Isosiskon velvollisuudet

Isosisko antaa pikkuveljen nuolla pilluaan …

Vaikka yleensä ravasinkin viikonloput baareissa ja nukuin yöni milloin missäkin ja vähän kenen kainalossa tahansa, olin kerrankin tyytynyt pysymään aloillani. Sekään ei ollut aivan vapaaehtoista: äitini oli passittanut minut vahtimaan pikkusiskoani, kun hän itse oli lähtenyt vuorokaudeksi Tallinaan. Ärsytti, sillä veljelleni hän antoi ihan täydet vapaudet. Toisaalta Tomppaan ei nyt kukaan saanut enää mitään otetta, kun hän oli täysi-ikäisyyden saavuttanut.

Olin asunut omassa kämpässä jo jonkin aikaa, mutten ollut sattunut löytämään ketään, joka olisi tullut nukkumaan parisänkyni toiselle puolelle. Ei sinkkuelämä minua sinänsä häirinnyt, mutta äitini olisi niin mielellään tavannut vierelläni kulkevan miehen.

Tomppa oli lähtenyt jo alkuillasta bailaamaan kavereidensa kanssa eikä luultavasti ollut tulossa yöksi kotiin. Niin ainakin toivoin, sillä en halunnut siivota oksennuksia eteisen lattialta ja patistella pikkuveljeä nukkumaan. Tiia oli halunnut kuulla sadun kolmesta pienestä porsaasta, joten olin lukenut sen hänelle ennen nukkumaanmenoa. Katsoin kelloa. Sisko oli nukkunut jo tunnin nätisti ja kello raksutti lähemmäs kymmentä. Telkkarista ei tuntunut tulevan mitään kiinnostavaa. Seksiä ja väkivaltaa, muutahan tästä maailmasta ei enää löytynytkään. Painoin hyvällä mielellä sulkemisnappulaa. Huoneeseen tuli yllättävän pimeää ja hiljaista.

Sytytin vähän valoja ja kaivoin psykologian kirjani esille. Koska minua ei väsyttänyt vielä yhtään, päätin käyttää ajan hyödykseni. Tentti olisi muutaman päivän päästä, enkä ollut saanut sisäistettyä vielä mitään koealueestani.

Parikin tuntia meni kevyesti lukiessa, mutta sitten uupumus alkoi painaa. Ajattelin juuri vetäytyä petiin, kun kuulin jotain rymistelyä. Ääni kantautui eteisestä. Menin katsomaan todetakseni, että aavistukseni oli osunut oikeaan. Jotenkuten Tomppa onnistui hankkimaan itsensä ehjin nahoin oven sisäpuolelle ja vieläpä vetämään oven perässään kiinni. Helvetti, veli oli pannut itsensä paskaan kuntoon.

“Tainaaa”, Tomppa sopersi. Jätkä oli pistänyt makaamaan eteisen lattialle, muttei kuitenkaan ehtinyt sammua.

“Ylös sieltä!” sähähdin, sillä en halunnut krapulaisen veljeni olevan ensimmäinen asia, jonka äiti näkisi tullessaan aamulla kotiin.

“Okei, okei”, Tomppa rauhoitteli ja onnistui nousemaan omin voimin ylös, horjuen tosin.

“Oliko pakko noin kännissä tulla kotiin? Sä olisit voinut herättää Tiian!” motkotin.

Tomppa ei sanonut mitään, vaan raahusti sohvalle istumaan.

“Mä haen sulle vettä”, sanoin.

Otin kaapista lasin ja valutin hanasta vettä, jotta se kylmenisi. Täytin lasin ja kuskasin sen Tompalle, joka löhösi sohvalla sekaisen oloisena.

“Tässä.” Ojensin Tompalle vesilasia. Hän katsoi hetken lasia, mutta siirsi sitten katseensa minuun ja pian takaisin vesilasiin. Mitään sanomatta hän otti lasin, joi hiukan ja asetti sen sitten sohvapöydälle. Sitten hän taputti tyhjää paikkaa vieressään sohvalla. Istuuduin, sillä en jaksanut panna vastaan känniselle veljelleni, vaikka väsyttikin.

Tomppa haukotteli ja painoi päänsä syliini. Koska haukotus tarttuu, leveni pian minunkin leukaperäni. Tomppa alkoi selvästi olla nukahtamispisteessä. Hän kiersi kätensä reiteni ympärille ja painoi poskensa sitä vasten. Tomppa tuntui lämpimältä paljasta reittäni vasten, sillä ylläni oli vain yksi iso t-paita näin nukkumista varten.

