Nuoren pojan kärsimykset

Nick kirosi typeryyttään kävellessään kohti huvilaa. Hänen kätensä olivat raudoissa selän takana ja kaksi vartijaa kulki hänen takanaan pistoolit esillä. Rahaa olisi saanut helpomminkin kuin tähän ylelliseen huvilaan murtautumalla. Ja pakkoko hänen oli ylipäänsä ollut karata kotoa Valloista tähän jumalanhylkäämään Keski-Amerikan banaanivaltioon pelkkää kapinallisuuttaan. Mutta nyt ei auttanut vajota itsesääliin, Nick ajatteli, vaan piti miettiä, miten tilanteesta selviäisi. Vartijat saattoivat pojan huvilan sisälle jonkinlaiseen olohuoneeseen, joka oli sisustettu hyvällä maulla rahaa säästämättä. Nickin huomio kiinnittyi kuitenkin huoneessa olijoihin. Tuoleissa istuskeli shampanjalasit käsissä kolme ehkä hiukan yli parikymppistä kaunista ja viettelevästi pukeutunutta naista. Näistä yksi oli selvästi paikallinen yönmustine hiuksineen ja ruskeine silmineen. Kaksi muuta olivat eurooppalaisia tai jenkkejä, toinen blondi, toinen punatukkainen.

Toinen vartijoista selosti, kuinka he olivat ottaneet Nickin kiinni puutarhasta ja että he arvelivat tämän olevan varkaissa. Nick ymmärsi puheen hyvän espanjantaitonsa ansiosta ja pani merkille, että vartija puhutteli tummahiuksista latinonaista senjorita Litaksi. Kuunneltuaan selostuksen Lita käski vartijoiden poistua huoneesta.
-Turha yrittää paeta, vartijat saisivat sinut kuitenkin kiinni pian. Kuinkas vanha olet poika?
-Kuudentoista, Nick vastasi kiertelemättä.
-Niin nuori ja nyt jo pahoilla teillä, mutta kyllä me sinut opetamme tunkeutumaan toisten taloihin, Lita sanoi ja toiset naiset hihittelivät. –Mitäs sanot, jos me luovutamme sinut poliisille? Sanomme, että sinulla oli ase mukanasi. Vielä kun maksamme hiukan poliisille, niin voit olla varma, että oikeudessa myös tunnustat tulleesi tappoaikeissa. Siitä et kymmenellä vuodella selviä.
Pelko kouraisi Nickin sisintä. Hän olisi hukassa täkäläisessä vankilassa.
-Mutta olisi ehkä toinenkin vaihtoehto, Lita sanoi viivytellen ja toiset naiset kihersivät.
-Mikä?
-Jäät tänne muutamaksi päiväksi, ehkä viikoksi ja huvitat meitä parhaasi mukaan. Suostutko?
-Eipä ole paljon vaihtoehtoja, Nick totesi. -Siis suostun.
-Hyvä. Ehdot ovat seuraavat: Et yritä mitään pakoon viittaavaa ja teet mukisematta kaiken, mitä minä tai joku vieraistani sinua käskee. Sinua ei tapeta tai vahingoiteta pysyvästi ainakaan kovin pahoin. Kun olen kyllästynyt sinuun, saat mennä. Jos rikot ehtoja, annamme sinut poliisille.
-Selvä, tehkää mitä tahdotte, Nick sanoi alistuneesti.

Naiset kuiskuttelivat hetken keskenään ja tulivat sitten pojan ympärille. Blondi, jota toiset kutsuivat Saraksi avasi hänen käsirautansa ja käski nostamaan kädet ylös. Naiset olivat korkokengissään selvästi Nickiä pidempiä ja tämä tunsi olonsa ahdistuneeksi muodokkaiden vartaloiden piirityksessä. Saran kädet alkoivat sivellä pojan ylävartaloa, jota peitti hien ihoon liimaama T-paita. Samaan aikaan Lita kosketteli käsillään pojan vaaleita lainehtivia hiuksia ja kutitteli kielellään tämän korvia, niskaa ja leukaa. Punapäinen Jennyksi kutsuttu nainen tuli aivan Nickin eteen ja laski kätensä tämän farkkujen peittämille tiukoille pakaroille. Pakaroita puristeltuaan Jennyn kädet siirtyivät etupuolelle tutkimaan reisiä. Sitten seurasi se, mitä Nick oli odottanut, nainen puristi hänen puolikovaa kaluaan sekä kiveksiä. Nick painoi katseensa päästäkseen näkemästä Jennyn tyytyväistä virnettä.

