Alistusta mökillä osa 4

Saavuin sovittuun aikaan puolilta päivin heidän mökilleen. Annika ja Simo molemmat istuivat pihatuoleissaan kahvia juoden. Annika moikkasi iloisesti minut nähdessään ja pyysi liittymään heidän seuraansa kahvia juomaan. Kipaisin sisältä hakemassa itselleni mukillisen sumppia ja liityin heidän seuraansa.

Juttelimme niitä näitä, mutta jutut siirtyivät perin nopeasti tulevaan sessioon. Sovimme, että olisin taas heidän orjansa tämän päivän aina siihen asti kuin he haluaisivat. Varmistimme vielä, että kaikki muistivat turvasanat ja päätimme aloittaa.

”Kuten orja varmaan eilisestä muistaa, orjat eivät täällä vaatteita pidä, eli riisuudu” Annika aloitti. ”Kyllä Neiti Annika” vastasin ja nousin tuolistani ja aloin riisuutumaan. Riisuuduttuani sain käskyn seisoa heidän edessään muutaman metrin päässä, kädet niskan takana ja jalat reilusti levällään. ”Vittu tuo orjanpippeli on kyllä vielä onnettomampi kuin mitä eiliseltä muistin” Simo sanoi ja he molemmat alkoivat nauraa. ”No, eipä tuo orja muutenkaan mikään hääppöinen ole” Annika jatkoi haukkumistani. Oli todella nöyryyttävää seistä alasti tuon minua 10 vuotta nuoremman parin edessä heidän solvatessaan minua. Tilanne oli kuitenkin myös kiihottava ja tunsin kyrpäni heräävän eloon, mikä ei tietenkään jäänyt Valtiailtani huomaamatta. ”Voi mutta yrittääkö pippelisi näyttää vakuuttavammalta ja nousta seisomaan” Annika nauroi. ”Aika toivotonta kyllä, on se vain niin säälittävän näköinen”. Punastuin täysin ja kyrpäni nousi täyteen juhlakuntoon, mikä sai Valtiaani nauramaan äänekkäästi.

Näen Annikan vilkaisevan Simon jalkoväliin. En ollut ainoa, kenellä seisoi. Annika siirtyi polvilleen Simon eteen hieman sivuttain minuun nähden ja auttoi Simolta shortsit pois. Simon kookas kyrpä nousi suoraan ylöspäin vapauduttuaan housuista. ”Tämä on kunnon kyrpä” Annika esitteli sitä minulle ja alkoi samalla hitaasti runkata kyrvän vartta. Simo kallisti päätään taaksepäin ja sulki silmänsä huokaisten samalla nautinnosta. Annika laski päätään hieman ja aloitti hellästi nuolemaan terskan päätä samalla edelleen runkaten vartta. Pian Annika otti koko terskan suuhunsa aloitti kunnon suihinoton. Simosta näkyi, että sen täytyi tuntua taivaalliselta.

Jonkin ajan kuluttua Annika kohotti päätään ja kysyi minulta ”Haluaisitko sinäkin, että ottaisin sinulta suihin?” ”Kyllä haluaisin Neiti Annika” vastasin tuntien toivonkipinän syttyvän sisälläni ”Haluaisin kovasti”. ”Harmi vain, että minä en alennu sellaista orjalle todellakaan tekemään” Annika sanoi ilkeästi hymyillen. Simokin katsoi minua ja hymyili hyvin itseriittoisen oloisesti. ”Kyllä Neiti Annika, orja ei ole sen arvoinen” vastasin alistuneesti.

Annika nousi ylös ja tuli eteeni ja aloitti poistamaan vaatteitaan strippaustyyliin. Hän oli uskomattoman seksikäs, kyrpäni sykki kovana ja oli melkein valmis laukeamaan siihen paikkaan. Paitaa poistaessaan Annika tuli niin lähelle, että hänen kovat nänninsä koskivat kehoani. Tunsin värähtäväni tuosta kosketuksesta. Taaempana Simo runkkasi itseään hitaasti näyttäen nauttivan showsta. Annika kääntyi selin minuun päin pyllistäen ottaessaan housujaan pois. Hänen upeat pakaransa koskivat sykkivään kaluuni. Annika liikutti takapuoltaan edestakaisin kyrpääni vasten saaden minut voihkaisemaan nautinnosta.

