Kun poika sai äidiltään

Istuimme ruokapöydässä ja katsoin herkkuja pöydällä, veden miltei valuessa suustani ruokien hyvästä tuoksusta johtuen. Olin tullut tyttöystäväni kanssa vanhempieni luokse syömään. Teija istui vieressäni ja odotimme äidinkin tulevan viimeisen ruokakulhon kanssa pöytään.

Nostin katseeni äitiini ja hämmästyin näkemääni. Äiti oli käynyt vaihtamassa ylleen mustat pitkät housut ja valkoisen paitapuseron. Tumma lyhyt tukka oli uutta tyyliä äidissäni, näky oli melkeinpä tyrmäävä.

– Tehkää hyvin ja aloittakaa, äiti kehotti.
– Kiitos.., vastasimme melkein kuin kuorossa.

Otimme ruokaa lautasillemme ja aloitimme ruokailun. Vähän aikaa maisteltuani, en enää malttanut olla hiljaa.
– Sinulla on uusi kampaus, se on aika fiksu, sanoin äidille ja tarkoitin totta.
Isä vilkaisi suuremmin kommentoimatta äitiä. Äidin sinivihreät silmät säteilivät minulle pöydän toisella puolella ja tunsin tyytyväisyyttä sanomastani.

Tajusin siitä, että vanhempieni välit olivat viilentyneet. Olin asunut Teijan kanssa puolisen vuotta enkä ollut kovin usein käynyt kotona. Joskus olin käynyt vain pikaisesti isän tai äidin ollessa kotona. Yhdessä en ollut heitä oikeastaan tavannutkaan hetkeen aikaan.

Äitini oli selvästi kuin nuorentunut. Tarkkailin ruokailun ajan äitiä. Siisti kampaus ja vartalonmyötäiset housut sekä vartaloa hivelevä pusero, joka korosti äidin rintoja voimakkaasti esille. Äiti ei ollut mikään langanlaiha nainen, vaan hänellä oli pyöreyttä ja pehmeyttä, mutta ei lihavuutta, tai ei ainakaan liikaa. Tunsin punastuvani, kun tajusin tehneeni omasta äidistäni vartaloanalyysiä.

– Mitä sinä noin punainen olet Jarkko?, äiti kysyi yllättäen.
– Nn.., kun kurkkuun jäi jotakin, mumisin vastaukseksi.

Onneksi ruokailu oli pian ohitse ja kannoimme astiat keittiöön. Äidin ollessa laittamassa astioita tiskikoneeseen en voinut olla katsomatta näkyä edessäni. Mustien housujen alta erottivat selvästi alushousujen piirteet. Kaunis pyöreä ja siloinen takamus pystyssä minua kohti sai minut nielaisemaan.

Jouduin poistumaan kiireesti keittiöstä etten paljastaisi itseäni. En voinut sille mitään että tunsin housuissani jäykkyyttä. Kiirehdin istumaan sohvalle ja sieppasin päivän lehden syliini.

Päivä kului ilman suurempia tapahtumia ja olimme lähdössä jo kotiin. Äiti halasi Teijaa hyvästiksi ja sitten hän sieppasi minutkin otteeseensa. Varovasti laskin käteni äidin lanteelle ja kosketin hänen pakaransa kaarta. Tunsin äidin rintojen kosketuksen miellyttävänä vaatteiden läpi rintakehääni vasten. Pelkäsin, että äiti tuntisi alkavan jäykkyyden housuissani vaikka pidin alavartaloni irti äidistä.

Ajaessani Teijan kanssa kämpille mietin äskeistä hetkeä ja läheisyyttä äidin kanssa. Olin sekaisin ajatusteni kiertäessä vieraita polkuja. Häpesin sitä tunnetta mikä minulle oli tullut, kun olimme halanneet äidin kanssa.

Seuraavalla viikolla Teija oli tutustumassa opiskeluunsa liittyviin työmahdollisuuksiin pääkaupunkiseudulla. Hän olisi yön poissa. Äiti soitti minulle, että tulisin kotiin iltaruualle.

