Alistusta mökillä osa 3

Runkkaamiseni oli muuttunut todella hitaaksi, käteni tuskin koski kyrvän vartta, koska olin koko ajan juuri tulemassa. Isompi kosketus olisi ollut liikaa. En muista, että olisin koskaan halunnut laueta enemmän kuin juuri nyt. En kuitenkaan tehnyt sitä virhettä, että olisin ilman lupaa lauennut, enkä myöskään uskaltanut kysyä lupaa siihen. Todennäköisesti olisin vain saanut rangaistuksen ja voinut vain unelmoida laukeamisesta.

En tarkalleen kuullut mitä Valtiaani keskustelivat, he puhuivat varmasti tarkoituksella hiljaa ja olivat kääntyneet minusta poispäin. Juomansa juotuaan Simo haki heille vielä toiset. Seinällä olevasta kellosta näin, että olin ollut siinä polvillaan runkkaamassa jo yli puoli tuntia. Jalkani alkoivat puutua ja jomottaa, uskalsin kuitenkin vain varovasti välillä vähän muuttaa asentoa, mikä ei isommin auttanut.

”Hae saunan puolelta pesuvati”. Annika oli antanut käskyn ja minulta meni hetki, ennen kuin se upposi päähäni, olin sen verran omissa ajatuksissani. ”NYT!” hän karjaisi, koska en totellut heti. ”Kyllä Neiti Annika” sanoin nopeasti ja konttasin saunaan vatia hakemaan. Vadin noudettuani sain käskyn olla polvillani sen edessä ja työntää naamani vadin pohjaan kiinni. Sivusilmillä näin Annikan tulevan yläpuolelleni ja kyykistyvän. Pian tunsin lämpimän kusivirran takaraivossani. Kusta tuli kunnon paineella ja kuulin Annikan huokaisevan helpotuksesta, ilmeisesti hätä oli ollut kova. Pian kusta oli niin paljon, että naamanikin alkoi kastua. Tarpeensa tehtyään Annika pyyhki itsensä pikkuhousuihinsa ja heitti ne sitten vatiin.

Sanaakaan sanomatta he poistuivat saunarakennuksesta.

En tiedä kauanko aikaa oli mennyt, tunti, kaksi, ehkä enemmänkin. Ainakin se oli tuntunut todella pitkältä, kyyhöttäessäni siinä polvillaan naama kusivadissa. Jalkani jomottivat todella paljon, vaikka olinkin niitä välillä oikonut. Olin kuullut auton lähtevän pian valtiaitteni poistumisen jälkeen ja jokin aika sitten olin kuullut sen palaavankin jo.

Hätkähdin kun kuulin Simon sanovan selkäni takana ”Onko se ollut tuossa kiltisti koko ajan?” En ollut yhtään kuullut heidän tulevan. ”Joo, on ollut, useammankin kerran hipsinyt kurkkaamaan sitä.” kuulin Annikan vastaavan. En ollut yhtään huomannut olevani valvonnan alaisena, onneksi olin kuuliaisesti totellut. ”Orja konttaa pihalle vadin kanssa, ja varoo ettei kusta tipu lattialle. ”Kyllä, Neiti Annika” sanoin samalla kun hieman kohotan itseäni. Otin vadin ja pidin sitä naamani alla koko ajan, jotten sottaisi. Jalkani eivät meinannut totella, joten horjun kontatessani, mutta jotenkin onnistun pääsemään kunnialla pihalle.

Pihalle päästyäni sain käskyn suoristaa selkäni ja ottamaan pikkuhousut vadista. ”Jos orjalla on kusihätä, niin nyt on tilaisuus tyhjentää rakko” Annika sanoi. ”Kyllä Neiti Annika” vastasin ja helpottuneena kusin polviltani vatiin.

Lopetettuani Annika otti vadin ja kaatoi sen päälleni. Seuraavaksi Annika käski minun tunkea housut suuhuni. Inhottava virtsan maku valtasi jälleen suuni. ”Nouse ylös” Simo käskytti. Tämän jälkeen Simo sitoi köyden toisesta nilkastani toiseen, jättäen noin 50 cm köyttä väliin. ”Seuraavaksi orja leikkaa nurmikon, leikkuri löytyy tuolta varastosta, siellä on myös bensaa” Simo käskytti. Nyökkäsin Simolle ja lähdin kävelemään varastolle. ”Älä silti mene liian rantaan leikkaamaan, ettei koko kylä saa tietää meidän hauskanpidosta” Simo vielä huusi naurahtaen samalla kun hän käveli sisälle mökkiin Annikan kanssa.

