollen hurmostilassa, jollaista en ollut kenelläkään koskaan nähnyt.
– Kulta pieni, vastasin ja nuolin hänen nivustaipeitaan. Nostin Katia niin, että kieleni ylsi hänen peppunsa saakka. Pyöritin kieltäni hänen peppureikäänsä vasten ja sitten vedin hitaalla liikkeellä välilihan ylitse vaginalle ylös napaan saakka. En voinut vastustaa kiusausta vaan purin kiihkeästi Katin navan ympärille sinisen ja punaisen kirjavaa jälkeä. Sama liike toisinpäin, nyt purin kiihkeästi lähellä peräaukkoa olevaan lihakseen verestävän jäljen.

Kati kiemurteli allani nyyhkyttäen ekstaasissa, hän oli nyt kuin kaiken ulkopuolella, mutta kuitenkin aktiivisesti osallisena. Häpyhuulet olivat turvonneet ja syvänpunaisiksi. Ne olivat paksut sekä kiiltävän liman ja syljen peitossa ylös ja ulospäin kaareutuvina lihaspoimuina kiihottavaa katseltavaa.

Nousin polvieni varaan kontalleen Katin päälle ja katsoin kovana seisovaa kyrpääni. sisareni makasi kuin odottaen seipään iskua sisäänsä. Uhrasin lyhyen hetken ehkäisylle, mutta sitten ajattelin sen olevan kunnossa. Tuskin Kati muuten tällaiseen suostuisi.

Painoin kyrpäni hitaasti allani odottavaan emättimeen. Katin kaikki lihakset olivat niin jännittyneet, että hän oli suorastaan ahdas minulle. Makasin Katin päällä liikkumatta pää hänen kaulaansa vasten. Kati liikahti ja kuulin hänen niveltensä naksahdukset, kun jalat siirtyivät reisiäni vasten. Katin jalat lukittuivat toisiinsa ja hän alkoi liikahdella kiimansa osoittaen allani.

Aloitimme yhdyntämme rauhallisesti. Yhdyin sisareeni hitaasti ja nauttien jokaisesta liikkeestä. Kati suorastaan nosti altapäin minua voimakkaasti ja sitten hän vetäytyi takaisin patjaa kohden. Tuo sama liike alkoi toistua hitaasti, meidän nauttiessa toisistamme. Annoin sisareni ohjata tätä näytelmää. Hän tiesi mikä antoi hänelle nautinnon. Tunsin nivusissani märkyyttä joka valui Katin emättimen putkimaiselta limakalvolta.

Kati muutti rytmiänsä iskeväksi, hän suorastaan veti minua sisäänsä voimakkain liikkein. Vastasin Katin työntöihin sillä rajuudella millä hänkin iski minuun. Yllätyin Katin rajuista otteista joista hän näköjään nautti suunnattomasti. Tunsin joinakin työntöhetkinä varmastikin satuttavani häntä, mutta hänen suustaan purkautui kiimaista nautinnosta kertovaa valitusta.

– Nai.. minua..lujaa, Kati huohotti korvaani. Nousin ylös irti Katin rintakehältä. Asetuin polvieni varaan ja nostin Katin takamusta ilmaan käsieni varaan. Tein lujia ja voimakkaita iskunomaisia työntöjä sisareni vaginaa kohti. Kuului vain kostean loiskahtelevaa ääntä ja Katin mongerrusta josta en saanut selvää. Minuunkin sattui, kun tosissani hakkasin itseäni Katia vasten.

Katsoin alas limaiseen kyrpääni ja Katin turvonneeseen vaginaan. Häpyhuulet olivat paisuneet aivan mielettömiksi ja kaikki sen kätkössä normaalisti olevat pursusivat ulos. Näky oli sairaalloisen kiihottavaa katseltavaa.

Pidin Katin jalkoja ylhäällä pystyssä ja hakkasin häntä sen minkä pystyin. Katin selkä irtosi sängystä ja hän oli niska jännittyneenä päänsä varassa mielettömässä asennossa kuin ilmaan nousemassa. Sisareni silmät kiilsivät ja suusta valui sylkeä ja epämääräistä urinaa.