Riisuuduttuaan Annika palasi Simon luo istuen hajareisin hänen syliinsä. Simo ohjasi kyrpänsä Annikan sisään saaden heidät molemmat voihkaisemaan nautinnosta. Annika aloitti ratsastamisen, aluksi hitaasti, mutta koko ajan vauhtia kasvattaen. Olin todella kiihottunut ja olisin halunnut edes runkata katsellessani Valtiaitteni naintia, mutta pidin kuuliaisesti käteni niskan takana.

Aikansa ratsastettuaan Valtiaani siirtyivät eteeni lähetyssaarnaaja-asentoon ja jatkoivat. Annikan huohotus voimistui ja tiheni, arvasin hänen olevan lähellä orgasmia. Pian hän kouristikin selkäänsä ilmeisesti ison orgasmin kulkiessa hänen upean vartalonsa läpi, käsien repiessä nurmikkoa juurineen irti maasta. Simo jatkoi vielä hetken, kunnes hänkin oli lähellä huippuaan. Juuri ennen laukeamistaan hän otti kyrpänsä Annikan pillusta ja runkkasi spermat Annikan vartalolle nautinnosta karjuen.

Valtiaani olivat hetken siinä paikoillaan, antaen hengityksiensä tasaantua hieman, minä katselin heitä kateellisena kyrpä edelleen seisoen. ”Tuleppas orja nuolemaan Valtiaasi sperma Valtiattaren päältä” Simo käskytti. ”Kyllä Herra Simo” vastasin nopeasti ja polvistuin maassa makaavan Annikan viereen. Spermaa oli koko matkalla pillusta aina kaulaan asti ja sitä näytti olevan paljon. Aloin kuuliaisesti nuolemaan tuota suolaista ja mielestäni etovan makuista ainetta Valtiattareni keholta. Sivusilmällä näin Simon vetävän shortsit takaisin jalkaan, hieman ihmetytti, etten joutunut tällä kertaa putsaamaan hänen kyrpäänsä suullani, mutten isommin jäänyt sitä miettimään tahi kaipaamaan.

Annika nautti selkeästi kielestäni hänen kehollaan, rintojen kohdalla hän jopa voihkaisi ääneen kieleni osuessa hänen nännilleen. Nuolaisin nänniä uudestaan hieman voimakkaammin ja Annika vastasi tähän ynähtämällä nautinnosta. Varovasti otin nännin suuhuni ja imin ensin hiljaa, sitten hieman voimakkaammin. Annika näytti nauttivan tästä selvästi.

”Orjan tehtävä oli nuolla spermat pois, ei imeä Valtiattaren tissejä ilman lupaa” Simo sanoi takanani rauhallisella äänellä. Annika käänsi katseensa minuun ja hymyili ilkeästi. Hän oli tehnyt tuon tahallaan, mahdollisesti olivat molemmat suunnitelleet tämän jo etukäteen, mutta minä olin se, joka oli mokannut. ”Anteeksi Herra Simo” sanoin pelokkaan nöyrästi, tiesin että tästä seuraisi rangaistus, ja eilisen rangaistuksen muistaen, en sitä innoissani odottanut, en todellakaan.

Sain käskyn kontata heidän perässään varastorakennuksen suuntaan. Perillä Simo haki varaston yhteydessä olevasta liiteristä sahapukin. Pukki oli tukevan oloinen, noin metrin korkuinen puolitoista leveä, tukia sahattavaa puuta varten oli kaksi, poikkipuun molemmissa päissä. Säin käskyn kumartua poikkipuun yli siten, että alavatsani oli puussa kiinni. Seuraavaksi Annika ja Simo sitoivat käteni ja jalkani tukevasti kiinni pölkyn jalkoihin.

