Rankkaa pornoa

”Nude meikki”, sanottiin ohjeessa. ”Kuin juuri herännyt, tukka auki”. Jenni kampasi vaaleaa tukkaansa suoraksi ja tarkasteli kasvojaan peilistä kriittisesti. Meikki oli hyvin pohjustettu, iho näytti virheettömältä. Vain aavistus kulmakynää ja tummanruskeaa ripsiväriä. Huulilla sipaisu beigeä huulikiiltoa. Tämän meikin Jenni kyllä osasi tehdä täydellisesti. Lopputulokseen tyytyväisenä tyttö pyöräytti hiuksensa vielä löysälle poninhännälle, veti takin päällensä ja nappasi käsilaukun kainaloonsa.

Jenni nousi ratikasta päätepysäkillä ja lähti kävelemään määrätietoisin askelin kohti kirjeessä saamaansa osoitetta. Saappaiden korkeat korot kopisivat äänekkäästi vasten kadun mukulakiveystä. Oven takana Jenni veti hiuksistaan pois niitä pidelleen donitsin ja pörrötti tukan auki. Vielä nopea vilkaisu käsipeiliin. Kasvot olivat sievät, kauniit jopa ja erittäin kuvaukselliset.

Jenni oli aina halunnut malliksi. Jo pikkutyttönä hän saattoi jäädä tuntikausiksi katsomaan telkkarista Fashion TV:tä. Äiti luuli hänen ihastelevan vaatteita, kun tosi asiassa Jenni tarkkaili lavalla astelevien mallien jokaista liikettä ja maneeria. Niitä hän sitten toisteli harjoitellessaan cat-walkia huoneessaan pehmoeläinten ollessa yleisönä. Oli kohtalon ivaa, että Jenni oli jäänyt niin lyhyeksi. Vain 171 cm. Jennin isosisko Jaana oli sentään 178 cm pitkä kaunotar. Koko perheen ylpeys opiskeli lääketieteellisessä eikä olisi voinut vähempää välittää mallintöistä. Kun taas kuopusta ei opiskelu jaksanut innostaa. Jenni ei tuntenut lainkaan kiinnostusta omia lukio-opintojaan kohtaan. Vain ajatus ammattimallina toimimisesta sai hänet syttymään. Mutta vaikka Jenni oli saanut useita kutsuja koekuvauksiin kansionsa perusteella, niin aina joku pidempi tyttö oli napannut keikan. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Jenni oli todella palkattu työhön, josta saisi ihan oikean palkkionkin.

”Onneksi on kaunis ilma. Ei tarvitse pelätä, että sade pilaisi huolellisesti tehdyn meikin”, tyttö ajatteli mielessään. Jenni veti syvään henkeä, painoi ovikelloa ja odotteli jännittyneenä. Ikuisuudelta tuntuneen ajan kuluttua kuului, kun summeri pärähti ja sähkölukko napsahti auki.

Studio oli kellarissa. Muutamat pienet ikkunat oli pimennetty tummalla kankaalla ja kaikkia seiniä kiersi runsaasti erilaisia hyllyjä ja rekkejä täynnä vaatteita ja rekvisiittaa. Huone oli aika suuri, ehkä suunnilleen 80 neliömetriä. Peräseinällä oli vihreä taustakangas ja sen edessä pitkä pitopöytä, jolle oli katettu rekvisiitaksi ruhtinaalliselta näyttävä ateria. Jenni astui muutaman askelman betoniportaita alas ja jäi siihen seisomaan. Studion sivulla oli ovi auki toiseen huoneeseen. ”Toimisto”, ajatteli Jenni nähdessään aukosta sekasortoisen kirjoituspöydän ja pätkän mappihyllyä. Hetken päästä toimistosta astui ulos farkkuihin ja mustaan t-paitaan pukeutunut suunnilleen 38-vuotias mies.

”Jenni? Moi. Mä ole Ari”, esitteli mies itsensä hyväntuulisesti. ”Sä oot varmaan lukenut ne ohjeet, jotka lähetin? Harri tuo kohta sopparin sulle allekirjoitettavaksi ja sitten voidaankin aloittaa.”

Samassa kellarin ovi Jennin takana aukesi ja sisään astui pitkä tummatukkainen mies. Hän vilkaisi Jenniä nopeasti, murahti ja puhui sitten tämän ohitse suoraan toiselle miehelle.

