Enon oma pikkupillu

Viisi vuotta oli jo kulunut aloitettuani työssäni pienen maalaiskaupungin sosiaalijohtajana. Kaupunki oli minun alkuperäinen kotikaupunkini, täällä olivat lähimmät sukulaiseni. Elämä oli tasaista, mutta ongelmat ihmisillä samankaltaisa asuinpaikasta riippumatta.

Henkilökohtaisesti vaikea tapaus oli tullut eteeni, joka alkoi vaikuttaa elämääni melkoisesti.

Sisareni perheen elämä oli kaoottisessa tilassa, tämän miehen päihteiden käytön takia. Heidän lukiossa oleva tytär oli joutunut keskeyttämään koulunsa isänsä väkivaltaisuuden takia. Olin joutunut tekemään vaikean ratkaisun. Perhe ei halunnut isälleen seurauksia, mutta entisellään tilanne ei voinut jatkua.

Tyttären elämän olin ohjannut paremmille raiteille ottamalla hänet kotiimme asumaan. Syyskuu oli aluillaan ja maanantain iltapäivä-aurinko lämmitti vielä mukavasti ikkunan läpi istuessani tutussa kahvilassa pohtimassa tätä tapausta.

Olin matkalla kotiini, mutta minun oli pakko saada miettiä vielä asioita. Sisarellani oli tytär, joka oli hyvin miellyttävä ja tämä olikin syy miksi nytkin istuin mietteissäni.

Olin tarjonnut tytölle kotiapulaisen työtä kodissani motiivina yksinkertaisesti vain saadakseni hänet lähelleni. Taustalla oli tietysti julkisesti valvottu ja ohjattu koulunkäynti.

En viitsisi mennä enää toimistolle ja päätinkin ajaa suoraan kotiin, vaikka kello lähenteli vasta kolmea. Näin Anun pyörän autotallin seinustaa nojaamassa. Olin vienyt vaimoni eilen junalle, ja hän olisi koko loppuviikon työhönsä liittyvässä seminaarissa. Minulla oli jotenkin levoton olo, enkä saanut työstä kunnolla otetta, vaikka maanantaisin yleensä puhkuin tarmoa vaikka muille jakaa.

Istahdin keittiöön jossa pöydän ääressä selailin päivän postia ja muutamia laskuja. Perheeseeni kuului 3 lasta, mutta he olivat jo muualla opiskelemassa.Talo oli muuttunut jokunen vuosi sitten melko hiljaiseksi lastemme muutettua omiin oloihinsa vain vuoden välein.

– Ho-hoi!! onko täällä ketään? huutelin tuttuun tapaani.
– Ollaan, ollaan.. kuului Anun tutuksi käynyt ääni rappusista hänen tullessaan alakertaan.
– Olitko sinä nukkumassa? herätinkö? kysyin tytöltä nähtyäni hänen punaiset poskensa.
– Een.., minä luin, kun torstaina on kokeet ja ajattelin lukea jo nyt ettei jäisi viime tippaan.

Olin ohjannut tytön iltalukioon jatkamaan opiskeluaan joten osa-aikainen työ sopisi hänelle varsin hyvin.Tai työ.. oikeastaan hän siis teki kotonamme taloustöitä ja sai siitä pienen rahallisen korvauksen. Työstä sinällään ei voinut puhua.

Tytön väkivaltainen isä oli estänyt Anun koulunkäynnin tyystin. Vasta viime aikoina hän oli alkanut kotiutumaan luoksemme paremmin. Olin antanut Anulle sitä hellyyttä ja huolenpitoa mitä hänen olisi kuulunut saada jo kauan sitten. Joskus kahden kesken ollessamme olin paljastanut hänelle tunteeni liiaksikin ja olin joutunut olemaan peloissani muutamia päiviä.

Lämmintä halailua ja koskettelua joka ei kuuluisi meidän väliseen suhteeseen lainkaan. En ymmärtänyt mikä minut oli saanut tekemään sellaista. Onneksi Anu ei ollut vetäytynyt kuoreensa vaan oli hiukan arkaillen tullut seuraamme.

Katseemme olivat kohdanneet noiden muutaman tapauksen jälkeen ja uskoin Anun ymmärtävän tilanteen.
– Jaha…,sain sanotuksi katsellessani hämilläni Anun vartalon kaaria.

