Alistusta mökillä osa 2

”Orja menee istumaan tuonne pihakeinuun!” Nöyrästi konttasin pihakeinun luo ja nousin siihen istumaan, odottaen rangaistustani. Simo ja Annika juttelivat hetken keskenään ja lähtivät sitten mökin toiselle puolelle. Jonkin ajan kuluttua he palasivat käsissään narua ja sakset. ”Uhrattiin meidän pyykkinaru ihan sua varten.” Annika sanoi hymyillen. ”Kiitos, Neiti Annika” vastasin.

Ensin he sitoivat käteni keinun molempiin yläkulmiin, toisen käden toiseen ja toisen toiseen, jonka jälkeen saman kohtalon kokivat jalkani. Olin nyt kädet ja jalat kohti taivasta aivan levällään. Asento oli erittäin epämukava, onneksi sentään takapuoleni ja selkäni olivat keinussa kiinni, etten aivan vapaana joutunut roikkumaan.

Valtiaani ihastelivat tukalaa asemaani hetken, jonka jälkeen Simo lähti taas mökin toiselle puolelle. Pian hän palasi, huomasin jotain vihreitä kasveja hänen kädessään. Lähemmäksi päästyään tunnistin kasvit, pieni paniikki meinasi iskeä, nokkosia. Iso puska tuoreita nokkosia.

Simo laski puskan hyvin esillä olevaan jalkoväliini suoraan kyrpäni päälle ja veti varovasti nokkosten myötäsuuntaan. Värähdin vaistomaisesti, vaikkeivat nokkoset vielä polttaneetkaan. ”Ei kai orjaa pelota?” Annika kysyi hymyillen. ”Kyllä, hieman pelottaa, Neiti Annika” vastasin siirtämättä katsettani jalkovälissäni olevista nokkosista.

”Orjan olisi kannattanut totella Herraansa” Simo sanoi samalla lyöden kevyesti nokkosilla. Tunsin poltteen välittömästi, sekä kyrpäni varressa että palleissani, vetäisin nopeasti henkeä hampaitten välistä ja yritin saada jalkojani yhteen (tässä toivottomasti epäonnistuen, kiitos Valtiaitteni sidonnan). ”Ei kai se nyt vielä voi sattua” Simo naurahti ja löi lujempaa. Ja heti perään uudestaan ja uudestaan, koko ajan lyöntejä koventaen. Rimpuilin epätoivoisesti tuntiessani kiduttavan poltteen jalkovälissäni. Pidin kuitenkin urheasti suuni kiinni. Reilun tusinan lyönnin jälkeen Simo lopetti ja asteli hieman taaemmaksi Annikan viereen. Polte ei lähtenyt kuitenkaan mihinkään, siihen alkoi vain pikkuhiljaa tulla lisäksi kutinaa.

Muutaman minuutin valtiaani katselivat köysissä kiemurteluani, jonka jälkeen Annika vuorostaan tuli aivan eteeni ja aloitti hitaasti runkkaamaan kyrpääni. Äskeinen kidutus oli sen verran minua tuskasta huolimatta kiihottanut, että kyrpäni oli jo valmiiksi puoliseisokissa, ja Annikan lämpimän käden hitaat runkkausliikkeet saivat sen täyteen seisokkiin nopeasti.

”Annas mulle niitä nokkosia vähän” Annika sanoi Simolle. Simo laski nokkoset Annikan viereen ja antoi kädessään olevan työkäsineen Annikalle. Saatuaan hanskan käteensä, Annika otti nokkosia maasta ja puristi ne hanskakädellään kyrpäni ympärille. Nyt hän jatkoi runkkausta, mutta puristi paljon voimallisemmin. Varsinkin paljaaseen terskan päähäni. Tämä sattui moninkerroin enemmän kuin Simon piiskaus, ja nyt en pystynyt pitämään suutani kiinni, vaan anoin armoa. Armon pyytely vain huvitti Annikaa ja hän kiihdytti tahtia. Poltteesta huolimatta tunsin orgasmin lähestyvän ja armon anelut vaihtuivat huohotukseksi. Annika huomasi myös tämän ja juuri kun olin laukeamaisillaan lopetti hän runkkauksen.