”Onks tää nyt se?” Vastausta odottamatta mies avasi oven takanaan uudelleen ja huusi sen raosta: ”Max! Tuu nyt vittu sisään sieltä!” Nyt Jenni huomasi pitkän paksun ketjun miehen kädessä. Samassa ovenraosta puikahtikin sisään valtavan iso tanskandogi. Harri napsautti ketjun mustan koiran kaulapantaan kiinni ja talutti koiran studion nurkkaan. Siellä ketjun toinen pää kytkettiin seinässä olevaan metallikahvaan kiinni. Koira näytti ison miehen rinnallakin todella suurelta. Jenni arvioi, että sen säkä oli ainakin metrin korkeudessa ja painoa varmasti saman verran kuin isännällään. Tästä huolimatta dogi asettui tottelevaisesti maahan ja laski päänsä etutassujen väliin.

Ari huomasi, kuinka Jenni säpsähti koiraa ja sanoi naurahtaen: ”Se on ihan kiltti. Ja tosi hyvin koulutettu. Tää Harri tässä ei siedä mitään ryppyilyä edes koiraltaan”. Se oli helppo uskoa. Kun Ari vaikutti mukavalta ja helposti lähestyttävältä, niin Harrin uhkaava ja vihamielinen olemus oli tälle täysi vastakohta.

Harri mittaili katseellaan Jenniä päästä varpaisiin.

”Onpa lyhyt tyttö. Ei näytä ammattilaiselta. Mutta kaipa sä Ari saat tuostakin jonkun kuvan otettua.”

Mies nappasi kainalostaan nipun papereita ja taskustaan kynän ja tyrkkäsi ne Jennille.

”Tää on ihan standardi sopimus. Kai sä oot ees joskus nähnyt? Siinä on selostettu kuvauksen kulku pääkohdittain. Pistä nimmari vikalle sivulle.”

Jenni alkoi kädet täristen lukemaan papereita, joita näytti olevan ainakin viisi sivua.

”Laita nyt se nimi, niin päästään aloittamaan. Ei tässä oo koko päivää aikaa.”

Jenni hyppi silmillään nopeasti vain otsikot; sopijapuolet, palkkio, kuvauksen erityispiirteet, suostumus, vastuuvapaus, oikeuksien luovutus… ja vetäisi allekirjoituksen viimeiselle sivulle sille varatulle viivalle.

Tällä välin oli Ari käynyt hakemassa tangolta valkoisen silkkisen aamutakin, pörröiset tohvelit ja silmänaamion.

”Kuten tuosta kuvauksesta varmaan luit, niin tehdään sellanen setti, jossa olet juuri suihkusta tullut hienostorouva. Poseeraat tuossa ruokien äärellä niitä maistellen. Tää setti menee yksityiskokoelmaan ja se tulee olemaan vähän kubistinen ja bizzari tyyliltään. Mä lisään taustat myöhemmin koneella.”

Ari katseli arvioiden Jennin vaatteita: ”Ota pois noi farkut, paita ja kengät ja laita päällesi tää takki ja tossut. Naamio tulee otsalle. Kai sulla on ihonväriset alusvaatteet?”

Nyt Jenni tajusi tehneensä todellisen aloittelijan virheen. Nieleskellen hän sanoi: ”Mulla on kyllä mustat…” Nähdessään Harrin halveksivan katseen hän lisäsi nopeasti: ”…mutta jätän ne pois alta. Ei haittaa.”

Jenni riisui sermin takana saappaansa, farkut, paitansa sekä ne kirotut mustat alusvaatteet. Silkkinen aamutakki tuntui ylellisen kevyeltä ja viileältä hänen alastonta vartaloaan vasten. Jenni veti silmänaamion ensin kaulalleen ja sitten ylös otsalleen niin, että se jäi pannaksi hiuksien päälle. Pörrötohvelit jalassaan hän sipsutteli esiin sermin takaa. Ari viritteli kameraa jalustalleen pitopöydän edessä ja Harri suuntasi kirkkaita studiovaloja.

”Aloitetaanpas sitten. Menet siihen pöydän päädyn viereen seisomaan, niin otan ensin pari koestilliä.”

