Pomon alistama narttu

No voi pahus, taas meni aamu pitkäksi ja vielä perjantai. Minulla kun on niitä miinustuntejakin saldolistalla jo aika paljon. Tätä se on, kun joutuu reissaamaan jatkuvasti. On pakattava ja purettava laukkua edestakaisin ja meinasi asuntoni kukatkin unohtua tänä aamuna. Ne eivät varmaan olisi kestäneet maanantai-iltaan. Saa nähdä koska työaikasaldoon puututaan. Onneksi meidän lähin esimies, Antero ei ole mikään niuho. Mä selitän sille jotain, jos se kysyy. On se hyvä, kun se nuori pyrkyri, Teemu, ei ole meidän pomona. Mä en kestäisi sitä. Se on sellainen liituraitainen pilkun… sanonko mikä. On se kyllä hyvännäköinen, mutta luonne vain pilaa kaiken.

Ajoin pahimmassa ruuhkassa, mitä täälläpäin Suomea voi olla kohti työmaata ja ajattelin jo tulevaa viikonloppua. Silloin tapaisin uuden ystäväni. Mitähän kaikkea kivaa olisi odotettavissa? Viestit ainakin viittasivat melkoiseen pakkaukseen. Olin ollut koko viikon selibaatissa ihan tarkoituksella, vaikka kuinka olisi tehnyt mieli sormettaa tai käyttää suloista Veli Kultaani, kulta-mustaa aina varmaa kaveriani. Minua alkoi todella himottaa, hieroin vaivihkaa reisiäni ja käteni käväisi välillä myös haarojen kohdalla painelemassa, jotta edes hieman klitorikseni saisi huomiota. Harmi, kun on housut jalassa. Välillä hieraisin myös rintojani ja nännini nousivat terhakkaina pystyyn.

Tajusin, että taitaa tämä paitani olla töihin hieman liian avonainen, eivätkä ohuet rintaliivini auttaneet asiaa, päinvastoin. Nännieni nöpötys näkyi paidan läpi aivan selvästi. Nyt on myöhäistä katua vaatevalintaa. Oikeastaan otankin tänään vähän toisenlaisen asenteen, fiksu tylsä assistentti voi näyttää itsestään hieman sitä toista puolta. Enpä olisi tuollaisia miettinyt, jos olisin tiennyt, mitä tänä päivänä vielä tapahtuu.

Kävelin parkkipaikalta takamustani pyöritellen konttorille ja meinasin juuri leimata korttini. Enpäs leimaakaan. Hullu idea tuli mieleeni; minähän olen voinut unohtaa leimauksen. Eikä täällä kukaan huomaa, olenko tullut kuuteen vai kahdeksaan. Porukkaa on niin paljon ja Anterokin on reissussa. Hymyilin ja kävelin edelleen keikutellen yläkertaan ja paikalleni. Pari valvojaa tervehti ja tunsin heidän katseensa selässäni ja takamuksessani.

Avasin koneeni ja merkkasin tuntikirjausohjelmaan kiireesti tuloaikani, 06.08. Parempi, etten laita tasatunteja tuloajaksi. Näin sain pari tuntia plussaa. Katsoin sähköpostit, ensin tietysti privaattipostini ja sinne oli taas tullut viesti häneltä. Kohta me näemme, enää 9 tuntia. Sitten avasin talon postin. Kävin postit läpi. Ei onneksi mitään hälyttävää. Tänään pääsen lähtemään ajoissa. Saman tien tulee uusi posti lokeroon ja avaan sen. Teemu, se pilkun… pyytää minua saapumaan huoneeseensa klo 13.00 iltapäivällä. Mietin ja ihmettelen koko aamupäivän, mitä mahtaa isolla pomolla olla asiaa. Se on sellainen kukkopoika vielä, on ollut vasta niin vähän aikaa asemassaan.

Sitten onkin aika lähteä pomon luo. Sammutan koneen ja toivottelen työkavereille hyvät viikonloput. Ajattelin livahtaa tapaamisen jälkeen suoraan kotiin. Käyn vielä wc:ssä tarkastamassa meikkini ja ei muuta kuin menoksi. Painan 6 kerroksessa johtajan huoneen oven pielessä olevaa nappia. Huoneeseen syttyy varattu-valo. Odottelen turhautuneena muutaman minuutin, kunnes Henna, Teemun sihteeri tulee ulos ja kehottaa minua menemään sisään. Samalla Teemu sanoo huoneesta, ettei tarvitse enää tänään sihteeripalveluita, joten hyvää viikonloppua vain. Koskisipa tuo minuakin.

