Ihanat hetket isäni kanssa

Olo oli kuin tuhlaajatytöllä. Tuntui niin nololta muuttaa takaisin kotiin asumaan kaksikymppisenä, kun ensin oli suuria uhoten lähtenyt pois. Jos vaihtoehtoja olisi ollut, en varmasti olisi muuttanut takaisin. Minkä sille kuitenkaan voin, että minun ja Janin suhteesta ja yhdessä asumisesta ei ollut tullut mitään. Koska olin muuttanut Janin kämppään aikoinaan asumaan, minun oli myös muutettava pois.

äiti ja isä olivat molemmat oikeastaan melko mukavia ihmisiä. He eivät ihmetelleet takaisin tulemistani. Eivätkä he muutenkaan pitäneet minkäänlaisia saarnoja minulle. Molemmat toivottivat minut yksinkertaisesti tervetulleeksi kotiin. Se oli huojentavaa. Kotiin muutto oli jo itsessään nöyryyttävää.

Sain oman vanhan huoneeni takaisin. Olin aina pitänyt siitä, koska se oli iso ja eritoten, koska se oli alakerrassa. Minähän olin ennen lähtöäni käytännöllisesti katsoen hallinnut koko alakertaa. Siellä ei huoneeni lisäksi ollut kuin saunatilat, takkahuone ja autotallit. Parasta alakerrassa oli toinen sisäänkäynti. Olin saanut tulla ja mennä oman mieleni mukaan, eikä kukaan huomannut kulkemisiani yhtä hyvin kuin yläkerrassa olisi huomattu.

Muuton jälkeen olin väsynyt. Vaikka oli lauantai-ilta, en viitsinyt lähteä juhlimaan. Päätin viettää rauhallisen koti-illan isän ja äidin kanssa, saunoa ja katsoa telkkarista Bumtsi-Bumit ynnä muut viihdeohjelmat ja mennä ajoissa nukkumaan. Suunnitelmani ei aivan onnistunut. äiti olikin lähdössä ulos ystävättäriensä kanssa. Heillä oli tarkoituksenaan käydä kylpylässä uimassa ja rentoutumassa illan aluksi ja mennä sen jälkeen tanssimaan.
– En tiedä, monenko aikaan tulen kotiin. Ilmestyn kyllä sitten joskus aamuyöllä, hän sanoi moiskauttaessaan lähtösuukon sekä minun että isän poskelle. Lilli, pikkusiskoni, oli jo aikaisemmin lähtenyt kaverilleen yökylään. Toni, isoveljeni asui opiskelupaikkakunnallaan ja oli siellä myös tämän viikonlopun. Jäimme siis isän kanssa aivan kaksin.
– Hyvä, että tulit takaisin kotiin. Olisin joutunut lähtemään pubiin iltaa istumaan, jollet olisi tullut. Ei täällä yksin olisi aika kulunut, isä naureskeli minulle. Hän kysyi, haluanko saunoa. Kun hän kuuli myöntävän vastaukseni, hän kävi laittamassa saunan päälle.
– Jos et tykkää edelleenkään kovin kuumista löylyistä, sauna on valmis puolen tunnin päästä, isä tuli sanomaan minulle ja toi samalla pari lonkeroa. Kiitin ja avasin heti toisen pullon ja join sen nopeasti janooni melkein kokonaan. Olin aina tykännyt lonkerosta.

Huomasin, että se hiukan hurahti päähäni. Tavaroiden paikalleen laittaminen tuntui yllättävän leppoisalta, vähän pumpuliselta. Olin tainnut syödä huonosti päivällä.