Jenni teki työtä käskettyä. Kun Ari oli ottanut koekuvat ja valaistus oli niiden perusteella säädetty kohdalleen, alkoi varsinaisten kuvien laukominen. Pöytä oli pitkä ja jykevä ja sille oli katettu valtava määrä erilaisia ruokia. Sen pinta oli tummaa puuta, ehkä petsattua tammea ja se oli mittasuhteiltaan surrealistisen suuri: hiukan liian korkea, leveä ja pitkä normaaliksi pöydäksi. Erillisiä tuoleja ei ollut, vaan pöydän edessä oli vain leveä penkki, jossa oli upeita takorautaisia lenkkejä roikkumassa sivuilla. Epätodellista vaikutelmaa korostivat tavanomaista pienemmät lautaset, lasit ja ottimet, jotka oli katettu kahdelle valtavan pöydän vastakkaisiin päätyihin. Pöydällä oli rekvisiittana muovinen iso paistettu porsas, omena suussa totta kai, erilaisia muovisia patonkeja, useampi viinipullo seka paljon erilaisia kaloja, hedelmiä ja vihanneksia, joista ainakin osa näytti ihan aidoilta. Kuvaajan ohjeiden mukaisesti Jenni poseerasi pöydän äärellä välillä seisten, välillä istuen, skoolaten näkymättömälle seuralleen pöydän päässä ja tarjoillen herkkuja olemattomille vieraille.

Vähitellen Jenni huomasi rentoutuvansa ja alkoi selvästi nauttia kuvattavana olemisesta. Hän poseerasi spontaanisti erikoisin ilmein ja asennoin. Ilmapiiri studiossa oli paljon mukavampi nyt, kun Harrikin näytti olevan tyytyväinen mallin ammattitaitoon.

Jossain vaiheessa Ari sanoi, että nyt siirrytään seuraavaan kohtaukseen. Jennin silmänaamio laitettiin kasvojen eteen ja nyt hänen piti vartalonsa asennoilla elehtiä ikään kuin olisi unessakävelijä pöydän äärellä.

”Laita nyt lenkit!” huikkasi Ari Harrille. Harri auttoi Jennin ensin istualleen penkille ja kiinnitti jotain tytön nilkkoihin ja ranteisiin. Yhä naamio kasvoillaan tyttö kävi annettujen ohjeiden mukaan makuulleen hiukan ihmeissään, mutta innostuneena odotellen tulevaa.

”Avaa suu”, Harri komensi. Kun Jenni avasi suunsa, mies laittoi jotain kovaa ja pyöreää hänen hampaittensa väliin ja kiinnitti lenkin niskan taakse. Seuraavaksi kädet vedettiin alas lattian rajaan penkin vastakkaisille puolille. Naps! kuului pikalukon ääni, kun Harri kiinnitti ranteet penkin sivulle lenkkeihin. Kun mies alkoi taivuttaa tytön jalkoja tämän rinnalle, Jenni hätääntyi muistaessaan, ettei hänellä ollut pikkuhousuja jalassaan, mutta miehellä oli tiukka ote nilkkojen remmeistä eikä tyttö ehtinyt tehdä mitään, ennen kuin kuuli taas uudet napsahdukset. Harri pujotti vielä remmin Jennin oikean reiden yli, penkin alta ja sitten toisen reiden ympäri. Remmin päät hän kiinnitti penkin lenkkeihin.

Siinä Jenni nyt makasi siistinä pakettina selällään penkillä, ranteet tiukasti penkin sivujen renkaisiin kiinnitettyinä, jalat koukussa, hiukan toisistaan erillään rinnan päällä ja nilkat kiinni kahdessa katosta roikkuvassa vaijerissa. Hänen paljas häpynsä oli kuin tarjottimella tässä asennossa. Kun Jenni yritti huutaa vastalauseensa, hän tajusi, että suussa oleva pallo, gagi, muutti hänen äkäiset käskynsä pelkäksi muminaksi.

”Turhaa siinä pyristelet. Meillä on sun suostumuksesi näihin kuviin. Kannattaisi lukea paperit, niin tietäisi, mihin nimensä länttää”, Harri naurahti.

Asento ei antanut Jennille paljoa mahdollisuutta liikkua eikä hän voinut muuta kuin maata aloillaan, kun seuraavaa kuvaa valmisteltiin. Harri avasi aamutakin vyön ja paljasti tytön pienet kiinteät rinnat. Sitten hän alkoi asetella hedelmiä tämän reisien takaosan päälle ja rintojen väliin, aivan kuin hedelmävatiin. Jenni yritti pyristellä ja mies kiroili, kun tarkasti asetellut hedelmät pyörivät lattialle.

