Ensitapaaminen

Olin juuri saapunut ulkomailta takaisin kotimaahan Suomeen ja päätynyt erään mieskaverin kämppikseksi Vaasaan. Vähän tylsä paikka stadin tytölle ja etsin uusia virikkeitä. Päädyin pikkutuhmaan tai ehkä vähän tuhmempaankin chattiin ja juttelin lämpimikseni siellä joidenkin miesten kanssa eri aiheista. Pääasiassa seksiviritteisistä ja yksi setämies alkoi sitten lämppäämään vähän enempikin. Aika nopeasti juttelimme sitten varsin avoimesti kaikesta mikä molempia kiinnosti. Piiskaamisesta, sitomisleikeistä, alistamisjutuista, mitä nyt vaan tuli mieleen. Hän myös pyysi alastonkuvia, joita aika helposti hänelle sitten näytinkin. Mitat, karvoitus, ikä (hän 48 muistaakseni, minä 21 silloin). Kaikkiin noihin vastaaminen vaikutti kiihottavalta ja sitten yksi kerta hän kysyi olisinko valmis tulemaan kokeilemaan niitä asioita mistä on puhuttu. Viikonlopuksi hänen luokseen Seinäjoelle. Piiskattavaksi, sidotuksi, alistetuksi. Siinä oli parin tunnin kivat keskustelut alla ja suostuin tapaamiseen seuraavalle viikonlopulle. Jouduin kerjäämään kyydin kämppikseltäni Vaasasta Seinäjoelle. Piti myös hommata uudet kivat vaatteet, mustat pitsiset pikkarit ja rintsikat. Korkokengät, musta toppi ja musta minari onneksi löytyi parin kuukauden ulkomaanreissun jäljiltä.

Automatkan olin pelonsekaisessa jännityksessä ja perilläkin tuli hetken aikaa mietittyä jos samalla kyydillä palaisi takaisin, mutta rohkaisin itseni ja kävelin sisään kahvilaan mikä oli tapaamispaikaksi sovittu. Katselin hetken, kun kyyti katosi sivukadulle ja astuin sisään kahvilaan. Ei kestänyt kauaa kun tunnistin tuntomerkkeihin sopivan miehen kulmapöydästä. Musta prätkätakki, partaa ja tummanruskeat hiukset olkapäille saakka ja selvästi ikäisensä näköinen. Hieman heikotti polvissa ja vatsassa pyöri perhosia. Tilasin tiskiltä cappuccinon ja kävelin hänen luokseen.

Esittäydyimme lyhyesti toisillemme, jonka jälkeen hän siirtyi aika suoraan asiaan ja tiedusteli olinko vieläkin halukas kaikkeen, mistä olimme puhuneet. Sain nyökättyä ja hän sanoi nyökkäyksen olevan riittämätön vastaus kuten kuulemma tiesin. Nostin katseeni ja sanoin hänelle ”Kyllä Herra”. ”Onko pillu kostea?” kuului seuraava lause.
”Kyllä Herra.”, sanoin vilkaistessani viereisiin pöytiin.
”Todista. Onko sulla pikkuhousut jalassa? Riisu ja anna ne mulle.”
Parin pöydän päässä oli pariskunta, mutta eivät selkeästikään olleet kuuloetäisyydellä.
”On pikkuhousut jalassa herra.”, aloin nousemaan pöydästä mennäkseni naistenvessaan.
”Tässä. Riisu ne tässä.”
Istuin takaisin ja aloin käsilläni taiteilemaan pikkareita jalasta istuen, välillä nostaen persettäni milloin vasemmalta milloin oikealta puolelta.
”Eiks toi ois helpompaa seisten?”
Jatkoin taiteilua, olivat jo reisien kohdalla ja pian polvien kohdalla ja sitten tippuivat nilkkoihin. Siirsin varovaisesti toisen jalan pois ja tavoittelin toisella kädelläni pikkarit nilkasta käteeni. Yritin antaa niitä pöydän alitse herran käteen ja kosketin hänen polveaan.
”Pöydän päällä, anna ne mulle pöydän päällä.”
Sekunnin kaksi mietin ja siirsin käden pöydän päälle pikkarit kädessä. Hän viivytteli hetken kätensä noston kanssa kunnes otti pikkarit kädestäni. Tarttui ensiksi toisella ja sitten myös toisella kädellä ja hieman avasi niitä. ”Lämpimät.” Kosketti sormella kostealta näyttävää kohtaa. ”Kosteeta” ja vei nenänsä eteen nuuhkaisten ”Tuoksuvat” ja laski ne sitten pöydälle kahvimukiemme väliin. ”Mennäänkö?” hän kysyi. Aloin jo nyökkäämään, mutta muistin ja sanoin ”Kyllä Herra”. Hän nousi ja mäkin aloin nousemaan. Käteni tavoitteli pikkareita pöydältä ja hän tarttui ranteeseeni tiukasti ”Jätä ne siihen.” Halusin sanoa vastaan, 50 euron pikkarit eilen ostetut! Hän tuntui lukevan ajatukseni ja totesi vain ”Koulutus alkaa nyt.” Antauduin ja hän piti edelleen ranteestani tiukasti kiinni ja veti minua perässään kahvilasta ulos. Tunsin outoa helpotusta ja nautintoa. Tiukassa otteessa. Vietävänä.
Nousimme hänen autoonsa. Ajoimme sillä hyvän matkaa poispäin itse kaupungin keskustasta.
”Nosta hametta.”
Nostin helmaa, sitä vähäistä. Hän vilkaisi pikaisesti jalkoväliini.
”Hyvä. Poslari. Runkkaa sitä pillua.”
Aloin hyväilemään itseäni.
”Runkkaa. Rajummin.”
Aloin hyväilemään rajummin. ”Kyllä Herra.”