Kiemurtelin entistä enemmän tuskasta ja turhautumisesta. Annika ja Simo katselivat minua ja alkoivat samalla hyväilemään toisiaan ja suutelemaan kiihkeästi. Ei mennyt kauaakaan kun he olivat edessäni täysin alasti harrastamassa seksiä. Katselin heidän hurjaa naintiaan kyrpä kiihkosta seisten, poltekin alkoi hieman hellittää antaen kutinalle tilaa. Aina välillä he katsoivat naintinsa lomasta minun tukalaa tilaani, naureskelivat ja jatkoivat.

Ilmeisesti hekin olivat olleet perin kiihottuneita, sillä lopulta ei mennyt kovinkaan pitkään, kun Simo laukesi Annikan sisään lähetyssaarnaaja-asennossa. Tätä ennen Annika oli tullut jo ainakin kahdesti.

Hetken siinä maattuaan Simo nousi ylös ja tuli vapauttamaan minut. ”Orja puhdistaa Herransa kyrvän!” kuului komento. ”Kyllä Herra Simo” vastasin mennessäni polville hänen eteensä. Hieman aristellen otin vielä puoliseisokissa olevan, spermasta limaisen, Herrani kyrvän suuhuni. Aloin imemään ja nuolemaan kyrpää puhtaaksi. Suolainen sperman maku levisi suuhuni, maku oli kaikkea muuta kuin hyvä. Osittain läpi tuli Annikan pillun maut, jotka olivat paljon paremmat. Annika makaili vielä selällään nurmikolla ja katseli minun suihinottoa, ja huuteli nauraen solvauksia minulle.

Jonkin ajan kuluttua Simo oli tyytyväinen puhdistukseeni ja tönäisi minua Annikan suuntaan. ”Tähän mun viereeni selällesi!” Annika huusi, konttasin nopeasti Annikan luokse ja menin selälleni nurmikolle. ”Suu auki!” Annika käski ja nousi varovasti hajareisin naamani päälle. ”Sitten saatkin puhdistaa Valtiattaresi onneton tuhkamuna!” Annika naurahti.

Annika katsoi tarkkaan, että oli juuri suuni yläpuolella, näin että Simon juuri sisään laukeamaa spermaa alkoi valua Annikan pillusta ulos. ”Muista sitten niellä kaikki, tai saat toisen rangaistuksen” Pelkkä ajatus tuosta spermavanasta valumassa suuhuni meinasi saada minut kyökkimään, mutta rangaistuksen pelossa nostin suutani lähemmän, jotta kaikki varmasti osuisivat suuhuni.

Ensimmäinen lasti tippui suuhuni, jonka nielin nopeasti, onnistuin onneksi estämään oksennusrefleksin. Annika hieman liikutti lanteitaan, jotta tavara tulisi nopeammin ulos. Kuuliaisesti otin kaiken suuhuni ja nielin sen. Kun Annikan mielestä isoimmat määrät olivat tulleet, toi hän jalkoväliään vielä lähemmäksi ja otti niskastani kiinni ja painoi sen pilluaan vasten. Työnsin kieleni hänen sisäänsä ja nuolin parhaani mukaan. Annika ratsasti hurjasti naamani päällä, hieroen klitoristaan kieleeni (ja muualle naamaani). Tunsin naamani kastuvan täysin hänen eritteistään, jatkoin tietenkin Valtiattareni nuolemista parhaani mukaan. Annika alkoi pian voihkimaan kiihkeästi saavuttaen orgasminsa, vauhti hiljeni pikkuhiljaa ja lopulta hän nousi naamani päältä pois.