”Yritä, Jenni, nyt vaan keskittyä”, Ari rauhoitteli tyttöä. ”Otetaan nämä loput kuvat ihan sen sun allekirjoittaman suunnitelman mukaisesti. Ole ammattilainen, niin päästään kaikki ajoissa kotiin täältä.” Jenni veti syvään henkeä ja yritti tyhjentää mielensä kaikista ajatuksista. Ja erityisesti niistä kauhukuvista, mitä hänen mieleensä yritti tunkeutua. Itseään rauhoitellen hän mietti, ettei tässä nyt mitenkään pahasti voinut käydä. Kutsu kuvaukseen oli tullut toimiston kautta, joten siellä oli ainakin Arin yhteystiedot. Eivät nämä miehet voineet olla mitään kirvesmurhaajia, koska studiolla oli omat nettisivutkin ja Arin firmalla LY-tunnuksetkin…

Jenni ei nähnyt mitään silmänaamion takaa, mutta kuuli kameran napseen Arin kuvatessa. Aina välillä mies antoi ohjeita: leuka ylemmäs, selkää kaarelle, käsivarret vähän koukkuun jne. Harri hääräsi rekvisiitan kanssa ja asetteli hedelmiä Jennin paljaalle vartalolle Arin ohjeiden mukaisesti. Studion katossa pyörivä tuuletin puhalsi hiljaa viileää ilmavirtaa paljaille pakaroille ja tahtomattaankin Jenni värähti aina, kun Harrin sormet koskettivat hänen ihoaan.

”Sitten seuraava setti. Otetaan vaikka porkkanat ensin. Onko riittävän märkä?”

Jenni säpsähti kuullessaan Arin sanat ja samassa hän tunsi, kuinka Harri työnsi sormen hänen tarjolla olevaan emättimeensä. Jenni inahti kauhuissaan ja mies naurahti. Harri työnteli yhtä sormea ensin muutaman kerran edestakaisin ja lisäsi sitten toisen sormen. Kahta sormeaan syvällä nuoren tytön tiukassa pillussa pyöritellessään Harri huikkasi takaisin Arille:

”Aika kuiva on. Tarvitaan lubea. Mistä löydän sen?”

”Nyt ei kuule oo mitään hajua. Kato noista hyllyistä”, Ari vastasi.

Mies työnsi sormensa viellä kerran edestakaisin ja käveli sitten tutkimaan varaston seiniä kiertävää hyllyriviä.

”Vittu kun kaikki on aina niin sekaisin. Ei täältä mitään löydä.”

Samassa kuului puhelimen ääni viereisestä toimistohuoneesta. Jenni kuuli, kuinka Ari poistui toimistoon ja vastasi puhelimeen.

”Me tähän mitään lubea tarvita”, Harri mutisi. ”Max!”

Nurkasta kuului ketjun kilahduksia, kun iso koira nousi seisomaan. Harri käveli koiransa luokse, irrotti ketjun sen pannasta ja komensi: ”Töihin siitä! Nuole!” Koiran kynnet rapisivat vasten studion betonilattiaa sen tullessa puolijuoksua kellarin halki Jennin luokse. Ja sitten tyttö tunsikin kylmän kuonon häpyhuulillaan. Koiran märkä kieli alkoi lipoa pitkin ulompia huulia käyden välillä anuksella. Harri tarttui tytön nilkkoihin ja väänsi reidet vielä enemmän avoimiksi paljastaen pienemmät häpyhuulet, klitoriksen ja emättimen aukon koiralle. Koira lipsutteli innokkaasti notkean kielen upotessa yhä syvemmälle tytön sisään. Pitkät vaativat vedot ylsivät anukselta hävylle asti ja leveä kieli levitti kosteutta koko alueelle. Jenni ei pystynyt estämään värähdyksiä vartalossaan, kun koiran karhea kieli osui klitorikselle ja kauhukseen hän tunsi turpoavansa ja kostuvansa koiran lutkuttaessa hänen pilluaan yhä nopeammassa tahdissa.

Koiran penis kasvoi ja jäykistyi ja kun kiimanesteet alkoivat valua ulos emättimestä ja välilihaa pitkin kohti anusaukkoa, eläin yritti nousta tytön päälle. Juuri kun ison koiran valtava elin tökki välilihalla etsien tietä sisään, tarttui Harri kiinni kaulapannasta ja käski: ”Max, alas! Riittää! Paikka!” Pettymyksestä ulisten Max juoksi häntä koipien välissä takaisin paikalleen toiselle puolen varastoa ja jäi kiltisti istumaan penistään nuoleskellen.