Menen huoneeseen melko epävarmana. Jään seisomaan pöydän eteen. Teemu nousee tuolistaan ja tulee seisomaan aivan lähelle viereeni. Tunnen hänen hengityksen, lämpönsä. Jos vain pääsisin, ottaisin askelen taaksepäin. Teemu katsoo minua päästä jalkoihin, eikä sano pitkään aikaan mitään. Mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Sitten hän kysyy hyvin hillityllä äänellä: ”Mitä varten et leimannut korttiasi aamulla tullessasi?” Nielaisin ja haen kuumeisesti selitystä, mitä sanoisin. En ehdi sanoa mitään, kun hän jatkaa. Hän kertoo tarkistaneensa tuntikirjausohjelman kohdaltani ja huomanneensa 2 tuntia aikaistetun kirjaukseni. ”Mitä sillä tarkoitat?” kysyy hän vielä.
Yritän aloittaa, ryin naama punaisena enkä saa sanaa suustani. Samalla hetkellä hän ottaa kädellään kiinni olkapäästäni, ei kovaa, mutta jämäkästi ja aloittaa yksinpuhelun. ”Voin antaa sinulle potkut suoraan tältä seisomalta, jolloin saat puoli tuntia aikaa pakata omat tavarasi ja lähteä. Meillä ei tällaista epärehellisyyttä siedetä. Mutta on olemassa toinenkin keino hyvittää tämänpäiväinen. Minulle tulee vieraita Saksasta ja Ranskasta viikonloppuna, eikä vaimoni ole kotona. Tulet meille hoitamaan tarjoilut. Sen voin vielä sanoa, että se tarkoittaa kylläkin paljon enemmän, kuin pelkkää tarjoilua.” Hän ei anna minulle edes mahdollisuutta kieltäytyä. ”Hoida ilmoittaminen kotiisi ja sinne kakkostyöhösi aivan kuinka haluat.”

Samalla hän hipaisee etumustani rinnan kohdalta hyvinkin vihjailevasti. Nännini ovat olleet pelosta jo hieman pystyssä ja nyt rintanipukkani oikein ponnahtaa ylös ja näkyviin puseron alla. ”Sinä olet aina ollut hieman tyrkky, ei pahalla, mutta juuri sopivasti. Vaikka olet minua yli kymmenen vuotta vanhempi, olet kiusannut minua jo pitkään. Vaimoni on valitettavasti hieman lauta, mutta sinussa on sitäkin enemmän, mistä ottaa kiinni. Onneksi nyt sain sinut kiinni vilpistä.”

Samalla hän hivelee hiuksiani, kaulaani, rintojani ja selkääni alaselkää myöten hyvin määrätietoisen oloisena. Hän tarraa hiuksistani ja painaa minut polvilleen. ” Nyt saat esimakua siitä, mitä sinulla on viikonloppuna odotettavissa.” Hän avaa vyönsä ja harmaat housunsa. Housut valahtavat lattialle ja mustat silkkibokserit pullottavat lupaavasti. ”Nyt narttu on aika näyttää, mihin pystyt. Tuo tämänpäiväinen paitasi on tosi porno. Sinähän taidat nauttia tästä?” En tiedä, mutta kiihotun hänen puheistaan ja tekemisistään. En ymmärrä itseäni ollenkaan. Minua ei ole ikinä pakotettu mihinkään. Kuitenkin hänen määrätietoisuutensa, jota aiemmin haukuin osoittautuukin hänen vahvuudekseen ja tekee hänestä oikeasti haluttavan.

Teemu kaivaa munansa esiin boksereistaan. Kyrpä on kaunis, pitkä, ei kovinkaan paksu, mutta niin täydellisen muotoinen, ettei minulla mitään sitä vastaan, että otan sen hoitooni. Otan toisella kädellä kiinni varresta ja alan hiljalleen suukottamaan terskan päätä joka puolelta, kielelläni tunnustellen pintaa ja terskan muotoa reunoineen. ”Käsi pois” hän tokaisee ja painaa päätäni alas hiuksistani pidellen käskien avaamaan suuni ja työntäen kyrpänsä suuhuni. Otan kyrvän suuhuni niin pitkälle, kuin vain pystyn. Ryhdyn imemään ja nuolemaan sitä hellästi mutta määrätietoisesti. Hän ohjaa minua hiuksistani pidellen. Teemu alkaa pikkuhiljaa kiihtyä, orgasmi ei ilmeisesti ole enää kaukana.

