Vaimon salainen seikkailu

Näyttääkö tutulta? Kuului sähköpostin osoite ja lähettäjäisi oli merkitty Daltonin veljekset. Hymähdin ja jatkoin töitäni, en jaksanut nyt keskittyä mihinkään mainospostiin. Päivä kului verkkaisesti, niin kuin työpäivät valitettavan useasti kuluvat.

Luonastauon jälkeen palasin kuitenkin sähköpostin pariin. Jostain käsittämättömästä syystä klikkasin Näyttääkö tutulta-meilin auki. Vaimosi on melkoinen pakkaus, ruudulla luki. Ällistyin melkoisesti, vaikka tottahan tuo oli, mutta mistä sen muut tietävät? Pohdiskelin. Samalla äkkäsin liitteenä olevan valokuvan, jonka klikkasin auki. Kuvassa oli vaimoni ja kuva ei ollut varsinaisesti mitenkään kovin viaton. Vaimoni istui tuolilla sidottuna. Hän kätensä olivat sidottu selän taakse, myös nilkat olivat sidoittuina toisiinsa, lisäksi myös polvien yläpuolella kiersi valkoinen köysi. Lisäksi vaimollani oli punainen suupallo ja musta nahkainen kaulapanta. Musta lyhyt hame paljasti sukkien rajat. Ohuen valkoisen paidan läpi näkyi aivan selvästi, ettei vaimollani ollut rintaliivejä. Rinnat puristuivat valkoista kangasta vasten kookkaina ja nännit paistoivat aivan selkeästi ohuen kankaan lävitse. Vaimoni katsoi kameran ohi, hieman viistoon ja kasvoillaan hänellä oli ilme jota en osannut tulkita. Ilmeessä oli pelkoa ja jotain muuta.

Päässäni pyöri samanaikaisesti varsinainen tunteiden sekametelisoppa, oliko kyseessä jokin taidokas kuvamanipulaatio, vai oliko vaimoni kaappattu ja mistä helvetistä oli oikein kysymys? Mikään ei oikein tuntunut sopivalta teorialta selittämään tätä. Mitä helvettiä tämä oikein on? Sain näpyteltyä vastaukseksi.

Lienee sanomattakin selvää, että työpäivä oli minun osaltani tässä. Onneksi työaikani on suhteellisen joustava ja pelkkä ilmoitus siitä etten ollut loppupäivänä tavoitettavissa riitti. Ajoin nopeasti kotiini. Huutelin jo ovelta ” Sari! Kulta! Onko kaikki ok?” Ei vastausta, huoneisto oli tyhjä, aivan kuten olin jo ehtinyt pelätäkkin. Ryntäsin keittiöön, ei ketään. Kävin lävitse kaikki huoneet, mutta ei mitään. Tunsin palan nousevan kurkkuuni ja pelon valtaavan mieleni. Palasin keittiöön, katseeni osui jääkaapin ovessa olevaan keltaiseen muistilappuun. ” Moi. Ollaan Sirpan kaa shoppailemassa ja käydään varmaan terassilla. Suukkoja!!!” Käsiala oli aivan varmasti Sarin, siitä ei ollut pienintäkään epäilystä.

Soitin vaimoni matkapuhelimeen, puhelin hälytti mutta vastausta ei kuulunut. Seuraavaksi valitsin Sirpan, eli Sarin siskon numeron. Numerosta kuului Sarin ääni, kysyin nopeasti onko vaimoni siellä.
– Ei ole, kuinka niin? Sirpa vastaisi.
En tietenkään voinut paljastaa asioiden todellista laitaa, koska en niitä tiennyt itsekkään ja en halunnut aiheuttaia mitään kohtausta. Etenkin kuin mielessäni kummitteli vaimoni sidottuna varsin eroottisessa kuvassa.
-Eikös teidän pitänyt nähdä tänään? Shoppailua ja terassia, mikäli oikein muistan? Huomasin vain että Sari on jättänyt käsilaukkunsa kotiin. Olisin voinut tuoda sen. Valehtelin hätäpäissäni, tilanteen huomioiden olin varsin tyytyväinen suoritukseeni.
– Ei meillä kyllä ollut mitään sovittuna, mutta etkö saa puhelimella kiinni? Sirpa tiedusteli.
– Taitaa olla akku loppu, mutta kiitti kuitenkin. Vastasin ja suljin puhelimen.

