Alistusta mökillä osa 1

Olen reilu 30v mies. Lomaa viettämässä mökillä. Eräänä kauniina kesäpäivänä kävelin mökkikuntani metsikössä. Minulla oli usein tapana kävellä pitkin ja poikin korpea, luonnon rauha ja Suomen kauniissa metsiköissä vaeltaminen teki hyvää mielelle. Kyseisessä suunnassa en ennen ollut kävellyt, matkaa oli takana noin tunnin verran, eli muutama kilometri mökiltäni.

Luonnon rauhan ja lintujen viserryksen lomasta kuulin yllättäen jotain aivan muuta ääntä, jossain lähistöllä selkeästi harrastettiin seksiä, naisen huohotuksesta ei voinut erehtyä. Luonnollisesti uteliaisuus vei voiton ja kävelin varovasti äänen suuntaan. Edessäni oli pieni aukio, jonka toiselta puolella näkyi mökki. Aukion ruohikolla näin nuoren parin, ehkä vähän yli kaksikymppisten, harrastavan seksiä, mies pani vimmatusti naista takaapäin. Molemmat olivat polvillaan maassa, täysin alastomina.

Menin mahdollisimman varovasti lähemmäs ison koivun taakse varjoon katsomaan. Molempien kropat olivat hyvin treenanneen näköiset, nainen oli upea blondi c kokoiset rinnat heiluivat miehen työntöjen tahtiin. Näky oli todella kiihottava ja tunsin kyrpäni heräävän eloon. Tiesin tekeväni väärin jäädessäni siihen katsomaan ja runkkaamaan shortsieni alla jo täydessä seisokissa olevaa kyrpääni. Olinhan melkein heidän pihamaalla, mökkihän näkyi (juuri ja juuri) aukean toisella puolella puitten takaa, mutta en voinut sille mitään.

Aikansa koira-asennossa nussittuaan, mies nousi ylös ja nainen meni polvilleen ottaakseen suihin tältä. Silloin nainen näki minut, ilmeisesti varjoisa suojapaikkani ei ollut tarpeeksi hyvä. Käteni oli vielä housuissa ja tekemiseni ei voinut olla mitenkään epäselvää hänelle.

”Vittu, tuol on joku perverssi!” hän huusi miehelle. Mieskin kääntyi ja näki minut. Ilmeisen vihainen pariskunta huusi minulle solvauksia ja uhkauksia samalla pukeutuen, minä seisoin nolona tietämättä mitä tehdä. Lopulta keräsin rohkeutta ja kävelin aukiolle ”Totta kai tulin katsomaan kun kuulin nainnin ääniä ja vittu pakostakin jäin katsomaan kun näin mitä tapahtuu. Ettekö itte olis tehnyt samoin?” Totesin heille.

Tämä hiljensi heidät hetkeksi, katsottuaan toisiaan mies sanoi, hieman jo rauhoittuen ”No juu, en kiellä ettenkö olis tehnyt samoin” ”paitsi ehkä en olis alkanut runkkaamaan” Tämä sai naisen jo hymyilemään. Nainen katsoi mua ja sanoi vakavammalla äänellä ”Sie näit meidän harrastavan seksiä, joten nyt on sun vuoro, vaatteet pois ja runkkaa” Häkellyin hieman tästä, mutta ajattelin että onhan tuossa tiettyä pointtia, joten vedin shortseja alas ja aloin hitaasti runkkaamaan vielä puolitangossa olevaa kyrpääni.

”Sanoin, että vaatteet kokonaan pois” nainen sanoi nyt hyvinkin käskevästi. Katsoin heitä hetken ja riisuuduin sitten kokonaan ja jatkoin runkkaamista. Nyt tuntui todella nololta, seisoin siinä tämän nuoren nyt jo pukeissa olevan pariskunnan edessä alasti runkkaamassa. Kieltämättä tilanne myös kiihotti minua paljon.

”Onpas se pieni vaikka on ihan juhlakunnossa, ehkä puolet mitä sun Simo” nainen sanoi naurahtaen. Tämä sai Simoksi kutsutunkin nauramaan. Minä tunsin punastuvani, mutta silti seisoin siinä heidän edessään ja jatkoin runkkaamista.

