Äidin kanssa sängyssä

Poika joutuu jakamaaan sängyn äitinsä kanssa, ja panemiseksihan touhu menee…

Makasin hiukan sekavin tuntein äitini vieressä hänen leveässä jenkkisängyssään. Omasta sängystäni oli pohjalaudat menneet poikki, kun pikkusievässä kotiin tultuani olin rojahtanut siihen koko painollani. Äiti oli ystävällisesti tarjonnut paikkaa siksi yöksi vieressään.

Nuorempana olin ajatellut joskus, että mitähän se äiskä niin isolla sängyllä oikein tekee, kun asuimme vain kahdestaan huoneistossamme. Sitten olin alkanut ymmärtää siihen syyn. Äidillä oli nimittäin sattunut silloin tällöin olemaan miesvieraita öisin. Niistä tuokioista olin minäkin saanut osani, kun olin salaa kuunnellut äidin ja niiden vieraiden naimista heidän luullessaan minun nukkuvan. Silloin olin oppinut runkkaamaan oikein kunnolla. Joskus äidin lähdettyä töihin, kävin tutkimassa sänkyä ja usein lakanat olivatkin aika läiskäisiä, joihin minä vielä saatoin joskus runkata lisäjälkiä kuvitellen äitiäni saamassa kyrpää. Usein myös vetelin spermani äidin käyettyihin pikkareihin, nuuhkittuani ensin kohtaa jota äidin pillu oli hinkannut.

No nyt lepäsin minä äidin vieressä ajatusten pyöriessä päässäni. Olin vähän huolestunut siitä, että äiti näkisi, miten minulla seisoi. Vaikka kuinka yritin ajatella jotain muuta, niin ajatukseni palasivat takaisin äidin rintoihin ja alapäähän, varsinkin alapäähän, äidin pillu pyöri pakkomielteisesti meielssäni.. Asiaa ei suinkaan helpottanut se, että äidillä oli yllään sellainen syvän punainen, lähes musta, kiiltävä, pitkä yöpaita, jonka läpi kuitenkin piirtyivät äidin upeat rinnat, ja hänen nänninsä näkyivät selvästi tuota ohutta kangasta vasten. Minun seisokkini ei kun koveni entisestään. Huokailin ja pyörin siinä paikallani. Aikaisemmin olin vielä nähnyt vilaukselta, kuinka hänen pikkariensa ääriviivat olivat piirtyneet tuohon kiiltävään kankaaseen hänen kumartuessaan nostamaan jotain lattialta. Himoni kasvoi niin, että minua suorastaan ahdisti rinnasta fantasioidessani vieressäni olevasta äidistäni.

“Etkö saa unta?”, kuulin yhtäkkiä äidin kysyvän.

“No, eeh… en oikeastaan… Nukahdan kai kohta kuitenkin”, vastasin ja katsoin äitiä. Hän kääntyi kyljelleen minuun päin ja siirtyi aavistuksen lähemmäksi.

“Sulje vaan silmäsi, ehkä se siitä pian helpottaa”, sanoi hän ja sulki silmänsä.

Minäkin käännyin kyljelleni häntä päin ja sanoin: ”Hyvää yötä, äiti” ja suljin silmäni äiti mielessäni. Aistin hänen ihanalta tuoksuvan parfyyminsä ja halusin yhtäkkiä ainoastaan haudata kasvoni häntä vasten ja haistella hänen tuoksuaan. Pystyin kuitenkin pidättäytymään kiusauksesta, mutta en voinut vastustaa kiusausta siirtyä lähemmäksi häntä. Nostin käsivarttani eteenpäin siten, että se kosketti hänen kättään. Silloin pysähdyin ja olin aivan hiljaa paikallani toivoen, että hän ei siirtäisi sitä syrjään. Oli niin äärettömän kiihottavaa maata niin lähellä häntä.

Avasin silmäni ja katsoin suoraan hänen silmiinsä. Hän hymyili hiukan vaikean oloisena.