– Moi, mitä sinulla on nyt tarjota?, kysyin seistessäni keittiön lattialla.
– Katso kattilaan, äiti kehotti.
Tunsin hyvän tuoksun nousevan kattilasta ja kysyin kuin ohimennen missä isä oli.
– Hän on työmatkalla muutaman päivän, taas.., äiti lisäsi vaisusti.
Äiti jatkoi pyytäneensä minua syömään, kun hän tunsi itsensä yksinäiseksi.

Äidin laittaessa lautasia pöydälle katsoin hänen vartaloaan. Ruudullinen kietaisuhame ei yltänyt polviin ja minun mielestäni kauniit jalat pääsivät oikeuksiinsa läpinäkyvien ohuiden sukkahousujen alta. Tumma vartaloa myötäilevä paita kohotti rinnat jälleen kauniisti esille.

Sammutin hellan levystä virran, mutta jätin kattilan vielä liedelle. Käännyin ja yhtäkkiä seisoimme äidin kanssa vastakkain. En osannut sanoa yhtään mitään ja kuin näkymättömän käden ohjaamana ojensin käteni äidin kohollaan olevalle rinnalle.

– Jarkko, mitä…, mitä sinä…
– Oh.., anteeksi…, en voinut mitään…, oli pakko koskettaa.
– Noh.., nyt koskit ja se siitä, äiti sanoi ja kääntyi.
Olin ehtinyt nähdä hänen silmiensä kiillon. Äidin ollessa selin minuun pysyin paikallani ja otin äitiä olkapäistä kiinni.

– Eh..mit..
Puristin takaapäin molempia rintoja pehmeästi. Tuntui oudolta tehdä tätä omalle äidilleen. Painoin huuleni äidin kaulaan ja kosketin pehmeää leuan sivua huulillani. Äiti jäykistyi ja minä pelkäsin niin, että sydämeni hakkasi vimmatusti. Olimme molemmat hiljaa pitkän aikaa ja viimein uskalsin laskea käteni alemmaksi.

Painoin kädelläni hameen läpi äidin syliä ja kuulin kuinka äiti huokaisi syvään. Alaspäin katsoessani näin äidin hameen avautuneen ja toinen reisi kiihottavine sukkahousuineen paljastui. Seurasin käteni liikettä ja näin kuinka sormeni katosivat reisien väliin.

Lämmin ja nihkeä haarukka tuntui kiihottavalta sormissani. Sillä kokemuksella, joka minulla oli, uskalsin tehdä pientä hierovaa liikettä tuolla muutaman neliösentin alueella.
– Uhm…, älä.., Jarkko älä jatka…, äiti voihki.
– En halua lopettaa, vastasin ja levitin toisella kädellä hameen halkion lievettä sivulle. Tunsin äidin kuuman reiden kättäni vasten ja aloin hieroa vartaloani äidin takamusta vasten.

Kovana seisova kullini täytyi tuntua äidin pakaroita vasten selvästi. Äidin pehmeä lantio alkoikin yllättäen myötäillä liikkeitäni. Mietin miten tämä jatkuisi ja miten uskaltaisin jatkaa eteenpäin.

– Mennään sohvalle, kuiskasin äidin korvaa.
– Ei, ,, ei sinne… tule.
Äiti lähti edelläni kohti makuuhuonetta vilkaisemattakaan minuun. Seurasin kuin liekanarussa kiinni ollen häntä. Pysähdyimme parivuoteen vierelle. Tuntui kuin minun olisi tehtävä aloite tästä eteenpäin. Äidin kasvoilla oli epätoivoisen näköinen ilme, siinä oli pelkoa ja jotakin sellaista jota ei voi sanoin selittää. Äidin posket olivat aivan punaiset ja silmissä kiilsi niin viettelevästi, että pelkästään tuo katse sai minut melkein sulamaan.