”Ei kai tilanne vaan kiihota sua” Simo kysyi, oikeasti uteliaana. Ilmeisesti minusta näkyi ulos kuinka kiihottavana tilannetta pidin. ”Oikeastaan kyllä” vastasin hieman varovasti. ”Oleksä sä alistuva vai? Että tollanen nöyryytys kiinnostaa?” nainen kysyi, äänestä ja ilmeestä näkyi, että hänenkin kiinnostus oli herännyt. ”No joo, kyllä mussa varmaan tuollasta alistuvaakin on” vastasin, monissa fantasioissani olen ollut hyvinkin alistuvassa roolissa, tosielämän kokemusta minulla ei aiheesta tosin ollut.

”Kiinostaskos sua pieni orjan pesti?” Simo kysyi ”mua ja Annikaa kiinnostaa nuo s/m jutut, mutta ollaan molemmat toppeja, joten ei keskenään olla oikein päästy toteuttamaan itseämme” ”Mitään isompaa kokemusta meillä ei tosin oo” Annika sanoi. ”Ei oo mullakaan orjan roolista, mutta pesti kyllä kiinnostaa” vastasin sydän pamppaillen. Ajatus alistumisesta itseäni 10 vuotta nuoremmalle parille kiihotti minua todella paljon.

”Mennään tonne meidän mökille sopimaan rajoista sun muista” Simo sanoi ja lähti kävelemään kohti puitten takaa näkyvää rakennusta Annikan seuratessa. Keräsin vaatteeni maasta ja lähdin heidän peräänsä, kyrpä edelleen täydessä seisokissa.

Mökillä sovimme rajoista ja turvasanoista kylmän oluen ääressä. Lähinnä rajasimme pois vain kakkaleikit ja todellisen vahingoittamisen, muuten olisin heidän armoillaan, jos leikki menisi liian kovaksi, käyttäisin sitten sopivaa turvasanaa (keltainen, oranssi, punainen). Sovimme myös, perussäännöistä, miten orja toimii, kuten sen, että kutsuisin heitä Neiti Annikaksi ja Herra Simoksi ja sen, että olisin nyt iltaan asti heidän orjansa, sitten miettisimme mahdollisesta jatkosta. Oluet juotuamme aloitimme.

”orja konttaa tuonne pihalle tuolien luokse, nyt!” kuului ensimmäinen käsky. ”Kyllä Neiti Annika” vastasin nöyrästi mennessäni polvilleni. Sitten konttasin kuuliaisesti pihalla olevien tuolien luo ja jäin sinne odottamaan. Ajattelin, että onneksi mökki ei ole aivan rannassa, joten pihaan tuskin näki järveltä.

Kotvan kuluttua Simo ja Annika tulivat myös pihalle, Simolla oli vesipalju käsissään ja Annikalla partavaahtoa ja höylä. ”Ylös, ja jalat levälleen” Simo käski. Toteltuani Annika tuli polvilleen eteeni ja alkoi höyläämään alapään karvoitustani pois. Kuulemma onneton orjanpippelini tuskin näkyi karvojen seasta.

Työnsä tehtyään Annika nousi ja meni Simon viereen katsomaan aikaansaannostaan. ”Vittu se on onnettoman näköinen” Annika nauroi, johon Simokin yhtyi. Se kuulosti todella nöyryyttävältä, mikä osaltaan sai sen aikaan, että minulla alkoi seistä. Tämä vain huvitti entistä enemmän Valtiaitani.

Valtiaani istuivat pihatuoleilleen ja käskivät minut polvilleen eteeni. ”Nyt orja nuolee meidän varpaat” Simo sanoi tarjoten toista jalkaansa naamani eteen ”Kyllä Herra Simo”

Poistin sandaalin jalasta ja aloin nuolemaan hikisiä varpaita. ”Ime niitä kanssa, ja muista puhdistaa varpaiden välitkin” Simo komensi. Kuuliaisesti imin jokaisen varpaan erikseen ja puhdistin välit kielelläni. Tämä toistui toisellekin jalalle ja sen jälkeen sain tehdä saman Annikalle. Suoriuduttuani tehtävästäni kiitin Valtiaitani kohteliaasti.

