Ihanat hetket äidin kanssa

Olen opiskelemassa ja nyt on joululoma edessä. Opiskeluni ovat jo edenneet hyvin ja keväällä päättyy kolmas opiskeluvuosi, mutta joulu tuo mukavan tauon syksyn puurtamiseen. Isäni on kuollut reilu kaksi vuotta sitten lyhyen aikaa sairastettuaan, mutta onneksi äidillä on työ jossa hän viihtyy hyvin. Hän on kieltenopettajana yläasteella jossa opetus on joskus vauhdikasta ja osaltaan auttoi äitiä pääsemään surunsa ylitse. Kotona asuu vielä nuoremmmat sisarukseni, Arto joka kirjoittaa keväällä ja yläasteella viimeistä vuotta oleva Jaana.

Arto oli minua vastassa rautatieasemalla, ajoimme kotiin toisillemme naljaillen. Kotona äiti oli vastassa ja halasimme lämpimästi koska emme olleet kuukauteen tavanneet toisiamme, ja pikkusisko Jaanakin tuli minua halaamaan. Jouluun oli vielä viikko aikaa ja minä ajattelin kyllä ottaa rennosti muutaman päivän vaikka minua osoitettiin sormella joulusiivojen tekijäksi. Juttelimme niitä näitä ja kyselin joulun suunnitelmista. Äitini tädin luona pitäisi käydä sunnuntaina. Arto ja Jaana eivät kumpikaan olleet kiinnostuneet lähtemään äidin mukaan.

– Timppa lähtee äidin kanssa, ilmoitti Arto jota Jaana säesti sivulta. Minä en viitsinyt kieltäytyä äidin takia ja muutenkin, mutta sain siirrettyä osan siivousurakasta toisille. Katsoin äitiä joka nyökkäsi minulle merkitsevästi. Lauantai meni puolille päiville nukkuessani, ja iltapäivä lehtiä lukiessa. Illalla katselin telkkaa kuin takavuosina, kun olin liian nuori kulkemaan iltaisin missään.

Sunnuntaina lähdimme äidin kanssa puoliltapäivin matkaan, pakkanen oli kiristynyt, mutta autossa oli lämmin. Äiti oli vaatinut minua laittamaan suorat housut farkkujen sijasta, äidillä oli punertava jakkupuku. Äidilläni oli vaaleat suorat niskaan ulottuvat hiukset, hänelle oli tullut ryppyjä silmänurkkiin viimeisen vuoden aikana, äiti täyttää keväällä 50. Matkaan meni reilu tunti ja tulimme tädin rivitaloasunnolle, se oli pieni ja kodikas kaksio. Täti oli 83-vuotias, mutta melkoisen terävä vielä, hän otti meidät lämpimästi vastaan. Päivä kului leppoisasti ja illan tullen aloimme tehdä lähtöä kotiin. Päästyämme ulos tunsin pakkasen kiristyneen entisestään ja katsoessani mittariin se näytti melkein 30 astetta. Päästyämme autolle ja startatessani kuului vain klik, akku oli voimaton, olin pelännyt tätä nähtyäni pakkaslukeman.

– Mitäs nyt tehdään, kello on jo 20? äiti kysyi hymyillen, kuin olisi odottanutkin jotain tällaista.
– Mennään Siiri-tädin luo takaisin niin soittelen jos jostakin saisi uuden akun, ehdotin. Niin palasimme tädin luokse ja aloitin soittokierroksen.
– Toivotonta, ei mistään saa akkua sunnuntaina, huomisaamuksi sain muutaman lupauksen.
– No tehän jäätte tänne yöksi, onhan se mukavaa saada yövieraita, Siiri-täti iloitsi. Minua ja äitiä nauratti tädin innostus vaikka olimme harmissamme, vai olimmeko sittenkään?
– Joo, tule Timo hakemaan teille patjat varastosta, ne kyllä pitää laittaa lattialle tänne olohuoneeseen.

– Ei se haittaa, sehän sopii hyvin, äiti lupasi. Mene Timo hakemaan niin soitan kotiin ja työkaverillekin että myöhästyn tai en tule lainkaan huomenna töihin.

Niin minulle ja äidille tuli siskonpeti lattialle ja minua huvitti tämä joulunavaus. Äidin kysyi mille naureskelin, ja kuultuaan vastauksen hänkin naurahti. Täti sanoi ottavansa unilääkkeensä ja menevänsä nukkumaan, kehoitti meitä katsomaan kaikessa rauhassa televisiota. Naureskellen tyytyväisenä lupasi laittaa meille aamupalan, koska nousee aamulla varhain kuitenkin.