Nostin äidin paidan helman ylös ja vedin paidan pois äidiltä. Selittämättömällä tavalla naiselliset rintaliivit suojasivat kahta täyteläistä rintaa. Katsoin suu avoimena kahta kaunista kohoumaa ja avasin liivien edessä olevat hakaset. Olin huutaa ääneen ihastuksesta nähdessäni kahden ihanan rinnan pullahtavan liivien puristuksesta käsiini.
– Oh… ne ovat kauniit ja niin pehmeät.
Punnitsin ja puristin rintoja käsissäni, kuin tämä olisi ensimmäinen kerta elämässäni, kun saisin koskettaa naisen rintoja. Rintojen alaosat olivat nihkeät sormiani vasten.

Polvistuin äitini eteen ja näpräsin hameen auki ja sain sen putoamaan lattialle. kasvoni olivat kiinni äidin reisissä ja liikuttelin naamaani puolelta toiselle, pysähtyen keskikohtaankin. Aistin äidistä lähtevän kiihottavan tuoksun, tuoksun joka oli kerrassaan lyödä minulta jalat voimattomiksi. Tunsin huuliani vasten kohouman ja ymmärsin varsin hyvin mikä kohta se oli. Aloin vetämään sukkahousuja alaspäin, kun äidin käsi keskeytti liikkeeni.

– Älä Jarkko…, tämä.., tämä ei ole oikein.
Katsoin kuin rukousasennossa äitiä ylöspäin käsieni sivellessä polttavia reisiä. Äiti pudotti itsensä polvilleen eteeni silmät sulkeutuneina.
– Tämä on niin väärin…, äiti toisteli lausetta jonka merkityksen kyllä ymmärsin.
Äidin kädet koskettivat poskiani ja tunsin äidin kuuman hengityksen kasvoillani. Totesin äitini taistelevan itsensä kanssa. Siirryinkin äidin selän taakse ja painoin äidin ylävartalon sänkyä vasten. Suutelin paljasta selkää ja laskin sukkahousujen vyötäröä alaspäin. Tein sen varovasti kuulostellen äidin mielialaa samalla. Pian sain näkyviin äidin alushousutkin ja vasta nyt huomasin ne värillisiksi. Kauniit viininpunaiset housut puristivat pakaroita kiihottavasti. Suukottelin alushousuja pakaroitten kohdalta ja kiskoin sukkahousuja edelleen alemmaksi. Viimein ne olivat nilkassa ja varovasti pudotin ne pois toisesta jalasta kokonaan.

Vein sormeni halkeamaan jota alushousut suojasivat. Tunsin selvää nihkeyttä tai alkavaa kosteutta sormessani. Kiihottuneena minulta pääsi lapsenomainen äännähdys ja ryhdyin kiskomaan äidin alushousuja kiivaasti pois. Ne olivat nyt samalla tavalla äidin toisessa jalassa kuin sukkahousutkin. Voimakas pillun haju nousi ilmaan. Teijasta ei ollut koskaan tullut tällaista hajua vaikka hänkin oli joskus aika kiihottunut. Tuo voimakas haju sai sydämeni melkein pysähtymään. Oman äidin pillun haju. Kiskaisin housut pois äidin toisestakin jalasta.

Katsoin jännittyneenä ja kiihottuneena alastonta äitiäni. Äiti makasi sänkyä vasten estämättä liikkeitäni takamus taakse ojentuneena, kuin tarjoutuen minulle. Minulta pääsi melkein parahdus, kun sain sormeeni äidin limaista kosteutta. – Oiihh..oi-oi.., äiti kiljahti.
– Voi luoja…, olet ihana, kuiskasin äidin korvaan.

Tyhmänä tajusin, että minulla oli housut edelleen jalassani. Riisuin housuni pikavauhtia ja polvistuin äitini taakse. Minua alkoi yhtäkkiä hävettämään mitä olin tekemässä omalle äidilleni. Katsoin pystyssä olevaa kulliani ja sen punaisena loistavaa terskaa. Nostin katsettani äidin takamukseen. Pyöreä takamus oli kauniin vaalea. Peppuvakokin oli raollaan paljastaen punaisenruskettuneen aukon. Tunsin kielenkärkeni pyyhkäisevän huuliani, kun mietin kuumeisesti seuraavaa vaihetta.