Annika meni taakseni ja silitteli hyvin tarjolla olevia pakaroitani hellästi ”Nyt orja saa kunnon selkäsaunan huonon käytöksensä takia”. Samassa tunsin ensimmäisen avokämmenen iskun pakarallani. Isku ei ollut luja, se ei sattunut, lähinnä tuntui hyvältä. Annika jatkoi läimäytyksiään eri puolille takapuoltani, vain vähän koventaen voimakkuutta. Usean kymmenen iskun jälkeen Annika lopetti, pakaroitani ehkä vähän kuumotti ja varmasti olivat jo punaiset, mutta epämukavalta selkäsauna ei ollut tuntunut. Tosin tiesin melko varmaksi, ettei tämä jäisi tähän.

Annika ja Simo vaihtoivat paikkoja ja Simo aloitti vuorostaan selkäsaunan antamisen. Ensimmäinen lyönti oli heti paljon lujempi kuin Annikan antamat iskut. Nytkähdin hieman mutta pidin suuni kiinni. Simo jakeli iskujaan paljon rauhallisempaan tahtiin kuin Annika, mutta voimaa oli todellakin enemmän, nämä eivät tuntuneet enää lainkaan mukavilta, päinvastoin. Kipu pakaroissani kasvoi isku iskulta ja aloin tahtomattani liikkumaan kuin yrittääkseni väistää iskuja, mikä tosin oli täysin toivotonta, olin sen verran hyvin pukkiin sidottu.

Simo kovensi tahtia ja jouduin puremaan hammasta, etten voihkisi kivusta, jokainen läimäytys jo aroilla pakaroilla aiheutti säkenöivää kipua. Lopulta en enää kestänyt ja jokaisen iskun saadessani älähdin kivusta. Meinasin jo pyytä armoa kun Simo vihdoin lopetti. Pakarani olivat aivan tulessa. ”Jokos orja osaisi käyttäytyä?” Simo kysyi. ”Kyllä osaa, Herra Simo” vastasin nopeasti. ”Aivan varmastiko?” ”Kyllä Herra Simo, aivan varmasti”

”Jotenkin minä en usko tuota kiimaista koiraa” Annika puuttui keskusteluumme. Annika tuli eteeni ja nosti päätäni leuasta kiinni pitäen. Huomasin hänen olevan edelleen alasti. ”Katso näitä rintoja, haluaisiko orja imeä niitä?” ”Kyllä haluaisi Neiti Annika, mutta orja ei tee sitä enää ilman lupaa” kuulin itseni suorastaan anelevan lisärangaistuksen pelosta. Annika polvistui ja katsoi suoraan silmiini ”En usko, kyllähän se jo eilen nähtiin millainen runkkaava perverssi sinä olet”. Annika sylki kasvoihini ja läimäytti sitten avokämmenellä poskeeni. Se ei isosti sattunut, mutta tuntui erittäin alentavalta. ”Laskin pääni alas alistuneesti ja sanoin ”Kyllä Neiti Annika”.

Annika käveli varaston taakse ja palasi kädessään reilun metrin mittainen notkea pajun oksa. ”Tämä kyllä opettaa sinut tavoille”. ”Ei, ei tuollaista, armoa” anelin hätääntyneesti. En voinut edes kuvitella paljonko tuollaisen isku sattuisi, enkä todellakaan halunnut tietääkkään. ”Ja nyt unohdit kutsua minua Neiti Annikaksi, aiaiai” Annika sanoi hymyillen. Kuulin Simon naurahtavan takanani. ”Anteeksi Neiti Annika, anteeksi”

Annika ei vastannut enää mitään, vaan meni taakseni. Tunsin pajunoksan kylmän kosketuksen kuumilla pakaroillani. Sitten kosketus hävisi, ja pian tunsin todella kovan kivun pakaroissani, kun ensimmäinen isku osui niihin. Nytkähdin kuin sähköiskun saaneena sen mitä köydet antoivat periksi ja karjaisin kivusta. Pieni tauko, huomasin hengitykseni olevan todella tiheä, iskun kohta poltteli ja sattui edelleen.