Riisuin itseni nukkuma-asuiseksi, eli polvipituiset alkkarit ja sitten peiton alle, äiti esitteli naureskellen tädin antamaa paksua flanellista pyjamaa.
– Laitatko tuon päälle, sinähän paistut on se niin lämmin, minä epäilin.
– Niin kyllä mutta mitä sitten on vaihtoehtona?
– Ota nyt ainakin tuo hame pois, ehdotin äidille. Äiti käänsi selkänsä minulle ja riisui hameen laskostaen sen tuolille, sitten hän otti neulepuseron ja kääri sen samoin. Katsoin äitiäni takaapäin, vaaleanruskeat sukkahousut istuivat hyvin, vahvikeosaa oli reisien välissä ja reiden yläosassa. Rintaliivit olivat puhtaan valkoiset ja äidin paljas selkä näkyi kauniina, muutama luomi oli keskiselässä, ja yksi sukkahousujen vyötärön paikkeilla. Takamus oli päärynänmuotoinen joka oli mielestäni erikoisen näköinen, pakarat korostuivat erityisesti.

Äiti vilkaisi minuun kuin olisi arvannut minun katselevan häntä ja lähti olohuoneesta pois, kuulin vessan oven kolahtavan ja pian vessa kohisi. Huomasin itsellänikin olevan tarvetta ja nousin ylös ja samassa äiti tuli vessasta ja minä puikahdin vuorostani vessaan. Istuessani pytylle lirittelemään tunsin nenässäni äidin aromien leijuvan ilmassa, hätkähdin jälleen kerran ajatusteni kulkua. Ajatusteni vaikutuksesta tunsin mukavan näpäyksen peniksessäni, jännitystäkö… Vedin vessan ja lähdin pois.

Äiti oli sillä välin pujahtanut peiton alle ja peitto oli vedettynä leukaan saakka. Hänen rintaliivinsä olivat puseron alla, vähän piilossa. Katsoin kympin urheilun ja suljin telkkarin.
– Laitoikko sä sen paksun pyjaman.
– No en, jätin sukkahousut jalkaan..
– Jaa, no hyvää yötä sanoin ja sammutin valon, hyvää yötä, äiti huikkasi vastauksensa.

Kaivauduin peiton alle, mutta uni ei tullut. Käännyin katsomaan äitiä ja kosketin hänen tuuheita hiuksiaan, hän äännähti jotakin enkä ollut varma oliko hän unessa vai valveilla. Vein kättäni äidin peiton alle, tunsin käteeni hänen lonkkansa joka oli sukkahousujen peittämä. Jatkoin käteni liikettä vieden kämmentäni kohti äidin karvoitusta, se tuntui olemattomana kohoutumana kättäni vasten, kuin karvoitusta ei olisi lainkaan. Suuni tuntui kuivalta ja minun oli pakko nielaista, sydämeni takoi vimmatusti ja kova suhina kuului jostakin korvieni läheltä. Tämä toistui aina jännittävänä aloituksena, vaikka lopputulos olikin selvillä. Pyöritin kämmentäni sukkahousujen päällä ja painelin sormillani sitä kohtaa jossa tunsin äitini häpyvaon olevan. Hivutin itseni kiinni äitiin ja nostin peittoa hänen päältään, tiesin nyt ettei äiti nukkunut. Vein käsivarteni äidin reisien väliin siten, että kämmeneni kosketti pakaroita, äidin alavartalo nousi ilmaan.

Hieroin käsivarrellani äidin häpyvakoa ja sormeni haroivat pakaroitten yläpuolelta sukkahousujen vyötäröä alaspäin. Painoin kasvoni äidin vatsalle jota suutelin ja pureskelin estottomasti, meillä ei ollut vaaraa tädin suhteen, hänhän nukkui sikeästi. Nostin itseäni ylös ja tunsin kasvoillani pyöreän pehmeän rinnan, autoin toisella kädelläni rinnan suuhuni, nänni paisui suussani isoksi ja kovaksi. Purin vuorotellen molempia rintoja ja imin kuin olisin ollut jälleen pieni lapsi. Kuulin äidin pienen valittavan ääntelyn, joka vaati minua jatkamaan. Nousin ylös ja vedin äidiltä sukkahousut pois, varoin etteivät ne repeäisi. Saatuani ne pois painoin ne vasten kasvojani, pimeässä vedin ilmaa niiden läpi ja tunsin äidin tuoksun kiihottavasti. Kumarruin äidin reisien väliin ja imin pillun makua housujen läpi suuhuni, ne kastuivat sekä syljestäni, että äidin limakalvoilta pursuavista eritteistä. Hänen jalkansa olivat kutsuvasti levitettynä ja minun oli suorastaan pakko jatkaa housujen läpi tapahtuvaa imetystä. Tuoksu oli päätä huumaavaa, äiti tiesi mikä minuun tehoaa.