Jotenkin tunsin suurta halua olla Tompalle siskomaisen hellä, vaikka olinkin vähän vihainen humalassa kotiintulosta. Tarkemmin ajateltuna vahinkoahan ei ollut tapahtunut. Ei Tomppa ollut oksentanut mihinkään eikä herättänyt Tiiaa.

Silitin varovasti Tompan päätä. Hän oli niin suloinen nukkuessaan siinä sylissäni. Yhtäkkiä tunsin märkää reidelläni. Kuolasiko Tomppa unissaan? Hetken aikaa meni tajuamiseen: Tomppa nuoli reittäni!

“Mitä hittoa sä oikein teet?!” huudahdin. Tomppa alkoi hihittää. Huokaisin. Ei hän ollut ollenkaan nukkunut. Hän kääntyi selälleen ja hihittelynsä lomassa – mikä johtui osittain ainakin alkoholista, koska selvin päin hän ei sitä harrastanut – painoi etusormensa huuliaan vasten.

“Älä herätä pikkusysteriä!” hän kuiskasi.

“En herättäisi, jos sä et alkaisi yhtäkkiä nuolemaan mua! Saanko mä, Tomppa, kysyä että mitä helvettiä?” minä suutuin. En voinut ymmärtää Tomppaa. Hän ei edes vaikuttanut olevan kovin kännissä.

Tomppa käänsi katseensa muualle. Ihmettelin, sillä yleensä hän oli itsevarma ja suorasukainen. Tunsin jälleen vastustamatonta halua silittää Tompan hiuspehkoa, mitä minun oli huolissani taas pakko tehdä.

“Mitä nyt?” kysyin. Tomppa käänsi surullisen naamansa jälleen minuun.

“Oo kiltti, mä en oo koskaan tehnyt sitä kenellekään!” hän aneli. Juttu alkoi mennä yli ymmärrykseni. Jatkoin yhä veljeni pään silittelyä.

“Mä en nyt ymmärrä”, sanoin ajatukseni ääneen. Tomppa huokaisi ilmeisesti itku kurkussa. Hän sai kuitenkin kuiskattua:

“Mä en oo koskaan nuollu ketään enkä mä tiedä, miten se tehdään.” En ehtinyt sanoa mitään, kun Tomppa jo jatkoi: “En mä muuten olis kotiin tullukaan, mutta se muija halus, et mä nuolen sitä. Enkä mä vaan… voinu nolata itteeni.”

Tiesin vallan hyvin, miten väärin oli harrastaa seksiä veljensä kanssa, mutta ajatus alkoi kieltämättä viehättää minua. Sehän olisi puhtaasti auttamista, eikä Tomppakaan sitä mitenkään juuri minun kanssa halunnut tehdä. Minulta hän vain uskalsi pyytää apua. Olin iloinen, että alkoholilla oli estoja poistava ominaisuus.

“Okei”, kuiskasin hiljaa. Tomppa tuijotti minua ja nielaisi taas.

“Oikeesti?” hän kysyi jo selvästi innoissaan. Nyökkäsin ja lopetin Tompan pään silittelyn.

“Sulla on vapaat kädet”, tokaisin ja hymyilin rohkaisevasti.

Salamana Tomppa hyppäsi pois sylistäni ja koko sohvalta. Siihen hänen itseluottamuksensa sitten loppuikin. Hän katsoi minua epätoivoisena.

“Pitäiskö mun eka suudella vai mennä suoraan asiaan?” hän kysyi vaivaantuneena.

“No ekahan aina suudellaan ja kähmitään ja niin edelleen, mutta mun puolesta ne voidaan tässä tapauksessa jättää väliin”, opastin. Olin varmasti jo ihan tarpeeksi märkä.

Tomppa laskeutui polvilleen ja hivutti käsiään pitkin reisiäni. Huokaisin.

“Näinkö?” hän kuiskasi. Nyökkäsin.

“Joo, toi tuntuu just hyvältä.”