Saavuimme omatitalon pihaan, vieressä oli metsää ja vähän peltoa. ”Taitaa olla liian myöhästä sanoa ei?” totesin ja vähän vinkkasin. ”Joo, kahvilasta lähdön jälkeen narttu. Sähän tykkäsit et sua nimitellään?”
”Kyllä Herra.”
”Nosta se persees penkistä ja mee ovelle. Ja muista nostaa helmaa, että perse näkyy.”
Nousin ja lähdin kävelemään talon ovelle. Puolessa välissä matkaa nostin minarin helmaa vyötärölle. ”Hyvä. Näytä sitä pillua kans.” Käännyin ja pidin helmaa vyötäröllä. ”Taidat tykätä tästä?”
”Kyllä Herra.”
Kävellessään mun vierelle ovea avaamaan hän läppäisi kerran kunnolla perseelleni ja kivunsekainen nautinto säteili perseestäni.

Hän pysähtyi eteisessä tuulikaapissa eteeni ja sanoi ”Ei vaatteita tän pidemmälle sulla. Riisuudu. Siistiin pinoon vaatteet tohon lokeroon.”
”Kyllä Herra” sanoin alkaessani riisuutua.
Riisuuduttuani ja laitettuani vaatteet lokeroon siististi hän talutti minut sisälle tilavaan olohuoneeseen. Kämppä näytti upealta. Hän kuitenkin talutti minut ovelle, joka vei jonkinlaiseen kellariin. Ja siellä sitten näkyikin erilaisia ruoskia, pukkeja ja kaikkea muuta rekvisiittaa, mistä olimme puhuneet. Hän ohjasi minut kohtaan, missä sai sidottua käteni ranteista kattoon. Tilanne oli älyttömän kiihottava. En ollut koskaan tuntenut mitään samanlaista. Tuo mies, Master, oli vielä vähän reilu kuukausi aikaisemmin ollut täysin tuntematon ja nyt olin täysin hänen armoillaan alastomana. Hän puuhasteli siinä ympärilläni köysien kanssa, jotka olivat ranteissani. Välillä sanoi jotain ja jatkoi puuhasteluaan. Sanomiset oli koko ajan jotain, mitkä eivät juurikaan minua ylistäneet vaan jotain häpäisevää ja nöyryyttävää. Ja koko ajan kiihotuin vain enemmän ja enemmän. Kun olin kunnolla kiinni niin hän siirtyi sitten kyselemään kaikkea henkilökohtaista ja upotti sormen, toisen ja kolmannen pilluuni, joka oli jo kostea kuin suu. Voihkin jotain aina vastaukseksi. Käytiin läpi neitsyyden menettämiset, ensi suudelmat ja kaikkea muuta. Hän siirtyi taakseni ja alkoi liikuttamaan pillumehuistani kosteaa sormeaan persevaossani kysyen neitsyydestä persereiän osalta. Sormi alkoi upota ja voihkin vastauksen siihenkin kysymykseen. Kohta hänellä olikin ruoska kädessään ja alkoi sillä piiskaamaan persettäni. Tuona perjantai-iltana kerroin varmaan enemmän henkilökohtaisia asioitani ja fantasioitani miehelle kuin koskaan aikaisemmin yhteensä. Perseeni ja tissini tuntuivat olevan tulessa punaisista raidoista ja Master vain virnuili ja hymyili ja se tuntui kaikki hyvältä, upealta ja oikealta ja illan päättyessä nukahdin rauhallisena.

