Saran orjana

Taas Sara meni tietokoneen ääreen, niin kuin joka päivä. mIRC ohjelma yhdisti hänet muihin ”irkkaajiin”, miten IRCin käyttäjiä kutsuttiin. Sara huomasi ilokseen, että Anssi oli myös irkissä. Taas he aloittivat keskustelut, keskustelun niin yleisistä asioista kun rohkeimmistakin. Tänään he juttelivat Saran mielenterveydestä, se ei ollut ihan normaali. Mutta se ei kumpaakaan häirinnyt, he tunsivat toisensa. Tosin vain netin välityksellä, mutta pian he tapaisivat. Jälleen kirjoituksista tuli eroottisia, ja molemmat kertoivat jälleen mitä tekisivät toisilleen kun näkisivät. Enää puolitoista viikkoa.

Tuo puolitoista viikkoa kului nopeasti ja pian Saran oli aika mennä Anssia juna-asemalle vastaan. Laittautuneena tuo nuori nainen asteli asemalle, ja junasta astui komea poika. Poika hän oli, sillä Anssi oli vasta 17. Ja Sara oli jo 25. Mutta ei heitä ikäero niinkään haitannut, Anssi oli vain hieman huolestunut mitä hänen vanhempansa sanoisivat Floridasta tullessaan, jos saisivat tietää. Mutta se oli sen ajan murhe. Sara ja Anssi kävelivät aluksi ujosti toisistaan turvallisen välimatkan päässä, mutta pian Anssi rohkaisi mielensä ja otti Saraa vyötäröltä kiinni. Ihmiset hieman katselivat, sillä Sara tunnettiin kaupungissa. Ei se kumminkaan kumpaakaan haitannut.

Kun he istuivat kahvilassa, Anssi huomasi että Saran jutut olivat outoja, oikeastaan sairaita. Ja hän ajatteli ettei olisi ehkä kovin turvallista mennäkään pidemmälle. Mutta kun he tutustuivat, alkoi Anssin epäilykset haihtua, tai ehkä ne haihtuivatkin alkoholin vaikutuksesta. Aika kului ja Sara kysyi lähtisikö Anssi mukaan. Anssi ajatteli että ei kai mitään pahaa siinä olisi, ainahan hän pois pääsisi jos semmoinen tilanne tulisi. Niin he lähtivät matkaan. Sara kiehnäsi Anssin nuorta kylkeä vasten ja Anssi tunsi itsensä Mieheksi, olihan hänen vieressään kokenut, naisellinen Nainen, eikä mikään pikkutyttö.

Asunnolle päästyään Sara laittoi talon oven kiinni ja alkoi eteisessä strippaamaan Anssille. Nuorena ja aika kokemattomana Anssi ei oikein kestänyt sitä, vaan suorastaan alkoi ahmimaan naista. Pian he olivat naimassa olohuoneen mustalla nahkasohvalla ja Anssi laukesi Saran kuumaan ja kiinteään pilluun. Pian alkoholi teki kepposet ja Anssi nukahti sohvalle.

Aamulla Anssi heräsi ohimoita jyskyttävään päänsärkyyn, hän raotti silmiään mutta ei nähnyt mitään. Pikku hiljaa hän tajusi että huoneessa missä hän oli, oli täysin pimeää. Hän yritti haroa hiuksiaan ja nousta ylös, mutta se oli mahdotonta. Hänen kädet ja jalat oli sidottu kiinni. Ketjut vain kolisivat hänen yrittäessään riuhtoa itseään irti. Hän rauhoittui ja muisteli tapahtumia. Oliko he sopineet tällaisesta? Eivät olleet. Siihen tulokseen Anssi tuli hetken mietittyään. Pian hän kuitenkin nukahti uudestaan päänsäryn ja pahan olon vaikutuksesta.