Juttelimme niitä näitä vielä hetken ennenkuin Anu palasi huoneeseensa jatkamaan lukupuuhiaan. Anu oli harrastanut viime vuosina aktiivisesti suunnistusta ja se näkyi hänen jäntevässä vartalossaan.

Olimme pystyneet nyt jonkin aikaa keskustelemaan normaalisti alun hämmingin jälkeen. Olin perustellut Anulle hänen muuttoansa meille asumaan ja nyt hän jo hyväksyi asian melko hyvin. Nytkin katsoessani Anua hänen kavutessaan rappusia ylös tunsin pienen piston sisälläni.

Vaalea tukka siististi poninhännällä, lyhyt hame ja kauniit sääret ja reidet ohuiden sukkahousujen peittäminä eivät voineet olla vaikuttamatta minuun. Olin tavallaan pelännyt sitä hetkeä jolloin olisimme kaksistaan kotona. Suoraan sanoen olin onnistunut välttämään niitä tilanteita aivan tarkoituksella. Nyt olimme kuitenkin siinä tilanteessa, ja se sai minut tuntemaan oloni epämiellyttäväksi.

Odotin Anun lähtevän lukiolle illaksi, mutta ihmetyksekseni hän ei lähtenyt mihinkään. Viimein otin itseäni niskasta kiinni ja hain nipun papereita joita olin raahannut salkussani jo muutaman päivän. Loppupäivä livahti kuin huomaamatta. Kävin suihkussa ja menin takkahuoneeseen katsomaan illan elokuvaa.

Jossain vaiheessa elokuvaa Anukin tuli takkahuoneeseen. Hän istui nojatuolin käsinojalla pitkään. Minulla meni keskittyminen elokuvan suhteen pieleen. Näin vain toisen sukkahousun peittämän reiden silmieni tasolla. Katseemme kohtasi muutaman kerran ja Anun kasvot olivat miettivän näköiset. Poskipäät olivat punaiset kuin jouluomenalla.

Nousin seisomaan ja painoin istuvan tytön posken rintakehääni vasten. Anukin nousi jalkeille katsoen minua jännittyneenä näköisenä.

– Tule… yöllä.. pyydän…, kuiskasin tytön korvaan.. Pelkäsin ettei hän kuullut mitä sanoin, mutta jostakin syystä en kyennyt enää toistamaan sanojani. Puristin olkapäitä varovasti ja hellitin sitten otteeni kokonaan. Emme puhuneet mitään toisillemme enää. Odotin Anun poistuvan ja sammutin tv:n ja menin pehkuihin.

Makasin valveilla pimeässä makuuhuoneessa eikä uni tahtonut tulla silmään, suljin sälekaihtimet ettei pihalla palavan lampun valo osuisi silmiini. Odotin ja jännitin.., oletin ettei mitään tapahtuisi. Kädet niskani takana katselin pimeän huoneen ääriviivoja.

Pieni narahdus oven suunnalta sai minut kääntämään pääni äänen suuntaan. Joku astui huoneeseen. En nähnyt hahmoa tarkasti, kevyet askeleet lähestyivät sänkyni sitä puoliskoa jolla makasin.

Tajusin tilanteen jännityksen ja kurkkuani kuristi suuni tuntuessa kuivalta kuin santapaperi. Näin pimeässä hahmon pysähtyvän vierelleni. Kuului kevyt kahahdus, kun jotakin vaatekappaletta nostettiin. Vaimea ääni kertoi vaatteen putoamisesta lattialle.

Hahmo kumartui ylleni ja peitto nousi päältäni. En ehtinyt sanoa mitään, kun samassa tuo hahmo jo istahti vatsani päälle jännittyneet jalat kummallakin sivullani. Sanoja ei tarvittu, ja hyvä niin, sillä mitä olisin voinut sanoakaan. Tunteiden myllerrys sisälläni oli melkoinen.

Kevyt ponnistus, aivan kuin hahmo päälläni kurkottelisi jotain nousten enemmän polviensa varaan. Käsi haroi yöhousujeni etumusta pimeässä. Kumilanka nousi ja housuni laskeutuivat alaspäin ja sitten lämmin, alaston ja pehmeä vartalo kosketti alavatsaani.

Hengitykseni lamaantui tajutessani mitä nyt oli tapahtumassa.

En voinut itselleni mitään. Kuin taikasauvan heilautuksella tunsin jäykistyväni määrätietoisen otteen sulkiessa elimeni puserrukseensa. Nuo ihanat sormet.., tunsin sanovani itselleni puolittain ääneen.