Lauantai jatkui pitkälti samalla tavalla. Sitomista, piiskaamista. Jossain vaiheessa söin lattialla jotain Herran tuomaa pizzaa. Ajantaju hämärtyi jotenkin täydellisesti ja muistikuvat ylipäänsä ovat hämäriä. Paljon tuli taas kerrottua ja kaikkea semmoista mitä ei ollut tarkoitus koskaan kenellekään kertoa. Jossain vaiheessa hän sitten alkoi ihan panemaan ja se oli ihan oikeaa kunnon panemista. Rakastelu oli siitä kaukana ja sekin oli aivan hemmetin upeaa. Saunomisen jälkeen pääsin oikein hänen sänkyynsä nukkumaan yöksi.

Sunnuntaina sitten valmistin meille kunnon aamiaisen ja katseltiin televisiota kunnes oli aika lähteä takaisin Seinäjoen keskustaan kämppiksen luo, että saisin kyydin takaisin Vaasaan. Matkalla Seinäjoen keskustaan Master totesi, että jos haluan hän voisi kyllä ottaa pienen perseeni koulutettavaksi. Oli helppo vastata kyllä. Koko matka Seinäjoelta Vaasaan meni vähän kyräillessä ja kuumotus perseessä ja tisseissä teki olosta tukalan, joita kämppikseni viattomat keskustelut eivät oikein helpottaneet. Minulla oli upea salaisuus, josta oli ihanat punertavat jäljet Masterille muuttamiseen saakka viikon päähän. Ja sitten sain uusia.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Seksiorjana mökillä "Ei enää pitkä matka perille", hän sanoo ja saa minut havahtumaan ajatuksistani. Muistelen, kuinka vain muutama viikko sitten, hiukan keskikesän jälkeen löysin tämän nykyisen mieheni […]
  • Ex-kundin käsittelyssä Olin erittäin hermostunut kun koputin ovea. Tässä minä sitten taas olin, heittäisin itseni exäni syliin ja antaisin hänelle kaikkeni. En ollut nähnyt häntä pitkään aikaan ja kun hän soitti […]
  • Valtiattaren armoilla Asetelma on selvä. Olen sadisti, mieheni Eki masokisti. Eikä mieltä väärää. Seksi sujuu, ja haluan kertoa eilisillasta. Sanon heti, että eilisilta oli eilisilta eikä meillä joka päivä […]
  • Runkkarin rangaistus Olin mennyt runkkaamaan niin, että olin saanut kunnon orgasmin. Edellisestä orgasmista oli jo yli seitsemän kuukautta, mutta se ei ollut mikään selitys. Tiesin, että minun piti rankaista […]
  • Kellarihuone Neuvotteluhuone oli pieni ja spartalaisesti kalustettu. Se oli ainoa laatuaan kellarikerroksessa ja sen takia vähäisellä käytöllä. Katri kietoi kätensä ympärilleen ja nosteli jalkojaan. […]
  • Kiittämätön narttu ”Kiittämätön narttu!” Avokämmen lävähtää vasten sileää poskeasi. ”Kyllä minä sinut vielä kiittämään opetan”, sanon tuimasti katsoen sinua silmiin. Painat pääsi häpeästä, mutta pidät silti […]
  • Vaimon nöyryyttävä kosto Olin kerran käynyt vieraissa ja vaimoni oli saanut tietää tapahtuneesta. Hän sanoi kostavansa sen minulle. Tapahtuneesta oli jo vierähtänyt melkein vuosi. Luulin hänen unohtaneen […]
  • Alistusta mökillä osa 3 Runkkaamiseni oli muuttunut todella hitaaksi, käteni tuskin koski kyrvän vartta, koska olin koko ajan juuri tulemassa. Isompi kosketus olisi ollut liikaa. En muista, että olisin koskaan […]

Jätä kommentti