Kun hän heräsi, huoneessa oli täysi valaistus. Kirkkaat valot sokaisivat pojan ja hän joutui sulkemaan silmänsä useasti ennen kun tottui tuohon kirkkauteen. Hän katseli sitten ympärilleen. Huoneessa oli mustat seinät, seinät olivat lähes täynnä erilaisia kahleita ja välineitä. Ruoskia, dildoja, ketjuja. Anssi katseli kauhistuneena huoneessa olevia tavaroita. Katselu kuitenkin keskeytyi kun Sara asteli huoneeseen mustassa, tiukassa PVC-asussa. Mustat pitkät hiukset olivat auki ja silmät oli meikattu häijyn näköisiksi. Anssia alkoi pelottaa. Sara käveli lähemmäksi ja jutteli niitä näitä. Sitten nainen otti eräästä koukusta sakset ja tuli Anssin luokse. ”Minun orjalla ei ole tuollaisia turhuuksia”, Sara sanoi ja alkoi leikkelemään Anssin hiuksia ja vaatteita. Kun vaatteet olivat silppuna lattialla, nainen leikkasi häpykarvat juuria myöten pois. Anssi ei uskaltanut sanoa eikä tehdä mitään. Sara haki perinteisen partahöylän ja ajeli Anssin häpykarvat pois. Sitten nainen nousi pöydälle ja alkoi tanssimaan alastoman Anssin päällä niin, että naisen jalat olivat molemmin puolin nuoren miehen alastonta kehoa. Sara riisui PVC toppinsa ja housunsa. Hänellä oli enää PVC-stringit ja pienenpienet rintsikat, jotka pitelivät noita suuria ja kiinteitä rintoja ryhdissä. Sara istui Anssin rinnan päälle ja tuijotti häntä kiinteästi silmiin. ”Orja, nuole mua, tee mulle orgasmi!”, Sara huudahti ja asettui Anssin kasvojen päälle istumaan ja repäisi stringinsä pois. Paljas, ajeltu posliinipillu tuli kiinni Anssin naamaan ja Anssi tunnusteli varovasti kielellään sitä. Anssi oli päättänyt että hän tekisi mitä Sara tahtoisi, turvallisuussyistä. ”Nuole!” Sara huusi kovemmin. Anssi alkoi nuolemaan, niin hyvin kuin osasi. Kieli tutki naisen pillua ja työntyi välillä sisään. Sitten se siirtyi klitorikselle ja leikki sillä hieman. ”Tätä minä olen kaivannut Orja!”, Sara sanoi. Kielen ahkeran työskentelyn ansiosta Sara sai pian. Hän lysähti Anssin vartalon päälle ja makasi siinä. Anssi tuijotti edessään olevaa pillua. Mahlat valuivat valtoimenaan nuoren pojan kaulalle ja siitä pöydälle, jolla poika makasi.

Kun Sara oli palautunut, hän nousi jälleen istumaan. Nyt hän kääntyi ympäri ja Anssi tarkkaili naisen kaunista selkää ja hiuksia jotka peittivät tuota kiinteää vartaloa. Sara kumartui Anssin peniksen luokse ja alkoi nuolemaan hitaasti sitä. Ensin vartta. Kun kyrpä alkoi osoittamaan heräämisen merkkejä, nainen ahmaisi terskan suuhunsa ja alkoi imemään ja nuolemaan sitä. Kieli kiersi sitä ympäri ja pian Anssi laukesi. Varoittamatta. Siitä Sara ei pitänyt. Hän kääntyi ja läpsi Anssia kasvoille. Sitten hän otti eräästä koukusta ratsupiiskan ja löi sillä muutaman kerran Anssin alavatsaa. Sitten hän löi kerran poikaa kumpaankin reiteen ja avokämmenellä poskelle. ”Minun Orja ei tee noin!”, Sara huusi ja lähti huoneesta ovet kolisten. Anssi jäi makaamaan tuskissaan pöydälle. Raipan iskut olivat tosissaan sattuneet. Hänen alavatsaan ja reisiin kohosi punaiset juovat, jotka kertoivat hetki sitten niihin osuneista sivalluksista.

