Valtiattaren armoilla

Asetelma on selvä. Olen sadisti, mieheni Eki masokisti. Eikä mieltä väärää. Seksi sujuu, ja haluan kertoa eilisillasta. Sanon heti, että eilisilta oli eilisilta eikä meillä joka päivä tehdä tällaista. Aika usein kuitenkin, sillä olemme molemmat seksuaalisia…

Tulin kotiin, eikä Ekiä näkynyt. Tiesin missä hän on. Riuhtaisin vessan oven auki. Eki istui pytyllä ja ponnisti, ilkialasti.
-Saatanan sika, ilman lupaa et paskanna tai syöt paskasi!
-En, Valtiatar, en! Teen kaiken haluamasi…
Ekillä on urheilijan vartalo ja 80 kiloa painoa, joten hänen alistumisensa on täysin omaehtoista. Tartuin häntä hiuksista, riuhtaisin ylös ja työnsin pään pönttöön.
-Haistele paskojas, sika!
Eki puhisi ja tuhisi, pökäleet lilluivat pöntössä. Painoin päätä alemmas ja vedin vessan. Vesi kohisi Ekin päähän, esti hengittämisen. Eki yski ja köhisi kuin pikku possu.

Sieppasin pyyhkeen naulasta ja heitin Ekille.
-Kuivaa turpas, apina!
Jätkä alkoi kuivata, polvillaan vessan lattialla. Tartuin takaapäin kiveksiin ja aloin hieroa. Kokeilin etupuolelta kovettuvaa kyrpää joka nytkähteli lupaavasti.

-Saatana, possulla meinaa seisoa. Tällekö seisoo? Nuole! Pudotin pikkupökät alas ja nostin hameen vyötäisille. Menin Ekin eteen ja pyllistin. Jätkä alkoi nuolla ilman eri kehotusta. Se osasi ennestään tekniikan. Kieltä klitorikselta ylös persereikään liu´uttaen, sitten taas takaisin vitun etuosaan. Sitten kieli sisälle pilluun ja hellää nussintaa. Eki puuskutti jo, sitä nussitutti. Niin minuakin, mutta ei vielä!

-Nyt odotat siinä, huudan sitten!
Menin olkkariin ja riisuuduin. Jätin jalkaan korkokengät ja sukat sukkanauhaliiveillä. Painuin keittiöön ja otin jääkaapista vinkkua. Kaadoin lasiin, yhteen, ja otin tupakat esille.

-Tulehan tänne!
Eki tuli kontaten, tarjoilijanessu edessä, muuten alasti. Tukka roikkui silmillä, jätkä oli painanut päänsä ja sillä oli oikeaoppisen alistuva asenne. Heitin Zipon sen eteen lattialle.
-Saatana, kerää ylös ja anna tulta!
Jätkä nosti sytkän kuuliaisesti, nousi jaloilleen ja tuli sytyttämään tupakkaani. Essussa oli teltta, kyrpä seisoi. Livautin käteni essun alle, imin savua ja tartuin kyrvänvarteen. Kivikova! Puristin lujaa samalla runkaten. Ekin silmät alkoivat muljahdella. Riuhtaisin essun pois ja puristin kyrväntyvestä hyvin kovaa. Nuppi paisui sinipuniseksi palloksi.

Otin kyrvän suuhun ja hivelin kielellä terskan alapintaa. Sitten annoin kullin sukeltaa melkein kurkkuun saakka. Pistin imun päälle, lopetin kuitenkin ykskaks.
-Sika saatana, tekee sulle liian hyvää!
Kiskoin kyrvästä jätkän ihan eteeni. Se yritti rimpuilla koska tiesi mitä oli tulossa, mutta vaihdoin otteen kiveksiin ja kiskoin väkisin. Puristinkin niin, että säälliltä pääsi vikinää.

Karistin kuumaa tuhkaa terskan päälle. Eki nytkähteli ja kurlasi. Nauroin saatanallisesti ja vein tupakan hehkuvan pään ihan lähelle terskan ihoa. Eki kesti hetken, sitten se ryöstäytyi väkisin kauemmas. Voihkaisi. Mutta kivikova kyrpä!

-Valitat saatana! Selälles lattialle!
Eki totteli heti, sen oli pakko. Sytytin kynttilän. Menin Ekin viereen polvilleni.
-Suu auki, kieli esiin!
Jätkä makasi lattialla selällään, punainen kieli ulkona. Pilluni oli jo litimärkä. Kallistin kynttilää ja aloin tiputtaa kuumaa talia kielen päälle. Jätkä ähisi mutta kesti urheasti. Tiputin talia pitkän aikaa, kieli kuorruttui valkeaan steariiniin.
-Paskakieli, syö ne!
Jätkä nieleksi, taisi tehdä tiukkaa. Kyrpä nytkähteli, se alkoi muuttua sinipunaiseksi. Kuin kameleontti. Tartuin hepinvarteen ja aloin tiputtaa talia terskan päälle. Perse nytkähteli, mutta jätkän oli pakko olla aloillaan, sillä puristin kiveksistä niin lujaa kuin jaksoin.