Vartalo nousi kevyesti ilmaan ja laskeutui alaspäin suoraan jäykistyneelle elimelleni. Lämmin ja kostea musta aukko nielaisi minut sisuksiinsa. Hitaasti kevyt vartalo painui päälleni, kostea ja lämmin puristus helli elintäni.

Kaksi voimakasta huokausta sulautui kuin nuoteista lukien yhdeksi äännähdykseksi. Voimakkaan tunteikas värinä kulki ruumiini lävitse nautintoa huokuen.

Kaksi lämmintä kättä painautui rintakehääni vasten tukeakseen nuoren vartalon liikkeitä.

Kuin salaa vein käteni jännittyneille reisille, kosketin lantioita ja pakaroita hieroen niitä hellästi. Vartalo nousi ylös ja teki pienen nitkahduksen laskeutuakseen takaisin alas. Tämä tarkka aistikas liikehdintä alkoi elimelläni, joka imaisi minut seksuaalisen nautinnon syövereihin. Taistelin omaatuntoani vastaan, mutta tämä taistelu oli jo ennalta tuomittu tappiokseni. En pystynyt vastustelemaan.

Tunsin kiihkon lisäävän verenkiertoani nuoren vartalon jatkaessa liikehdintäänsä päälläni. Puristin käteni lujasti lihaksikkaisiin pyöreisiin pakaroihin ja kevensin päälläni olevan vartalon nostoliikkeitä.

Siirsin käsiäni naisen kylkiin ja ylöspäin edelleen. Tunsin kämmeniäni vasten pehmeät ja kiinteät rinnat. Rinta katosi käteni kätköihin ja tein saman toisellekin rinnalle. Vielä kehittyvät ja kasvavat rinnat tuntuivat samettisilta käsiäni vasten.

Nuori vartalo kaartui ylleni tarjoten rintojaan suutani vasten. Terävä pieni nänni osui pimeässä huulteni väliin. Imin ja purin raadellen pehmeätä rintaa kuin eläin.
– Aih-ah…, korviini kantautui heleä äännähdys, kun hampaani satuttivat rintoja liian kovaa. Raastoin molempia rintoja kiihkeänä paljastaen näin eläimellisen intohimoni.

Hiukset pyyhkivät poskiani ja etsinkin hiusten lomasta avoinna olevan suun. Kosteat huulet vastasivat suudelmaani kiihkeästi. Kieli lipoi omaa kieltäni ja tunsin suussani veren maun, kun huuleni joutui hampaiden ruhjomaksi.

Vein kättäni nuoren lantion taakse ja kosketin keskisormella pakaroitten väliseen halkeamaan. Hikinen ja nihkeä vako päätyi pieneen ryppyiseen peräaukkoon. Jostakin sain limaa sormeeni jonka työnsin vähän matkaa suolen sisään.

– Eih.., ei sitä.., hiljainen kiihkeä ääni kielsi minua. En halunnut tehdä sellaista mistä nuori naiseni ei pitäisi ja lopetin tämän leikin siihen. Nostin lantiotani ylös saavuttaakseni nuoren sylin koko syvyyden haltuuni. Tein muutaman nopean ja pitkän työnnön. Tunsin häpyhuulten puristuvan rajun liikkeeni alle.

– Auh-uhh.. aih-ai-ai.. kuului voimakas valittava ääni kertoen naiseni nautinnon ja kivun sekaisesta tuskasta jonka olin aiheuttanut rajuilla liikkeilläni. Puristin hahmoa käsilläni olkapäistä ja teimme yhteistä soutuliikettä.

– Iihhnn-innhh-iih-iih…, ääni voimistui tasaisesti. Lämmin hikinen poski painauti kaulaani vasten. Jostakin korvani alapuolelta kuului pientä lisääntyvää valitusta, joka voimistui kovaksi inisemiseksi..

Kiihotuin tuosta äänestä niin kovaa, että minulta alkoi valumaan hitaasti limaa terskani kärjestä. Tunsin tuon valumisen, vaikka olin koko mitallani syvällä lemmen luolassa.

– Minulta tulee…, miten ehkäisy? sain kysyttyä hammasta purren. Korviini kantautui edelleen jatkuvana virtana valittava ääni. Kova riipaiseva kipu vihlaisi rintalihastani ja elimeni tuntui olevan kuin pihtien puristuksessa.
– IIihhnn-iihhhnn-nnhh-ihh-nn…, ääni vaikeroi lähelläni. Lujat sormet puristivat kylkiäni joihin jäisi syvät jäljet.