“Taitaa meillä molemmilla olla nukkumisongelmia”, sanoi hän ja hymyili hiukan enemmän. Hymyilin takaisin, mutta äitini sulki silmänsä. Sitten tapahtui jotain, mitä ei olisi saanut tapahtua. Hymyni vaihtui pieneen kauhun ja kiihotuksen sekaiseen ilmeeseen, kun äiti siirtyi aivan minuun kiinni ja painoi päänsä rinnalleni. Kehomme olivat siinä vastakkain ja tiesin, että hän tunsi seisovan kyrpäni vatsaansa vasten. Makasin siinä silmät hämmästyksestä suurina, sillä se, mitä nyt tapahtui, oli tapahtunut aikaisemmin vain omissa fantasioissani, enkä oikein tiennyt, mitä minun pitäisi siinä hetkessä tehdä. Pitäisikö minun ehkä vetäytyä syrjään? Ei sentään, miksi niin… Uskaltaisinko suudella hänen otsaansa? Ei, sitä en uskaltanut tehdä. Hetken kuluttua – hetken, joka tuntui ikuisuudelta, mutta oli itse asiassa ainoastaan noin viisitoista sekuntia – rohkaisin itseni ja laitoin käsivarteni hänen ympärilleen niin, että se lepäsi hänen selällään. Olin aivan hiljaa paikallani ja odotin hänen reaktiotaan. Ei mitään. Joo… Hetkinen, tai oikeastaan kyllä. Hän siirsi kättään ja laittoi sen kyljelleni. Aah, luoja! Minä makasin sängyssä ja halin äitiäni!

Käänsin päätäni ja suutelin äitiäni hellästi otsalle. Siirryin hiukan taaksepäin ja aloin hyväillä hänen selkäänsä yöpaidan päältä. Oli niin ihanaa tuntea tuo liukas ja ohut kangas sormieni alla. Hitaasti annoin käteni kulkea hartioilta alas vyötärölle ja pakaroille. Silloin tunsin hänen paljaan ihonsa, kun yöpaidan helma oli noussut ylös. Kuulin äitini huokaisevan hiukan, kun vein käteni hänen pyllylleen. Aloin hiljaa ja pehmeästi hieroa hänen pakaroitaan pikkareitten päältä. Nyt tiesin, että minun oli pakko päästä äitiini sisään.

“Vedä pikkarit pois…”, kuiskasi äiti korvaani. Kuulin hänen hengittävän raskaammin nyt.

Otin pikkareitten vyötärönauhasta kiinni ja hivutin niitä hellästi alaspäin. Äiti nosti hiukan pyllyään, niin että ne liukuivat alas. Äiti nosti toisen jalkansa lahkeesta ja pikkarit jäivät polviin toiseen jalkaan aivan kuin kiihokkeeksi. Siirtäessäni jalkaani se kosketti äidin karvoitusta ja tunsin polvessani siitä tarttuvan kosteuden ja ymmärsin oman äitini olevan todella kiimassa minuun.

“Rakastan sinua, kulta…”, kuiskasi hän jälleen.

“Minäkin rakastan sinua, äiti…” Samanaikaisesti käteni hakeutuivat hänen paljaalle pyllylleen ja siitä hänen pillulleen, ja siinä se oli sormieni alla, kauan haaveilemani oman äidin pillu. Tunsin kuinka äitikin alkoi repiä kalsareita jalastani. Tunsin kuinka sykkivän kyrpäni ympärille kiertyi äidin hyväilevä käsi. Hän katsoi minua ja me yhdyimme siinä syvään suudelmaan, mikä oli täynnä halua ja rakkautta.