Pyöreät ja lihaksikkaat reidet olivat jännittyneet, kun kosketin niiden väliä kädelläni. En voinut enää vain ihailla. Raotin äidin pillua takaapäin ja ohjasin kullini sille tarkoitettuun kohtaan. Äiti levitti jalkojaan vaistomaisesti ja hetkessä kuumuus puristi kulliani ihanasti.

– Ahh, minulta pääsi voimakas nautinnollinen huokaus.
Makasin kiinni äidin selässä ja puristin hänen rintojaan kuin lapsi hädän hetkellä. En ollut huomannut missä vaiheessa äidin käsi oli kadonnut hänen vartalonsa alle.

Tunsin sairaalloista himoa äitiäni kohtaan ja työntelin kulliani hitaasti nauttien äidin sisuksiin. Makasin omaa äitiäni ja vaikersin himoni riivaamana. Ponnistin jaloillani ja äiti suorastaan nousi ylöspäin jokaisen työntöni seurauksena. Äiti oli avuttomana ja hänestä paljastui antautuminen omalle pojalleen.., – ja vietilleen. Mieleni teki purra ja imeä äidin selkää ja kaulaa, mutta en uskaltanut.

– Nyt siitä… työnnä ja… noin.., aahhh-aihh.., äiti antoi minulle ohjeita.
Hänen kätensä oli tullut takaisin esille. Etusormi kiilsi kosteana puristaessaan nyrkkiin sängyn peitettä. Tunsin kullini uppoavan jonnekin pehmeään ja lämpimään sulavasti ja nautittavasti. Vetäessäni itseäni takaisin kuumasta luolasta näin limaisen lihaksikkaan tankoni, joka tahkosi mielihyvää meille molemmille.

Äidin huuto täytti makuuhuoneen voimallisesti. Osasin tehdä oikeaa liikettä ja äidin lantio suorastaan imaisi minut sisäänsä. Tunsin outoa ja jotenkin sairaalloista ylpeyttä itsestäni.
– Eiihh-eehh…, aai-aiih.. äidin suusta purkautui kiihottava ääni. Äidin vartalo nousi pystyyn ja minä siinä mukana.

Nain kiihtyvällä vauhdilla äitiä takaapäin ja kuulin jostakin hänen huutonsa. Voimakas mielihyvän aalto pyyhkäisi minua varpaista hiusjuuriin saakka. Suorastaan tunsin kuinka suihkutin nestettäni äidin sisuksiin isoina annoksina.

Minua harmitti, kun kaikki oli ohitse näin nopeasti. Olisin halunnut nauttia pidempään tästä epänormaalista seksistä. Pientä harmia helpotti kuitenkin, että olimme molemmat saaneet tyydytyksen, sen mitä olimme halunneetkin. Nolon tunteen vallassa vedin itseni irti äidin kuumasta vartalosta. Pelokkaana odotin, mitä äiti sanoisi minulle. Minuun iski nyt syyllisyys siitä mitä olimme tehneet. Syyllisenä ja pahantekijänä puin nopeasti vaatteet ylleni katsellen äidin alastonta vartaloa sänkyä vasten nojaamassa. Äidin vartalo liikkui voimakkain liikahduksin äidin hengittäessä kiivaasti ja hänen suustaan pääsi outoa valitusta tyrskähdyksinä. Hetken kuluttua tajusin äidin itkevän, eikä itku ollut kaukana minultakaan. Minua kadutti mitä olin tehnyt äidilleni.

Suorastaan pakenin äitini luota. Silmissäni oli edelleen kuva alastomasta äidistäni.

Melkein 3 viikkoa oli kulunut tuosta tapahtumasta, kun Teija oli sopinut menostamme vanhempiemme luokse. Sanoin Teijalle ettemme sitten olisi kovin kauaa.

Nähtyäni äitini olin heti hänen lumoissaan. Tuo äidin musta lyhyt tukka ja kasvoilla salaperäinen ilme, silmissä loiste joka viesti minulle salaisuudestamme. Äidin polvien yläpuolelle jäävä hame paljasti jalkoja kauniisti hänen istuessaan nojatuoliin. En uskaltanut kuin hätäisesti vilkaista äitiä, mutta sekin riitti. Liekki sisälläni alkoi roihuta raastavasti. Tilalle tuli himo torjumiseni sijaan.