Kuulin korskuvani tyhmän aasin lailla valtavan nautinnon kieputtaessa minua otteessaan. Tunsin elimeni sylkevän isoja annoksia elämännestettä nuoreen emättimeen. Menetin kykyni hallita itseäni tässä vaiheessa.

Puristin nuorta hahmoa lujasti itseäni vasten ja tunsin sydämen lyöntien tasaisen tiheät iskut. Sitä en enää erottanut kummanko sydän hakkasi. Pehmeät rinnat painoivat rintakehääni miellyttävästi, enkä jaksanut enää miettiä ehkäisystä.

Vartalo päälläni kouristeli ja vääntelehti kuin sairaskohtauksen saaneena. Tajusin tapahtuneen juuri sen mitä olin pelännytkin. Olisinko voinut estää tapahtuneen?, mietin mielessäni. Lämmin vartalo päälläni pehmeni hiljaiseksi, vain voimakas hengitys kertoi äskeisestä kiihkosta.

En raaskinut tai voinut tehdä mitään. Niinpä kiskaisin peiton yllemme. Viimeinen mitä muistin oli voimakas tuoksu, joka muistutti lemmenhetkestämme. Nukahdin syyllisyyden riivaamana.

Katsoin kelloa ja painelin numeron puhelimeen. Tuttu ääni vastasi ja kerroin asiani. Puhelu kesti kymmenisen minuuttia ja pääsin yhteisymmärrykseen vastapuolen kanssa. Laskin luurin paikalleen katkaisten puhelun.

Vein kädet naamalleni ja mietin viimeöisiä tapahtumia. Olin herännyt jo puoli kuudelta ja peitellyt vieressäni nukkuvan hahmon. Olin poistunut huoneesta hiljaa herättämättä toista.

Kiireisesti olin käynyt suihkussa ja lähtenyt työpaikalle läheisen huoltamon kautta jossa olin nauttinut aamupalan. Tunteeni oli yhtä sekamelskaa, enkä käsittänyt miten asiat olivat jälleen menneet siihen pisteeseen kuin olivat menneet.

Onneksi töissä oli ollut kiireistä, mutta nyt olisi kotiinpaluun hetki edessä. Kuin peläten jotakin ajoin vitkastellen kotiin. Olin siirtänyt paluutani ja kello oli kohta kahdeksantoista illalla. Tallissa oli myös vaimoni auto jonka viereen sammutin omani.

Painavin askelin kävelin keittiön ovesta sisälle.
– Ai hei, odottelinkin jo sinua, iloinen ääni tervehti minua ovensuussa. – No hei.., oli vähän töitä, vastasin vältellen katsekontaktia.

Näin edessäni nuoren naisen selän ja haalistuneen näköisen farkkuhameen, joka oli selvästikin liian lyhyt. Kauniit voimakkaat jalat näkyivät pitkinä ja jäntevinä.

Housuissani liikahti välittömästi. Aivoni rekisteröivät näkemäni ja muistissa olevat tapahtumat sytyttivät roihun palamaan kyteneeltä hiillokselta.

Otin muutaman askeleen ja tartuin Anun vartaloon kiinni takaapäin.

– Mitä oh.., mitä sinä…, aistikkaasti lausutut sanat vain lisäsivät kiihkoani.
– Kulta, .. anteeksi, tarvitsen sinua.. voitko?.. sopersin korvaan jossa yksinäinen sininen korvanappi loisti silmiini. Suutelin korvan taustaa sekä pehmeätä kaulaa huulillani. Nyt jo tutuksi tullut parfyymi miellytti miehistä aistien valtakuntaani.

Käteni puristivat kiinteitä rintoja ohuen puseron läpi. Kuin lupaa odottaen hivutin käsiäni varovasti kiusallisen lyhyen hameen alareunaan. Sukkahousujen peittämät kiinteät reidet tuntuivat miellyttäviltä ja kiihottavilta käsiäni vasten.

Näin punaisten huulten avautuvan raolleen ja vilauksen valkoisista hampaista, sitten pieni lyhyt liike. Liike tuntui selvemmin poskeani vasten kuin näkyi. Myönteinen nyökkäys sai adrenaliinin virtaamaan suonissani.