Puhalsin kynttilän sammuksiin ja aloin runkata talipäistä kyrpää. Tali korkkasi levyinä irti, melkein kaikki. Osa jäi kuitenkin kiinni, rapsuttelin loput kynnellä, en kovinkaan helläkätisesti. Eki vaikersi, pari veritippaa herahti nupin päästä. Ihanaa! Aloin olla todella kiimassa.

Istuin satulaan, kyrpä solahti vittuun. Aloin pyörittää persettä kiihtyvällä rytmillä.
-Nussi saatanan homo, et sinä muuten temppujas anteeksi saa!
Eki antoi alta vastaan, nussi kuin mielipuoli. Sitähän se olikin. Minun käsissäni. Runkkasin toisella kädellä klittaa, toisella tartuin Ekin alahuulesta kiinni ja venytin. Painoin kovaa kynsillä. Hikeä alkoi norua Ekin otsalta. Sillä on vaalea, kihara tukka. Kuin kerubilla. Itkevä saatana, ihanaa kun kärsii!

Jatkoin varttitunnin, väliin kiihdytin, sitten taas löysäilin. Lopuksi otin kauhean kiitolaukan, sain mahtavan orkun ja laukaisin samalla Ekin. Tunsin, miten mälli syöksyi aaltoina syvälle vittuuni.

Nousin ylös ja siirryin istumaan Ekin naaman päälle.
-Nuole saatana sotkus!
Jätkä totteli, mäihäinen vittu piti litinää kun se putsasi kielellä. Istuin koko painollani ja yritin tukehduttaa pikku paskiaiseni. Melkein onnistuin. Sitten siirryin ylemmäs.
-Nyt haluun kieltä persereikään!
Oli jumalainen tunne kun kieli painui syvälle anaaliin, tunsin tosiaan olevani Valtiatar. Olin saatanallisessa kiimassa. Ja tiesin, ettei Ekikään kestä pitkään persereikääni. Sillä saatanalla seisoi jo!

Talutin jätkän kyrvästä makuuhuoneeseen. Tällä kertaa vedin sen päälleni, pistin nussimaan edestä. Viisi minuuttia nussimista, sitten sama nuolemista ja taas kääntäen… Taivaallista! Sain taaskin orkun ennen Ekiä. Rankaisin sitä runkkaamalla rajusti vielä siemensyöksyn jälkeen, tiedän että se tekee tosi häijyä. Mutta minä olen häijy.

Koska edessä oli työpäivä päätin että sen jälkeen nukkuisimme muutaman tunnin. Mutta aamuyötä varten hain valmiiksi sängyn viereen tusinan pyykkipoikia ja muutaman metrin ohutta purjeköyttä. Tiesin kyllä mitä niillä tekisin…
Sitten käperryin Ekin kainaloon, luulen että kehräsin kuin pikku kissa.
Aamuun oli vielä aikaa…

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Mirkku pulassa Olin Smith's:ssa ensimmäistä kertaa. Paikalla oli jossain määrin raju maine, ja sen väitettiin olevan etenkin originellimpien seksuaalisten suuntauksien harrastajien suosiossa. Tila oli […]
  • Ex-kundin käsittelyssä Olin erittäin hermostunut kun koputin ovea. Tässä minä sitten taas olin, heittäisin itseni exäni syliin ja antaisin hänelle kaikkeni. En ollut nähnyt häntä pitkään aikaan ja kun hän soitti […]
  • Rangaistus huonosta koulumenestyksestä Avaan oven ja alan riisua ulkovaatteitani. Kuulen makkarista telkkarin äänen ja olen jo ihan innoissani. Tajuan, miten ikävä minulla on taas sua ollut ja viskaan nopeasti laukkuni […]
  • Vartija ja näpistelijä On jo aivan tavaratalon sulkemisaika kun raahaan sut vartijakoppiin, ja liki paiskaan tuoliin istumaan keskelle lattiaa. Puistan päätäni vihaisen näköisenä ja heristän sulle sormea ja […]
  • Pettämisen seuraukset Kävelin tyhjäksi olettamani talon läpi keittiöön, josta löysin kuvat. Ensimmäinen reaktioni oli suuttumus. Miksi keittiössämme lojui pornokuvia? Olivatko pojat jo siinä iässä? Mutta eihän […]
  • Pikkujoulun viettoa köysissä Ovi käy. Olet kuten on sovittu istumassa penkillä. Minusta kaikki pohjautuu odottamiseen. Kun odottaa tarpeeksi, alkaa arvostaa pieniäkin asioita. Olet saanut olla ilman valtikkaani 3 […]
  • Yöllisten vieraiden alistamana Mä asun pienessä omakotitalossa parikymmentä kilometriä keskustan ulkopuolella. Kerran lauantaiyöllä mä heräsin, kun joku kolisteli ulko-ovella. Mä menin avaamaan, ja siellä seisoi nuori […]
  • Kellarihuone Neuvotteluhuone oli pieni ja spartalaisesti kalustettu. Se oli ainoa laatuaan kellarikerroksessa ja sen takia vähäisellä käytöllä. Katri kietoi kätensä ympärilleen ja nosteli jalkojaan. […]

Jätä kommentti