Sitten peli äkkiä muuttui Litan käskystä. Nick sai riisua paitansa ja Jenny taiteili kattopalkin yli nailonköyden. Nickille laitettiin uudestaan käsiraudat, jotka kiinnitettiin köyteen, jota kiristettiin, kunnes Nick ylsi lattiaan vain varpaillaan. Lita kävi hakemassa toisesta huoneesta ruoskan. Nick kurkki selkänsä taakse, kuinka nainen tunnusteli metristä taipuisaa nahkapunosta käsissään ennen lyöntejä. Sitten tuli isku pojan selkään. Tuska oli huumaava ja Nickin silmissä löivät salamat, mutta hänen ylpeytensä vaati olemaan huutamatta. Ruoska läjähti uudestaan ja taas poika kesti tuskan vaiti irvistäen. Ruoskinta jatkui, eikä Nick voinut laskea iskuja. Lopulta hän ei enää kestänyt, vaan huusi esteettömästi tuskansa julki.
-No niin, tulihan se parku sieltä, Lita sanoi. -Mutta ei tuota jaksa kuunnella, tukihan pojan suu Jenny.
Jenny tuli aivan Nickin eteen ja tarttui vasemmalla kädellään tämän hiuksiin pakottaen siten pojan kasvot väkisin suuteluun. Ruoskinnan jatkuessa Jennyn toinen käsi tunkeutui pojan farkkujen sisään ja puristeli voimakkaasti tämän kiveksiä. Ruoskinnan tuskaan sekoittui nautinto ja lopulta Nick vajosi iskujen uuvuttamana tajuttomuuteen.

Herätessään Nick muisti heti hirvittävän tilanteensa ja alkoi huomioida senhetkistä tilaansa. Selkää kirveli pahasti, mutta tuska ei ollut mitään edellisiltaiseen ruoskintaan verrattuna. Nick yritti liikkua, muttei kyennyt. Hän makasi raajat haralleen kahlittuna jonkinlaisella sängyllä. Pojan silmät oli peitetty, mutta muuten hän oli alasti. Täydellisen suojattomana piinaajiensa mielitekojen armoilla.
–Vai niin, sitä on herätty, sanoi Saran ääni sanoi läheltä. Nyt saatkin viihdyttää yksin minua ja ellet viihdytä tarpeeksi nopeasti, saat maistaa ratsupiiskaa.
-Mitä minun pitää tehdä?
-Antaa minulle suihin ja sinulla on syytä nousta nopeasti. Muuten saattaisin luulla, ettet pidä minusta ja siitä sinä et nauttisi.
Tämän sanottuaan nainen nousi sängylle Nickin jalkojen väliin ja alkoi kosketella tämän sukuelimiä käsillään ja huulillaan. Nick yritti parhaansa mukaan irtautua tilanteesta ja keskittyä vain meneillään olevaan aktiin. Mitä siitä vaikka hän oli täällä vangittuna ja kidutettuna, hän oli sängyssä hemaisevan kauniin naisen kanssa, joka nuoli hänen kulliaan.
-Liian hitaasti! kuului Saran terävä ääni juuri, kun Nickin kulli alkoi paisua. Nainen nousi polvilleen ja Nick kuuli terävän, viheltävän äänen. Sitten välähti kipu. Sara oli iskenyt häntä ratsupiiskalla puolikovaan kaluun. Iskuja tuli lisää ja Nick huusi tuskasta.
No niin, tällä kertaa sen on parempi onnistua nopeammin, Sara sanoi ja alkoi uudestaan imeä alas hakattua kullia. Neljästi Nick sai yrittää ja tuntea piiskaniskut nivusissaan ennen kuin Sara päästi hänet laukeamaan.
-Hyvä, Jenny tulee pian kylvettämään sinut, Sara sanoi ja jätti Nickin kahleisiin sängylle miettimään kokemuksiaan ja odottamaan pelolla tulevaa.