– Ota paita pois.., kähisin kuin peläten jonkun kuulevan kehotukseni. Kädet liikahtivat nousten ylös ja pian vain valkoiset rintaliivit peittivät pehmeitä ulokkeita.

Avasin hakasen ja liivit löystyivät pudoten olkanauhojensa varaan. Käsien ojennus pudotti liivit lattialle. Valkoisissa rinnoissa näkyi tummia sinisenkirjavia jälkiä. Ne kertoivat omaa kieltään öisestä leikistämme. Rinnat olivat lämpimät ja kiihottivat sirolla olemuksellaan minua. Pieni nänni oli kovettunut punaisen alueen keskellä tutulla tavalla.

Polvistuin lattialle ja suutelin sukkahousujen peittämiä kauniita reisiä. Painoin kasvoni vaaralliselle kolmiolle, kolmiolle joka oli vietellyt minut täydellisesti. Voimakas tuoksu iski sieraimiini herättäen minut haaveunestani vireäksi oriiksi.

Katselin kaunista syliä pitäen hametta lanteella. Reisien välissä näkyi alushousujen kireä viiru keskellä häpykummun alaosaa. Vedin sukkahousujen mukana alushousutkin polviin ja kiharainen karvoitus katsoi minua kuin silmää iskien.

Pujottelin housut nilkkoihin ja pian alaston vartalo oli edessäni hameen pudottua samaan kasaan.

Nousin ylös ja nostin Anun keittiön pöydälle selälleen. Levitin reidet riettaasti erilleen ja limasta kimalteleva vagina siroine punaisine, hiukan rohtuneilta ja turvonneilta näyttävine häpyhuulineen oli kaunista katsottavaa.

Riuhtaisin vaatteet päältäni ja kumarruin avoimen sylin puoleen. Pistävä tuoksu iski uudelleen ja entistä voimakkaammin tajuntaani. Nuori nainen eritti kiimassaan limakalvoiltaan limaa johon sekoittui eilisillan nektaria.

Levitin sormillani häpyhuulet paremmin erilleen ja painoin huulet kiinni kosteaan lihasmassaan. Hapan kirpeä maku täytti suuni etsiessäni klitorista kosteuden keskeltä.

– Iinnh-inhh.., alkoi tuo tuttu vikinä jälleen kantautua korviini. Imin reisiä himokkaasti jättäen jälkiä koskemiini paikkoihin. Kosteus virtasi leukaani pitkin kohti rintakarvojani nuollessani limaista ja turvonnutta vaginaa. Kauniit kiinteät ja säännöllisen muotoiset häpyhuulet olivat turvonneet entisestään pullistellen ylös ahtaaksi käyneestä sokkeloisesta luolastaan.

Kaksi kättä puristi minua niskasta ja hiuksista tempoen kuin ohjaillen minua antamaan mahdollisimman hyvän tunteen. Koukussa olevat jalat painoivat poskiani lujasti.

Nousin ylös ja nostin Anun syliini. Kävelin kantamus sylissäni makuuhuoneeseen josta olin aamulla poistunut. Sälekaihtimet olivat lähes suljettuina ja huoneessa oli hämärän henki. Ei meidän yhteinen rakkautemme päivänvaloa kestäisikään, huomasin ajattelevani.

Kaikki oli sulkeutunut tämän hetken ja meidän kahden ulkopuolelle täydellisesti. Nostin kantamukseni seinää vasten ja painauduin häneen kiinni. Kannattelin kevyttä taakkaani pakaroista ja kädet niskani takana olivat hyvänä apuna. Tunsin pakaroiden yläpuolella olevat nikamat sormissani ja hitaasti siirsin käteni takaisin alemmaksi pakaroille.

Ohjasin toisella kädelläni jäykän penikseni turvonneelle ja iljanteiselle kukkulalle. Kevyt puristus tuntui elimessäni sen tunkeutuessa suomättään kaltaiseen pehmeyteen.

Seurasin sinisiä silmiä edessäni tunkeutuessani lämpimään luolaan. Luomet laskeutuivat alas nautinnosta kertovalla ilmeellä. Huulet värähtivät avautuen päästääkseen kurkusta kumpuavan inahduksen korvieni kuultavaksi.

Tunsin karvoitukseni hankaavan kiharaisia karheita karvoja edessäni, kun samanaikaisesti lämmin puristus helli paksuuntunutta penistäni. Pehmeään lihasmassaan tunkeutunutta elintä puristi runsas lämmin kosteus sekä tiukat lihakset.