Tuntui kuin isäni ja tyttöystäväni olisivat tienneet mitä olimme äidin kanssa tehneet. Kuulin vain sekaisia sanoja siitä mitä toiset keskustelivat ja vastailin jotakin ympäripyöreää. Pelkäsin koko ajan salaisuutemme paljastavaa lausetta isäni suusta. Helpotuin, kun puuhasimme poislähtöä. Toisaalta olisin halunnut olla äitini kanssa kaksistaan. Olla hänen kainalossaan ja saada tuntea hänen läheisyytensä.

Keskustelusta erottui selvänä muuan asia, isä lähtisi taas aamulla aikaisin työmatkalle. Vilkaisin äitiini sen kuultuani. Silmäni etsivät äidin katseen. Tiesin minkälainen huomisesta päivästä tulisi muodostumaan. Äidin silmät olivat oudon harson peitossa, tajusin sen tarkoituksen.

Maanantaina en mennyt opiskelupaikalleni vaan käänsin auton kotiini. En tiennyt olisiko äiti kotona, mutta vaistoni kertoi hänen olevan. Avatessani oven omalla avaimellani tiesin heti tilanteen. Siirtyessäni sisemmälle näin äidin istuvan keittiössä, kuin olisi ollut töihin lähdössä.

Äidin ilme kertoi kaiken. Menin äidin eteen ja polvistuin hänen jalkojensa juureen.
– Haluan…, haluan uudelleen sitä.., kuiskasin kurkkua kuristaen.
– Tiedän.., näin sen sinusta eilen.. ja soitin äsken työpaikalle.., äiti sanoi merkitsevästi.

Painoin huuleni äidin sukkahousujen peittämälle polvelle. Hitaasti siirryin ylemmäksi reisille. Nenääni nousi äidin kiihottava tuoksu. Muistin hänen kauniin pyöreän alastoman takamuksensa muutaman viikon takaa selvänä kuvajaisena. Kuin yhteisestä sopimuksesta nousimme ylös ja siirryimme yläkertaan minun vanhaan huoneeseeni.

Riisuimme itsemme rauhallisesti, aivan kuin nauttien toisen paljastaessa osaa alastomasta vartalostaan. Pian vaatteemme olivat kahdessa kasassa lattialla. Kuin häpeillen äiti käänsi minulle selkänsä ja riisui vaaleat pikkuhousunsa pois jalastaan. Äiti asettui sängylle selin minuun päin. Siirryin hänen vierelleen ja näin kaluni olevan pystyssä ja heilahtelevan liikkumiseni tahdissa.

Kosketin äidin paljasta kylkeä ja lantiota. Iho oli lämmin ja pehmeä. Äiti oli kuitenkin jo 46 vuotias ja merkkejä ikääntymisestä näkyi hänen vatsallaan. Käänsin äidin selälleen ja vein käteni vatsan alaosaan. Muutama poimu tuntui kättäni vasten ennen kuin sormeni koskettivat mustaa karvoitusta, joka nousi korkeana ja tuuheana reisien välisestä haarukasta.

Keskisormeni painui halkeamaan ja äiti levitti vaistomaisesti jalkojaan. Mehevä limainen kosteus ympäröi sormeani. Vedin halkeamaa alhaalta ylös ja upotin samalla sormeni syvemmälle. Kosketin äidin klitorikseen ja sen seurauksena äidin vartalo jännittyi.
– Aihh.., voih…, Jarkko..
En uskaltanut vastata mitään. Jatkoin hiljaista kosketteluani. Siirryin kuitenkin lähemmäksi äitiä ja suutelin hänen vatsaansa. Pehmeä vatsa tuntui lisäävän kiihotustani, kun tunsin kosketuksen huulillani.

Nostin pääni ylemmäksi ja otin kauniin ison rinnan suuhuni. Äiti käänsi päänsä sivulle välttäen katsekontaktin minuun. Pieni ruskehtava nänni punertavan kehän keskellä oli kuin kovettunut rusina. Imin tuota rusinaa ja ahmin koko rintaa suuhuni. Kaivoin sormillani äidin pillua josta valui sitkeätä limaa sormiini enenevästi. Kuulin äidin voihkaisevan ja hänen jalkansa puristuivat yhteen käteni ympärille.