Harri työnsi uudelleen kaksi sormeaan tytön sisään ja urahti tyytyväisenä nyt litisevän märkää pillua vatkatessaan.

”Hyvin toimi. Sähän taisit tosiaan tykätä siitä?”

Jennin pillusta kuului maiskahdus, kun mies veti sormensa jälleen ulos. Silmänaamio oli liukunut hiukan pois paikoiltaan Jennin vääntelehtiessä penkillä ja tyttö näki, kun mies valikoi hedelmiä ja vihanneksia pöydältä kuvaustarvikkeiksi. Ensimmäiseksi oli vuorossa nippu porkkanoita. Kun Ari lopetti toimistossa puhelun ja tuli takaisin asettuen kameran taakse, Harri hieroi porkkanalla Jennin klitorista pyöritellen välillä sen kärkeä pitkin turvonneita häpyhuulia.

”Aha, malli näyttää olevan valmis. Todellakin”, Ari naurahti. Ja sitten porkkana sujahti syvälle tytön sisälle. Kamera kävi taas. Kuvissa näkyi nuoren tytön turvonnut vulva, josta sojotti ulos porkkanan pää vihreä tupsu terhakkaasti sojottaen. Porkkana sai pian seurakseen toisen, kolmannen ja neljännen. Jennin pillun aukko näytti jo todella täydeltä, kun Harri työnsi vielä viidennenkin porkkanan edellisten seuraksi. Tällaista nöyryytystä ei olisi voinut uskoa todeksi ja samalla tilanne tuntui uskomattoman kiihottavalta. Jenni oli penkillä maatessaan kuin kubistinen maljakko vihreän puskan sojottaessa hänen jalkojensä välistä. Sitten porkkanat nykäistiin ulos. ”Uhh…” Jennin tahtomatta huokaus purkaantui hänen huuliltaan.

Seuraavaksi Harri otti pöydältä kimpaleen brie-juustoa ja kuutioi sitä noin 2×2 cm:n paloihin. Sitten hän nappasi käteensä ison kurkun ja leikkasi sen päästä palasen, jonka viipaloi ohuiksi siivuiksi. Viileät kurkunviipaleet aseteltiin kiemurtelevaksi jonoksi pitkin Jennin reiden takaosia ja pakaroiden päälle. Kun Harri oli lopputulokseen tyytyväinen, hän otti Jennin nännit sormiensa väliin ja alkoi pyöritellä niitä samalla kevyesti puristellen. Kylmät väreet kulkivat pitkin tytön selkärankaa ja pieni voihkaus karkasi Jennin huulilta. Nännit kovettuivat hetkessä napakoiksi nänninpihojen silmin nähden laajetessa ja ihon punoittaessa. Harri painoi juustonpalan vasten jäykkää nänniä ja lämpimään juustoon jäi pieni painauma. Uusi juustonpala ja uusi painauma. Kun kaikkiin paloihin oli kopiotu nänninpainauma, ne aseteltiin rintojen päälle oudoksi taideteokseksi.

Nyt Harri otti naamion pois Jennin silmiltä. Kirkas studiovalo häikäisi ja sai tytön siristelemään. Avatessaan uudelleen silmänsä hän kohtasi miehen ivallisen katseen. Harri pyöritteli kädessään isoa muovista patonkia. Hymyn kareillessa huulilla hän veti sitä edestakaisin toisen kouransa läpi ja kuiskasi hiljaa: ”Maistuiskos?” Sitten mies laittoi vielä kurkunviipaleet Jennin silmien peitoksi.

”Onko kohta valmista?” Ari kyseli kameran takaa ja Harri murahti jotain vastaukseksi. Mies siirtyi takaisin Jennin takapuolen viereen ja liu’utti kovaa muovista patonkia tytön häpyhuulten välissä. Kiusoitellen hän vei patongin kärjen välillä ihan emätinaukolle ja työnsi sitä aavistuksen sisään, sitten takaisin klitorikselle. Jenni levitti vaistomaisesti reisiään hiukan lisää ja tunsi odottavan sykkeen sisällään miehen levitellessä hänen häpyhuuliaan patongin kärjellä.