Kun lopulta suudelmamme päättyi, katsoi äiti minua taas silmiin sanoen: “Nouse päälleni, rakas. Haluan rakastella kanssasi…”

Hapuillen siirryin hänen jalkojensa väliin potkien samalla nilkkoihin vedetyt kalsarini kokonaan pois jaloistani. Olihan tämä insestiä, mutta mitä siistä, halusin äitiäni niin kovasti ettei millään muulla ollut väliä. Tunsin äidin kädet pakaroillani, kun hän veti minua itseensä kiinni. Siirryin vähän parempaan asentoon, niin että pystyin katsomaan häntä silmiin kunnolla. Laskeuduin lähemmäksi ja aloin suudella häntä valtavassa himossani. Yritin siinä nytkyttää kiihkossani kulliani äidin vittua kohti, mutta sain sen osumaan vain sen huulille. Katsoimme toisiamme hetken ja sitten äiti otti kyrvästäni kiinni ja ohjasi sen reikäänsä päin. Sitten työnsin hiljaa kyrpääni tuohon fantasioitteni reikään! Äitini oli niin märkä, että se suorastaan lupsahti sisään. Kun tunsin sen olevan ihan pohjassa, äiti suorastaan huusi: ”Nussi minua… nussi minua, rakas oma kulta, nussi…”

Aloin työntää kyrpääni tuossa liukkaassa kolossa edestakaisin. Ensin hitaasti, mutta sitten nopeammin ja nopeammin. Äiti otti päästäni kiinni ja painoi sen kaulalleen. Tunsin hänen parfyyminsä kiihottavan tuoksun sieraimissani ja imin hänen kaulaansa, niin että siinä näkyisi selvä merkki aamulla. Nussiessani vedin toisella kädelläni hänen yöpaitaansa ylemmäksi ja näin sain hänen täyteläiset rintansa käteni hyväiltäväksi.

“Ihanaa, äiti, ihanaa… Onko tämä totta, äiti, onko…?” inisin äitini päällä puristellen ja halaten hänen tissejään. Tunsin, että en voisi enää kovin kauan pidätellä itseäni. “Minulta tulee kohta… Minulta tulee kohta, äiti…”

“Oooh, rakas… Anna tulla… Laske spermasi sisääni… Nopeammin nyt, nopeammin…”

Tein niin kuin äitini halusi ja nyt nussin niin nopeasti kuin vain voin. Välistä tuntui, että kyrpäni lupsahtaisi ulos tuosta ihanasta ja liukkaasta reiästä. Tuntui kuin olisin seivästänyt hänet siinä allani. Äiti alkoi äännellä ja valittaa kuin tuskissaan oleva sairas, mutta minä tiesin, että hänen äänensä olivat puhdasta kiimaa! Samassa äidin pillu alkoi kouristuksen omaisesti puristamaan kulliani entistä ihanammin, ja tiesin etten pystyisi pidättelemään enää kauaa, vaikka halusin hetken jatkuvan ikuisesti.

“Ooh… eiiih… jaaaa…” hän huokaili ja huusi.

“Voi äiti, kun rakastankaan sinua… Nyt minulta tulee!”

Tunsin kuinka kyrpäni alkoi nytkähdellä ja spermaa tulvi kyrpäni päästä. Painoin sen niin syvään kuin vain voin äitini puristaessa minua molemmista pakaroista itseään vasten täristen ja ulisten allani. Tunsin kuinka spermani pursuivat hänen vittuunsa ja vaivuin väristen hänen päälleen. Äiti äänteli edelleen puristuksessani saaden toisenkin orgasmin.

“Oooooh, rakas, ihanaa, aaaah…”, hän jatkoi ähkimistään. Minä hieroin edelleen hänen rintojaan ja nousin äidin viereen vieden käteni hänen limaa valuvalle vitulleen. Laitoin kaksi sormeani yhteen ja työnsin ne sisään jatkaen äidin tyydyttämistä.

“Rakas, lisää, lisää, rakas! Aaaah, minä kuolen…” Hän kiimassaan huusi ja pyritti vimmatusti pilluaan kättäni vasten.