Hetken kuluttua Sara saapui huoneeseen. Nyt hänellä oli asu, josta roikkui kahleita. Sara avasi Anssin ketjut ja laittoi hänelle kaulapannan ja kahleet. Kahleet estivät kunnon askeleet. Käsiinkin tuli käsiraudat, jotka nainen kiinnitti eteen. Sara vei Anssin vessaan ja jätti sinne. ”Tee mitä tykkäät”, hän sanoi vain ja sulki vessan oven. Anssi teki mitä tarvitsi tehdä ja sen jälkeen hän katseli itseään peilistä. Kasvot olivat krapulaiset. Hiukset oli kynityt. Ei näyttänyt hyvältä. Tällä menolla hän olisi entinen Anssi. Hän ajatteli ja alkoi kauhulla odottamaan Saran paluuta. Kohta hän tulikin. Sara vei Anssin keittiöön jossa Anssi sai syötävää. Sekä muutaman lasin vettä. Kun Anssi oli syönyt, Sara vei hänet takaisin mustaan huoneeseen ja kiinnitti hänet seinässä oleviin renkaisiin. Jalat sekä kädet levällään Anssi jäi pimennettyyn huoneeseen kun nainen lähti jälleen omille teilleen.

Arviolta tunnin kuluttua Sara tuli takaisin. Hän käveli suoraan Anssin luokse ja suuteli häntä kiimaisesti. Sitten hän alkoi hyväilemään pojan vartaloa ja pian Anssin kyrpä alkoi nousemaan ja kovenemaan. ”Ethän nyt tule ennen aikojasi?” Sara kysyi varoittavasti. ”En En”, Anssi sanoi ja hymyili. ”Turpa kiinni Orja!” Sara karjaisi. Anssi alkoi tosissaan pelkäämään. Tuo nainen oli hullu. Nainen kumartui pojan eteen ja alkoi lutkuttamaan tuota kasvavaa elintä. Anssilla alkoi muutaman minuutin kuluttua olemaan jo tuskallinen olo, sillä Sara oli hyvin taitava. Anssi sai pidettyä ajatuksensa kurissa ja katseen nahkaisessa ruoskassa. Hän tiesi että jos hän olisi katsonut alaspäin, naisen punaisiin huuliin joiden välissä oli hänen kyrpä, hän olisi tullut heti. Lähes samalla hetkellä kun Sara sanoi ”No nyt”, Anssi laukesi. Spermat lensivät osittain lattialle ja osittain Saran rinnoille. Sara katseli tyytyväisenä tulosta ja löysensi Anssin käsissä olevia kahleita. Sara työnsi rintansa lähelle Anssia ja käski pojan puhdistaa ne. Anssi pelkäsi saavansa rangaistuksen jos ei tottelisi, niinpä tuo valkoinen neste hävisi Anssin suuhun ja rinnat kiiltelivät syljestä. Nainen katosi taas. Ja jätti Anssin kiinni renkaisiin.

Jälleen kerran nainen tuli huoneeseen ja sanaakaan sanomatta käänsi Anssin niin että hänen kasvot oli vasten seinää. Hän kiristi kahleet ja hyväili häntä hetken. Sitten hän otti koukusta raipan ja hiveli sillä Anssin pakaroita. Anssi pelkäsi joka hetki iskua. Joka kohta jo tulikin. Nainen piiskasi Anssin vaaleita pakaroita ja välillä hyväili niitä. Jälleen piiskaa ja sitten nainen nuoli pakaroita. Nainen haki nahkaruoskan jolla sivalsi muutaman kerran Anssin selkää. Sitten hän teki muutaman runkkausliikkeen. Mutta siinä tilanteessa ei seisokki tullutkaan. Sara suuttui. Hän alkoi läiskimään pojan selkää vuoroin nahkaruoskalla ja vuoroin raipalla. Anssi huusi suoraa huutoa tuskasta, mutta nainen vain kovensi iskuja. Aikansa hakattuaan nainen lopetti ja irrotti Anssin. Sitten hän käski hänen pukea vaatteet jotka olivat nurkassa olevalla tuolilla. Nahkahousut ja musta tiukka paita. Vain nuo vaatekappaleet verhosivat nuorta vartaloa. Paidan kangas osui koko ajan kipeisiin iskujen aiheuttamiin juoviin.