Riisuin äidiltä alushousut, painoin kasvoni hänen pilluaan kohden. Aavistukseni oli osunut oikeaan, äiti oli ajanut karvat vittunsa ympäriltä. Pehmeät repaleiset ulommat häpyhuulet olivat koholla ja imin niitä kuin pikkulättyjä. Kutittelin kieleni kärjellä sisempiä kostuneita ja limaisia lihansuikaleita, kaivoin kielelläni reitin klitorikselle. Se odotti kosketustani paisuakseen huulieni välissä.

– Voi… Timo, olen odottanut tätä hetkeä..tiesin että sinuun voi luottaa… Äidin huohotus oli ikääntyvän kiimaisen naisen valitusta ja miehen kosketuksen puutteesta kertovaa. Tuoksu mikä velloi nenässäni oli sanoinkuvaamattoman riettaan oloista, lima jota äidistä erittyi oli polttavaa, se turrutti kielen, avasi sieraimet ja kiihdytti minut kovaan kiimaan. Halusin astua äitini, tehdä hänelle sen mitä tehdään vain vieraille naisille, ei lähisukulaiselle, olin miltei hulluna himosta äitiini ja hän tiesi sen. Otin huuliini reiden pehmeää sisäpintaa ja imin, tiesin siihen jäävän mustan verestävän jäljen, äiti olisi minulle merkattuna näin koko joulun ajan. Limaa pursuava vagina oli huulteni alla, nuolaisin röyhkeästi kuin jäätelöä ja uudelleen ja uudelleen. Äiti nosteli itseään suutani vasten, hän halusi minulta kosketusta herkkään kohtaansa, helttamaiset häpyhuulet pyörivät huulteni, kieleni ja hampaitteni otteessa.

– Uuhh..auhh-ahh.. ihanaa..saada tuntea sinut… äiti valitti ja vaikeroi kosketusteni seurauksena, kieleni ja suuni teki hyvää työtä äidille. Tunsin jyskyttävän pakotuksen nivusissani ja kampesin itseni äidin päälle. Survoin itseni sisään limaiseen rakkauden ilmentymään, äidin kädet raapivat selkääni, hänen hengityksensä oli katkonaista puuskutusta. Painoin itseäni lujasti tätä naista vasten, halusin hänen tuntevan läheisyyteni kovemmin ja lähemmin kuin koskaan. Kurkotin sormeni äidin pakaran alle ja sieltä peräaukolle, suolenpää tuntui sekin kostealta ja niljakkaalta. Sormeni upposi helposti niveltä myöden peräaukkoon, pidemmälle en yltänyt koska halusin rakastella samalla.

– Iiihh-ih ei-ei..äiti käsihi korvaani, tunsin hänen tärinänsä ja se kertoi kohta vyöryn lailla hänelle tulevasta valtavasta orgasmista. Äiti tärisi kuin horkassa allani ja hänen hengityksensä oli yhtä pihinää, hän oli niin voimakkaassa ekstaasissa ettei energiaa riittänyt edes äänen käyttämiseen. Äiti sai rajun orgasmin allani, näin hänelle kävi usein, pitkän rakastelutauon jäkeen hän oli niin herkässä tilassa, että lyhyen aktin jälkeen hän oli valmis. Survoin kyrpääni minulle rakkaaseen luolaan ja tunsin kosteutta olevan joka puolella. Minun nivusistani alkoi nautintoa pursuava vääntö joka kulki alavatsani ylitse toiselle puolelle löytäen makean paikan kivesteni takaa. Minä suihkutin kuin letkusta päästettynä spermaa äitini emättimeen, minulta katkesi tajunta loppuvaiheessa, tunsin vain käsissäni äidin hiukset joita olin kiskonut kiimassani.

Olin nukahtanut äidin vatsan päälle, josta siirryin unisena ja tyydytettynä hänen selkänsä taakse. Nukuimme lähekkäin loppuyön, nukuin äidin selässä kiinni kyljelläni. Heräsin siihen, kun Siiri-täti kolisteli keittiössä.

