Isäpuoli alistaa osa 1

Inka heitti koulureppunsa keskelle lattiaa ja istui pöytään. Perheen isä, Sakari, oli laittanut ruoan valmiiksi ja astiat pöytään. Mirja, perheen äiti oli kahden kuukauden päivät kestävällä työmatkalla Malesiassa, joten Sakarin piti hoitaa taloustyöt. Hän valmisti aterian juuri parahiksi kun Inka saapui koulusta, hän siivosi, kävi kaupassa ja hoiti muita askareita. Oikeastaan Sakari piti hommastaan, mutta jotakin hän kaipasi. Läheisyyttä ja seksiä, niiden puute kaiversi sydänalassa päivittäin, olihan Mirja ollut poissa jo muutaman viikon.

Sakaria ärsytti Inkan asenne häntä kohtaan, oikeastaan hän olikin vain tytön isäpuoli ja siitä Inka jaksoi mankua. Ruoka ei ollut muka hyvää, talossa oli sekaista, kukaan ei hakenut Inkaa koulusta. Muutaman kerran oli vähällä ettei Sakari menettänyt hermojaan teinitytön kanssa. Sakarin päässä alkoi Inkan komentelun ansiosta kyteä idea, idea jolla saada tyttö vihdoinkin kunnon kuriin.

Oli menossa kesäkuun ensimmäinen viikko, Inka jäi koulusta kesälomalle suhteellisen huonon todistuksen kanssa. Keskiarvoksi Sakari laski reilu 6, luokalta sentään tyttö oli päässyt. Mirjan saapumiseen olisi vielä noin kuukausi. Sakarilla olisi siis noin kuukausi aikaa saada Inka kiltiksi tytöksi, ja sen hän aikoi tehdä.

”Et ole menossa minnekään!” Sakari karjaisi päättäväisenä Inkalle tytön ollessa lähdössä jonnekin. ”Olenhan, menen minne tahdon!” Inka kiljahti ja katsoi uhmakkaasi Sakaria silmiin. ”Ehei. Sinä jäät kotiin, kuukaudeksi.” Sakari murahti ja otti Inkaa käsivarresta kiinni ja ryhtyi raahaamaan kiljuvaa tyttöä kohti talon toista kylpyhuonetta. Tyttö kiljui ja huusi, potki ja repi. Vahva mies ei kuitenkaan välittänyt muutamista hennoista iskuista, vaan jatkoi suunnitelmaansa. Hän työnsi Inkan kylpyhuoneeseen ja lukitsi oven ulkoapäin. Kylpyhuone oli rakennettu vanhaan varastotilaan, oven sai lukittua ulkoapäin ja siellä ei ollut lainkaan ikkunoita. Samassa tilassa sijaitsi myös sauna ja suihkutilat. Mukava ja rauhallinen, muilta kuulumattomissa oleva tytön koulutuskoppi, Sakari ajatteli ja hymähteli itsekseen. Olkoon siellä nyt tämän yön ainakin. Sakari meni Inkan huoneeseen, sulki tämän puhelimen ja veti verhot alas. Nyt alkoi Inkan elämä kilttinä tyttönä.

”Huomenta pikkunen, kuinkas yö sujui?” Sakari kyseli avatessaan hitaasti kylpyhuoneeseen johtavaa ovea. ”Vitun äijä, mä kerron mutsille!” Sähähti tyttö ja painautui seinää vasten kuin pelokas seinää vasten ahdistettu kissa. ”Kyllä minä saan sinut vielä käyttäytymään, tästä lähin teet aina niin kuin sanon, tai tapahtuu jotakin mitä et ehkä tahdo tapahtuvan.” Sakari sanoi tiukan oloisesti ja Inka katseli häntä yhä kuin väheksyen. ”Kyllä sinä vielä minua kunnioitat.” Sakari lausahti ja lähti sulkien oven. Olkoon tyttö vielä vuorokauden ruoatta, ehkä se sitten ei vastustele niin paljoa. Sakari mietiskeli kaikkea, ja tajusi pian miettivänsä miltä Inka mahtaisi näyttää alastomana. ”Ei, en saa ajatella häntä siten..” Sakari sanoi hiljaisella äänellä mutta yhä hänen mielessään pyöri kauniit, vastakehittyneet rinnat ja soma peppu sekä hetki sitten karvansa saanut pikkuvagina. Olihan Mirjakin haluttava, mutta eri tavalla. Ensimmäistä kertaa elämässään Sakari tunsi himoitsevansa tytärpuoltaan. Illalla maatessaan sängyssä hän mietti mitä Inka mahtoi tehdä. Pian hän mietti Inkaa runkaten samalla.