Nainen kahlitsi Anssin ja he menivät autoon. Sara lähti ajamaan ja Anssi yritti katsella jotakin mistä voisi muistaa reitin. Sara ajoi kauan hiljaisena. Sitten hän sanoi: ” Sinusta ei ole mihinkään, hanki normaali nainen äläkä yritäkään esittää mitään mitä et ole”. Ja nauroi likaista naurua. Anssi ei ymmärtänyt mitä hän tarkoitti. Mutta toivoi koko ajan että tuo piina olisi pian ohi. Sara ajoi Anssin kotipihaan, Anssi ei ymmärtänyt miten nainen tiesi hänen asuinpaikan. Sara jätti Anssin talon pihaan ja lähti. Kahleet päällä oli hieman hankala etsiä vara-avain ja avata ovi. Matka varastoon oli vaikea, rappuja ei meinannut päästä edes alas. Anssi löysi tongit millä sai kahleet poikki. Sitten hän riisui nuo vaatteet ja meni hakemaan huoneestaan uusia. Tietokone oli päällä ja sen näytöllä oli tekstiä. Tekstissä oli tarkka kuvailu mitä nainen tekisi hyvälle orjalleen. Anssin onneksi hän ei ollut hyvä orja. Sillä hyvää orjaa olisi odottanut iän ikuinen piina tuon julman naisen kynsissä. Tuo oli ollut vasta alkua. Anssia puistatti ajatuskin.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Runkkarin rangaistus Olin mennyt runkkaamaan niin, että olin saanut kunnon orgasmin. Edellisestä orgasmista oli jo yli seitsemän kuukautta, mutta se ei ollut mikään selitys. Tiesin, että minun piti rankaista […]
  • Alistettuna mökillä osa 1 Olen 44-vuotias lapseton nainen, mustat hiukset, tiimalasin muotoinen vartalo. Pituutta minulla on 168 cm, painoa 65 kg. Poveeni olen tyytyväinen, käytän C-kupin rintaliivejä. Takapuoli on […]
  • Lutkan rangaistus Mieheni oli lähettänyt töihin tekstiviestin, jossa hän ilmoitti viikoittaisen rangaistuksen tulevan. Olimme sopineet tästä, koska pidän valtavasti huorailusta ja ilotyttönä olemisesta. Sen […]
  • Pomon alistama narttu No voi pahus, taas meni aamu pitkäksi ja vielä perjantai. Minulla kun on niitä miinustuntejakin saldolistalla jo aika paljon. Tätä se on, kun joutuu reissaamaan jatkuvasti. On pakattava ja […]
  • Mirkku pulassa Olin Smith's:ssa ensimmäistä kertaa. Paikalla oli jossain määrin raju maine, ja sen väitettiin olevan etenkin originellimpien seksuaalisten suuntauksien harrastajien suosiossa. Tila oli […]
  • Velanmaksun aika Tihkusade kastelee kasvojani kun kiiruhdan korot asfalttia vasten kopisten tien yli. Nilkoissani pyörivät syksyn väreissä loistavat vaahteranlehdet ja kiristän takkiani vyötäisiltä. Tuntuu […]
  • Kahden valtiattaren alistama Vaimolla oli minulle syntymäpäiväksi yllätys, ja sitä se kyllä oli aivan uusiin sfääreihin kohotettuna. En ikinä olisi voinut kuvitellakaan mitään sellaista – mutta samalla se oli kaikkien […]
  • Alistettu aisuri Valtiattareni on päättänyt tänään saada isoa mustaa munaa. Hän on ollut tänään kaupungilla ravintolassa ystävättärensä kanssa iskemässä mustia miehiä. Olen pienimunainen orja, joka […]

Jätä kommentti