”Nyt vois käydä pesulla, ei tuo onneton lipittäjä ainakaan mua tarpeeksi puhtaaksi saanut” Annika totesi Simolle. Simo myönsi tämän ja pian menimmekin kohti rantaa, jossa heidän rantasaunansa oli. He edellä, minä konttasin perässä. Kyrpäni seisoi edelleen ja kutisi nokkosten jäljiltä vieläkin kunnolla, raapia tahi muuten jalkoväliini en kuitenkaan uskaltanut koskea ilman lupaa. Nyt lisäksi pelkäsin, että joku järveltä näkisi minut alasti konttaamassa, mutta onneksi ei ainakaan ihan lähettyvillä ketään näkynyt.

Rantasaunassa oli isohko terassi järven suuntaan sekä sisällä pukutila ja sauna, jonka yhteydessä oli pesutilat. Sain käskyn sekoitta heille lämmintä vettä ja pestä tämän jälkeen heidät huolellisesti. Kuuliaisesti tottelin tietenkin. Saatuani heidät pestyä oli minun vuoroni, Simo otti vesiletkun seinältä ja alkoi suihkuttamaan päälleni vettä. Ilmeisimmin vesi tuli suoraan järvestä, ja se tuntui todella kylmältä. Kääntyilin käskyjen mukaan ja jalkovälini sai erityisen pitkän suihkutuksen, mikä itse asiassa viilensi nokkosten satuttamaa kyrpääni. Tämän jälkeen nopea saippuoiminen ja lisää vettä päälleni.

Siirryttyämme pukutilaan sain käskyn antaa heille juotavat pienestä jääkaapista. ”Mene polvillesi tuonne nurkkaan naama tänne päin ja runkkaat koko ajan, mutta laueta et saa!” Annika kivahti annettuani hänelle siiderin. Nöyrästi tottelin ja menin nurkkaan runkkaamaan. Samalla Valtiaani alkoivat kylmien juomiensa ääressä miettiä, mitä sitten tekisivät.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Alistusta mökillä osa 1 Olen reilu 30v mies. Lomaa viettämässä mökillä. Eräänä kauniina kesäpäivänä kävelin mökkikuntani metsikössä. Minulla oli usein tapana kävellä pitkin ja poikin korpea, luonnon rauha ja […]
  • Alistettu aisuri Valtiattareni on päättänyt tänään saada isoa mustaa munaa. Hän on ollut tänään kaupungilla ravintolassa ystävättärensä kanssa iskemässä mustia miehiä. Olen pienimunainen orja, joka […]
  • Vaimon nöyryyttävä kosto Olin kerran käynyt vieraissa ja vaimoni oli saanut tietää tapahtuneesta. Hän sanoi kostavansa sen minulle. Tapahtuneesta oli jo vierähtänyt melkein vuosi. Luulin hänen unohtaneen […]
  • Vartija ja näpistelijä On jo aivan tavaratalon sulkemisaika kun raahaan sut vartijakoppiin, ja liki paiskaan tuoliin istumaan keskelle lattiaa. Puistan päätäni vihaisen näköisenä ja heristän sulle sormea ja […]
  • Täti kylässä Valtiattareni on 31-vuotias, tukeva, lyhyt nainen. Olen ollut hänen leikkikalunaan nyt pari viikkoa. Itse olen 23-vuotias palvelija. Eilen Valtiattareni reilusti yli 40-vuotias täti tuli […]
  • Isäpuoli alistaa osa 2 Jatkoa seksifantsialle Isäpuoli alistaa. Sakari oli antanut Inkan olla rauhassa jo parin kuukauden ajan. Hän ei ollut kehdannut kouluttaa tytärpuoltaan sen enempää kun tyttö oli saanut […]
  • Sisko ja sen veli Siskollani, 19-vuotiaalla Helillä on isot rinnat. Kaikki sen tietävät ja näkevät. Minäkin olen niitä kovasti tuijottanut, vaikka sisko onkin. Rinnat ovat kiinteän näköiset, vaikka Heli on […]
  • Ex-kundin käsittelyssä Olin erittäin hermostunut kun koputin ovea. Tässä minä sitten taas olin, heittäisin itseni exäni syliin ja antaisin hänelle kaikkeni. En ollut nähnyt häntä pitkään aikaan ja kun hän soitti […]

Jätä kommentti