Piiskaa naapurilta

Olin mieltynyt vitsoihin jo nuoresta lähtien piiskaten salaa itse itseäni kunnes pääsin naimisiin sellaisen miehen kanssa, joka tykkää piiskaamisesta. Monta kertaa mieheni piiskasi pyllyni kipeäksi, kunnes sitten eräänä päivänä minut piiskattiin naapurin ukon ja akan nähden yhteistuumin.

En ollut tullut toimeen naapurin akan kanssa ja huutelimme herjoja. Naapurin ukolle soitin suutani ja heittelin sen räksyttävää koiraa kävyillä. Mieheni tuli toimeen näiden naapurien kanssa viettäen saunailtoja heidän luonaan, meille he ei tulleet, koska minä en tykännyt heistä pätkääkään.

Minut yllätettiin yhtenä lauantai-iltana, kun mieheni sitoi minut ja kutsui sitten naapurin ukon ja akan kaverikseen. Huutelin rivouksia, kun porukka riisui minua paljaaksi. Minua kismitti se, kun oli justiin kuukautiset menossa ja pyllyäni paljastettaessa kuukautisside tipahti lattialle.

Nyt annetaan tälle akalle oikein kunnon piiskasauna, sanoi Leksa,(mieheni), naapurin akan (Sinttu) ja ukon(Sepi) virnuillessa vieressä. Se on teille niin paljon räksyttänyt, että annetaanpa nyt oikein kunnon opetus.

Minua hirvitti niin paljon, että tuhersin itkua. Antakaa mun käydä vessassa, mulla tulee kohta pissat ja kakat ulos. Ei mitään armoa, Leksa tuumi, menepä Sinttu hakemaan kunnon koivun vihta, tuossa on puukko, tee oikein notkea vitsa.

Hävetti ihan hirveästi ja koitin pidättää peräaukkoa, kun tuntui, että kakat tulee väkisin. Piiskaa odotellessa Leksa levitti haarani Sepin nähtäville. Sepi veti tupakkaa ja sylkäisi kunnon tupakkasylyn suoraan peräaukkooni. Nyt tuli jo Sinttu ja ehdin nähdä hänen kädessään pelottavan näköisen lehdistä karsitun vitsan.

Me pidetään aloillaan, anna Sinttu vitsasi vinkua minun luvallani. Svitss.. läimähti ensi kerran ja parkaisin kivusta, sitten svitss.. toisen ja jne.. kunnes vitsa läimähti jalkoväliin. Minulta tuli yhtä aikaa kakat ja pissat ulos kaaressa.

Hyi, miten inhottavaa, sanoi Sinttu, nyt saat kyllä vitsasta niin, että muistat loppuikäisi.

Svitss..svitss.. svitss, svitss.. viuhui vitsa pakaroillani.

Lämmin aalto kulki jalkovälissä ja iskut eivät tuntuneet enää niin kivuliailta, vaan menin turraksi.

Myös Sepi tahtoi kurittaa ja alkoi vuorostaan virpoa paljasta takapuoltani. Svittss… svitss… viuhui vitsa taas, Sepin kurittaessa posliinipyllyäni. Sepi hieroi sitten vitsalla jalkoväliä ja minulle tuli siitä ihania pikku orkkuja perä perää.

Saanko vitsoa sitä pilluun, kysyi Sepi mieheltäni Leksalta. No lyö kerran -pari, taitaa olla arka paikka.

Voi älä lyö, ehdin sanoa, ennen kuin Sepi läimäytti vitsalla suoraan pillun arkaan paikkaan. Toisesta lyönnistä tuli niin kova kipu, että henki salpautui.

Rukoilin: Elkää rakkaat enää, minä teen teille mitä haluatte, nuolen teiltä paikat, elekää lyökö enää. Mieheni Leksa käski Sintun piiskat vielä reisiä, kun ne oli vielä siloiset. Pakarat tuntui olevan tulessa.

Svitss… svitss… svits.. Piiskatessaan reisiäni Sinttu sylkäisi myös tupakkasylyn pilluuni mieheni levittäessä sitä isoksi.

Kyllä tämä nyt oppi, ei enää huutele hävyttömyyksiä naapureille pensasaidan takaa, tuumasi Sinttu. Ei tuolla perseellä kyllä istuta vähään aikaan.

Makasin pihanurmikolla pökerryksissä muun seurueen istuessa puutarhatuoleilla olutta nauttien.

Sinttu kävi välillä piiskalla hivelemässä jalkoväliäni ja silloin tuntui hyvälle. Levitin kipeytyneen pilluni oikein leveälle, jotta Sinttu voisi sitä hyväillä vitsalla, mutta svitsss…Sinttupa läimäyttikin vitsalla suoraan avonaiseen pilluuni sanoen: luuletko, että tyydyttämään tulin, ehei, svitss..tuosta saat ja svitss…tuosta.

Sinttu hutki vitsalla uudestaan paljaille reisille, jotka kiireesti vedin yhteen, kun Sinttu sivalsikin ensin suoraan pillulle. Mieheni Leksa haki sitten kasteluletkun ja ruutasi kylmää vettä kakkaiseen pyllyyni, kun haisin pahalle siinä kakassa maatessani.