Tompan kädet tavoittivat hipstereideni reunan. Hän ujutti kätensä sen alle ja veti housut hitaasti pois. Jälleen Tomppa katsahti minuun. Kehotin häntä aloittamaan kiusaavalla hyväilyllä. Tomppa nyökkäsi kiitollisena. Varovasti hän nojasi eteenpäin ja lipaisi kielellään paljaaksi ajeltua häpyäni. Sekin tuntui jo taivaalliselta. Suljin silmäni. Tomppa asetti kätensä reisilleni ja alkoi kevyesti puristella niitä samalla, kun nuoli pitkin vedoin uloimpia häpyhuuliani. Huokailin raskaasti ja toivoin Tompan menevän jo kunnon toimintaan. En kuitenkaan kehdannut vihjata hänelle asiasta, sillä olin itse käskenyt aloittaa tällä. Kauaa minun ei tarvinnutkaan odotella, sillä kohta pikkuveljeni kieli löysi jo paremman kohteen. Toinen käsi jäi yhä hieromaan reittäni, kun toinen hakeutui pillulleni levittämään sitä auki. Tomppa nuoli hetken aukkoni reunoja, mutta vihdoin ja viimein hän nosti kielensä klitorikselleni. Käteni puristivat sohvapäällystettä tiukasti, ja minun täytyi purra hampaitani yhteen, etten olisi pitänyt liian kovaa ääntä. Tompan kieli runkkasi tasaisesti, mutta ihanan nopeasti klitoristani, mikä sai minut ihmettelemään, että hän tarvitsi jotain opetusta tässä hommassa.

“Mä– tuun– ihan– kohta!” vikisin, ja sekös sai Tompan vielä innostuneemmaksi. Hän nuoli yhä nopeammalla tempolla klitoristani saaden pilluni lähettämään sähköiskuja koko kehooni.

Tunsin orgasmin olevan lähellä. Pilluni alkoi supistella ja kuumat aallot väreilivät läpi kehoni. Huohotin kovaan ääneen ja tärisin. Tomppa jatkoi yhä nuolemista, joten orgasmi ei tuntunut loppuvan ikinä. Mitä enemmän räjähtävä nautinto alkoi hiipua, sitä hitaammalla ja heikommalla tempolla Tomppa nuoli. Kun olin jo lähes loppuunpalanut, lopetti Tomppakin nuolemisensa.

Makasin raukeana sohvalla. Tomppa ujutti jopa hipsterini takaisin jalkaani.

“Kiitos”, kuiskasin veljelleni. Tämä pudisti päätään hymyillen.

“Kiitti sulle”, hän sanoi ja painoi pienen suukon poskelleni.
”Se on sun vuoros tällä kertaa”, valitin. Seisoin kädet lanteilla keskellä keittiötä ja tuijotin kyllästyneenä veljeäni.

”Taina kiltti, mä lupasin jo mennä…” Tomppa aloitti, mutta vaiensin veljeni yhdellä kädenheilautuksella.

”Mä lupasin ensin. Sä tiedät sen varsin hyvin etkä sä voi asioita muuttaa. Sä vahdit Saaraa, mä laitan viihdevaihteen päälle”, lauoin totuuksia. Tomppa lysähti huokaisten tuolille istumaan. ”Ja kato, että se menee aikaisin nukkumaan!” huusin vielä eteisestä. Vilkaisin nopeasti itseäni vielä peilistä. Kaikki hyvin.

”Tuutko sä tänne yöks?” Tomppa kysyi vielä.

”Kyllä mä ihan kotiin meen”, huikkasin takaisin ja häivyin.

Tapasin parhaan ystäväni Lauran meidän vakiobaarimme edustalla.

”Vau, sähän näytät upealta”, Laura henkäisi. Väläytin hymyn kiitokseksi ja astuin sisään baarin sähäkkään tunnelmaan.

Sisällä oli jo paljon väkeä. Riisuimme takkimme naulakkoon ja liu’uimme ihmisvirran seassa baaritiskille. Porukkaa tanssi villisti Lady Gagan tahtiin.

”Miks nää soittaa tätä teinipaskaa?” Laura henkäisi istuutuessamme baarijakkaroille.

”Gin tonicit!” huikkasin laseja kuivaavalle baarimikolle kohautettuani olkiani Lauran valitukselle.

”Että ihan viinalla alotetaan”, Laura virnisti.

”Ei Lady Gagaa selvin päin kestä”, heitin takaisin. Samalla juomammekin ilmestyivät pöydälle.

Meno muuttui koko ajan rajummaksi. Jotkut innostuivat jopa tanssimaan pöydällä, mutta rikottuaan pari lasia portsari tuli häätämään heidät pois. Hetken ihmettelyn jälkeen kaikki palautuivat ja bileet jatkuivat entiseen tahtiin.