Hän tarttuu molemmin käsin päähäni ja suorastaan ryhtyy naimaan minua suuhun. Hän työntää kyrpänsä liian syvälle ja minulle tulee yökkäävä olo, mutta saan onneksi rentoutettua kurkkuni. Hullua, mutta tuntuu ihanalle. Kukaan ei ole koskaan nainut minua suuhun näin. Kuola valuu suupielistäni ja minä kiihotun hänen matkassaan. Minä olen hänen nautintonsa välineenä, vain ja ainoastaan välineenä.
Sitten hän laukaisee karjaisten siemenensä suoraan kurkkuuni. Nielen niin nopeasti, kuin vain pystyn. Hurja, miten paljon spermaa, sitä valuu hieman myös suupielestäni. Saan onneksi nuolaistua sen talteen.

”Katsos narttua, olet oppinut jotain elämäsi varrella,” sanoo hän hieman hengähtäneenä. Samalla hän nostaa minut ylös, kääntää ympäri ja painaa minut aika kovakouraisesti vatsalleni työpöydälleen. Käännän pääni sivuun ja tyydyn kohtalooni. Vain lantio ja jalkani jäävät pöydänreunan ulkopuolelle. Hän pyytää tuomaan käteni selän taakse ja samalla hän pitelee niskastani. Kun saan taitettua kädet taakse, hän vetää jostain laatikostaan paksun narun, melkein köyden ja sitoo käteni yhteen ranteiden kohdalta. ”Nyt katsotaan, mitä täältä löytyy.” Hän nostaa minua ja autan itseäni myös ylös sen verran, että hän saa avattua housujeni napin ja vetoketjun. Sitten hän vetää housut jalastani. Mustat pikkuhousuni ovat vielä jalassani. Onneksi laitoin kauneimmat pöksyni aamulla. ”Vai tällainen perse, ihan pantavan näköinen”, hän arvostelee ja vetää lopulta myös pikkuhousuni kokonaan pois jalastani.

Puhelin soi ja hän menee vastaamaan. Hän tulee puhelimen kanssa lähelleni ja ryhtyy samalla tutkimaan takapuoltani ja sitä kautta pilluani. Minusta tuntuu, että valun enemmän, kuin koskaan. Hän työntää kaksi sormeansa suoraan pilluuni. Ynähdän sekä kiimasta, että säikähdyksestä. Olen niin märkä, ettei tuo sormitus satu yhtään. Hän pyörittelee sormiaan pillussani ja vetää niitä hitaasti ulos ja painaa taas sisään. Minä huohotan jo täydessä tulessa. Hän lisää kolmannen sormen ja tutkii sisintäni rauhallisesti. Kaiken tämän muun tekemisen ajan hän puhuu edelleen puhelimessa. Siellä on ilmeisesti joku hänen ystävänsä, ei töihin liittyvä. Puheet kuulostavat sen verran ”vapaa-aika-painotteisilta” ja yks kaks hän alkaa kertoa, mitä hän on tekemässä. Onneksi hän ei kerro, kuka minä olen. Hän arvostelee minua puhelimeen aika kovin sanoin. Mutta en ymmärrä edes loukkaantua niistä, vain kiihottua.

Samalla hän lisää vielä neljännen sormensa ja työntää kättään rystysiä myöten pilluuni. Hän vetelee ja pyörittelee sormiaan kaikessa rauhassa ja lopettelee puheluaan. Toisen käden hän painaa alapuolelta klitorista vasten. Vinkaisen, kun sormi osuu klitorikseen. Olen aivan kuin tulessa. Hän pyörittää vielä vähän. Sitten hän ottaa molemmat kädet pois ja katselee valuvaa pilluani. Huohotan turhautuneena ja odottavana. Samalla lävähtää kämmenellä kannikoihini ja toisen kerran heti perään. Sen jälkeen hän hieroo pakaroitani hiljalleen ja yks kaks, kun vähiten osaan odottaa, lävähtää peppuuni taas. Voi, miten takamustani kuumottaakaan. ”Nauttiiko narttu? Olisi pitänyt ottaa sinut jo aiemmin, kun olet noin halukas ja valmis.”

Hän työntää sormet pilluuni ja suullaan hän lähtee tutkimusmatkalle kohti peppuani. Hän pyörittelee kieltänsä ja pikku hiljaa hän lähestyy pyllyreikääni. ”Katsotaanpa, kuinka peppusi reagoi. Se tulee olemaan viikonloppuna vielä kovilla.” Hänen kielensä nuolee ja valuttaa limaa pyllyreikäni päälle. Hän pyörittää kieltään peppureikäni päällä ja tunkee sen väkisin peppuun sisään. Minua kauhistuttaa, kuinka hän voi tehdä noin. Mutta kiihotun entistä enemmän. Huohotan ja kiemurtelen. Orgasmini on tuloillaan. Hän lopettaa nuolemisen ja levittää sormillaan vielä pillunesteitäni peppureiälleni. Hän tunkee sormensa anukseeni. Se ei tahdo mahtua millään. Samalla hän läväyttää kämmenellään kannikkaani tosi kovaa tuupaten sormensa pohjaan saakka. Noin se meni ja takapuoleni kuumottaa entisestään. Hän liikuttelee sormeaan hitaasti ja tunnustellen. Toisen käden sormet hän työntää uudelleen pilluuni hieraisten aina välillä klitoristani. Huohotan ja en voi enää muuta, kuin ulista ja vikistä. Minä, minä, minä tulen… Pilluni ja anukseni sykkii hänen sormiensa ympärillä vielä pitkään.