Lopulta hänen selkänsä kaartui luokille. Hän huusi ja vaipui lysähtäen viereeni. Puristin häntä itseäni vasten ja olimme siinä hiljaa tyydytettyinä kiinni toisissamme. Sitten hän vei kätensä pillulleen, otti sormin siitä valuvaa liman ja sperman seosta nostaen sen huulilleen maiskutellen. Otin hänen kädestään kiinni ja nostin sen ylös omille huulilleni ja nuolin äidin sormet puhtaaksi spermoistani. Rakastin sitä makua! Olin usein runkatessani laskenut spermani käteen ja niellyt kaiken. Äidin silmät levisivät hiukan, mutta sitten hän hymyili maiskutellen suutaan.

“Voi äiti, kun sinä olet kaunis. Rakastan sinua yli kaiken maailmassa…” kuiskasin hänen korvaansa.

“Minäkin rakastan sinua. Olet ikioma poikani ja rakastan sinua äärettömän paljon…”

Olimme hiljaa paikallamme ja meillä oli hyvä olla.

Seuraavana päivänä keskustelimme aivan avoimesti tapahtuneesta, eikä meillä kummallakaan tuntunut olevan mitään kompleksia asian johdosta. Kerroin äidille niistä useista öistä, kun olin kuunnellut häntä ja hänen miesystäviään ja äiti kertoi ymmärtäneensä halujani, kun löysi pikkareitaan, mihin olin laskenut mällini silloin tällöin salaa.

Sängyn korjaus siirtyi huomattavasti myöhempään ajankohtaan. Miksipäs sitä olisi korjattu, kun oli aika uusi ja leveä sänky käytettävissä ja oma äiti joka yö kainalossa.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Äidin pikku panomies Oikealla opastuksella ujosta pojasta kouliutuu äidille oikein kunnon pikku panomies ... Olin äitini kanssa hänen sisarensa perheen luona kyläilemässä. Viikonloppu meni mukavasti, mutta […]
  • Äidin posliinipillu - Minä menen jo saunaan. Tule sitten, kun ehdit. Tuo jotain juotavaa, kun tulet, huusin äidilleni alakertaan mennessäni. Olin lämmittänyt saunan. Tänään olimme äidin kanssa kahdestaan, […]
  • Äiti auttaa poikaansa Onnettomuuden jälkeen äiti joutuu auttamaan poikaansa monellakin tapaa ... … Herätys! Herätys! Havahduin heräten sairaalasta. Vähitellen muistikuvani palasivat ja ymmärsin olleeni […]
  • Ihanat hetket äidin kanssa Olen opiskelemassa ja nyt on joululoma edessä. Opiskeluni ovat jo edenneet hyvin ja keväällä päättyy kolmas opiskeluvuosi, mutta joulu tuo mukavan tauon syksyn puurtamiseen. Isäni on […]
  • Äidin kanssa saunomassa Heräsin sunnuntaiaamuna ennen yhdeksää unen läpi kuuluvaan kännykänpirinään. Kesti hetken ennen kuin sain silmäni niin auki, että näin lukea soittajan – Äiti soittaa – vilkkui nokialaisen […]
  • Äidin kanssa saunassa Seuraava tarina on tosi ja tapahtui ollessani 13-vuotias kesällä 1999. Olin opettajaperheen ainoa lapsi ja vanhempani olivat eronneet muutama vuosi aiemmin ja asuin äitini kanssa […]
  • Äidin pikkuhousut Taustoja: 16 vuotta oli kulunut tuosta ikimuistoisesta mökkiyöstä isäni kanssa. Silloin en vielä tiennyt, että odotin jo lasta Markulle, sen aikaiselle poikaystävälleni, jonka kanssa tuona […]
  • Kun poika sai äidiltään Istuimme ruokapöydässä ja katsoin herkkuja pöydällä, veden miltei valuessa suustani ruokien hyvästä tuoksusta johtuen. Olin tullut tyttöystäväni kanssa vanhempieni luokse syömään. Teija […]

Jätä kommentti