”Näätsä ton jätkän?” kysyin Lauralta ja viittasin toiselle puolelle salia. Laura kurkotteli vähän aikaa, mutta sitten hänen naamansa leveni hymyyn.

”Ai tota, joka istuu noitten kahen muun kans?” ystäväni varmisti. Nyökkäsin. Laura mutristi huuliaan miettiväisenä. ”Musta toi blondi on kyl söpömpi”, hän totesi pitkän pohdinnan jälkeen.

”Eipähän tarvii samasta tapella”, hihitin.

Jonkin aikaa, minulla ei ole hajuaakaan kuinka kauan, pidimme kovaa silmäpeliä sen tumman jätkän kanssa. Ne silmät – ja se hymy! Monesti kääntyessäni hetkeksi Lauraan päin pääsin yllättämään jätkän katselemasta minua kiinteästi mutta ihan avoimesti. Huomattuani hänen katseensa hymyilin pilke silmäkulmassa takaisin, eikä söpöläinen vaivautunut kääntämään katsettaan pois.

”Tuu, mennään”, Laura sanoi yhtäkkiä ilkikurisesti ja lähti hilaamaan minua salin toiselle puolelle jätkiä kohti.

”Mitä vittua sä teet?” sihahdin, mutta nauroin samalla.

”Paan asioihin vauhtia”, Laura sanoi.

Saavuimme poikien luo.

”Moi”, Laura aloitti. Jokainen pojista huikkasi heit.

”Saadaanko liittyä seuraan?” Laura jatkoi kohteliaalla äänensävyllä. Tumma jätkä nousi seisomaan. Hän ojensi kättään minulle ja katsoi silmiin. Olin myyty.

”Tomi”, jätkä esitteli itsensä. Tartuin käteen.

”Ironista, mun velikin on Tomi, mutta mun nimi on Taina”, vastasin. Tomi hymyili edelleen.

Lauralla ja blondillakin tuntui synkkaavan. He keskustelivat jo huvittuneina jonkin bändin eilisestä esiintymisestä baarissa. En ollut ollut silloin paikalla, sillä olin vahtinut Saaraa. Myöhemmin Tomppa oli tullut kotiin, ja… No, unohdetaan se.

Juttelimme pitkään pöytien ääressä juoden kaikkea mahdollista, mitä pojat meille tilasivat. Kolmas jätkistä oli keskustelujemme välillä kadonnut johonkin, kyllästynyt ilmeisesti, kun oli jäänyt huomiotta. En jaksanut ruveta säälimään.

Dj alkoi soittaa hitaita. Ehdin kuulla Britney Spearsin Everytime-kappaleen ensimmäisen pianosävelet, kun jo liikutuin.

”Oih, rakastan tätä biisiä!” huokaisin.

”Sitten meidän täytyy ehdottomasti tanssia”, Tomi vaati ja nousi ylös. Suostuin ilomielin.

Aloimme heilua musiikin tahtiin sulkien kaiken muun maailman ympäriltämme. Tomi oli ihannepituinen, sain sopivasti painettua poskeni hänen rintakehäänsä vasten ja vain kohoilla hänen hengityksensä tahtiin. Yhdessä vaiheessa Tomi nosti päätäni ylös ja suuteli minua hellästi. Hiljaa mutta varmasti hänen kielensä löysi omani ja ne alkoivat leikkiä ihan omaa leikkiään. Tomin kädet laskeutuivat yhä alemmas ja alemmas. Ne saavuttivat perseeni, puristivat sitä hellästi mutta tuntuvasti ja jatkoivat matkaansa vielä vähän sisäreidelleni.

Hengitykseni tiheni. Suudelmamme muuttuivat yhä kiihkeimmiksi, äänekkäämmiksi ja kiihottavimmiksi. Tomin kädet hieroivat ja silittelivät takareisiäni sekä persettä. Olin pujottanut käteni Tomin paidan sisään ja liikuttelin niitä hänen treenatulla vatsallaan sekä selällään. Ja kyllä, olimme yhä keskellä tanssilattiaa. Biisi oli tosin ehtinyt vaihtua jo useaan otteeseen.

”Mennäänkö teille?” kuiskasin suudelmamme välissä. Tomi vetäytyi vähän vaivaantuneena itsensä irti.