Katin silmät kääntyivät silmäkuopissaan. Hänen kurkustaan kuului kuin naarassuden eläimellistä ääntä. Sisareni oli aktimme huipulla ja hänen vartalonsa oli jännittynyt kuin viulun kieli. Voimakas tunnelataus purkautui sisareltani. Hän alkoi nyyhkyttämään joka muuttui hillittömäksi hiljaiseksi itkuksi. Silmistä valui kyyneleitä solkenaan kastellen hänen poskensa ja tyynynsä.

– Kaikki on hyvin…, rauhoittelin siskoani ja pidin kättäni hänen suunsa edessä.
– Oihh… uhh.., Kati puuskutti rauhoituttuaan.

Kati pyyhki poskiaan kämmeniinsä ja hymyili kuin pahanteosta yllätetty pikkulapsi. Olin itsekin hiukan poissa tolaltani nähtyäni siskoni tässä tilassa.

Katsoin jäykkänä seisovaa elintäni ja enempää aikailematta työnnyin sisareeni uudelleen. Hän oli vieläkin ahtaampi, mikä oli kyllä ymmärrettävää voimakkaan laukeamisen jälkeen.

Liikuin sisareni liukkaassa ja lämpimässä sylissä tyytyväisenä. Katin kädet hieroivat olkapäitäni, mutta hän makasi liikkumattoman allani, kuin tyytyen osaansa. Tunsin miellyttävää puristusta jossakin nivusissa. Pian nautinnon lämpimät aallot pyyhkäisivät kulliani. Painoin huuleni Katin pehmeää rintaa vasten. Mielettömän rajut hyvänolon tunteet pyyhkäisivät minua. Tunsin sylkeväni elämännestettä päin kohdunsuuta rajuina ryöpsähdyksinä. En ollut koskaan kokenut näin pitkää laukeamista jonka kourissa vääntelehdin. Tajusin hurmoksessani vain sen, että en saa jättää jälkiä sisareni vartaloon.

Makasin sisareni päällä lähes tiedottomassa tilassa. Tunsin Katin lämpimän ja hikisen vartalon läheisyyden. Tätä lähemmäksi ei voi ketään päästäkään, ajattelin oudon tunteen vallassa.

Kierähdin Katin sivulle. Tunsin seinän kylkeäni vasten kovana, se tavallaan palautti minut nykyhetkeen.
– Voinko jäädä hetkeksi viereesi? kysyin Katilta katseltuani hetken hänen kaunista vartaloaan.
– Aamulla ajoissa sitten.., pitää olla varovaisia ettei äiti…, Kati sanoi ja katsoi minuun sinivihreillä silmillään. Sen sanottuaan Kati nousi ja kävi sammuttamassa valon. Näin hänen lantionsa kauniit kaaret ja pyöreän takamuksen keinahtelevan askelten tahdissa. Valo sammui, mutta kuulin Katin puuhailevan jotakin laukkunsa vieressä. Kuului selkeä pyyhkäisyn ääni. En puhunut mitään, kun Kati palasi viereeni nukkumaan.

Nukahdimme Kati kainalossani.

Heräsin yöllä kovaan haluun. Tunsin kullini seisovan mielettömässä erektiossa. Vein käteni Katin alavatsalle ja tunsin tuuhean karvoituksen sormissani. Kostea vagina häpyhuulineen oli sormissani.

– Aih.., älä…, Kati oli herännyt. Hän ei pitänyt käteni kosketuksesta itsessään.
– Se on arka…, Katin ääni kuului vierestäni pimeässä huoneessa.
– Haluan sinua…, vastasin ja painoin huuleni Katin pehmeille huulille.

Kati irrottautui minusta ja liikahti kuin noustakseen. Kati nousikin istumaan ja olin hetken ymmälläni. Pian tajusin sisareni aikeen.