”Sulla näyttää, Harri, olevan vähän turhan hauskaa tän kanssa”, Jenni kuuli Arin naurahtavan. ”Älä unohda, että meidän pitää saada duunikin tehtyä.” Samassa Jenni ulvahti, kun mies survaisi paksun patongin syvälle pohjaan saakka yhdellä kovalla työnnöllä.

”No olkoon sitten”, Harri tuhahti. Jennin vielä haukkoessa henkeään äkillisen työnnön aiheuttamasta järkytyksestä Ari otti taas sarjan kuvia.

Kun Ari oli tyytyväinen, Harri nyppi juustot ja kurkunviipaleet pois Jennin iholta ja silmiltä. Viimeisenä hän veti pois patongin ja jälleen tytön litimärkä pillu maiskahti hyvästiksi. Tämä sai Jennin punastumaan korviaan myöten.

”Hei, pidetään tupakanmittainen tauko.”

”OK, käyn virittämässä ton videokameran sillä aikaa.”

Jenni jätettiin edelleen kiinni penkkiin suukapula suussaan, nännit jöpöttäen ja pillu nesteitä valuen. Hän kuuli, kun varaston ja toimiston ovet kävivät peräjälkeen, ja huokaisi huomatessaan olevansa yksin.

Samassa huoneen toiselta puolelta kuului helähdys, kun iso tanskandogi nousi seisomaan. Kukaan ei ollut laittanut koiraa uudelleen ketjuun kiinni ja salamana se syöksyi penkkiin kiinnitetyn tytön ääreen. Valtava koira ei hukannut hetkeäkään aikaa, vaan nousi välittömästi tytön päälle survoen turvonneen kalunsa tämän pilluun.

Peto nylkytti isoa penistään nuoren tytön tiukassa aukossa kuin riivattuna. Jenni ei ollut eläissään kokenut mitään vastaavaa. Suukapula esti hänen avunhuutonsa eikä hän kiinni sidottuna pystynyt tekemään mitään suojatakseen itseään eläimeltä. Iso musta koira survoi elintään Jennin sisälle uskomattomalla voimalla ja tahdin vain kiihtyessä tyttö tunsi orgasmin aaltojen lyövän ylitseen. Koiran valtava penis liikkui litimärässä pillussa kuin moottoroituna ja Jenni tunsi, kuinka peniksen tyvessä oleva tuppi yritti työntyä hänen sisäänsä…

Samassa varaston ovi aukesi ja Harri astui sisään.

”MAX! Alas! Paikka!” mies huusi nähdessään koiran tytön päällä. Ulvahtaen koira totteli isäntäänsä. Jenni vääntelehti penkillä orgasmin kourissa ja hänen sykkivä pillunsa oli suoraan Harrin silmien edessä.

”Taidatkin olla eläinfani myös”, Harri naurahti. ”Sori, että keskeytin, mutta Maxilla ei ole lupaa panna ilman valvontaa.”

Kohta Ari palasi toimistosta videokamera kädessään.

”Otetaan sitten vikat setit”, Ari sanoi Harrille ja ryhtyi asettamaan kameraa alustalle. Harri haki studion nurkasta ongen, jossa oli myös siima ja koukku. Koukkuun mies kiinnitti pöydältä poimimansa kalan.

”Tähän pitää nyt sitten saada liikettä mukaan, joten sun pitää lihaksilla vetää vastaan, kun mä ongin, okei?” Jenni nyökkäsi varovasti vastaukseksi ihmeissään ja edelleen hämillään orgasmistaan. Miehellä ei ollut ongelmia työntää isohkoa niljakasta kalaa pyrstö edellä tytön litisevän märkään pilluun. Kun kalasta oli enää koukkuun kiinnitetty suu näkyvissä, otti Harri ongen käteensä ja astui muutaman askeleen taaksepäin.

”Ja käy!” sanoi Ari. Harri alkoi vetää onkea taaksepäin ja kala liukui ulospäin.

”Sitten kiskot vastaan”, Harri komensi ja Jenni imaisi emättimen lihaksilla kalan takaisin sisäänsä. Arin kameran käydessä iso kala pulpahteli edestakaisin tytön pillussa litisten sisään sen uumeniin ja takaisin melkein ulos pullahtaen. Lopulta Harri nykäisi voimakkaammin ja kala lennähti ulos emättimestä niin kuin se olisi vedetty ylös vedestä. Ari katsoi pätkän heti läpi ja oli tyytyväinen lopputulokseen.