Menin baarikaapille. Otin tuiman hörpyn viskiä suoraan pullosta, juoma poltteli kurkkuani ja rauhoituin hieman. Kaadoin lasin puolilleen kullankeltaista nestettä ja menin tietokoneen ääreen. Avasin sähköposti, ei mitään. Mietin, että pitäisikö minun soittaa poliisille, mutta juttu tuntui aivan liian järjettömältä. Tälläistä ei kertakaikkiaan tapahdu.

Yritin soittaa vaimolleni uudelleen. Sydämeni hyppäsi kurkkuun, kun puhelimeen vastattiin.
– Sari luojan kiitos! Onko kaikki kunnossa? Missä sä oot? Sanani sinkosivat yhtenä hätäisenä ryppäänä.
– Valitettavasti Sari ei juuri nyt pääse puhelimeen, mutta voin toki välittää viestin. Vastasi karhea miesääni vaimoni puhelimesta.
– Mitä helvettiä tää oikein on! Nyt jumalauta annat sen luurin vaimolle ja vähän helvetin äkkii. Huusin puhelimeen, olin todella raivoissani.
– Ai se on pikkuherra aviomies itse. Tottahan sinä saat vaimosi kuulumiset kuulla, niitä taitaakin olla melkoisesti. Mies vastasi naurahtaen.
– Aivan pieni hetki. Mies jatkoi.
Hetken aikaa oli aivan hiljaista, sitten kuulin kun puhelin laskettiin pöydälle. Terästin kuuloani ja olin kuulevani naisen voihketta. Ei kai sentään, eihän tämä voi olla totta. Harrastiko vaimoni seksiä jonkun vieraan miehen kanssa, mutta kuka siinä tapauksessa vastasi puhelimeen.

Kuuntelin puhelinta mykistyneenä, nyt voihke voimistui. Kuulin aivan selvästi kuinka vaimoni kirkaisi ” Voi luoja, mä saan taas!!”.
Kuulin kuinka puhelin nostettiin ja minulle vastannut mies sanoi.
– Sari, tämä voi olla hieman väärä hetki, mutta sun aviomiehelläs on jotain asiaa.
– Ei voi olla. Senkin siat. Vaimoni parkaisi.
– Sari? Sanoin puhelimeen.
– Voi kulta. Anteeksi tää, mä voin selittää. Anna mulle anteeksi. Vaimoni nyyhki ja voihki saman aikaisesti puhelimeen…

Ennen kuin ehdin vastaamaan mitään, kuulin kuinka puhelin otettiin vaimoltani pois.
– Valittevasti vaimollasi on nyt parempaa käyttöä suulleen kuin puhuminen. Kuulemiin. Sanoi mies ja sulki puhelimen.

Luulin jalkojeni pettävän ja epäilin hyvin vahvasti myös sekoavani tilanteen järjettömyyden ansiosta. Hain viskipullon ja suunnistin olohuoneeseen. Oloni oli todella epätodellonen, aivan kuin kyseessä olisi hyvin eriskummallinen eroottinen painajainen.