Irrotettuaan pojan sängyltä ja talutettuaan tämän talon toiseen osaan Jenny kiskaisi siteen tämän silmiltä. Nick siristeli hetken silmiään ennen kuin tajusi, missä oli. Huone oli valtavan ylellinen kylpyhuone, jonka yhdessä nurkassa oli ääriään myöten täynnä oleva poerallas, joka ei nyt kuplinut. Vilkaisu Jennyyn paljasti, että tämä oli täysin alaston.
-Mitä nyt? poika kysyi.
-Saat hiukan kylpeä, mutta ennen sitä sidon sinut, Jenny vastasi ja pujotti pöydältä ottamansa köyden pojan kaulan ympärille. Sidottuaan silmukan Nickin kaulaan, Jenny sitoi tämän kädet niskan taakse niin, että rimpuilusta seuraisi kuristuminen. Sitten hän talutti Nickin altaan vierelle istumaan selkä kohti vettä. Nickin oli ojennettava jalkansa suoraksi, kun ne sidottiin tiukasti seinässä olevaan lämpöpatteriin. Tämän jälkeen Jenny otti pidemmän köyden, jonka toisen pään hän kiinnitti Nickin kaulassa olevaan silmukkaan. Nick katseli olkansa yli, kun hoikka alaston nainen pulahti hänen takanaan lämpimään veteen. Vedessä Jenny vei köyden toisen pään pohjassa olevan putken alitse ja toi sen uudestaan pinnalle. Nyt vetämällä köyttä altaan reunalta hän sai Nickin kallistumaan taaksepäin niin, että tämä makasi selällään altaan yläpuolella ylävartalo tukea vailla.
-Vedä henkeä poika, Jenny sanoi ja alkoi kiskoa köydestä. Nick yritti ponnistella vastaan, mutta kurkussa tuntuva kipu pakotti hänet luovuttamaan ja niin hänen päänsä painui veden alle. Kauhuissaan Nick rimpuili päästäkseen pintaan hengittämään, mutta hänet oli sidottu niin avuttomaksi, että tuloksena oli vain tuskien kasvu. Lopulta Jenny armahti poikaa ja päästi tämän nousemaan. Päästyään pintaan ja vedettyään henkeä muutaman kerran Nick tajusi Jennyn puristelevan hänen kiveksiään ja koskettelevan kielellään hänen paljastettua terskaansa. Poika arvasi, että hänen olisi paras miellyttää piinaajaansa ja niin hän teki parhaansa saadakseen erektion aikaan. Pian se onnistuikin ja Jenny nousi ratsastamaan hänellä.
-Oikein hyvä ratsu, haluaakos ratsu vähän vettä? Jenny kysyi.
-Ei, Nick parahti, mutta se oli turhaa. Jenny veti köydestä ja Nickin vartalo painui veden alle. Hänen kasvonsa olivat tuskin viiden sentin päässä pinnasta, mutta silti niin hirvittävän kaukana. Kuristava köysi esti kaikki yritykset nousta pintaan ja pojan oli vain alistuttava hukkumiskauhuun yhdistyvään keuhkoja repivään tuskaan. Sitten oli taas ilmaa ja ratsastus jatkui. Vedessä käynnit uusiutuivat. Nyt Jenny veti köydestä piinallisen hitaasti ja hämmästyksekseen Nick huomasi nauttivansa paitsi sykkivän pillun hieronnasta, myös kuristavasta köydestä. Nautintoa seurasi kuitenkin aina kauhu ja kärsimys. Tuska ja nautinto vuorottelivat, kunnes Nick viimein laukesi ja Jenny jätti hänet loikomaan ylävartalo veden kannattelemana.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Pakotettuna seksiin Olin 17-vuotias kokematon tyttönen. Olin seurustellut poikaystäväni Tapion kanssa jo pari kuukautta, ja olin huomannut, että hän olisi jo halunnut pidemmälle kuin olimme menneet. Olimme […]
  • Raiskaus kesäyössä Kävelen ripeästi polkua pitkin. Joudun tarkkailemaan askeleitani, sillä onhan sydänyö ja melko hämärää vaikka onkin keskikesä. Onneksi ilma on lämmin ja täysikuu loistaa taivaalla […]
  • Alistusta mökillä osa 1 Olen reilu 30v mies. Lomaa viettämässä mökillä. Eräänä kauniina kesäpäivänä kävelin mökkikuntani metsikössä. Minulla oli usein tapana kävellä pitkin ja poikin korpea, luonnon rauha ja […]
  • Ex-kundin käsittelyssä Olin erittäin hermostunut kun koputin ovea. Tässä minä sitten taas olin, heittäisin itseni exäni syliin ja antaisin hänelle kaikkeni. En ollut nähnyt häntä pitkään aikaan ja kun hän soitti […]
  • Pikkujoulun viettoa köysissä Ovi käy. Olet kuten on sovittu istumassa penkillä. Minusta kaikki pohjautuu odottamiseen. Kun odottaa tarpeeksi, alkaa arvostaa pieniäkin asioita. Olet saanut olla ilman valtikkaani 3 […]
  • Vartija ja näpistelijä On jo aivan tavaratalon sulkemisaika kun raahaan sut vartijakoppiin, ja liki paiskaan tuoliin istumaan keskelle lattiaa. Puistan päätäni vihaisen näköisenä ja heristän sulle sormea ja […]
  • Alistettu aisuri Valtiattareni on päättänyt tänään saada isoa mustaa munaa. Hän on ollut tänään kaupungilla ravintolassa ystävättärensä kanssa iskemässä mustia miehiä. Olen pienimunainen orja, joka […]
  • Kellarihuone Neuvotteluhuone oli pieni ja spartalaisesti kalustettu. Se oli ainoa laatuaan kellarikerroksessa ja sen takia vähäisellä käytöllä. Katri kietoi kätensä ympärilleen ja nosteli jalkojaan. […]

Jätä kommentti