Tankkasin leikkurin, vedin sen käyntiin ja aloitin urakkani. Jaloissa oleva köysi hankaloitti yllättävän paljon työtäni. Pystyin ottamaan vain lyhyitä askeleita, joten leikkuu sujui hyvin verkkaisesti. Mökin ikkunasta näin Annikan ja Simon syömässä sisällä. Huomasin samalla, että minulla oli myös nälkä ja ennen kaikkea jano. Mökiltäni lähdettyäni olin nauttinut vain yhden oluen sekä virtsaa ja spermaa. Lisäksi suussani olevat pikkuhousut kuivattivat suutani vielä lisää.

Alkoi olla jo ilta kun sain työni tehtyä. Simoa ja Annikaa ei ollut näkynyt sen jälkeen kun he olivat saaneet aterioitua. Sammutin leikkurin ja vein sen takaisin varastoon ja jäin odottamaan. Valtiaani olivat varmasti kuulleet leikkurin sammuneen ja tulivat pian pihalle.

”Orja, tänne” Annika huusi. ”Polvillesi ja runkkaa ja ota ne housut suustasi” kiitollisena poistin housut suustani ja aloin runkkaamaan. ”Nyt saat laueta orjaseni” Annika vielä lisäsi.

Kyrpäni oli hetkessä juhlakunnossa ja ei mennyt kuin pieni hetki kun tunsin olevani tulossa. Tunsin lastin lähtevän liikkeelle ja lähes karjuin orgasmin tullessa. En muista että koskaan olisin lauennut näin voimallisesti. Hidastin runkkaustani ja tunsin kuinka herkältä kyrpäni nyt tuntui laukeamisen jälkeen. Huohotin raskaasti vieläkin ja olo oli raukea.

”Noin, hyvä poika” Annika hymyili. ”Käydään uimassa puhdistautumassa ja mennään sisälle juomaan vielä parit oluset ja jutellaan millaista oli ja onko sulla halukkuutta ottaa uusiksi vielä.”

Loppuilta menikin jutustellessa niitä näitä ja sovimme, että varmasti ottaisimme vielä uusiksi. Ehkä jo seuraavana päivänä.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Alistusta mökillä osa 4 Saavuin sovittuun aikaan puolilta päivin heidän mökilleen. Annika ja Simo molemmat istuivat pihatuoleissaan kahvia juoden. Annika moikkasi iloisesti minut nähdessään ja pyysi liittymään […]
  • Mirkku pulassa Olin Smith's:ssa ensimmäistä kertaa. Paikalla oli jossain määrin raju maine, ja sen väitettiin olevan etenkin originellimpien seksuaalisten suuntauksien harrastajien suosiossa. Tila oli […]
  • Runkkarin rangaistus Olin mennyt runkkaamaan niin, että olin saanut kunnon orgasmin. Edellisestä orgasmista oli jo yli seitsemän kuukautta, mutta se ei ollut mikään selitys. Tiesin, että minun piti rankaista […]
  • Tottelevainen tyttö Seurasin sivusilmällä erästä pariskunnaksi luulemaani miestä ja naista. Mies tiuski naiselle ikään kuin komentoja, ja nainen totteli. Teki sitä ja teki tätä. Välillä miehen ivallinen hymy […]
  • Alistettuna mökillä osa 2 Otettuaan minut rajusti ollessani sidottuna kesämökkimme pihan panopenkkiin, poikaystäväni Tomi irrotti siteeni ja kertoi haluavansa vielä rakastella minua ”hellästi tällä kertaa”. […]
  • Alistusta mökillä osa 1 Olen reilu 30v mies. Lomaa viettämässä mökillä. Eräänä kauniina kesäpäivänä kävelin mökkikuntani metsikössä. Minulla oli usein tapana kävellä pitkin ja poikin korpea, luonnon rauha ja […]
  • Alistusta mökillä osa 2 "Orja menee istumaan tuonne pihakeinuun!" Nöyrästi konttasin pihakeinun luo ja nousin siihen istumaan, odottaen rangaistustani. Simo ja Annika juttelivat hetken keskenään ja lähtivät […]
  • Rehtorin alistama Hiitämään taas, minua harmittaa valtavasti koko vouhotus, sillä en pidä hiihtämisestä alkuunkaan. Talviolympialaiset olivat juuri päättyneet jossakin Italiassa ja taas kaikki olivat […]

Jätä kommentti