”Tota…” hän aloitti nolona. ”Mä asun väliaikasesti mun vanhempien luona, koska multa vähän niinku lähti kämppä alta. Me ei oikein voida mennä sinne, kun siellä kuulee ihan kaiken, ja ne on hirveitä kyyliä.” Silitin Tomin poskea.

”Siinä tapauksessa mennään mun luo”, päätin. Poistuimme Tomin kanssa tanssialttialta ja pian koko baarista.

Suutelimme koko matkan. Suutelimme taksissa, rappukäytävässä, hississä, mutta kotiovellani meidän täytyi pitää tauko, jotta sain kaivettua avaimen laukustani. Riuhdoin oven auki kännisen hihittelyn säestämänä.

”Heitä kamat siihen vaan”, sanoin päästyämme sisälle. Tomi teki työtä käskettyä ja alkoi vauhdilla riisua vaatteitaan. Ensin lähtivät kengät, sitten takki, huppari ja farkut. Kalsareiden kohdalla stoppasin hänet, sillä sen halusin hoitaa itse, vaikka niiden läpi näkikin hyvin Tomin mielialan.

Heitettyäni alushousut pois kävelin aivan kiinni Tomiin ja pyysin häntä avaamaan rintaliivini. Tomi kiepautti molemmat kätenä taakseni ja avasi kiihkosta täristen metallihakaset. Rintaliivini valahtivat lattialle paljastaen C-kuppisen varustukseni. Tomi huokaisi eikä mitenkään voinut katsoa silmiini. Alempaa löytyi kiinnostavampi kohde.

Siirryimme makuuhuoneeseeni suhteellisen rivakasti. Suutelin vielä Tomia rajusti, mutta kaadoin hänet sitten sängylleni makaamaan. Ei vastusteluja, pelkkää kiihottunutta ja humalaista naurua.

Vedin kiduttavan hitaasti Tomin bokserit nilkkoihin paljastean niiden alta noin 15-senttisen kalun. Henkäisin ihastuksesta ja asetin käteni tuolle komeudelle. Tomikin henkäisi, ihastuksesta käsityöskentelyyni. Käteni liikkui tasaisesti pitkin kalunvartta saaden aikaan useiden kiimatippojen valumisen ulos.

”Ota se suuhun”, Tomi huokaisi pian. Katsoin häntä pää kallellaan.

”Jos nuolet mua”, vastasin. Tomi naurahti taas, mutta myöntyi selvästi.

Nousin sängylle ja laskeuduin istumaan Tomin naaman päälle. Asetin jalkani vielä sopivaan asentoon Tomin pään sivuille. Otin hänen kalunsa taas käteeni tumputtaen sitä muutamaan otteeseen, mutta päätin antaa hänelle haluamaansa. Nuolaisin ensin peniksen vartta koko pituudeltaan saaden Tomin värähtämään kauttaaltaan. Perseeni alta saatoin kuulla kiihottuneen “aaah”:n.

Tomin kieli alkoi tehdä taikojaan pilluni kimpussa. Se nuoli ensin pari kertaa häpyhuuliani, sitten aukkoani, mutta siirtyi sitten klitorikselleni. Voihkaisin hiljaa. Otin Tomin terskan huulieni väliin ja aloin lutkuttaa sitä kuin lypsäisin. Nuolin ja imin päätä samaan aikaan, jolloin Tomin oli pakko iskeä kätensä rinnoilleni, jotta olisi saanut niille muutakin tekemistä kuin rytistää peittoa rystyset valkeina.

Tottuneet kädet leipoivat rintojani, joiden nännit olivat aivan kovat. Silloin tällöin sormet keskittyivät nipistelemään niitä, mutta kohta kädet jatkoivat taas suurpiirteisempää hyväilyä. Tomin kieli taas hiplasi äärettömän nopeasti klitoristani. En jaksanut enää terskan lutkuttelua, joten otin koko kalun suuhin ja aloitin eläimellisen imemisen, mitä Tomi vinkaisujensa mukaan ilmeisesti toivoi.

”Hmhh… Huuh… Ahh…” Tomi voihki. ”Ooohh… Multa tulee,” hän jatkoi. Lopetin äkkiä imemisen ja vedin kalun pois suustani. Vastentahtoisesti nousin pois Tomin päältä. Tämä pettyi selvästi. ”Hei, mitä sä nyt? Just kun mä…” hän kyseli harmissaan. Istahdin Tomin mahan päälle.