Kylmä vesisuihke sai minut kirpoamaan ylös ja olin lähdössä pois sisälle, kun Leksa otti kiinni ja veti takaisin pihamaalle. Nyt imet Sepin mulkun, komensi Leksa, tai otetaan kuritus uusiksi. Ajatus vieraan kullin imemisestä kauhistutti ja ehdin jo sanomaan, etten varmasti nuole.

Leksa silloin sanoi, että annappa Sepi sille piiskaa niin kovasti, että ottaa nöyrästi kullisi suuhunsa, minun luvalla. Sepi ja Sinttu raahasivat minut pensaiden suojaan mieheni jäädessä sivuun kaljaa naukkailemaan. Nuolet mieheni kyrvän tällä sanalla, tai saat perseellesi uuden käsittelyn, sanoi Sinttu.

Minun oli pakko ottaa vieras kyrpä suuhun ja taas väänsin itkua. Sinttu vieressä seurasi ja kun imeminen ei ollut kyllin tehokasta, Sinttu alkoi virpomaan jo ennestään kipeää pyllyä.

Lopetin kullin imemisen samalla kun minut kellistettiin selälleen ja Sinttu uhkasi piiskata seuraavaksi peräaukkoni. Rukoilin armoa ja lupasin imeä Sintun pimppireijän.

Nuole ensin mieheni kyrpä, sanoi Sinttu. Nuolin nyt oikein pelolla ja entistä enemmän pelkäsin, kun Sinttu käski pitää miehensä huolen siitä, että nielisin kaikki spermat myös.

Spermat tulivat ja yritin niellä, mutta samalla oksensin ne ulos.

Samassa Sinttu tuli ja selälläni maaten katsoin, miten Sinttu paljasti takapuolensa työntäen pillunsa suoraan kasvoilleni. Nuole, nuole tai koivunvitsa raikaa uudestaan.

Pillu maistui kuselle selvästi ja rukoilin päästämään pois. Sintun mies piteli jaloistani ja aikoi työntää vitsan tyven persereikään, ellen imisi kovasti Sintun pillureikää.

Nuolin ja imin ja Sinttu tuli aivan himoihin pyöritellen takapuoltaan villisti kasvojeni päällä.

Maatessani selällään Sepi työnsi kulliaan vittuuni, joka oli kipeä jo kuukautistenkin vuoksi.

Meinasin ihan tukehtua Sintun perseen alle, mutta onneksi oma mieheni vääntäytyi paikalle ja näytti tykkäävän huonoa. Sintun nuoleminen jäi silleen, eikä Sepikään saanut toista orgasmia.

Sain illan päälle imeä vielä mieheni Leksan pallit tyhjiksi, ennenkuin pääsin saunaan peseytymään.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Alistettuna mökillä osa 1 Olen 44-vuotias lapseton nainen, mustat hiukset, tiimalasin muotoinen vartalo. Pituutta minulla on 168 cm, painoa 65 kg. Poveeni olen tyytyväinen, käytän C-kupin rintaliivejä. Takapuoli on […]
  • Alistettuna mökillä osa 2 Otettuaan minut rajusti ollessani sidottuna kesämökkimme pihan panopenkkiin, poikaystäväni Tomi irrotti siteeni ja kertoi haluavansa vielä rakastella minua ”hellästi tällä kertaa”. […]
  • Yöllisten vieraiden alistamana Mä asun pienessä omakotitalossa parikymmentä kilometriä keskustan ulkopuolella. Kerran lauantaiyöllä mä heräsin, kun joku kolisteli ulko-ovella. Mä menin avaamaan, ja siellä seisoi nuori […]
  • Rangaistus huonosta koulumenestyksestä Avaan oven ja alan riisua ulkovaatteitani. Kuulen makkarista telkkarin äänen ja olen jo ihan innoissani. Tajuan, miten ikävä minulla on taas sua ollut ja viskaan nopeasti laukkuni […]
  • Lutkan rangaistus Mieheni oli lähettänyt töihin tekstiviestin, jossa hän ilmoitti viikoittaisen rangaistuksen tulevan. Olimme sopineet tästä, koska pidän valtavasti huorailusta ja ilotyttönä olemisesta. Sen […]
  • Saran orjana Taas Sara meni tietokoneen ääreen, niin kuin joka päivä. mIRC ohjelma yhdisti hänet muihin "irkkaajiin", miten IRCin käyttäjiä kutsuttiin. Sara huomasi ilokseen, että Anssi oli myös […]
  • Vartija ja näpistelijä On jo aivan tavaratalon sulkemisaika kun raahaan sut vartijakoppiin, ja liki paiskaan tuoliin istumaan keskelle lattiaa. Puistan päätäni vihaisen näköisenä ja heristän sulle sormea ja […]
  • Pikkujoulun viettoa köysissä Ovi käy. Olet kuten on sovittu istumassa penkillä. Minusta kaikki pohjautuu odottamiseen. Kun odottaa tarpeeksi, alkaa arvostaa pieniäkin asioita. Olet saanut olla ilman valtikkaani 3 […]

Jätä kommentti