”Sä olet, Jenni, aika pro! Loistavasti kuuntelet ohjeita. Nyt sitten vikat kuvat yhtä hyvällä asenteella.”

Jenni tunsi mielihyvää Arin rohkaisevista sanoista ja päätti kestää loppuun asti, mitä tuleman piti. ”Enää yksi otos. Kyllä minä tämän kestän…” tyttö ajatteli, mutta vilkaistuaan Harrin puuhailua hänen silmänsä laajenivat kauhistuksesta. Harri oli napannut pöydältä kaksi isoa munakoisoa ja punnitsi niitä käsissään arvioiden. Toinen oli parikymmentä senttiä pitkä ja halkaisijaltaan arviolta 7-8 cm. Toinen vielä suurempi, ehkä 30 cm ja halkaisijaltaan ainakin 14 cm. Lopulta Jennin huokaistessa helpotuksesta mies valitsi pienemmän vihanneksen. Mutta tytön hämmästykseksi mies vain pilkkoi koison viipaleiksi ja alkoi asetella niitä hänen vartalolleen. Helpotus oli kuitenkin väliaikaista, kun Ari huikkasi:

”Tää lube olikin tuolla toimistossa. Kannattaa varmaan vähän avata paikkoja, ennen kuin aloitetaan”, Ari heitti liukuvoidetuubin Harrin viereen.

Harrin huulille levisi ilkikurinen hymy tämän avatessa tuubin korkin ja levittäessään suuren määrän liukuvoidetta sormiinsa, kämmenselkään ja ranteelle. Mies puristi voidetta myös suoraan Jennin häpyhuulten päälle. Ihoa kihelmöi, kun viileä liukuvoide valui norona pitkin kuumana värisevää vakoa aina peräaukolle asti. Sitten hän alkoi levittää liukuvoidetta pyörivin liikkein tytön emättimen aukolle työntäen sormiaan välillä syvemmälle. Yksi sormi upposi helposti, samoin toinen ja kolmas. Kun Harri vei sisään vielä neljännen sormen, aukko näytti venyvän jo äärimmilleen. Mutta mies ei lopettanut tähän. Vasemman käden sormien hieroessa samalla Jennin klitorista, hän veti oikean kätensä ulos, supisti sormensa nippuun ja painoi kaikki viisi sormeaan tytön emättimeen. Hitaasti edestakaista liikettä tehden hän vähitellen painoi kättään yhä syvemmälle nuoren tytön tiukkaan pilluun. Ja milli milliltä se venyi tehden tietä miehen isolle kouralle. Jenni voihki ja vääntelehti, kun hänen emättimensä tuntui venyvän ratkeamispisteeseen saakka. Hän tunsi polttavaa kipua ja samalla uskomattoman täyden tunteen, ja lopulta miehen koko nyrkki oli hänen sisällään.

Harri painoi nyrkkiään pillun sisällä aina pohjaan saakka. Miehen rystyset painoivat vasten kohdunsuuta ja ranteen luut emättimen aukon tiukkaa rengasta. Jenni ulvahti, kun Harri pyöräytti rannettaan ympäri niin, että peukalon hanka hieroi vasten tytön G-pistettä. Mies vatkasi nyrkkiään tiukan onkalon puristuksessa ja kiihdytti tahtiaan sitä mukaa, kun tunsi tytön rentoutuvan. Hän tunsi, kuinka emätin turposi hänen rannettaan vasten ja kun alue kohdun suun ympärillä alkoi pullistua kuin ilmapallo orgasmia enteillen, hän äkisti nykäisi kätensä kokonaan ulos. Jennin huulilta karkasi pettynyt ulahdus ja välittömästi häpeän puna levisi tytön kasvoille.

Tyhjä olo ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun mies nappasi käteensä isomman munakoison, jonka pintaan hän levitti lisää liukuvoidetta.

”Nyt saattaa vähän tuntua. Tää on nimittäin jonkin verran mun nyrkkiä isompi. Just sulle sopiva”, nauroi Harri pyöritellessään valtavaa vihannesta Jennin turvonnutta pillua vasten. Jenni huusi yhtä aikaa kivusta ja kiimasta, kun hirvittävän iso kasvis alkoi painua hänen avoimena odottavaan pilluunsa venyttäen sitä äärimmäisiin mittoihin. Harri joutui käyttämään tosissaan hartiavoimiaan survoessaan mustan vihanneksen pulleaa päätä sisään turpeaan onkaloon, mutta lopulta se onnistui ja paksuin kohta pulpahti sisälle.