Puolituntia kului äkkiä. Heitin vaatteet pois päältäni ja menin istumaan saunaan. Avasin toisen lonkeroni ja otin sen mukaan lauteille janojuomakseni. Istuin poikittain lauteilla ja nojasin rentona seinään, nautin lämmöstä. Tuntui tosi mukavalta. Heittelin hiljakseen lisää löylyä kiukaalle ja annoin raukeuden tulla jäseniini. Tunsin kuinka hiki pisaroi ihollani ja pisarat valuivat pitkin rintoja, selkää ja pakaroita. Voiko olla rennompaa olotilaa?
– Anteeksi, luulin sinun jo menneen pois! Isä seisoi saunanovella tullakseen myös sinne, mutta kääntyi mennäkseen pois huomattuaan minut lauteilla. Olin tainnut löylytellä yllättävän kauan aikaa.
– Tule vain tänne, kyllä me molemmat tänne yhtä aikaa mahdumme. Ainakin, jos tuot minulle vielä yhden lonkeron, huikkasin isän perään. En kuullut vastausta, joten oletin isän menneen kokonaan pois. Luulin, ettei hän ollut kuullut pyyntöäni, mutta oli. Hän palasi hetken kuluttua ja toi minulle kylmän lonkeron. Kiitin kauniisti ottaessani sen vastaan.

Nojasin edelleen seinään silmät ummessa ja isä mahtui silti hyvin istumaan lauteille. Sauna oli tehty viisihenkistä perhettä ajatellen. Olimme molemmat hiljaa, me olimme aina olleet saunassa hiljaisia. Sauna ei ollut jutustelun paikka, siellä hiljennyttiin ja rentouduttiin.

Raotin hieman silmiäni ja katsoin isää. Katseeni kulki pitkin isän profiilia ja totesin, että isä oli tosi hyvin säilynyt ikäisekseen. Kroppa oli hyvässä kunnossa. Katseeni kulki yhä alaspäin, kunnes se vahingossa osui isän kulliin. Silmäni rävähtivät auki, kun tajusin sen seisovan puolijäykkänä. Se oli valtavan kokoinen, en ikinä ennen ollut nähnyt sellaista luonnossa. Lehdissä vain. Samalla tajusin oman asentoni. Jalkani olivat hieman levällään, polvet koukussa. Rintani ja pilluni näkyivät kuin tarjottimella isälle ja ilmeisesti näky oli tehnyt vaikutuksen. Suljin silmäni takaisin ja mietin kuinka oikein toimisin, jotta näyttäisin mahdollisimman luontevalta. Otin hörpyn lonkeroa silmät kiinni ja nielaisin sen.

Tilanne tuntui kamalalta, aivan väärältä. Ehkä juuri siksi, koska tilanne tuntui aivan hurjalta, kieroutuneelta, sanoin kuvaamattomalta, tajusin kauhukseni kuinka nännini kovettuivat ja pimpsani turposi ja kostui. Yritin hengittää aivan normaalisti. Muutin asentoani rauhallisesti ja päätin paeta suihkuun.
– Nyt kyllä on tullut löylyteltyä riittävästi, joten on suihkun paikka, totesin isälle. Lauseeni piti olla pirteä, mutta ääneni petti minut. Se kuulosti aivan liian matalalta, kiihottuneelta.

Pesin itseni nopeasti ja livistin pois. Omassa huoneessani puin päälleni trikoot ja ison flanellisen kauluspaidan näyttääkseni mahdollisimman viattomalta. Istuin hetken sängyllä ja tasasin tunteitani. Silmissäni oli koko ajan kuva isän seisovasta kullista. Ajatukseni karkasivat väkisinkin ja mietin, miltä se mahtoi näyttää kokonaan seisovana. Sen täytyi olla uskomattoman kokoinen. Tajusin, etten voisi linnoittautua huoneeseeni koko illaksi, joten minun oli mentävä yläkertaan telkkaria katsomaan.

Isä oli vielä saunassa. Kuulin suihkun äänen. Yläkerrassa tajusin, että olin jo aikamoisessa hiprakassa. Kaivoin jääkaapista voileipätarvikkeet esille ja tein itselleni pari leipää. Otin yhden punkkupullon telineestä ja avasin sen ruokajuomakseni.
– Teetkö samalla minullekin pari voileipää, isä pyysi. Hän tuli yläkertaan vesi olkapäillä pisaroiden, vain pyyhe lantiolla. Hän näytti seksikkäältä. Onneksi ääneni kantoi jo.
– Juu, kyllä teen. Otatko kinkkua päälle?
– Tee ihan samanlaisia kuin itsellesikin, isä vastasi. Hän meni makuuhuoneeseensa. Ovi jäi puoliksi auki, enkä voinut olla näkemättä hänen pukeutumistaan. Minulla oli keittiöstä suora näköyhteys häneen. Hän vetäisi pyyhkeen lantioltaan ja alkoi kuivata hiuksiaan, rinta minuun päin. Nielaisin. Kauempaa katsottuna kulli oli vielä isomman näköinen, se taisi seisoa vielä enemmän kuin saunassa. Esiintyikö hän tahallaan minulle? Se ei voinut olla mahdollista, ei isä sellaista tekisi. Ei hän mikään vanha elostelija ollut.