Aamulla Sakari meni ensimmäiseksi katsomaan Inkaa. Hän avasi oven varovasti ja katsahti kylpyhuoneeseen. Inkaa ei näkynyt missään. Hän katsoi saunaan, siellä Inka makasi ylälauteella, tyttö nukkui. Sakari katseli hiljaa tuhisevaa tyttöä ja tahtoi koskettaa tätä. Hän oli juuri ojentamassa karvaista kättään kohti Inkan vaaleaa ihoa kun tyttö avasi silmänsä. ”MITÄ SINÄ TEET?” Tyttö huudahti säikähtäneenä. ”En mitään, tuletko syömään?” Sakari kysyi ja käveli kohti ovea. Inka seurasi jo hieman alistuneen oloisena isokokoista miestä, hän oli tajunnut ettei tämän kanssa kannattaisi kamalasti leikkiä. Inka söi Sakarin tekemät ruoat valittamatta, hän siivosi jälkensä. Sakari oli tyytyväinen tähänkin. Vain muutama päivä ja Inka oli jo Sakarin vallassa.

Viikko jatkui samaan tahtiin. Inka teki mitä Sakari käski. Perjantaina Sakari päätti tehdä sen mitä tahtoi. Hän käski Inkan siivoamaan kylpyhuoneen lattiat juuriharjalla pesten. Tyttö aloitti työnsä hieman vastahakoisesti, kuitenkin alistuneena. Inka polvistui lattialle ja alkoi hinkata laattalattiaa. Sakari katseli ovensuusta. Inkan takapuoli oli ovelle päin, himoissaan Sakari katseli pyöreitä pakaroita. Housujen haaruksissa näkyi kuinka sauma upposi häpyhuulien väliin tytön kumartuessa enemmän eteen. ”Riisuudu!” Sakari murahti nojaillen valkeaan ovenkarmiin. ”Mitä? En tasan.” Inka sihahti ja jatkoi lattian hinkkaamista. Sakarin päässä kilahti tytön vastahakoisuus. Hän otti harppauksen Inkan taakse, otti tätä olkapäästä kiinni ja paiskasi tämän kaakeliseinää vasten. Tyttö vingahti kivusta ja piteli kättään. Kyynel valui silmäkulmasta. Sakari käski uudestaan tätä riisuutumaan.

Nyt Inka alkoi kättään aristellen riisua arasti ensin housujaan, sitten paitaansa. Lopulta tyttö seisoi alasti isäpuolensa edessä pää painettuna häpeillen alaspäin. Sakarin yllätykseksi Inkalla ei ollut häpykarvoja. ”Mitä, oletko ajellut itsesi paljaaksi?” Sakari kysyi ihmeissään. ”Olen.” Inka vastasi hiljaa. Sakari tunsi heti elimensä jäykistyvän. Nuorta posliinipillua olisi tarjolla. Hän naurahti ja astui askeleen kohti Inkaa. Inka painautui vasten seinää Sakarin painautuessa vasten nuorta naisenalkua. Sakari murahteli ja ynähteli kosketellessaan Inkaa, Inka nyyhkytti peloissaan ja kivusta. Käsivarteen oli tullut suuri, tummanpuhuva mustelma.

Sakari vei kätensä hitaasti hyväillen kohti Inkan sileää vaginaa. Tyttö oli selvästi pitänyt öisin kylpyhuoneessa itsensä siistinä. Sakari myhäili tyytyväisenä liikuttaessaan etusormeaan Inkan sileiden häpyhuulien välissä. Yhtäkkiä pienellä liikkeellä isäpuoli upotti paksun etusormensa juurta myöden tytärpuolensa koskemattomaan vaginaan saaden tytön vingahtamaan kivusta. Sakari ei välittänyt, hän liikutti sormeaan tytössä tytön kyyneleiden vain lisääntyessä kivun ja tuskan, sekä häpeän takia. Näky oli todella irstas. Suurikokoinen mies silmät ummessa käsi itkevän, alastoman tytärpuolensa sheivatussa vaginassa.

Sakari alkoi toistaa tämän joka päivä, useita kertoja. Seuraavan viikon lopulla Inka joutui aloittamaan kokonaan alasti olemisen, koko ajan. Sakari pääsi aina halutessaan koskettelemaan tyttöä, lisäksi Sakari painotti, että Inka sheivaisi pillunsa jatkossakin. Tyttö toimi Sakarin kotiorjana, hän oli alistettuna 24 tuntia vuorokaudessa. Inka laittoi ruokaa, hän siivosi. Alasti. Sakarilla riitti silmänruokaa Inkan hakiessa tälle olutta ja tehdessä mitä isäpuoli toivoi. Sakari oli kovin tyytyväinen prosessin edistymiseen.