Aikani rintoja imettyäni nostin katseeni äidin kasvojen puoleen. Hänen päänsä oli nyt suorassa ja katse oli kohti kattoa. Himoitsin noita kaarevia huulia ja äkkiä olin jo suutelemassa äitiä suulle. Varovasti äiti vastasi suudelmaani. Kaivoin kieleni syvemmälle hänen suuhunsa ja imaisin kielen suuhuni. Tuntui ihmeen jännittävältä suudella äitiä. Maiskutimme toistemme huulia ja tunsin sylkeä erittyvän melkoisesti. Haroin äidin mustaa lyhyttä tukkaa toisella kädelläni, kun mieleni alkoi tehdä jotakin muutakin.

Siirryin alemmaksi ja painoin kasvoni äidin pillulle.
– Ei, älä Jarkko.., ei sitä..
Äidin käsi veti päätäni pois ja hänen jalkansa olivat puristuneet tiiviisti yhteen. Sain kuitenkin kieleni osumaan vaon yläosaan, enkä muuta tarvinnutkaan. Äidin jalat avautuivat antautuneena.

Katsoin hämillisenä äidin pillun ihanuutta. Isot ryppyiset poimut erottuivat aivan erilaisina kuin tyttöystävälläni. Painoin huuleni kimalteleville poimuille ja nuolaisin. Kirpeä maku siirtyi kieleeni ja jouduin pakostakin nielaisemaan tuota pistävän makuista nestettä. Pillun tuoksu oli voimakas ja turrutti hetkeksi ajatukseni seksistä. Viimein tajusin mistä tuoksu johtui, äidistä valui nestettä vuolaasti vakoa pitkin alaspäin.

Vedin kielellä useita kertoja koko avointa halkeamaa ylös ja alas. Maku turrutti kieleni ja äidin lantio teki kiimaista liikettä kasvojeni alla.

Nousin polvieni varaan ja asetuin äidin päälle. Katsoin äidin usvan läpi loistavia silmiä ja laskin vartaloni kiinni hänen kuumaan ihoonsa. Lyhyen hakemisen jälkeen osuin. Tuo kuuma ja lämmin puristus tuntui ihmeellisen ihanalta. Makasin äidin päällä ja tunsin suurta nautintoa tästä hetkestä.

– Kulta.., oma rakkaani, äiti kuiski korvaani.
– Uhmm…, älä liiku.. uhh.., valitin ja varoitin äitiä.
Minusta tuntui, että tulisin minä hetkenä tahansa.

Äiti veti lantiota itseensä ja putosin pois äidin sisältä. Pian huomasin olevani selin sängyllä ja äiti asettui makaamaan päälleni. Katsoin äidin ihanaa vartaloa ja rintojen liikehdintää. Pallomaiset rinnat heiluivat kuin tuulessa äidin liikkuessa.

Äiti makasi päälläni nojaten käsiinsä. Kuului vain äidin lantion nivelten naksumista, kun hän liikkui antaen tyydytystä minulle ja itselleen. Nyt äiti katsoi minua ujostelematta. Hänen poskensa olivat kiihtymyksestä punaiset ja huulet olivat kauniin kaarevat turvonneina. Silmissä suorastaan säihkyi ja tunsin miten äiti nautti saadessaan ohjata tätä leikkiä. Äiti rakasteli minua hellästi, hän teki sen hitaan nautinnollisesti. Äidistä huokui lämpö ja rakkaus jolla hän rakasteli kanssani.

– Äiti, tulen kohta… tuntuu niin hyvältä..
– Anna tulla vain kulta.., tule vain, äiti kuiski äidillisesti hymyillen.