Jäin kiinni näkyyn niin pahasti, etten ehtinyt siirtää katsettani pois ennen kuin isä huomasi minun katsovan. Katseemme yhtyivät hetkeksi. Henkäisin syvään ja riuhtaisin omani irti hänen katseestaan. Minua hävetti, isä oli nähnyt kuinka tuijotin häntä. Hitto vie! Kirosin itseäni ja yritin keskittyä voileipien tekemiseen, mutta katseeni karkasi taas. Isä oli pukenut t-paidan jo päälleen, mutta ei edelleenkään housuja. SE seisoi vieläkin kovempana, suurempana. Tajusin, että hän kiihottui minusta yhtä paljon kuin minä hänestä. En uskaltanut liikahtaakaan, pilluni litinä olisi varmasti kuulunut isän korviin asti. Tuijotin häntä, kun hän puki verkkari ilman alushousuja jalkaansa. Kalun seisominen näkyi selvästi housuista. Tiesin, vaikka en uskaltanut katsoa, että isä tuijotti minua yhtä tiiviisti kuin minä hänen kaluaan.

Kun hän oli pukenut, käänsin väkisinkin katseeni pois ja tein voileivät valmiiksi. Katoin keittiön pöydän ja koko ajan tunsin, kuinka sydämeni pompotti. Olo oli hengästynyt. Yritin olla kuin mitään ei olisi tapahtunut, eikä mitään ollutkaan tapahtunut oikeasti, vain minun mielessäni. Istuin pöytään ja aloin syödä. En uskaltanut huutaa isää syömään, en ollut varma ääneni kantavuudesta.
– Yksinkö ajattelit sitten syödä kaikki, isä kysyi minulta aivan luontevalla äänellä. Mumisin jotain vastaukseksi ja pidin katseeni tiukasti voileivässä. Välillä otin kulauksen punaviiniä palanpainikkeeksi. Isä istui vastapäätä minua ja otti myös voileivän. Hän kaatoi itselleenkin lasillisen viiniä ja täytti minun lasini. Yritin estellä.
– Olen tainnut juoda jo ihan liikaa tänään, älä kaada enempää.
– Yksi lasillinen sinne tai tänne ei mitään merkitse. Eikö olekin hyvää viini, pehmeää, sellaista joka suorastaan hellii makuaisteja?
– On tämä hyvää, vaikka en kyllä mikään asiantuntija ole, totesin.
– Jokainen on asiantuntija oman makuaistinsa suhteen, isä totesi ja katsoi minuun hymyillen. Hän jutteli mukavia ja sai minut taas rentoutumaan. Olimme aina tulleet tosi hyvin toimeen keskenämme ja meillä oli ollut välitön isä-tytär-suhde.