Kosketin äidin pakaroita ja tunsin jäntevän lantionseudun kämmentäni vasten, minulla oli yllättävän voimakas erektio ja äiti arvasi mitä halusin. Hän työnsi takamuksen minuun ja notkisti selkäänsä, hänen asentonsa oli irvokas ja kertoi hänen antautumisesta ja alistumisesta minulle. Kaivoin liukastetta vaginasta ja levitin sitä peräaukolle. Kostutin kyrpääni ja aloitin työntymään äitini suoleen. Äidin terävä inahdus paljasti tämän liikkeen rajuuden, mutta samassa olin tyveä myöten sisällä suolessa. Puristin äitiä lanteelta ja pakaroista, hieroin pehmeätä vatsanahkaa vetäen äidin lantiota lujasti itseeni kiinni. Kiimainen tuoksu leyhähteli peiton alta samaan tahtiin kun tein työntöjä äitiini. Aamuhämärän valossa näin äidin puristavan patjan reunaa lujasti, olin raju ja nopea tahtini sattui äitiini, mutta hän tiesi sen. Tiesin laukeavani pian. Niin myös tapahtui tunne oli jälleen yhtä maukas, purin tyynyä etten olisi päästänyt ääntä tulemaan. Tämä oli todellista pikaseksiä, ja äiti oli hyvä tarjoamaan minulle sitä, äiti työnsi ja nosti takamustaan kyrpääni vasten oikealla tavalla.

Vedin itseni pois äidin suolesta, pyyhkäisin tahraisen kullini lakanaan puhtaaksi ja käännyin selälleni ujuttaen alushousut jalkaan. Näin äidin tekevän samaa, ja laittavan vielä tätinsä flanellipyjamankin yllensä ja kiirehtivän vessaan. Lakanat meidän olisi vietävä kotiin pestäväksi.

– Huomenta Timo, maistuiko uni hyvältä siellä lattialla, täti köpötteli olohuoneeseen katsomaan.
– Johan toki, täällä on ollut oikein mukava olla vastasin hyväntuulisena.
– Äitisikin oli jo niin pirteä, että. Nakkasin paidan päälleni ja menin keittiöön jonne kuulin suihkun kohisevan ja pian äitikin tuli kahvipöytään.

– Nyt pitää hankkia autoon uusi akku, äiti sanoi.
– Kyllä teille nyt tuli kalliiksi tämä reissu, Siiri-täti valitteli.
– Eikä mitä, oli tämä sen arvoinen reissu, sanoin ja katsoin äitini sameisiin silmiin. Oli kulunut liian pitkä aika edellisestä kerrasta, äidin silmät lupasivat minulle antoisaa joulua.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Isän ja äidin kanssa sängyssä Parkkipaikalta lähtevän auton valot pyyhkäisivät Markon huoneen kattoa. Auton ääni loittoni ja huoneeseen laskeutui taas hämärä. Marko käänsi kylkeään ja hetken hengitystään pidättäen […]
  • Kun poika sai äidiltään Istuimme ruokapöydässä ja katsoin herkkuja pöydällä, veden miltei valuessa suustani ruokien hyvästä tuoksusta johtuen. Olin tullut tyttöystäväni kanssa vanhempieni luokse syömään. Teija […]
  • Hetket poikani kanssa Tarinani juontaa juurensa viime kesään, jolloin pikku siskoni ja hänen avomiehensä päättivät mennä viimeinkin naimisiin ja osallistuin heidän häihin. Olen 43 vuotias näyttävän näköinen […]
  • Äidin kanssa saunomassa Heräsin sunnuntaiaamuna ennen yhdeksää unen läpi kuuluvaan kännykänpirinään. Kesti hetken ennen kuin sain silmäni niin auki, että näin lukea soittajan – Äiti soittaa – vilkkui nokialaisen […]
  • Oman äidin pillu Oli taas yksi näistä kesän lämpimistä päivistä, mutta kesätyöni kaupassa olisi tältä päivältä päättymässä puolen tunnin kuluttua. Kaupassa on onneksi viileää ilmastoinnin ansiosta, mutta […]
  • Äidin kanssa sängyssä Poika joutuu jakamaaan sängyn äitinsä kanssa, ja panemiseksihan touhu menee... Makasin hiukan sekavin tuntein äitini vieressä hänen leveässä jenkkisängyssään. Omasta sängystäni oli […]
  • Äidin pikku panomies Oikealla opastuksella ujosta pojasta kouliutuu äidille oikein kunnon pikku panomies ... Olin äitini kanssa hänen sisarensa perheen luona kyläilemässä. Viikonloppu meni mukavasti, mutta […]
  • Äidin posliinipillu - Minä menen jo saunaan. Tule sitten, kun ehdit. Tuo jotain juotavaa, kun tulet, huusin äidilleni alakertaan mennessäni. Olin lämmittänyt saunan. Tänään olimme äidin kanssa kahdestaan, […]

Jätä kommentti