”Etkö sä muuta halua?” kysyin vinoillen. Hankasin märkää pilluani Tomin vatsalihaksiin ja vein käteni taakseni Tomin kalulle. Tein pari rauhallista runkkausliikettä. Tomi sulki silmänsä. Nojauduin suutelemaan häntä.
”Aajattelin mä sulle ihan pilluakin antaa”, kuiskasin hänen korvaansa. Se sai eloa häneen.

Heittäydyin kontilleni sängylle. Painoin pääni ja rintakehäni alas, mutta pidin perseeni selvästi pystyssä. Tomi asettui taakseni ja alkoi hiljalleen sovittaa kaluaan pillulleni. Pari kertaa syvään hengitettyään hän työnsi kalunsa syvälle sisääni ja aloitti rauhallisen naimisen. Tahti ei ollut järin nopea, mutta aivan helvetin kiihottava. Jokainen työntö pohjaan asti sai minut tuntemaan poltetta jokaisessa kehoni sopukassa. Työntelin Tomia vastaan niin rytmikkäästi kuin pystyin.

Nainti alkoi olla yhä nopeampaa. Tomin kalu alkoi liikkua pillussani uskomattomalla nopeudella osuen aina silti pohjaan saakka. G-pisteeni oli kovemmassa “kulutuksessa” kuin ikinä ennen.

”Mä… taidan…” Tomi sopersi.

”Mä kans!” huudahdin orgasmin lähestyessä kroppaani. Tomi painoi itsensä pohjaani ja tunsin sperman purkautuvan paineella sisääni. Värähtelin kauttaaltani ja vetelin itseäni vielä pari kertaa Tomia vasten orgasmin lävistäessä tajuntaani.

Huohotimme ja tärisimme vielä hetken. Hitaasti Tomi veti kalunsa pois sisältäni. Retkahdin sängylleni makaamaan. Tomi heittäytyi viereeni kiskoen hiestä ja eritteistä märän päiväpeiton pois altamme.

Olin juuri nukahtamaisillani, kun Tomi havahdutti minut kysyessään:

”Onkse sun veli Tomi muuten just täysikänen? Käykse sitä lukiota, mikä on täs lähellä?”

”Joo, kui?” kysyin, vaikkei minua kauheasti edes kiinnostanutkaan. Tomi naurahti.

”Kuulin sen vaan tänään päivällä kerskailevan, että oli nuollu siskoonsa.”

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Isosiskoni Salla Istuin vastapäätä Sallaa, joka oli keskittynyt kirjoittamaan sylissään olevaan kannettavaan tekstiä päivän tapahtumista. Minulla oli menossa kesälomani kolmas päivä ja toinen päivä isossa […]
  • Isosiskon käsittelyssä osa 2 Aamu. Heräsin kun tyttöystäväni Mia ravisteli minua: "Herää, helkkari me myöhästytään". Alkuyö oli mennyt kiihkeän seksin merkeissä. Nyt väsytti, mutta oli kevyt stondiskin. Mia vaan veti […]
  • Seksiä isoveljen kanssa Haluan joka tapauksessa kertoa teille tapauksesta, joka sattui minulle 17-vuotiaana. Toivottavasti tämän lukeminen tuottaa teille yhtä paljon iloa kuin minulle sen muisteleminen […]
  • Sisko tulee kylään Tullessaan veljeelleen kyläilemään sisko saa yösijan lisäksi myös kyrpää ... Olen toista vuotta opiskelemassa Helsingissä. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä […]
  • Seksiä isosiskon kanssa Pikkuveli pääsee tydyttämään kiimaisen isosiskonsa tarpeet ... Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle. Tänä vuonna isä […]
  • Pikkusisko opettaa veljeään osa 2 Sini ja Teemu eivät olleet puhuneet asiasta kertaakaan tapahtuneen jälkeen. Heidän vanhempansa olivat olleet kotona viimeiset kaksi viikkoa, joten mahdollisuuttakaan ei oikein ollut. Teemu […]
  • Sisko yllätti saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Uusi perhe thaimaasta Olen 16-vuotias poika, vanhempani olivat eronneet kun olin 10. Asun äidin luona mutta käyn joskus isänkin luona. Viime kesänä isä oli lomamatkalla Thaimaassa ja toi sieltä kotiin uuden […]

Jätä kommentti