Siirryimme olohuoneen puolelle. Isä laittoi telkkarin päälle ja istui samalle sohvalle kuin minä. Onneksi hän istui toiseen päähän sitä. Katsoimme musiikkiohjelmaa ja väittelimme vilkkaasti esiintyjien kyvyistä. Kun punaviinilasini oli tyhjä, isä toi minulle pullon lonkeroa.
– Onko sinulla tarkoitus juottaa minut aivan känniin? kysyin ihan leikilläni häneltä. Se oli virhe. Hän katsoi minua tutkivasti silmiin. Jäin kiinni hänen katseeseensa. Tuntui siltä kuin hukkuisin hänen sinisiin silmiinsä. Minulla oli aivan hypnoottinen olotila.
– Ehkä minulla onkin, hän sanoi ja silitti poskeani höyhenen kevyesti. Nielaisin. Hänen kätensä kulki kevyesti alaspäin leukaani, kaulaani ja rinnalle. Hän aukaisi paitani napit hitaasti, yksitellen katsoen minua koko ajan silmiin. Annoin sen kaiken tapahtua, en voinut muuta. Olin aivan lamaantunut, kuulin tiheät sydämenlyöntini korvissani ja tunsin kuinka pimpsani taas turposi ja kostui kiihotuksesta.
– Sinulla on kauniit rinnat ja nännisi ovat ihanat, isot kuin mansikat. Ne seisovat minua kohti. Haluatko, että kosketan niitä? Hän kysyi käheällä äänellä.
– Voi isä, huokasin.
– Ehkä on parempi, että kutsut minua Jussiksi, hän sanoi. Nyökkäsin ja tuijotin häntä silmiin.
– Haluan Jussi, kosketa niitä! Hänen suunsa laskeutui kohti rintojeni kärkiä. Hän imi niitä, lipoi, näykki ja sai minut uikuttamaan kiihkosta. Tajusin tarjoavani itseäni hänelle.

Kun hänen kätensä alkoivat vetää housujani pois, kohotin lantiotani ja autoin häntä. Levitin jalkojani ja näytin hänelle kaikkeni. Jussi levitti pillunhuuliani ja huohotti kiimaansa.
– Sulla on ihana, märkä posliinipillu. Olet ihan valmis!
– Niin olen, nai minua, ole kiltti. Hän naurahti matalasti ja upotti kielensä pilluuni. Parin lipaisun jälkeen olin aivan lähellä tulemista. Työnsin pilluani hänen naamaansa vasten ja painoin hänen päätään. Olin räjähtää.
– Eipäs hoppuilla, tyttöseni, hän kuiskasi minulle irrottautuessaan minusta.

Jussi otti minut syliinsä ja kantoi minut omaan huoneeseeni. Hän laski minut vuoteelle ja alkoi riisuutua. Hieroin itseäni, kun katselin häntä. Kalu seisoi upeana ja hädin tuskin sain sen pään suuhuni hänen tarjotessa sitä minulle. Jussi ei kuitenkaan antanut minun maistella sitä kauaa, vaan tuli jalkojeni väliin ja alkoi työntyä minuun. Levitin itseni niin auki kuin kykenin tuon valtavan kullin edessä.
– Mahtuuko se minuun? uikutin pelosta ja kiimasta sekaisin.
– Mahtuu se, annetaan sen liukua sisään ihan hitaasti ja nautinnollisesti. Jussi osasi sen, rauhallisen sisääntulon. Valtavankokoinen terska venytti pillunsuutani, mutta koska olin niin märkä ja valmis, se ujuttautui yllättävän helposti sisään. Loput tulivat perässä melkein helposti. Kun Jussi oli aivan kokonaan sisälläni, hän jäi makaamaan päälleni liikkumatta.
– Sinulla on vielä kireämpi pillu kuin ikinä olen osannut edes uneksia. En voi liikkua, etten vielä ihan tule. Hänen sanansa saivat aikaan sisälläni käsittämättömän värähdyksen, ne kuulostivat niin irstailta ja kauniilta yhtä aikaa. En voinut mitään, vaan lantioni liikahti väkisinkin häntä vasten. Se oli Jussille liikaa, hän alkoi pumpata minua rajusti, lähes vihaisesti ja imi nännejäni samalla lähes kipeää tekevästi. Puskin häntä vastaan minkä ehdin. Paksu kulli teki lähes kipeää nopealla tahdilla, mutta teki silti uskomattoman hyvää. Pyöritin lantiotani ja tunsin kuinka sykintä alkoi kasvaa sisälläni, se kasvoi, läheni.

Orgasmi oli tajuton. Minä olin lähes tajuton ja niin taisi olla isäkin – siis Jussi. Hän makasi päälläni, kulli yhä sykkien sisässäni. En ollut ikinä kokenut vastaavanlaista laukeamista, en mitään tähän verrattavaa. Kaikki entiset kokemukseni kalpenivat tämän rinnalla.