Toinen isku, ja kolmas. Iskuja sateli ja aloin anelemaan armoa. ”Ei enempää, armoa, sattuu” ”armoa”. Iskuja tuli kuitenkin koko ajan lisää ja tuska oli jotain ennen kokematonta. En kestänyt enempää ”keltainen” sain sanotuksi. Iskut lakkasivat heti. Keltainen oli meidän turvasanana ja tarkoitti, että nyt mennään sietorajan yli, tekeillä olevaa asiaa voidaan jatkaa, mutta ei niin kovaa. Kyseessä olevan asian välittömään lopettamiseen turvasana oli oranssi ja punainen tarkoitti koko session välitöntä lopettamista, ainakin joksikin aikaa.

”Eiköhän orja jo oppinutkin läksynsä” kuulin Annikan sanovan, ääni oli suorastaan lempeä. Tunsin hänen kätensä pakaroillani, joita hän silitteli hellästi. ”Enemmän orja kesti kuin minä olisin luullut” kuulin Simon sanovan hyväksyvästi.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta, kuulimme kaikki lähestyvän auton äänen. Annikan käden liike pakaroillani pysähtyi. Hetken olimme kaikki paikoillamme, tuskin kukaan edes hengitti, ainoa ääni oli auton ääni. ”Voi vittu!” Simo sanoi. ”Ei helvetti!” Annika jatkoi. Selvästikin kyseessä oli yllätysvierailu meille kaikille..

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Alistusta mökillä osa 3 Runkkaamiseni oli muuttunut todella hitaaksi, käteni tuskin koski kyrvän vartta, koska olin koko ajan juuri tulemassa. Isompi kosketus olisi ollut liikaa. En muista, että olisin koskaan […]
  • Runkkarin rangaistus Olin mennyt runkkaamaan niin, että olin saanut kunnon orgasmin. Edellisestä orgasmista oli jo yli seitsemän kuukautta, mutta se ei ollut mikään selitys. Tiesin, että minun piti rankaista […]
  • Alistettuna mökillä osa 2 Otettuaan minut rajusti ollessani sidottuna kesämökkimme pihan panopenkkiin, poikaystäväni Tomi irrotti siteeni ja kertoi haluavansa vielä rakastella minua ”hellästi tällä kertaa”. […]
  • Mirkku pulassa Olin Smith's:ssa ensimmäistä kertaa. Paikalla oli jossain määrin raju maine, ja sen väitettiin olevan etenkin originellimpien seksuaalisten suuntauksien harrastajien suosiossa. Tila oli […]
  • Tottelevainen tyttö Seurasin sivusilmällä erästä pariskunnaksi luulemaani miestä ja naista. Mies tiuski naiselle ikään kuin komentoja, ja nainen totteli. Teki sitä ja teki tätä. Välillä miehen ivallinen hymy […]
  • Alistusta mökillä osa 1 Olen reilu 30v mies. Lomaa viettämässä mökillä. Eräänä kauniina kesäpäivänä kävelin mökkikuntani metsikössä. Minulla oli usein tapana kävellä pitkin ja poikin korpea, luonnon rauha ja […]
  • Alistusta mökillä osa 2 "Orja menee istumaan tuonne pihakeinuun!" Nöyrästi konttasin pihakeinun luo ja nousin siihen istumaan, odottaen rangaistustani. Simo ja Annika juttelivat hetken keskenään ja lähtivät […]
  • Pomon alistama narttu No voi pahus, taas meni aamu pitkäksi ja vielä perjantai. Minulla kun on niitä miinustuntejakin saldolistalla jo aika paljon. Tätä se on, kun joutuu reissaamaan jatkuvasti. On pakattava ja […]

Jätä kommentti