Seuraavaksi Inkan tulisi tyydyttää hänet seksuaalisesti. Inka oli ollut yhteisissä leikeissä passiivisena osapuolena, tekemättä mitään. ”Ota multa suihin.” Sakari sanoi yllättäen lauantai-iltana Inkalle. ”Mmitäh?” Inka kysyi hämmästyneenä. Sakari toisti ja Inka sanoi ettei osaa. Sakari lupasi neuvoa. Kun Inka ei heti alkanut hommiin, Sakarin kasvoille nousi vihainen ilme ja Inka tajusi miehen olevan tosissaan. Sakari avasi housunsa ja veti velton kalun esiin. Inka katsoi hetken kunnes vasten tahtoaan painoi päänsä alas ja nuolaisi Sakarin elintä. Se alkoi heti kovettua ja Inka hieman säikähti. Pian Sakari sai mitä halusi, hänen ei tarvinnut pahemmin edes neuvoa. Inka omasi äitinsä kyvyt seksiasioissa. Sakari huokaili tytärpuolen liikutellessa suutaan tämän elintä vasten. Kohta Sakari alkoi jännittyä ja hän laukesi varoittamatta Inkan suuhun. Tyttö oli nostamassa päätään pois Sakarin haaruksista, mutta mies painoi tytön pään takasin ja tämä joutui nielemään kaiken.

Muutaman illan ajan Sakari sai suihinoton Inkalta, tai käski tämän antaa sellaisen. Keskiviikkona Sakari päätti ottaa enemmän. Turhaan tyttöä puutteessa pitäisi, naureskeli Sakari. Sakari istuutui olohuoneen sohvalle ja katseli televisiota. Inka teki keittiössä pizzaa. Sakari huusi Inkan luokseen ja veti tytön kainaloonsa. Hän silitteli tämän vartaloa, aivan kuten pariskunnan mies naistaan. Tässä vain erona se, että kyseessä oli isäpuoli tytärpuoltaan silittelemässä. Kohta Sakarin käsi liikkui alemmas, kohti Inkan haaroja. Inka oli oppinut olemaan vastustelematta vaikka vihasikin koko miestä. Inka vain oli Sakarin hyväillessä tyttöä. Sitten Sakari nosti alastoman tytön makaamaan olohuoneen lattialle ja riisui itsensä alastomaksi. Muutamalla vedolla hän sai elimensä täyteen kuntoon ja alkoi kosketella sormin Inkan pikkupillua. Sakari maistoikin tyttöä, mutta tahtoi sitten jo nauttia itsekin. Hän asetteli terskan Inkan häpyhuulille ja kertatyönnöllä upotti elimensä Inkan tiukkaan neitsytvaginaan. Inka ulvahti itkuun ja tärisi hervottomana painavan miehen alla koko toimenpiteen ajan. Sakari nai Inkaa kuin mikäkin, pian hän ei kestänyt enää tiukkuutta vaan laukesi tytön kasvoille. Inka nyyhkytti ja itki, Sakari jätti tämän makaamaan olohuoneen lattialle mennessä itse suihkuun.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Alistusta mökillä osa 1 Olen reilu 30v mies. Lomaa viettämässä mökillä. Eräänä kauniina kesäpäivänä kävelin mökkikuntani metsikössä. Minulla oli usein tapana kävellä pitkin ja poikin korpea, luonnon rauha ja […]
  • Pakotettuna seksiin Olin 17-vuotias kokematon tyttönen. Olin seurustellut poikaystäväni Tapion kanssa jo pari kuukautta, ja olin huomannut, että hän olisi jo halunnut pidemmälle kuin olimme menneet. Olimme […]
  • Rangaistus huonosta koulumenestyksestä Avaan oven ja alan riisua ulkovaatteitani. Kuulen makkarista telkkarin äänen ja olen jo ihan innoissani. Tajuan, miten ikävä minulla on taas sua ollut ja viskaan nopeasti laukkuni […]
  • Alistettu aisuri Valtiattareni on päättänyt tänään saada isoa mustaa munaa. Hän on ollut tänään kaupungilla ravintolassa ystävättärensä kanssa iskemässä mustia miehiä. Olen pienimunainen orja, joka […]
  • Vaimon nöyryyttävä kosto Olin kerran käynyt vieraissa ja vaimoni oli saanut tietää tapahtuneesta. Hän sanoi kostavansa sen minulle. Tapahtuneesta oli jo vierähtänyt melkein vuosi. Luulin hänen unohtaneen […]
  • Velanmaksun aika Tihkusade kastelee kasvojani kun kiiruhdan korot asfalttia vasten kopisten tien yli. Nilkoissani pyörivät syksyn väreissä loistavat vaahteranlehdet ja kiristän takkiani vyötäisiltä. Tuntuu […]
  • Kellarihuone Neuvotteluhuone oli pieni ja spartalaisesti kalustettu. Se oli ainoa laatuaan kellarikerroksessa ja sen takia vähäisellä käytöllä. Katri kietoi kätensä ympärilleen ja nosteli jalkojaan. […]
  • Raiskaus kesäyössä Kävelen ripeästi polkua pitkin. Joudun tarkkailemaan askeleitani, sillä onhan sydänyö ja melko hämärää vaikka onkin keskikesä. Onneksi ilma on lämmin ja täysikuu loistaa taivaalla […]

Jätä kommentti