Jussi nosti päätään, lipaisi nännejäni ja katsoi minua tutkivasti.
– Onhan kaikki hyvin?
– On, tämä oli uskomaton kokemus. En ole ikinä saanut tuollaista.
– En minäkään, tunnuit tosi hyvältä. Hän vetäytyi minusta ja levitti jalkojani katsellakseen pilluani, josta hänen spermansa valui ulos.
– Näytät kiihottavalta ja kauniilta. En voi olla maistamatta uudestaan ihanaa pilluhunajaasi. Hän kumartui ja lipoi kielellään klitoristani. Olin kuin horkassa, hytkyin nautinnon kourissa ja hän naurahti matalasti.
– Tekeekö hyvää?
– Tekeekö? Kaikkea sinäkin kyselet, tokaisin varmaankin humalatilani antamalla rohkeudella. Tunsin kuinka haluni alkoi taas kasvaa. Jussi upotti päänsä pilluuni, nuoli ja näykki sitä naiden samalla muutamalla sormella minua. Järjenvastaisesti tunsin nautinnon kasvavan ja uuden orgasmin olevan tulossa. Laukesin hänen käsiinsä nautinnosta karjuen, lähes tukehduttaen hänet puristaessani jalkojani vastakkain.

Lepäilimme hetken sylikkäin nauttien läheisyydestä. Jussin oli kuitenkin kerättävä vaatteensa ja lähdettävä omaan sänkyynsä, ettemme jäisi kiinni. Hän suuteli nenänpäätäni hellästi ennen kuin lähti. Minä kaivauduin peiton alle tyydytettynä ja tyytyväisenä. Pelkäsin, myönnän, kuinka paha moraalinen krapula seuraavana päivänä olisikaan!

Emme sopineet mitään tulevaisuuden varalle, mutta jostain syystä minusta tuntui jo heti silloin, ettemme kykenisi pitämään käsiä erossa toisistamme….

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Kun isä nussi tytärtään Syksyinen työpäiväni oli juuri päättynyt ja kävelin autolleni pienessä tihkusateessa. Maanantait pitäisi kieltää työviikon alusta kokonaan, ne olivat säännöllisesti niin sekavia ja […]
  • Nussin isäni kanssa Täytettyäni toukokuussa 16 vuotta äitini joutui lonkkaleikkaukseen ja 3 kuukaudeksi sairaalaan. Vanhempani olivat eronneet kun olin ollut vain 2-vuotias ja yhteyteni isääni olivat olleet […]
  • Raisa saa isältään kullia Ajelin töistä kotiin huhtikuisen auringon paistaessa kirkkaana taivaanrannalla. Minulla olisi pidennetty viikonloppu vapaata. Olin luvannut heikkona hetkenä tapetoida tyttäreni huoneen ja […]
  • Oman siskon kanssa osa 1 Perheeni oli matkalla hiihtolomalle. Farmarimme oli täynnä roinaa ja lisäksi auton katolla boxi jossa olivat suksemme ja kaikki muutkin hiihtovarusteemme. Nelihenkinen perhe näköjään […]
  • Nussin omaa tytärtäni Vaimon poissa ollessa isä päätyy sänkyyn tyttärensä kanssa ... Istuin taksin takapenkillä matkalla sairaalasta kotiin. Helmikuun ensimmäiset vesisateet olivat tehneet kadut liukkaiksi ja […]
  • Synninpäästö osa 4 Nyt täytyy kertoa hieman valaistusta lisää itsestäni. Olen siis näissä aiemmissa osissa melko hätäiseen kertonut näistä lapsuusajan kiimoista. Se on ihan totta että näin kovin kiimainen […]
  • Seksiä isoveljen kanssa Haluan joka tapauksessa kertoa teille tapauksesta, joka sattui minulle 17-vuotiaana. Toivottavasti tämän lukeminen tuottaa teille yhtä paljon iloa kuin minulle sen muisteleminen […]
  • Kiimassa omaan siskoon Vieraillessaan siskonsa luona mies huomaa yhtäkkiä haluavansa panna tätä valtavan paljon. Onneksi tunne osoittautuu molemmin puoliseksi ... Oli joulukuun 23.:nnen päivän aamu. Väsytti, […]

Jätä kommentti