Katin käsi tarttui pehmeällä, mutta määrätietoisella otteella jäykkään kaluuni. Yllätyin, kun tunsin lämpimän henkäyksen terskassani. Pian kostea ja lämmin suu painui minua vasten. Kieli pyöri terskani ympärillä hetken ja painuin syvemmälle Katin suuhun. Tunsin olevani koko mitallani Katin suussa, hänen nielaisuliikkeensä tuntui mukavalta herkkää terskaani vasten.

Nostelin itseäni ylöspäin kohti Katin suuta. Katin sormet hieroivat kivesten takana olevaa aluetta suun jatkaessa nautinnollista työtään kullissani. Makasin selässäni pitäen kiinni Katin päästä ja hiuksista.

Tämä oli täysin luonnoton tilanne, mutta ehkä juuri siksi tämä tuntuikin upealta. Tunsin etten pystyisi enää kauan pidättelemään, niin ihanalta Katin suuseksi tuntui. Kati veti suutaan pois ottaen terskan huulten puristukseen ja imi sitä lutkuttaen lyhyen hetken. Lopetettuaan sen vaiheen hän upotti minut suuhunsa kokonaan. Kitalaen poimut tuntuivat herkistynyttä terskaani vasten selvästi.

Tilanteen erikoisuus teki sen, että laukesin yllättävän nopeasti.
– Nyt… älä lopeta… jatka.. ota kaikki suuhun.., huohotin pää ylös nousseena Katille.

Sykäys sykäykseltä tyhjennyin Katin suuhun vaikeroiden ihanaa tunnettani. Jotenkin tuntui hyvältä, että oli täysi pimeys. Olin kyllä nauttinut valtavan paljon tästä, mutta olin pitänyt Katin päätä paikallaan ja olin tavallaan pakottanut hänet ottamaan kaiken suuhunsa mitä olin syössyt itsestäni.

Pimeässä tunsin Katin istuvan ja pyyhkivän itseään, todennäköisesti suutansa johonkin ennen kuin hän asettui viereeni makuulle.
– Se oli mahtavaa, kuiskasin sisareni korvaan. Vedin Katin itseeni kiinni. Kuulin hänen nukahtavan pian. Sisareni tasainen hengitys kuulosti musiikilta korvissani.

Minä valvoin, uni ei tulisi enää tänä yönä vieraakseni.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Oman siskon kanssa osa 1 Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään […]
  • Sisko tulee kylään Tullessaan veljeelleen kyläilemään sisko saa yösijan lisäksi myös kyrpää ... Olen toista vuotta opiskelemassa Helsingissä. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä […]
  • Sisareni yllätti minut saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Kiimassa omaan siskoon Vieraillessaan siskonsa luona mies huomaa yhtäkkiä haluavansa panna tätä valtavan paljon. Onneksi tunne osoittautuu molemmin puoliseksi ... Oli joulukuun 23.:nnen päivän aamu. Väsytti, […]
  • Siskon luona yötä Siskoni oli lähtenyt opiskelujen perässä toiselle paikkakunnalle ja nyt yliopistosta valmistumisen myötä oli edessä myös opiskelija-asunnosta pois muuttaminen. Hän löysikin sopivan yksiön […]
  • Kiimainen isosisko osa 1 Olin tuona syksynä 18-vuotias, kokemuksia tytöistä oli jonkun verran. Isosiskoni Niina oli 19 vuotias tumma, upeavartaloinen nainen ja kohteli minua aika nuivasti. Hän harrasti […]
  • Pikkusisko opettaa veljeään osa 3 Sini ja Teemu istuivat sylikkäin sängyllä. Molemmat olivat alasti tiukasti toisiinsa painautuneina ja he suutelivat intohimoisesti. He olivat jälleen kahdestaan kotona pari päivää. […]
  • Seksiä isoveljen kanssa Haluan joka tapauksessa kertoa teille tapauksesta, joka sattui minulle 17-vuotiaana. Toivottavasti tämän lukeminen tuottaa teille yhtä paljon iloa kuin minulle sen muisteleminen […]

Jätä kommentti