”Onko orjassa muuten BI-henkisyyttä?” Simo kysyi. ”Ei ole yhtään, Herra Simo” vastasin rehellisesti. ”Erinomaista” Simo sanoi ilkeästi hymyillen nousten samalla eteeni seisomaan. ”Ota Herrasi housut pois” Tottelin ja pian naamani edessä oli puolijäykkä kyrpä. Se todellakin oli selkeästi omaani isompi, puolijäykkänäkin pituutta oli enemmän, täydessä seisokissa se olisi reilusti yli 20 sentin, paksuuttakin oli kiitettävästi.

Sain käskyn avata suuni, johon Simo työnsi kalunsa. Annika nauroi vieressä ”mahtaa olla nöyryyttävää pitää heterona kullia suussa!”

Oletin, että Valtiaani haluaisi minun ottavan kunnolla suihin, mutta hänellä oli muuta mielessä. ”Nielet sitten kaiken, tai tulee rangaistus” kuulin Simon sanovan ja samassa tunsin kusisuihkun suussani. Vaistomaisesti vedin päätäni taaksepäin, josta seurasi avokämmenen isku poskelleni. Nopeasti otin kyrvän takaisin suuhuni ja aloin nielemään. Kusi maistui kamalalta, ja minua alkoi tekemään pahaakin, mutta kuuliaisesti join kaiken lopun. Vahinko oli silti jo tapahtunut.

”Orja ei juonut jokaista pisaraa, joten orjaa rangaistaan” Simo sanoi.

Samantapaisia kiihottavia fantasioita

  • Isäpuoli alistaa osa 1 Inka heitti koulureppunsa keskelle lattiaa ja istui pöytään. Perheen isä, Sakari, oli laittanut ruoan valmiiksi ja astiat pöytään. Mirja, perheen äiti oli kahden kuukauden päivät […]
  • Täti kylässä Valtiattareni on 31-vuotias, tukeva, lyhyt nainen. Olen ollut hänen leikkikalunaan nyt pari viikkoa. Itse olen 23-vuotias palvelija. Eilen Valtiattareni reilusti yli 40-vuotias täti tuli […]
  • Kahden valtiattaren alistama Vaimolla oli minulle syntymäpäiväksi yllätys, ja sitä se kyllä oli aivan uusiin sfääreihin kohotettuna. En ikinä olisi voinut kuvitellakaan mitään sellaista – mutta samalla se oli kaikkien […]
  • Pakotettuna seksiin Olin 17-vuotias kokematon tyttönen. Olin seurustellut poikaystäväni Tapion kanssa jo pari kuukautta, ja olin huomannut, että hän olisi jo halunnut pidemmälle kuin olimme menneet. Olimme […]
  • Alistusta mökillä osa 2 "Orja menee istumaan tuonne pihakeinuun!" Nöyrästi konttasin pihakeinun luo ja nousin siihen istumaan, odottaen rangaistustani. Simo ja Annika juttelivat hetken keskenään ja lähtivät […]
  • Kellarihuone Neuvotteluhuone oli pieni ja spartalaisesti kalustettu. Se oli ainoa laatuaan kellarikerroksessa ja sen takia vähäisellä käytöllä. Katri kietoi kätensä ympärilleen ja nosteli jalkojaan. […]
  • Ex-kundin käsittelyssä Olin erittäin hermostunut kun koputin ovea. Tässä minä sitten taas olin, heittäisin itseni exäni syliin ja antaisin hänelle kaikkeni. En ollut nähnyt häntä pitkään aikaan ja kun hän soitti […]
  • Vaimon nöyryyttävä kosto Olin kerran käynyt vieraissa ja vaimoni oli saanut tietää tapahtuneesta. Hän sanoi kostavansa sen minulle. Tapahtuneesta oli jo vierähtänyt melkein vuosi. Luulin hänen unohtaneen […]

Jätä kommentti