Lihaksikkaat jalat olivat kietoutuneet ympärilleni vetäen minua lujalla otteella kohti avointa syliä. Tein pientä liikettä yllättyen näin voimakkaan valmiista partneristani.

Vaaleitten rintojen keskellä olevat herukan punaiset nännit tapittivat kohden silmiäni hämärässä huoneessa. Tunsin järjettömän kiimaisen tunteen täyttävän jokaisen sopukan jälleen kerran ruumiissani. Työnnyin lujasti naiseeni.

– Aiihh-ai-ai-aii…, kiimainen huuto täytti huoneen, samalla tavalla kuin illan pimeys oli sen jo täyttänyt. Seivästin edessäni olevaa kohtua vaatien sen antamaa tyydytystä. Nostin naarastani ilmaan kuin seivästettyä saalista. Nainen oli täydellisesti elimeni ja vartaloni voimasta naulittuna tähän paikkaansa. Avuttomana naisen jalat nytkähtelivät vartaloni ympärillä jokaisen työntöliikkeeni seurauksena. Tunsin terskassani pehmeätä emättimen kosketusta seivästäessäni naarastani kaikella rajuudella mitä tunsinkaan.

Häpyhuulten turvotus ja pehmeys tuntuivat vartaloani vasten harvinaisen selvästi. Kosteutta pursusi nuoresta naisesta päälleni.

Anun äännähtely oli rietasta kuultavaa, joka alkoi jatkuvana soittona. Kiimainen huuto muuttui kähiseväksi kadoten välillä kokonaan. Mutta vain alkaakseen uudelleen ikään kuin seivästetty naaras virkoaisi uudelleen unestaan.

Nainen sylissäni pehmeni, ja ääni oli vaimeampaa mutta yhtämittaista kuitenkin edelleen. Katsoin seinää vasten puristunutta naista. Tämän pää nytkähteli työntöjeni tahdissa äänen noustessa kimeämmäksi painuessani häneen kiinni.

Tämä oli lähes mielipuolista teurastusta jossa penikseni toimi peitsen sijaisena. En pystynyt hillitsemään enää itseäni vaan rynnin kohdun syvyyksiin seipäälläni. Hillitön kosteus pursusi naisen sisältä reisilleni kastellen minut nilkkoja myöten rakon sulkijalihaksen antaessa periksi.

En tuntenut armoa takoessani seipäälläni hakien itselleni tyydytystä. Voimakas antavan naisen tuoksu leijui huoneessa viestien pariutumisestamme. Kuin viimeisillä voimilla seivästykseni kohde siirsi päänsä kaulaani vasten alkaen valitusvirtensä.

En pystynyt kuuntelemaan sitä rauhallisena. Minulta lähti voimakas virtaus siemennestettä osoitteena pehmeä lämmin limakalvoinen peite. Olin luonnottoman syvällä naisessani ja tunsin itsekin kostuvani omasta limastani. Jokainen sylkäisemäni sykäys valahti elimeni päälle ollessani syvällä emättimessä lihaksikkaan peitseni kanssa.

Penikseni sykki suoltaen kaiken kosteuden kiveksistä ja eturauhasesta lähtien. Jalkani tärisivät tuntuen voimattomilta kaiken tehdyn jäljiltä. Huohotimme molemmat hikisinä saastaisina olioina, kuolan valuessa leukojamme pitkin.

Vetäytyessäni ulos kuulin terävän kirahduksen joka kertoi selvästä kivusta. Voimaton pehmeä olento käsieni varassa astelin kohti vuodettani. Varovasti laskin kantamukseni sängylle.

Katsoin alastonta vartaloa sängyllä ja vedin peiton sivuun ja kieräytin hennon vartalon lämpimän peitteen alle. Itse kierähdin vaalean vartalon vierelle täysin uupuneena. Kosketin kädelläni vierelläni makaavan naisen syliä. Kosteus tuntui valtavan voimakkaalta kättäni vasten.

– Auhh.., hiljainen urahdus oli seurauksena kosketuksestani. Jäntevä vartalo jännittyi ja siniset silmät katsoivat sumuharson lävitse minua tyydytettyinä. Käteni oli koskettanut valtavasti turvonneita sisempiä häpyhuulia, jotka kosteina ja limaisina tuntuivat miltei epämiellyttäviltä. Olkoonkin, että ne olivat osa sitä nautinnon lähdettä jota olin saanut.