”Voi narttu, sinulla tulee olemaan ikimuistoinen viikonloppu, jota et unohda milloinkaan.” Hän vetää sormensa rei’istäni, tuo ne suuhuni nuoltavaksi. Minä olen tilassa, että nuolen ihan mitä ikinä hän haluaa. Sitten hän avaa ja irrottaa köyden käsistäni ja sanoo: ”Pue päällesi ja käy hoitamassa asiasi. Heti, kun olet saanut ne hoidettua, tulet takaisin ja sitten lähdemmekin meille ja pääset maksamaan ylimääräiset tuntisi.

”Ai niin, näytäpä käsilaukkusi.” Ojennan käsilaukkuni hänelle ja kauhistuneena muistan, että sauvani, Veli Kulta on siellä. ”Katsotaanpa mitä täältä löytyy.” Samalla hän nostaa sauvani ja naurahtaa ivallisesti. Häpeän puna nousee vielä kaiken muun jälkeenkin kasvoilleni. En tiedä, miten päin olisin. ”Onpas tytöllä mukava lelu, tästä on varmaan iloa vielä viikonloppunakin. Minä otan tämän nyt talteen.”

Lähden aivan päästäni pyörällä soittamaan perheelleni sekä uudelle ystävälleni, etten valitettavasti pääsekään tänä viikonloppuna kotiin. Selitän epämääräisesti, että tulikin ylitöitä. Jotenkin tuntuu, ettei tuo uusi ystäväni oikein ota tosissaan selityksiäni, mutta en voi muutakaan. Kauhulla ja kuitenkin jollain lailla edelleen himon ja kiiman vallassa odotan jatkoa. Tunnen itseni varsinaiseksi nartuksi.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Saran orjana Taas Sara meni tietokoneen ääreen, niin kuin joka päivä. mIRC ohjelma yhdisti hänet muihin "irkkaajiin", miten IRCin käyttäjiä kutsuttiin. Sara huomasi ilokseen, että Anssi oli myös […]
  • Lutkan rangaistus Mieheni oli lähettänyt töihin tekstiviestin, jossa hän ilmoitti viikoittaisen rangaistuksen tulevan. Olimme sopineet tästä, koska pidän valtavasti huorailusta ja ilotyttönä olemisesta. Sen […]
  • Alistettuna mökillä osa 1 Olen 44-vuotias lapseton nainen, mustat hiukset, tiimalasin muotoinen vartalo. Pituutta minulla on 168 cm, painoa 65 kg. Poveeni olen tyytyväinen, käytän C-kupin rintaliivejä. Takapuoli on […]
  • Mirkku pulassa Olin Smith's:ssa ensimmäistä kertaa. Paikalla oli jossain määrin raju maine, ja sen väitettiin olevan etenkin originellimpien seksuaalisten suuntauksien harrastajien suosiossa. Tila oli […]
  • Vartija ja näpistelijä On jo aivan tavaratalon sulkemisaika kun raahaan sut vartijakoppiin, ja liki paiskaan tuoliin istumaan keskelle lattiaa. Puistan päätäni vihaisen näköisenä ja heristän sulle sormea ja […]
  • Pikkujoulun viettoa köysissä Ovi käy. Olet kuten on sovittu istumassa penkillä. Minusta kaikki pohjautuu odottamiseen. Kun odottaa tarpeeksi, alkaa arvostaa pieniäkin asioita. Olet saanut olla ilman valtikkaani 3 […]
  • Tottelevainen tyttö Seurasin sivusilmällä erästä pariskunnaksi luulemaani miestä ja naista. Mies tiuski naiselle ikään kuin komentoja, ja nainen totteli. Teki sitä ja teki tätä. Välillä miehen ivallinen hymy […]
  • Runkkarin rangaistus Olin mennyt runkkaamaan niin, että olin saanut kunnon orgasmin. Edellisestä orgasmista oli jo yli seitsemän kuukautta, mutta se ei ollut mikään selitys. Tiesin, että minun piti rankaista […]

Jätä kommentti