Katsoin äidin silmiä ja näin niiden pyörähtävän ihmeellisesti ja silloin minulta laukesi. Puristin äidin vatsanahkaa kiihkossani. Tunsin tyhjeneväni äitiin rajuin syöksyin. Huusin äidin nimeä kuin hukkuva huutaa apua. – Tule vain oma kultani, äidin kiihkeä ääni kuiskasi korvaani pehmeiden rintojen painautuessa vartalooni kiinni.
– Ohh…nyyt…, huusin tyhmästi ja avuttomasti.
Jalkani sätkivät avuttomina äidin takana. Äiti makasi kiinni vartalollani ja kuulin hänen käheät huutonsa korvani juuresta.

Äiti lypsi minut tyhjäksi ja sai samalla itsekin nautinnon isoja pisaroita osakseen. Tunsin naisen vartalon kiemurtelevan päälläni pitkään. Tuo nainen hankki itselleenkin nautinnon minusta. Voimakas uupumus sai minut varmaan nukahtamaan muutamaksi minuutiksi.

Tunsin itseni tyhjäksi kuin säkki, mutta sisälläni kalvoi jo uusi himon jyvänen palatessani nykyhetkeen. Puristin äidin vartaloa lujasti itseäni vasten silitellen hänen selkäänsä ja pakaroitaan. Kauniimpaa ja parempaa hetkeä en olisi maailmasta enää löytänytkään.

Olin edelleen äidin sisällä ja tunsin himoni vain kasvavan. Äidin täytyi tuntea hiljakseen koveneva kaluni, kun hän alkoi puristella lantiotaan minua vasten. Tunsin märkyyttä nivusissani ja ymmärsin äsken suihkuttamani nesteen valuvan takaisin, nyt nivusiini. Miellyttävä puristus kalussani kertoi äidinkin heräämisestä.

Äiti nosti päänsä ylös kaulaltani. Hänen katseensa oli paljastava. Oman äitini huulet koskettivat kaulaani ja nousivat sitten huulilleni. Kosteat kiimaiset huulet sulkivat suuni kiihkeään suudelmaan. Halusimme toisiamme..

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Isän ja äidin kanssa sängyssä Parkkipaikalta lähtevän auton valot pyyhkäisivät Markon huoneen kattoa. Auton ääni loittoni ja huoneeseen laskeutui taas hämärä. Marko käänsi kylkeään ja hetken hengitystään pidättäen […]
  • Ihanat hetket äidin kanssa Olen opiskelemassa ja nyt on joululoma edessä. Opiskeluni ovat jo edenneet hyvin ja keväällä päättyy kolmas opiskeluvuosi, mutta joulu tuo mukavan tauon syksyn puurtamiseen. Isäni on […]
  • Hetket poikani kanssa Tarinani juontaa juurensa viime kesään, jolloin pikku siskoni ja hänen avomiehensä päättivät mennä viimeinkin naimisiin ja osallistuin heidän häihin. Olen 43 vuotias näyttävän näköinen […]
  • Oman äidin pillu Oli taas yksi näistä kesän lämpimistä päivistä, mutta kesätyöni kaupassa olisi tältä päivältä päättymässä puolen tunnin kuluttua. Kaupassa on onneksi viileää ilmastoinnin ansiosta, mutta […]
  • Äidin kanssa saunomassa Heräsin sunnuntaiaamuna ennen yhdeksää unen läpi kuuluvaan kännykänpirinään. Kesti hetken ennen kuin sain silmäni niin auki, että näin lukea soittajan – Äiti soittaa – vilkkui nokialaisen […]
  • Äidin kanssa sängyssä Poika joutuu jakamaaan sängyn äitinsä kanssa, ja panemiseksihan touhu menee... Makasin hiukan sekavin tuntein äitini vieressä hänen leveässä jenkkisängyssään. Omasta sängystäni oli […]
  • Äidin posliinipillu - Minä menen jo saunaan. Tule sitten, kun ehdit. Tuo jotain juotavaa, kun tulet, huusin äidilleni alakertaan mennessäni. Olin lämmittänyt saunan. Tänään olimme äidin kanssa kahdestaan, […]
  • Äidin pikku panomies Oikealla opastuksella ujosta pojasta kouliutuu äidille oikein kunnon pikku panomies ... Olin äitini kanssa hänen sisarensa perheen luona kyläilemässä. Viikonloppu meni mukavasti, mutta […]

Jätä kommentti