Tämä nuori nainen oli saanut tuntea rajun käsittelyn kaikessa ihanuudessaan ja karmeudessaan orgasmin runnellessa nuorta vartaloa jatkuvina aaltoina. Väsymys loisti silmistä jotka kertoivat äskeisestä hurjasta tunnelatauksen purkautumisesta.

Suutelin kosteita ja turvonneita huulia niin hellästi ja varovasti kuin vain kykenin. Hampaat tuntuivat sileiltä ja kielestä oli kadonnut se intohimo jota se oli vielä hiljattain viestinyt.

– Hyvää yötä, kuiskasin ja vaivuimme väsyneinä pian uneen. Aamulla heräsin ja nousin istumaan vuoteelleni. Kurkotin kättäni kohti sälekaihdinta ja päästin huoneeseen aamuisen auringonpaisteen. Käännyin takaisin sängylle kyljelleni Anua kohti. Hämmästyin käden ilmestymistä hivelemään hiuksiani.

Nostin peittoa Anun päältä mennäkseni takaisin hänen lämpimään kylkeensä makuulle. Selällään makaava vaalea vartaloa oli kuin onnettomuuden jäljiltä. Kaulassa ja rinnoissa oli sinisiksi muuttuneita jälkiä, sammoin rinnoissa ja vatsalla oli jokunen punertava jälki.

Häpykarvoitus oli kovettuneen talman peittämä ja turvonneet häpyhuulet loistivat verestävän punaisina karvoituksen keskeltä. Painoin kasvoni varovasti Anun alavatsalle.
– Ah.., älä.., hän sanoi käheällä äänellä. Ääni oli painuksissa eilisestä jatkuvasta huudosta.

Hengittelin pitäen poskeni painettuna Anun vatsalle pistävän tuoksun leijuessa sieraimiini. Järkytyin siitä mitä olin saanut aikaiseksi.

Siirsin pääni tyynylle vaaleitten hiusten vierelle.
– Ei koskaan enää, ei koskaan.. anteeksi, kuiskasin hiljaa korvaan jota suukottelin.

– Älä, ei.., et saa.., hento ääni kuiskasi takaisin käheällä äänellä pehmeän käden sivellessä poskeani.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Nussin nuorta kesätyttöä Ota näistä kaikista kolmet kopiot ja laita ne postiin vielä tänään, annoin Kirsille ohjeeksi. Poistuin tytön pöydän luota pannen merkille miten toimiston miehet vilkuilivat kilpaa tytön […]
  • Nuorta tyttöä kotibileissä Löysin itseni perjantai-iltana pienistä kotibileistä. Muuan Sari oli minut sinne kutsunut, ja porukkaa oli paikalla ihan riittävästi. Kyseinen 15-kesäinen tyttö oli tietysti minuun […]
  • Linda saa vanhempaa miestä Istuin kohmeessa kaupungin keskustan laitamilla olevan bussipysäkin penkillä. Odotin viimeistä bussia, jonka olisi jo 15 minuuttia sitten pitänyt tulla. Olin ollut juhlimassa ystäväni […]
  • Äidin pikku panomies Oikealla opastuksella ujosta pojasta kouliutuu äidille oikein kunnon pikku panomies ... Olin äitini kanssa hänen sisarensa perheen luona kyläilemässä. Viikonloppu meni mukavasti, mutta […]
  • Teinityttö ja naapurin mies Nimeni on Niina ja olen juuri täyttänyt 16 vuotta. Kotini on kaupungissa, melkein keskustassa. Asumme isän ja äidin kanssa kerrostalossa joka on viimeinen kivitaloista, jotka pienen […]
  • Seksihullu nuori tyttö Olen kyllä aika omituinen. Olen harastanut seksiä oman veljen kanssa. Olen kokeillut tyttörakkautta serkkuni Ellin kanssa. Olen ollut humalassa. Olen jo ollut useamman pojan kanssa. Olen […]
  • Nussin nuorta tyttöä etelässä Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja […]
  • Pikkunarttu kiimassa Valtatien levähdyspaikka hikoili kesäkuun helteessä. Ilma asfalttisella parkkipaikalla väreili jo kuumuudesta, vaikkei kello ollut vasta kuin kymmenen aamupäivällä. Paarmat surisivat […]

Jätä kommentti