”Aaahh!” huusi Jenni, kun mies pumppasi munakoisoa hänen pillussaan pienin nytkyttävin liikkein. ”Uuuhhhh!” tyttö lähestyi orgasmia uskomattoman kovan paineen hangatessa hänen kohdunsuutaan ja G-pistettään. ”Mmmhhh! Kohta tulee!” Jenni pyöritteli lanteitaan Harrin työntöjen tahdissa.

”Hyvä, hyvä! Juuri noin. Todella upeaa!” kannusti Ari. ”Kun laukeat, niin purista ihan täysillä se ulos”, hän opasti Jenniä kameran takana.

Ja kun orgasmin aallot alkoivat lyödä Jennin vartalon läpi ja tytön alavatsan lihakset supistella vasten hänen sisäänsä survottua vihannesta, Harri irrotti otteensa. Jenni pusersi lihaksillaan ja sinkosi munakoison ulos sykkivästä pillustaan. ”Plurts!” Emättimen tulipunainen aukko nytkähteli rytmikkäästi ammottaen avoinaisena ja munakoiso mätkähti maahan hänen eteensä.

”Ihan loistavaa!” hihkui Ari innoissaan videokameran takaa.

Viikkoa myöhemmin Jenni kuuli postiluukun rapsahtavan ja kiirehti eteiseen katsomaan, josko mainosten joukossa olisi vihdoin hänen odottamansa kirje. Nähdessään hänelle osoitetun kuoren hän malttamattomana repäisi sen auki. Ensin ulos putosi 8 000 euron shekki ja tytön suu loksahti auki. Sovittu palkkio oli huomattavasti pienempi. Hän luki nopeasti mukana seuranneen kirjeen:

”Asiakas X, kuvien tilaaja oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja halusi palkita sinut ylimääräisellä tipillä. Ja samalla hän tilasi uuden kuvasarjan. Tällä kertaa urheiluhenkisen. Asusteina muun muassa pingis-, sulkapallo-, golfpallot sekä pesäpallomailat… Olethan käytettävissä? Terkuin, Ari”. Hymy levisi Jennin huulille.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Alistettu aisuri Valtiattareni on päättänyt tänään saada isoa mustaa munaa. Hän on ollut tänään kaupungilla ravintolassa ystävättärensä kanssa iskemässä mustia miehiä. Olen pienimunainen orja, joka […]
  • Sisko yllätti saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Sisareni yllätti minut saunassa Elettiin kesää 2002, tarkemmin sanottuna Elokuun alkupäiviä, kun tämä kertomani tarina tapahtui. Olin juuri saapunut iltajunalla viikonloppulomalle armeijasta, kun naapurini moikkasi minua […]
  • Alistettuna mökillä osa 1 Olen 44-vuotias lapseton nainen, mustat hiukset, tiimalasin muotoinen vartalo. Pituutta minulla on 168 cm, painoa 65 kg. Poveeni olen tyytyväinen, käytän C-kupin rintaliivejä. Takapuoli on […]
  • Täti kylässä Valtiattareni on 31-vuotias, tukeva, lyhyt nainen. Olen ollut hänen leikkikalunaan nyt pari viikkoa. Itse olen 23-vuotias palvelija. Eilen Valtiattareni reilusti yli 40-vuotias täti tuli […]
  • Mirkku pulassa Olin Smith's:ssa ensimmäistä kertaa. Paikalla oli jossain määrin raju maine, ja sen väitettiin olevan etenkin originellimpien seksuaalisten suuntauksien harrastajien suosiossa. Tila oli […]
  • Isäpuoli alistaa osa 1 Inka heitti koulureppunsa keskelle lattiaa ja istui pöytään. Perheen isä, Sakari, oli laittanut ruoan valmiiksi ja astiat pöytään. Mirja, perheen äiti oli kahden kuukauden päivät […]
  • Valtiattaren armoilla Asetelma on selvä. Olen sadisti, mieheni Eki masokisti. Eikä mieltä väärää. Seksi sujuu, ja haluan kertoa eilisillasta. Sanon heti, että eilisilta oli eilisilta eikä meillä joka päivä […]

Jätä kommentti