Otin kulauksen polttavaa juomaa ja kuulin puhelimeni pitävän viestin merkkiäänen, mukahumoristinen merkkiääni sopi tähän järjettömään iltaan todella huonosti. Tilanteen järjettömyys sai minut nauramaan hysterisesti, tältä siis hulluksi tuleminen tuntuu. Otin puhelimen käteeni ja huomasin että vaimoni oli lähettänyt minulle kuvaviestin ” Kyllä vaimossasi on ainesta, mutta kouluttamista tämä tulee kyllä vaatimaan.”, lisäksi viestissä oli kuva vaimostani. Kuvassa vaimoni katsoi kameraan ja hänen huulensa olivat kookkaan elimen ympärillä. Todella iso kyrpä. Vaimoni ilme oli nautinnollinen, vaikka hänen vaaleat hiuksensa olivat miehen kourassa joka painoi vaimoni kasvoja saadakseen elimensä tunkeutumaan syvälle vaimoni kostean nielun uumeniin. Vaimoni silmämeikki oli tuhriintunut ja huulipuna oli levinnyt irvokkaaksi maskiksi huulien ympärille. Kaikesta järjettömyydestä huolimatta huomasin myös kiihoittuvani kuvasta.

”Mistä tässä on oikein kysymys ja ihmettä te haluatte? Vastatkaa tai otan yhteyttä poliisiin!” Kirjoitin ja lähetin viestin vaimoni puhelimeen. Hetkisen kuluttua sain vastauksen, typerän äänen vaihtaisin välittömästi tuumailin avatessani puheliminen sormenjälkitunnusta, toki käteni olivat niin hikisen nihkeät, ettei hommasta tahtonut tulla oikein mitään. Viestissä oli vain yksi linkki, ei mitään muuta.

Klikkasin linkkiä ja päädyin treffisivuistolle, kyseessä ei ollut mikään tavallinen treffisivusto vaan sm-henkiseen seuraan erikoistunut sivusto. ” Syntiset sisarukset” luki otsikossa. Vieressä oli kuva joka oli otettu viime halloween-naamiaisten aikana, kuvassa oli vaimoni ja hänen siskonsa, molemmilla oli yllään varsin rohkea nunna-asu. Muistin kuvan varsin hyvin, koska olin sen itse ottanut. Seksikkäästi meikatut sisarukset katsoivat hymyillen kameraan. ” Kaksi syntistä sisarusta kaipaa ankaraa kuritusta. Olemme 24 ja 22 vuotiaat sisarukset jotka kaipaavat herran nuhdetta ja isän rankaisevaa kättä. Nim: Forgive me father.”

Olin todella mykistynyt, vaikka tiesin vaimoni siskon olevan melko vapaamielinen ja vaimonikin oli suhteellisen vapaamielinen, niin tätä en todellakaan olisi uskonut kummastakaan. Toki olimme vaimoni kanssa jakaneet ja kertoneet salaisimmatkin seksifantasiat – tai niin olin ainakin uskonut. Vaimoni oli selvästi pitänyt itsestään vielä jotain piilossa. Kunnon narttuvaimo! Puhelimeni piti taas merkkiäänensä, tällä kertaa sain videotiedoston.

Avasin tiedoston ja näytölle ilmestyi vaimoni tuhriintuneessa meikissään.
– Sori kulta, mutta teen tämän täysin omasta halustani ja vapaasta tahdostani. Vaimoni sanoi ja hymyili ujosti kameralle. Kuvaa zoomattiin loitommalle ja huomasin vaimoni istuvan kahden varsin lihaksikkaan mutta sopusuhtaisen kropan omaavan keski-ikäisen miehen välissä. Miehet olivat täysin alastomia ja molempien vehkeet olivat paraatikunnossa. Vaimoni paita oli auki ja kiinteät rinnat näkyivät. Huomasin että rinnat olivat saaneet melko rajua käsittelyä, molemmissa rinnoissa näkyi aivan selvästi imujälkiä. Tiesin vaimoni pitävän rintojen kovakouraisesta hyväilystä, mutta nyt oli menty huomattavasti pidemmälle kuin mihin minä olin rohjennut ryhtyä. Vaimoni kääntyi miesten väliin poikittain konttausasentoo ja hänen huulensa sulkeutuivat oikealla puolella olevan miehen peniksen ympärille. Kuvaa zoomattiin lähemmäksi, punaiset huulet puristuivat tiukasti paksun kalun varren ympärille ja vaimoni liikutti hitaasti päätään alas ja ylös. Välillä vaimoni kiusasi kielellään terskan kärkeä ja nuoli kalun vartta. Näin kuinka terska kostui vaimoni syljestä. Mies tarttui vaimoani hiuksista ja pakotti vaimoni ottamaan kalun todella syvälle suuhunsa. Mies piteli vaimoani tiukassa otteessa ja vaimolla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin imeä hänen suustaan valui kuolaa miehen sykkivälle vehkeelle. Kuvaa zoomattiin kauemmas, vaimoni oli kontillaan sohvalla tyydyttäen vierasta miestä suullaan. Vaimoni vasemmalla puolella oleva partasuinen mies nosti kontallaan olevan vaimoni hameen ylös. Panin merkille että vaimoni pakarat olivat myös saaneet kovaa käsittelyä osakseen ja toinen sukka oli rullaantunut alas ja toinen kenkä oli myös pudonnut. Huomasin myös kovettuvani videota katsoessani, vaikka olinkin sekä raivoissani ja järkyttynyt. Mies levitti vaimoni runsaita pakaroita erilleen ja painoi kasvonsa vaimoni pakaroiden väliin. En tiedä nuoliko hän vaimoni pillua vai peräreikää, mutta vaimoni pyöritti hitaasti takamustaan, ei ollut pienintäkään epäilystä siitä etteikö vaimoni nauttinut käsittelystä. Mies nosti kasvonsa vaimoni pakaroiden välistä ja asettuii vaimoni taakse ohjaten samalla aivan järkyttävän kokoisen elimensä vaimoni sisään. Mies painoi yhdellä rajulla työnnöllä vehkeensä syvälle vaimooni.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Annoin mieheni kaverille - Mä otan tämän vain, hikinen mies painautuu selkääni ja kurkottaa penkiltä olutpullon. Liike tuntuu kestävän ikuisuuden ja on noloa joutua yllätetyksi pylly pystyssä. Mieheni paras […]
  • Vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpää "20 vuotta avioliittoa täynnä... niinpä niin!"... tuli ajateltua kuukausi sitten, kun ajelin työreissun päätteeksi Helsingistä Lahteen tuhruisessa ja pimeässä illassa. "Ja 4 kuukautta […]
  • Kun vaimoni sai isoa Saavuimme vaimoni Maijan kanssa Heikin uudelle mökille. Mökki oli sähköistetty, kahdessa eri korkeustasossa, ja ollut varsin kallis. Kalliimpi kuin kerrostalohuoneistomme. Erityistä […]
  • Vartija ja näpistelijä On jo aivan tavaratalon sulkemisaika kun raahaan sut vartijakoppiin, ja liki paiskaan tuoliin istumaan keskelle lattiaa. Puistan päätäni vihaisen näköisenä ja heristän sulle sormea ja […]
  • Narttu saa kaikki reiät täyteen Minusta seksi ei ole suorituslaji, jossa pitäisi koko ajan kehittyä ja etsiä uusia haasteita. Arkipanot silloin tällöin iltaisin ja joskus viikonloppuna kiihkeämpää namuttelua riittää […]
  • Kunnon kyydit vanhemmalle naiselle Perjantai-ilta oli kääntymässä lauantain aamuksi kun autoilimme kaupungin keskustassa yhden kaverin kanssa. Suunniteltiin jo nukkumaan lähtöä, kun eräs liki viisikymppinen nainen jonka […]
  • Sisko ja sen veli Siskollani, 19-vuotiaalla Helillä on isot rinnat. Kaikki sen tietävät ja näkevät. Minäkin olen niitä kovasti tuijottanut, vaikka sisko onkin. Rinnat ovat kiinteän näköiset, vaikka Heli on […]
  • Kellarihuone Neuvotteluhuone oli pieni ja spartalaisesti kalustettu. Se oli ainoa laatuaan kellarikerroksessa ja sen takia vähäisellä käytöllä. Katri kietoi kätensä ympärilleen ja nosteli jalkojaan. […]

Jätä kommentti